Results 61 to 73 of 73
Thread: Έρωτας και διπολική διαταραχή
-
28-06-2024, 21:48 #61
Καλησπέρα και σευχαριστώ για την ανταπόκριση. Είμαι πολύ μπερδεμένη μέσα μου. Από την μία έχω θυμό και πλήγωμα για την συμπεριφορά της, από την άλλη ξέρω ότι υποφέρει. Από τον Νοέμβρη που γνωριζόμαστε μέχρι και αρχές Ιούνη ήτανε πολύ σταθερή συναισθηματικά. ΜΙλούσαμε αρχικά στο φιλικό επίπεδο και Φλεβάρη συνδεθήκαμε. Αλλά δεν είχε καθόλου σκαμπανευάσματα. Ήτανε πολύ δοτική και πολύ εκεί. Απλά μου έλεγε συνεχώς ότι με νιώθει απόμακρη και ότι η ίδια είναι σταθερή και ψάχνει για σχέση ζωής. Ισχυε αυτό σε ένα βαθμό ότι εγώ έχω τους χρόνους μου όμως σταδιακά άρχιζα να πλησιάζω και πρακτικά της έδινα. ήμουν εκεί. Κάπως φρίκαρε με το παρελθόν μου και με το γεγονός ότι είμαστε πολύ διαφορετικές και απομακρύνθηκε. Της τα έσκασε σαν ζήλεια, κόμπλεξ κατωτερότητας δεν ξέρω...ειλικρινά ακούω την συμβουλή σου και θα ήθελα εάν δεν σε κουράζω να μιλήσουμε ενδεχομένως και πιο προσωπικά μιας και έχεις εμπειρία φουλ. Τελικά τα συναισθήματα αυτών των ανθρώπων είναι αληθινά; Aξίζει να το παλέψω; Eπίσης επιστρέφουν οι ίδιοι ή τους προσεγγίζεις εσύ;
- 28-06-2024, 21:55 #62
Καλησπερα. Δεν μπορώ να πω ότι με έκανε να νιώθω ξεχωριστή, ίσα ίσα εγώ την ένιωσα ως ιδιαίτερο πλάσμα καθότι είναι πολύ μοναχική και ρομαντική. Δεν είχε κάποια αστάθεια στο μεταξύ μας όσο καιρό γνωρίζομαστε. Επίσης το ιντερνετικό προέκυψε και δεν μείναμε εκεί καθώς λόγω μιας έκθεσης αρχίσαμε να μιλάμε σε φιλικό επίπεδο και βγήκαμε μέσα στο μήνα εντελώς φιλικά και κάναμε παρέα αρκετό καιρό. Με πόνεσε και με πονάει όλο αυτό γιατί είχα αποδομήσει γενικότερα τις ανθρώπινες σχέσεις, ήμουν σε τελείως διαφορετικό mood για πολλά χρόνια, και μου ξύπνησε έναν απίστευτα αγνό ρομαντισμό που ένιωσα ότι τον είχα ανάγκη και μέσα σε μία μέρα κυριολεκτικά τ γύρισε όλα τούμπα. Και νιώθω κάπως σαν να μην το χειρίστηκα εγώ όλο αυτό σωστά. Η δυσκολία όμως έγκειται στο ότι από μια παρεξήγησή διαλύθηκαν όλα προφανώς λόγω διαταραχής. Γιατί εάν είχα να κάνω με έναν ενήλικα με ώριμη συναισθηματική αντίληψη προφανώς και τα πράγματα θα κυλούσαν όμορφα.
29-06-2024, 01:27 #63
είστε δυο ώριμα κορίτσια και κρίμαπου δεν κατέληξε σε γάμο αυτό το ειδύλλιο
πάντως ο έρωτας πολλές φορές είναι μια διπολική διαταραχή από μόνος του...
πότε μεταλλάσσεται από αγάπη σε μίσος δεν καταλαβαίνεις...
29-06-2024, 15:42 #64
Πολύ φοβάμαι ότι ο έρωτας της ενεργοποίησε όλο αυτό,δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί κ της τα έσκασε περίεργα λόγω διπολικής. Η ίδια μου είχε αναφέρει ότι δεν είχε ξαναερωτευτεί. Απλά είναι κρίμα ο έρωτας κ η αγάπη δεν πονάνε σε υγιή πλαίσια.. αλλά προφανώς τα άτομα με διπολική το βιώνουν αλλιώς όλο αυτό.
01-07-2024, 09:44 #65
Καλημέρα και από εμένα,
είχα σχέση με διπολικό άτομο 15 χρόνια. Σε κάνει όντως να νιώθεις μοναδικά όταν είναι στα καλά τους, αλλά πάντα ζητάνε χωρίς να το καταλάβεις γιατί κινούνται χειριστικά λόγω μάλλον της ασθενειάς τους, και σε αδειάζουν ψυχικά.
Είχαμε έντονη σχέση και στην πρώτη διαφωνία με χώριζε και μετά ξαναγυρνούσε.
Να μη στα πολυλογώ στην τελευταια της κατάθλιψη που κράτησε 4 χρόνια και αφόυ ειχαμε επανασυνθεδει πριν την πιάσει η κατάθλιψη, με το που βγήκε από αυτή, εμφανίστηκε ένα άτομο που δεν γνώριζα. Επιθετικό, απότομο, αδιάκριτο και για πρώτη φορα με έβριζε. Αφού για 3 μήνες με κατηγορούσε για τα πάντα, με χώρισε με ένα ξερό μήνυμα και αμέσως ανέβαζε φωτο με την πρώην της πλεον νυν.
Αυτό που θέλω να σου πω είναι οτι κάποια στιγμή τέτοια άτομα σε αδειάζουν και χωρίς τύψεις. Προχωράνε άμεσα και εσένα σε διαλύουν γιατί χωρίς να το καταλάβεις είχες γίνει το δεκανίκι τους.
Και η συγκεκριμένη παίρνει αγωγή από την αρχή της ασθενειάς της.
01-07-2024, 12:58 #66
Εγραψα και άλλο ποστ γιατί δεν είδα οτι αναρτήθηκε το αρχικό.
Αν τα συναισθήματα είναι αληθινά? Πιστέυω πως ναι. Βέβαια πλέον πιστέυω οτι αγαπούν τον τρόπο που τους αγαπάμε εμείς και τους φροντίζουμε και οχι πραγματικά εμάς.
Τις πρώτες φορές γυρνούσε μόνη της. Στη συνέχεια πάλευα εγώ. Είναι πολλές οι καταστάσεις που πέρασα και διαφορετικές. Εμένα ήταν χωρισμένη με παιδί.
Οποτε θες μιλάμε και πιο προσωπικά.
01-07-2024, 22:12 #67
02-07-2024, 10:21 #68
02-07-2024, 15:28 #69
Δεν ισχύει αυτό. Είναι σύνηθες η υπερσεξουαλικότητα στη μανία αλλά όχι απόλυτο. Όπως δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει με άλλους
02-07-2024, 15:49 #70
Αυτά έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα όχι με τη διπολική.
02-07-2024, 20:43 #71
Μάλλον δεν μπορώ μέσω προσωπικού μνμ οπότε το ανεβάζω εδώ και μετά θα το σβήσω! [email protected]
Ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ!
02-07-2024, 20:52 #72
Δεν γνωρίζω πολλά για την διαταραχή γιαυτό και ενδιαφέρομαι να μάθω για να δω πως θα το διαχειριστώ. Η συγκεκριμένη κοπέλα η αλήθεια είναι ότι δεν είχε έντονη σεξουαλική ζωή και λόγω τραυμάτων και λόγω κοσμοαντίληψης, είναι φουλ ρομαντική, μονογαμική και σε ένα βαθμό συντηρητική. Θεωρώ όσο καιρό γνωριζόμαστε ότι δεν είναι άτομο που θα έμπαινε σε mood πολυγαμίας. Αυτό που είχα παρατηρήσει ωστόσο κάπως ως αντίφαση ήτανε πως από την μια μου έβγαζε πολύ έντονο ρομαντισμό και αγνότητα, από την άλλη είχε μία υπερσεξουαλικότητα μαζί μου που δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ στα 41 μου τόσο έντονα. Σαν να ήτανε έφηβη. Σαν να γύριζε το μάτι της, χωρίς να το θεωρώ άσχημο ή κακό απλά ήτανε σαν να γινότανε κάποια άλλη.
03-07-2024, 12:05 #73