Η θεούσα της διπλανής πόρτας - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 88 FirstFirst ... 2666747576777886 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 1317
    Senior Member
    Μου λένε μερικοί γνωστοί: ρε γ@μησε τους μην ασχολείσαι.. Ψεκια μου, ασχολούμαι για τον ίδιο λόγο που οι ογκολόγοι ασχολούνται με τον καρκίνο. Ο νοών νοείτω.
    Last edited by tommorello; 30-08-2024 at 03:04.

Senior Member
    Αυτός είναι ο χριστιανισμός

Senior Member
    Έτσι είναι η κριτική σκέψη, δυσαρεστεί και ξεβολεύει.

Όταν ο άνθρωπος ζει σ’ αυτή την κατάσταση έχει ανάγκες από αυταπάτες, η θρησκεία του τις προσφέρει.

Senior Member
    Σκότωσέ με άντρα μου ν’ αγιάσω.

Βρε κουτά, αγαπάτε τον άντρα σας μην πιάνεστε κορόιδα. Τι και αν σας βρίζει, τι και αν σας κοπανάει, τι και αν σας ξεφτιλίζει με τον χειρότερο τρόπο.. εσείς να υπομένετε για την αγία εκκλησία και την αγάπη του Χριστού.
    Οι δυσκολίες της ζωής κυρίες μου είναι δώρο Θεού και η ταπείνωση εισιτήριο για τον παράδεισο.

Φανταστείτε λίγο τι πέρασε ο Χριστούλης για μας.

Το τραγικό της υπόθεσης ειναι ότι κάτω από το βίντεο του λακαμα στο fb έχει εκατοντάδες καρδούλες και σχόλια από ''κυρίες'' που επαινούν και ζητάνε την ευλογία του.
    Είναι απίστευτο ρε φίλε το πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να συμφωνεί με αυτό το ερπετό. Δεν είναι λοιπόν φως φανάρι ότι όλες οι θρησκείες δηλητηριάζουν συστηματικά και αποβλακώνουν σκόπιμα τις μάζες;

Senior Member
    Το βίντεο καταργήθηκε φαντάσου. Αλλα το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.

https://www.facebook.com/reel/396848806775428

Μιας και το πέτυχα, και αυτό.

https://www.facebook.com/photo/?fbid...75494807950188

Senior Member
    Εξαιρετική Μαρία Καμμά, δήμαρχος Τήλου.

Απόψε το βράδυ όσοι βρεθήκαμε στο λιμάνι της Τήλου ήρθαμε αντιμέτωποι και με τις δύο όψεις του νομίσματος...
    Εκατόν έξι (106) Πρόσφυγες, ανάμεσα τους πάρα πολλά παιδιά, μπόρεσαν να μεταφερθούν με ασφάλεια στο νησί μας.
    Οι σκηνές που αντίκρισα προσωπικά, με διέλυσαν...
    Άντρες, κλαίγοντας και κρατώντας αρκετοί από αυτούς τα μικρά παιδιά τους αγκαλιά, να ευχαριστούν τους λιμενικούς και να προσπαθούν να τους φιλήσουν τα χέρια...
    Οι άντρες του λιμενικού σώματος με περίσσια προσοχή, να σηκώνουν παιδιά και τραυματισμένους και να τους κατεβάζουν από το πλοίο.
    Αστυνομικοί, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να είναι εικεί καθώς και κάτοικοι του νησιού να προσφέρουν από στεγνά ρούχα, ψωμί, παπούτσια και ότι άλλο μπορούσαν στα γρήγορα να φέρουν...
    Δυστυχώς πολλά παιδάκια και μωρά...
    Και ξάφνου μια "κυρία" που με τον καλό της ψαρεύει στο λιμάνι, προφανώς της "χαλάει" τις διακοπές(������ αυτή η βαβούρα!
    Αρχίζει να φωνάζει που τους πάτε, γιατί τους μαζεύετε;
    Νομίζοντας εγώ πως δεν συμφωνούσε με την διαδικασία της καταγραφής των προσφύγων από το λιμενικό, της απαντάω πως κυρία μου έτσι γίνεται, οι λιμενικοί τους οδηγούν στο λιμεναρχείο προκειμένου να καταγραφούν.
    Αμ δε!
    "Να τους πετάξουν στη θάλασσα"
    Αυτή ήταν η επιθυμία της "κυρίας"! Και αρχίζει να μου κάνει μαθήματα! Πως πρέπει να κρατήσουμε τη χώρα μας και τα εδάφη μας ελληνικά, πως είμαστε χριστιανοί και "αυτοί" δεν έχουν καμία θέση εδώ! Να τους διώξουμε, να τους πετάξουν στη θάλασσα που μας τους κουβαλάνε στα νησιά μας, εννοώντας τους άντρες του λιμενικού σκάφους που μετέφερε 106 ανθρώπινες ψυχές, αυτό ήταν το έγκλημα τους! Για αυτό νευρίασε η γυναίκα ρε παιδιά! Παρακολουθούσε τους άντρες του λιμενικού οι οποίοι βοηθούσαν τα παιδάκια να κατέβουν από το σκάφος και αυτή νευρίασε γιατί αυτά δεν μιλούσαν ελληνικά και δεν ήταν χριστιανοπουλα!!! Εμείς τους ευχαριστούσαμε και εκείνη μόνο που δεν τους έβρισε!
    Και είχε και το θράσος να θέλει να με τραβήξει και βίντεο επειδή τόλμησα να της πω πόσο άδικο έχει. Ποια είσαι εσύ; της λέω ποια ειμαι, για πείτε μου και εσείς το όνομα σας της απαντώ, μου είπε ένα όνομα, δεν ξέρω αν είναι το αληθινό, εγώ όμως στα αλήθεια της είπα και θα το ξαναπώ:
    Κυρία μου, αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς!

Ορθοδοψεκ ΓΤΧΣ

Senior Member
    Την ξανθιά ορθόλοξη χαζογκόμενα να βουλιάξουν σε ένα κοντέινερ στον πάτο του Αιγαίου. Δεν την λυπάμαι. Αυτό της αξίζει. Κακό ψόφο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Την ξανθιά ορθόλοξη χαζογκόμενα να βουλιάξουν σε ένα κοντέινερ στον πάτο του Αιγαίου. Δεν την λυπάμαι. Αυτό της αξίζει. Κακό ψόφο.
    Συμφωνώ. Οι νοικοκυραίοι και οι νοικοκυρές ενοχλούνται από την ανθρώπινη δυστυχία γιατί τους χαλάει τη βολή, την αισθητική και την εικόνα της πατρίδας που από την αρχαιότητα ως σήμερα λάμπει από πολιτισμό και ανωτερότητα, χα χα Στα τάρταρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Συμφωνώ. Οι νοικοκυραίοι και οι νοικοκυρές ενοχλούνται από την ανθρώπινη δυστυχία γιατί τους χαλάει τη βολή, την αισθητική και την εικόνα της πατρίδας που από την αρχαιότητα ως σήμερα λάμπει από πολιτισμό και ανωτερότητα, χα χα Στα τάρταρα.
    Ποια αισθητική;! Έχουν μάθει κι από αισθητική οι μαλάκες που είναι τούρλα η μούρη της στο μπότοξ... Αλλά πάνω απ' όλα χριστιανή! Και ως καλή χριστιανή να σκοτώσουμε εκατοντάδες ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ χωρίς δισταγμό..
    Παιδιά αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι χριστιανοί. Φασίστες και ναζιστές είναι.

Senior Member
    Οι καλοί ορθόλοξοι έτσι κάνουν. Αγάπη πάνω απ' όλα! χα χα Η υποκρισία τους είναι πάντα μεγαλειώδης.

Senior Member
    Ο αρχιεπισκοπος Κύπρου πριν λίγα χρόνια (πέθανε αυτός) είπε :

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Εξαιρετική Μαρία Καμμά, δήμαρχος Τήλου.

Απόψε το βράδυ όσοι βρεθήκαμε στο λιμάνι της Τήλου ήρθαμε αντιμέτωποι και με τις δύο όψεις του νομίσματος...
    Εκατόν έξι (106) Πρόσφυγες, ανάμεσα τους πάρα πολλά παιδιά, μπόρεσαν να μεταφερθούν με ασφάλεια στο νησί μας.
    Σ
    τι θελει να πει η ποιητρια;
    στην τουρκια τους βασανιζαν η υπηρχε κινδυνος για την ζωη τους και αναγκαστηκαν να φυγουν απο αυτην για να ερθουν εδω;

ολοι μας ξερουμε πως οι ανατολικοι βαρβαροι εργαλειοποιουν αυτους τους ανθρωπους εις βαρος μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    τι αποθυμενο εχεις με τους ελληνες;

Senior Member
    Πολεμαναι την πατρηδα κε τιν ορθοδοψια μας. Αιληνες ψυπνηστε.

Page 76 of 88 FirstFirst ... 2666747576777886 ... LastLast