Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 238
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 238 of 344 FirstFirst ... 138188228236237238239240248288338 ... LastLast
Results 3,556 to 3,570 of 5155
    Senior Member
    Ο Θεός είναι καλός γιατί το κρατοσ σασ βολεύει άμα δε σασ βόλευε να δω τι θα κάνετε

Senior Member
    σκέφτομαι πως, θέλω να γνωρίσω μια κοπέλα/γυναίκα/μεσήλικα με την ίδια -παρόμοια- προσωπικότητα με την δική μου -εσωστρεφής, φιλήσυχη, λιγομίλητη, παράξενη, αργή, κλπ γούστα τα πάντα όλα- που να μην έχει δεχτεί παρενόχληση οποιασδήποτε μορφής ή κακοποίηση/βία οποιασδήποτε μορφής. είμαι περίεργη να μαθω πώς θα ήμουν ή πως θα ζούσα εαν δεν αποφάσιζαν κάποιοι να ανακατευτούν ευθαρσώς στην ζωή μου και το μέλλον μου.
    ξέρω πως δεν θα έκανα πολλά στη ζωή μου, απλά είμαι περίεργη. ίσως εκεί έξω να υπάρχει κάποια που ο κύκλος της να μην ήταν ποτέ υποτιμητικός ή προσβλητικός. εσείς έχετε σκεφτεί κάτι ανάλογο; πώς θα ήταν η ζωή σας αν κάθε φορά που κάποιος/α/ο/οι σας φερόταν άσχημα, εξαφανιζόταν από το πλάνο ή μειωνοταν η ένταση της δύναμής του; ή κάτι τέτοιο δεν σας έχει συμβει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    σκέφτομαι πως, θέλω να γνωρίσω μια κοπέλα/γυναίκα/μεσήλικα με την ίδια -παρόμοια- προσωπικότητα με την δική μου -εσωστρεφής, φιλήσυχη, λιγομίλητη, παράξενη, αργή, κλπ γούστα τα πάντα όλα- που να μην έχει δεχτεί παρενόχληση οποιασδήποτε μορφής ή κακοποίηση/βία οποιασδήποτε μορφής. είμαι περίεργη να μαθω πώς θα ήμουν ή πως θα ζούσα εαν δεν αποφάσιζαν κάποιοι να ανακατευτούν ευθαρσώς στην ζωή μου και το μέλλον μου.
    ξέρω πως δεν θα έκανα πολλά στη ζωή μου, απλά είμαι περίεργη. ίσως εκεί έξω να υπάρχει κάποια που ο κύκλος της να μην ήταν ποτέ υποτιμητικός ή προσβλητικός. εσείς έχετε σκεφτεί κάτι ανάλογο; πώς θα ήταν η ζωή σας αν κάθε φορά που κάποιος/α/ο/οι σας φερόταν άσχημα, εξαφανιζόταν από το πλάνο ή μειωνοταν η ένταση της δύναμής του; ή κάτι τέτοιο δεν σας έχει συμβει;
    Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Να βγάλεις από πάνω σου τα "ρούχα που σου φόρεσαν" και θα δεις ποια πραγματικά είσαι. Να σταματήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με τα μάτια των άλλων, αλλά με τα δικά σου. Τότε δεν θα χρειαστεί να γνωρίσεις καμία άλλη γυναίκα, θα γνωρίσεις εσένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Να βγάλεις από πάνω σου τα "ρούχα που σου φόρεσαν" και θα δεις ποια πραγματικά είσαι. Να σταματήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με τα μάτια των άλλων, αλλά με τα δικά σου. Τότε δεν θα χρειαστεί να γνωρίσεις καμία άλλη γυναίκα, θα γνωρίσεις εσένα.

με γαληνεύει η σκεψη ότι καποι@ άλλ@ -ανεξαρτήτως φύλου ίσως- που είναι κάπως όπως εγώ, δεν δέχεται την τοξικότητα που δέχομαι εγώ και είναι πνευματικά ισορροπημέν@. αυτό με κάνει μεμονομένο περιστατικό που είναι ένα ψέμα από μόνο του.
    οπότε γυρίζω στην ίδια λούπα του χάους.

το να δεις τον εαυτό σου κατάματα είναι ένα μεγάλο ταξίδι και απαιτεί δουλειά και πολύ φώς. εσύ τα έχεις καταφέρει;

Senior Member
    με γαληνεύει η σκεψη ότι καποι@ άλλ@ -ανεξαρτήτως φύλου ίσως- που είναι κάπως όπως εγώ, δεν δέχεται την τοξικότητα που δέχομαι εγώ και είναι πνευματικά ισορροπημέν@. αυτό με κάνει μεμονομένο περιστατικό που είναι ένα ψέμα από μόνο του.

το να δεις τον εαυτό σου κατάματα είναι ένα μεγάλο ταξίδι και απαιτεί δουλειά και πολύ φώς. εσύ τα έχεις καταφέρει;
    Φιλη user,εχω γνωρισει ατομα απο πολυ κομπλε οικογενειες με φουλ κατανοηση,χωρις μπουλινγκ και ακραιοτητες στις ευαισθητητες ηλικιες κτλ. να ειναι τελειως μ..νοπανα και να το χαιρονται.Παιζει σιγουρα ρολο απο που ερχεσαι,αλλα το βασικο ειναι που θες να πας..Εκει πρεπει να κοιτας,οσο δυσκολο και αν φαινεται,το μπορουμε οι περισσοτεροι.Εκει που εισαι ημουν( και ειμαι εν μερει ).Κομματια του εαυτου μας εχουν σπασει και δεν προκειται να ξανακολησουν,αλλα εχουμε επιιλογες και αντι να γινουμε σαν τα σκατα που μας μαθανε απο μικρα,προσπαθουμε να γινουμε και να κανουμε κατι που μας εμπνεει και μας γκαυλωνει..
    Μη μασας τσακαλι μου και ψαξου για ψυχοθεραπεια.Θα περασει στανταρ,επειδη ξερεις να ακους,να βλεπεις και να δεχεσαι την αληθεια.Το ιδιο θα μαθεις να κανεις και με την ατομαρα σου και θα γουσταρεις εν τελει..
    Ευλογειτε!!!

Senior Member

Σε κάποια θέματα ναι τα έχω καταφέρει, σε άλλα είμαι στο δρόμο για να τα καταφέρω.

Θα σου πω τι πιστεύω με βάση αυτά που είπες. Είναι σαν κι αποδεχτηκες τη μοίρα σου και δεν θες να κάνεις κάτι να αλλάξει. Αυτά που έζησες δεν σου άξιζαν και δυστυχώς για να αλλάξει η ζωή σου πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Για να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα.

Senior Member
    Πέρασα να πω μια καλημέρα, μια και βρήκα χρόνο ... Ελπίζω όλοι να είστε καλά , παλιοί και νέοι του φόρουμ.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Εγώ είμαι συνταξιούχος με 4.000 σύνταξη αυτά δικαιούμαι αλλά επειδή οι άλλοι είναι μαλακές δεν θα μου τα δώσουν να ξέρετε και κάτι άλλο που δεν ξέρετε είναι ότι στην επαρχία στα χωράφια γίνεται όλη η καταστροφή ΤΗΣ χώρας να ξέρετε αυτά από το μέτωπο

Senior Member
    Η εποχή των φορουμς έχει παρέλθει πιστεύω. Το διαστημα 2000-2015 ηταν η χρυσή εποχή με πάρα πολλούς συμμετέχοντες. όλα έχουν κλείσει! Ακόμη και εδω γράφουν 7-8 σταθερά άτομα μόνο. Θυμάστε παλιά φορουμς που έκλεισαν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Φιλη user,εχω γνωρισει ατομα απο πολυ κομπλε οικογενειες με φουλ κατανοηση,χωρις μπουλινγκ και ακραιοτητες στις ευαισθητητες ηλικιες κτλ. να ειναι τελειως μ..νοπανα και να το χαιρονται.Παιζει σιγουρα ρολο απο που ερχεσαι,αλλα το βασικο ειναι που θες να πας..Εκει πρεπει να κοιτας,οσο δυσκολο και αν φαινεται,το μπορουμε οι περισσοτεροι.Εκει που εισαι ημουν( και ειμαι εν μερει ).Κομματια του εαυτου μας εχουν σπασει και δεν προκειται να ξανακολησουν,αλλα εχουμε επιιλογες και αντι να γινουμε σαν τα σκατα που μας μαθανε απο μικρα,προσπαθουμε να γινουμε και να κανουμε κατι που μας εμπνεει και μας γκαυλωνει..
    Μη μασας τσακαλι μου και ψαξου για ψυχοθεραπεια.Θα περασει στανταρ,επειδη ξερεις να ακους,να βλεπεις και να δεχεσαι την αληθεια.Το ιδιο θα μαθεις να κανεις και με την ατομαρα σου και θα γουσταρεις εν τελει..
    Ευλογειτε!!!
    γεια σου
    γι αυτό ανέφερα ατομο σαν κι εμένα, εγώ αν ήμουν μ...πανο θα μου το λέγανε και θα τους άκουγα. όλοι κάνουμε μλκίες στη ζωή μας. το θέμα είναι αν είμαστε σε θέση να αλλάξουμε. εγω πχ θα χαιρόμουν να έκανα τέτοια πατάτα, θα μου ήταν χρήσιμη για την εξέλιξή μου.
    σήμερα άκουσα και το ότι σε κάποιους ανθρώπους που προβληματίζονται πολύ για τη ζωή τους κλπ η ψυχοθεραπεία υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να δουλέψει. είδωμεν!
    υγειαίνετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε κάποια θέματα ναι τα έχω καταφέρει, σε άλλα είμαι στο δρόμο για να τα καταφέρω.

Θα σου πω τι πιστεύω με βάση αυτά που είπες. Είναι σαν κι αποδεχτηκες τη μοίρα σου και δεν θες να κάνεις κάτι να αλλάξει. Αυτά που έζησες δεν σου άξιζαν και δυστυχώς για να αλλάξει η ζωή σου πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Για να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα.
    αλίμονο, σε ποιόν αξίζει να υποτιμάται η νοημοσύνη και η προσωπικότητά του κατα συνθήκη και κατα επανάληψη;
    το πρόβλημα ξεκινάει κατα τη γνώμη μου όταν μπερδεύεται ένα πρόβλημα σε χρόνο και χώρο που αφορούν άλλα προβλήματα πχ προβλημα στη σχέση να επηρεάζει τη δουλειά, πρόβλημα στη ψυχολογία να επηρεάζει την οικογένεια κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sah View Post
    Η εποχή των φορουμς έχει παρέλθει πιστεύω. Το διαστημα 2000-2015 ηταν η χρυσή εποχή με πάρα πολλούς συμμετέχοντες. όλα έχουν κλείσει! Ακόμη και εδω γράφουν 7-8 σταθερά άτομα μόνο. Θυμάστε παλιά φορουμς που έκλεισαν?
    όντως κι εγώ τα φόρουμ τα νιώθω λίγο παλιακά. τώρα εδώ αυτοί οι εφτά οχτώ ή θα παραμείνουν ή θα εξελιχθεί το φόρουμ σε κάτι άλλο, πιο σύγχρονο ίσως; και ενταχθει εκεί.
    έχει το γούστο του πάντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Πέρασα να πω μια καλημέρα, μια και βρήκα χρόνο ... Ελπίζω όλοι να είστε καλά , παλιοί και νέοι του φόρουμ.
    Τι νέα από το νησί της Νούμινορ?
    Βλέπω Rings of Power την σειρά από τον Αρχοντα των δαχτυλιδιών , μιας και δεν πάιζει καλύτερη σειρά αυτην την περίοδο.
    Εχει κάποιες κρίντζ σκηνές αλλά βλέπεται σαν παραμυθάκι,σε ταξιδεύει...
    Την βλέπει κανείς άλλος?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Ενασ κομπάρσος υψηλής λειτουργικότητας μπορεί σχεδόν να πιάσει ένα πρωταγωνιστη παράνομο να ξέρετε μικρή διαφορά έχουμε εγώ τι βρίσκω μόνος μου κ με λέτε ανώμαλο για τα κορίτσια αυτό δεν είναι πρόβλημα κι οι άλλοι δεν είναι σωστοί βασικά δεν υπάρχει σωστός να ξέρετε

Senior Member
    Τώρα για τους νέους ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΡΩΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ