Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 122
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 122 of 175 FirstFirst ... 2272112120121122123124132172 ... LastLast
Results 1,816 to 1,830 of 2615
    Senior Member
    κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό

Player τέλεια φάση. ευχομαι να κρατήσει όσο περισσότερο μπορείς! η ζωή έχει δυσκολίες ούτως ή αλλως, βρήκες έναν τρόπο ζωή που σε κάνει ευτυχισμένο. αυτό να το κρατήσεις για πάντα, θα σε σώσει από υποτροπιασμό, παλινδρόμηση όπως λέγεται.

έχω ακούσει πως για κρίσεις πανικού υπάρχει μια παραπάνω ειδίκευση, ίσως γιατί πάνε κατευθείαν εκει, πχ δεν έχεις κάτι σωματικό, σε παραπέμπω στον ψυχίατρο. δες το κι έτσι.
    επισης έχω ακούσει περιστατικά που βρήκαν ανταπόκριση στον ψυχιάτρο του νοσοκομείου, αλλά αυτό παίζει να είναι και μειονότητα. δηλαδή μικρό ποσοστό, εξαίρεση.

μερσι σουμακ. η ψυχοθεραπεία ειναι απαραίτητη.
    κι αυτό που περιγράφεις με τους ανθρώπους, εχει σημασία με ποιούς περνάς τον χρόνο σου. κι εγώ το έχω παρατηρήσει. οι μίζεροι ανθρώποι όμως. έστω και περιστασιακά μίζεροι, δύσκολα να βρεθούν σε παρέες μη μίζερων ανθρώπων. αξίζει τον κόπο παρ όλα αυτά.

Banned
    Αισθάνομαι πολύ χαλια…αυτό γίνεται κάθε φορα που βγαινω για λίγο από το σπίτι.Νιώθω ότι μισώ όλο τον κόσμο!Νιωθω να περνάει ο καιρός και εγώ να έχω μείνει χρόνια στάσιμη!Οι αναμνήσεις να με σκοτώνουν…κάθε ανάμνηση και ένα δάκρυ!

εεε κορίτσι όμορφο...όλα ειναι εντάξει...και εσυ είσαι εντάξει...μπορεί και να με βρίσεις..αλλά δώσε χρόνο....φροντισε και αγκαλιασε εσενα...και θα γινουν ολα..νομιζω θα σε βοηθουσε το γραψιμο..να βγαινουν απο μεσα σου και να βλεπεις και τα συναισθηματα σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό

Player τέλεια φάση. ευχομαι να κρατήσει όσο περισσότερο μπορείς! η ζωή έχει δυσκολίες ούτως ή αλλως, βρήκες έναν τρόπο ζωή που σε κάνει ευτυχισμένο. αυτό να το κρατήσεις για πάντα, θα σε σώσει από υποτροπιασμό, παλινδρόμηση όπως λέγεται.

έχω ακούσει πως για κρίσεις πανικού υπάρχει μια παραπάνω ειδίκευση, ίσως γιατί πάνε κατευθείαν εκει, πχ δεν έχεις κάτι σωματικό, σε παραπέμπω στον ψυχίατρο. δες το κι έτσι.
    επισης έχω ακούσει περιστατικά που βρήκαν ανταπόκριση στον ψυχιάτρο του νοσοκομείου, αλλά αυτό παίζει να είναι και μειονότητα. δηλαδή μικρό ποσοστό, εξαίρεση.

μερσι σουμακ. η ψυχοθεραπεία ειναι απαραίτητη.
    κι αυτό που περιγράφεις με τους ανθρώπους, εχει σημασία με ποιούς περνάς τον χρόνο σου. κι εγώ το έχω παρατηρήσει. οι μίζεροι ανθρώποι όμως. έστω και περιστασιακά μίζεροι, δύσκολα να βρεθούν σε παρέες μη μίζερων ανθρώπων. αξίζει τον κόπο παρ όλα αυτά.
    Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το τσεκαρω όταν κατέβω Αθήνα.
    Δεν ήξερα ότι έχει ειδικά για στρες κ πανικό στο δημόσιο.
    Η φάση καλή είναι αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου.
    Δλδ σίγουρα θέλω μια δουλειά και για οικονομικούς λόγους και για να συναναστρέφομαι με περισσότερο κόσμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Αισθάνομαι πολύ χαλια…αυτό γίνεται κάθε φορα που βγαινω για λίγο από το σπίτι.Νιώθω ότι μισώ όλο τον κόσμο!Νιωθω να περνάει ο καιρός και εγώ να έχω μείνει χρόνια στάσιμη!Οι αναμνήσεις να με σκοτώνουν…κάθε ανάμνηση και ένα δάκρυ!
    Κ εγώ στάσιμος έχω μείνει πινκροουζ, ελπίζω όλοι να βρούμε τον δρόμο μας.
    Έχεις εντοπίσει τι σε κάνει να αισθάνεσαι χαλιά όταν βγαίνεις από το σπίτι;

Banned
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Κ εγώ στάσιμος έχω μείνει πινκροουζ, ελπίζω όλοι να βρούμε τον δρόμο μας.
    Έχεις εντοπίσει τι σε κάνει να αισθάνεσαι χαλιά όταν βγαίνεις από το σπίτι;
    Δεν θέλω να έρχομαι σε επαφη με κόσμο,ίσως έχω σιχαθεί και το μέρος που είμαι λόγω ότι έχω μόνο άσχημες αναμνήσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    εεε κορίτσι όμορφο...όλα ειναι εντάξει...και εσυ είσαι εντάξει...μπορεί και να με βρίσεις..αλλά δώσε χρόνο....φροντισε και αγκαλιασε εσενα...και θα γινουν ολα..νομιζω θα σε βοηθουσε το γραψιμο..να βγαινουν απο μεσα σου και να βλεπεις και τα συναισθηματα σου
    Αν αναφέρεσαι σε μένα,σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση.όταν λες θα με βοηθούσε το γράψιμο τι εννοείς ακριβώς;Πάντως αν εννοείς που γράφω εδώ τι αισθάνομαι με βοηθάει πολύ!

Σε εσένα αναφέρομαι ναι,μπορεις χωρις να το κάνεις καταναγκαστικο έργο,οταν ερχεται αυτη η ενταση,η δυσθυμια για τον οποιο λογο να καθεσαι να το καταγραφεις εδω ή σε ενα δικο σου τετραδιο και να προσπαθησεις να δεις το συναισθημα και τι ειναι αυτο που σου το προκαλει και βημα βημα θα ερθουν πιστεψε με..καλυτερες μερες και μετα ξανα λιγο κακες αλλα θα εχεις μαθει να τις διαχειριζεσαι ή να κλεινεσαι και στο καβουκι δεν ειναι κακό,χρειαζομαστε χρονο μακρια απο ολους και όλα καποιες φορες να καθαρισει το μυαλο

Okay...ζόρικο..έχεις σκεφτει μήπως...ήρθε η ωρα για μια μεγάλη αλλαγη...μετακόμιση ίσως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το τσεκαρω όταν κατέβω Αθήνα.
    Δεν ήξερα ότι έχει ειδικά για στρες κ πανικό στο δημόσιο.
    Η φάση καλή είναι αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου.
    Δλδ σίγουρα θέλω μια δουλειά και για οικονομικούς λόγους και για να συναναστρέφομαι με περισσότερο κόσμο.
    ειδικά όχι, απλοί ψυχίατροι και δωρεάν -μόνο είσοδο στο νοσοκομείο πληρώνεις νομίζω- με περιστατικά κρίσεων πανικου δλδ μη φανταστείς θα γράφει ξερωγω "για κρίσεις πανικού" κλπ.
    η δουλειά χρειάζεται όταν μπορείς να δουλέψεις είναι απαραίτητη σε κρατάει σε μια εγρήγορση, όχι υπερβολικά πράματα, είναι βενζίνη να υλοποιήσεις τα όνειρά σου στη τελική

Senior Member
    δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου. δεν νοιώθω να πνίγομαι όμως.
    έχω φρικάρει γιατί δεν ειχα ποτέ τέτοια συμπτώματα χωρίς τρίγκερινγκ, ενεργοποίηση τραύματος καταπώς λέγεται, εκτός αν μου έχει μείνει χουσούρι και το παθαίνω λες και φαντάζομαι ότι κάποιος μου κάνει τριγκερινγκ. παίζει αυτό, αλήθεια; να εθιστεί κάποιος στο να αντιδρά χωρίς ερέθισμα;

Senior Member
    ειδικά όχι, απλοί ψυχίατροι και δωρεάν -μόνο είσοδο στο νοσοκομείο πληρώνεις νομίζω- με περιστατικά κρίσεων πανικου δλδ μη φανταστείς θα γράφει ξερωγω "για κρίσεις πανικού" κλπ.
    η δουλειά χρειάζεται όταν μπορείς να δουλέψεις είναι απαραίτητη σε κρατάει σε μια εγρήγορση, όχι υπερβολικά πράματα, είναι βενζίνη να υλοποιήσεις τα όνειρά σου στη τελική
    Θα συμφωνήσω σχετικά με την δουλειά.
    Ελπίζω κάποτε να μπορέσω να δουλέψω.
    Τα όνειρα δυστυχώς όσο μεγαλώνεις φεύγουν γιουσερ

Senior Member
    δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου. δεν νοιώθω να πνίγομαι όμως.
    έχω φρικάρει γιατί δεν ειχα ποτέ τέτοια συμπτώματα χωρίς τρίγκερινγκ, ενεργοποίηση τραύματος καταπώς λέγεται, εκτός αν μου έχει μείνει χουσούρι και το παθαίνω λες και φαντάζομαι ότι κάποιος μου κάνει τριγκερινγκ. παίζει αυτό, αλήθεια; να εθιστεί κάποιος στο να αντιδρά χωρίς ερέθισμα;
    δεν θα το σκεφτομουν σαν "εθισμο". υποθετω, οτι το αρχικο τραυμα, μπορει να εξακολουθει να σου προκαλει αντιδρασεις αν δεν ειναι θεραπευμενο, χωρις να χρειαζεται αλλο τριγκερινγκ..
    δεν ξερω κιολας αν ενα μεγαλο τραυμα θεραπευεται ποτε εντελως... το να ειναι καποιος λειτουργικος πχ, δεν νομιζω οτι ειναι αποδειξη πληρους "ιασης"..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν θα το σκεφτομουν σαν "εθισμο". υποθετω, οτι το αρχικο τραυμα, μπορει να εξακολουθει να σου προκαλει αντιδρασεις αν δεν ειναι θεραπευμενο, χωρις να χρειαζεται αλλο τριγκερινγκ..
    δεν ξερω κιολας αν ενα μεγαλο τραυμα θεραπευεται ποτε εντελως... το να ειναι καποιος λειτουργικος πχ, δεν νομιζω οτι ειναι αποδειξη πληρους "ιασης"..
    συμφωνώ, όμως κάπως διευκολύνει να διοχετευθούν νέοι τρόποι αντιμετώπισης της καθημερινότητας.
    αν γυρίσω να δω τον εαυτό μου σε ευρυγωνικό φακό, με στεναχωρεί που κουβαλάω τόσα στασίδια, επειδή δεν ήξερα πώς να τα διώξω.

Senior Member
    Συμφωνώ με τη Rem, κάποια πράγματα αφήνουν κάτι, ίσως να είναι αδιόρατο, ίσως πολύ εμφανές, αλλά αφήνουν όταν είναι σοβαρά και, ιδίως, όταν είναι παρατεταμένη η βία. Τώρα, αν θεωρείς ότι έχει αρχίσει να αυξάνεται η συχνότητα της σωματικής αντίδρασης δίχως να έχουν αυξηθεί τα triggers, ίσως και να υπάρχουν και triggers που πριν δεν είχες αναγνωρίσει ως τέτοια. Αλλά, είπαμε, δεν είμαστε ειδικοί, γνώμες πετάμε, χρειάζεσαι βοήθεια; Καλύτερα τώρα παρά αργότερα.