Είναι κανείς εδώ; - Page 298
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 298 of 323 FirstFirst ... 198248288296297298299300308 ... LastLast
Results 4,456 to 4,470 of 4842
    Senior Member
    Πανέμορφα είναι, και φύτεψα χίλια. Πρόλαβα τα εύκολα να τα δω και να ανθίζουν. Άλλα θα με ανταμείψουν του χρόνου πια.

Μπορείς και μόνη σου. Να λες στον εαυτό σου, μπορώ. Μπορώ και θα το κάνω. Μην του επαναλαμβάνεις φράσεις που έχουν μέσα τους την ήττα. Μας θρέφει αυτό που θρέφουμε, ας είναι αυτό που θρέφεις η δύναμη. Σιγά σιγά θα αλλάξει κι αυτό που τώρα νομίζεις αδύνατο να αλλάξει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Πανέμορφα είναι, και φύτεψα χίλια. Πρόλαβα τα εύκολα να τα δω και να ανθίζουν. Άλλα θα με ανταμείψουν του χρόνου πια.

Μπορείς και μόνη σου. Να λες στον εαυτό σου, μπορώ. Μπορώ και θα το κάνω. Μην του επαναλαμβάνεις φράσεις που έχουν μέσα τους την ήττα. Μας θρέφει αυτό που θρέφουμε, ας είναι αυτό που θρέφεις η δύναμη. Σιγά σιγά θα αλλάξει κι αυτό που τώρα νομίζεις αδύνατο να αλλάξει.
    Συμφωνώ μ' αυτό που λες ότι είναι καλό να θρέφω την δύναμη και θα προσπαθήσω αλλά ξέρεις τι με δυσκολεύει; Ότι εκείνος χρησιμοποίησε σωματική δύναμη σ' εμένα και τουλάχιστον σ' αυτό το κομμάτι είχε περισσότερη κι όποτε το σκέφτομαι νιώθω μικροσκοπική που δεν μπορούσα να τον αντιμετωπίσω... Στο λέω μήπως και με την συζήτηση διευκολυνθώ κάπως...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι, το καταλαβαίνω. Η ανισορροπία δύναμης είναι τραυματική σε τέτοιους είδους κακοποίηση. Το χάσιμο του ελέγχου σε επίπεδο αυτοπροστασίας και τα λοιπά.

Θεωρώ πως θα ήταν θεραπευτικό για σένα να αναζητήσεις μία προσωπική ενδυνάμωση. Γυναίκες θύματα κακοποίησης πολλές φορές έχουν επανακτήσει το αίσθημα της ενδυνάμωσης με την εξάσκηση τεχνικών άμυνας, σε ένα γυμναστήριο. Μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά δουλεύει! Γιατί νιώθεις δυνατή, και όχι ένα καημενούλικο φτεράκι που το πάει ο άνεμος όπου θέλει. Επένδυσε στην επαναφορά της δύναμης εκεί που ανήκει, σε ΣΕΝΑ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Ναι, το καταλαβαίνω. Η ανισορροπία δύναμης είναι τραυματική σε τέτοιους είδους κακοποίηση. Το χάσιμο του ελέγχου σε επίπεδο αυτοπροστασίας και τα λοιπά.

Θεωρώ πως θα ήταν θεραπευτικό για σένα να αναζητήσεις μία προσωπική ενδυνάμωση. Γυναίκες θύματα κακοποίησης πολλές φορές έχουν επανακτήσει το αίσθημα της ενδυνάμωσης με την εξάσκηση τεχνικών άμυνας, σε ένα γυμναστήριο. Μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά δουλεύει! Γιατί νιώθεις δυνατή, και όχι ένα καημενούλικο φτεράκι που το πάει ο άνεμος όπου θέλει. Επένδυσε στην επαναφορά της δύναμης εκεί που ανήκει, σε ΣΕΝΑ.
    Πρέπει να το σκεφτώ αυτό, ακούγεται καλή ιδέα... Σ' ευχαριστώ...

Κατά τα άλλα, νιώθω σκατά... Όχι φόβο, κακοδιαθεσία και δεν μ' ευχαριστεί καμία ασχολία που μπορώ να σκεφτώ τώρα πέρα από την μουσική που με ανακουφίζει λίγο...
    Και μιας κι ανέφερα τη μουσική, ας βάλω ένα τραγούδι που θυμήθηκα τώρα...

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Κατά τα άλλα, νιώθω σκατά... Όχι φόβο, κακοδιαθεσία και δεν μ' ευχαριστεί καμία ασχολία που μπορώ να σκεφτώ τώρα πέρα από την μουσική που με ανακουφίζει λίγο...
    Πρέπει να ξεκινήσουμε να ζούμε για να αισθανθούμε καλά.
    Ο άνθρωπος πρέπει να περνάει δημιουργικά την μέρα του,με υγιείς ανθρώπινες σχέσεις,για να νοηματοδοτείται η ζωή του.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Πρέπει να ξεκινήσουμε να ζούμε για να αισθανθούμε καλά.
    Ο άνθρωπος πρέπει να περνάει δημιουργικά την μέρα του,με υγιείς ανθρώπινες σχέσεις,για να νοηματοδοτείται η ζωή του.
    Καλημέρα Yoco Choco...

Από φιλικές σχέσεις δεν έχω παράπονο, καλά περνάω... Αλλά μου λείπει κι ένας σύντροφος που να με καταλαβαίνει, ίσως να φταίει κι αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Yoco Choco...

Από φιλικές σχέσεις δεν έχω παράπονο, καλά περνάω... Αλλά μου λείπει κι ένας σύντροφος που να με καταλαβαίνει, ίσως να φταίει κι αυτό...
    Βγες έξω και ζήσε!...Πήγαινε για μπάνιο κάθε μέρα...Πήγαινε για τρέξιμο...Πάρε τηλ τις φίλες σου και βγείτε για θέατρο,σινεμά,ποτό,φαγητό... Επιδίωξε νέες γνωριμίες!...Ζήσε!...Και τότε πιστεψέ με δεν θα μένεις χρόνος για μελαγχολία και άγχος.

Senior Member
    Βγες έξω και ζήσε!...Πήγαινε για μπάνιο κάθε μέρα...Πήγαινε για τρέξιμο...Πάρε τηλ τις φίλες σου και βγείτε για θέατρο,σινεμά,ποτό,φαγητό... Επιδίωξε νέες γνωριμίες!...Ζήσε!...Και τότε πιστεψέ με δεν θα μένεις χρόνος για μελαγχολία και άγχος.
    Βγαίνω αλλά όχι κάθε μέρα...

Τώρα περιμένω μια ταινία να βγει στους κινηματογράφους σε λίγες μέρες και θα πάμε να την δούμε... Αν είναι όντως καλή όπως μου φάνηκε θα την προτείνω στο σχετικό θέμα...

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά, τι κάνετε;

Εγώ μόλις έφαγα παγωτό και μ' έκανε να νιώσω καλά αυτό...

Επίσης εκτός απροόπτου, θα πάω σινεμά την Παρασκευή κι ανυπομονώ...

Καλησπέρα Κύκνε,καθημερινοτητα...άργη σα σήμερα να κλείσω την ημέρα μου

Ωραίο το cinema,αν και το έχω συνδυάσει χειμώνα εκτος κανένα καλο θερινό

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Καλησπέρα Κύκνε,καθημερινοτητα...άργη σα σήμερα να κλείσω την ημέρα μου

Ωραίο το cinema,αν και το έχω συνδυάσει χειμώνα εκτος κανένα καλο θερινό
    Καλησπέρα Τσακάλι...

Αν είναι καλός ο καιρός μάλλον θα προτιμήσουμε θερινό... Αλλιώς μέσα, τι να κάνουμε; Δεν θέλω να χάσω την συγκεκριμένη ταινία...

Δύσκολη μέρα για 'μενα σήμερα, είχα ραντεβού στην οδοντίατρο κι έκανα εξαγωγή... Είμαι ακόμα μουδιασμένη από την ένεση...

Καλημερα Κυκνε περαστικα,ευχομαι να περασει γρηγορα,υπομονη

Senior Member
    εσυ, τα κανεις αυτα που λες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Καλημερα Κυκνε περαστικα,ευχομαι να περασει γρηγορα,υπομονη
    Καλημέρα, ευχαριστώ...

Πονάω ακόμα αλλά ευτυχώς με βοηθάνε τα παυσίπονα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ, τα κανεις αυτα που λες;
    Οχι όλα...Μόνο τρέξιμο και ταινίες...Είμαι τεμπέλης...Βαριέμαι