Δεν εχω φιλους - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 69 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 136 to 150 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Idkwhattosaytho οι γονείς σου για παράδειγμα έχουν φίλους από το σχολείο?
    Οχι αλλα οι γονεις μου ειναι αλλο παραδειγμα. Οι γονεις μου εχουν αλλαξει χωρα οποτε εχασαν πολλες επαφες. Επισης ειναι και οι 2 απομακροι ανθρωποι που δεν τους ενδιαφερει αυτο το θεμα. Θα πω παλι και το κλασικο για την ηλικια αλλα μη με βρισετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Σοβαρολογεις τωρα, ρωτησε εναν αλκολικο να σου πει τα θετικα του κρασιου - βιβλιο ολοκληρο θα σου γραψει.
    Οχι εδω εχει δικιο η Τανια. Εχω ξαναπερασει δυσκολα με παρεες και το μονο που με εσωσε ηταν η ελπιδα οτι καποια στιγμη τα πραγματα θα φτιαξουν. Και οντως εφτιαξαν αλλα ξαναχαλασαν (ναι εφταιγα και εγω το γνωριζω). Τωρα ειναι που εχω χασει εντελως την ελπιδα μου και απογοητευομαι τοσο πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Αρες μαρες κουκουναρες... Και εκεί που η λογική συναντά το παράλογο ο διάλογος τελειώνει..
    Συγγνωμη axl, αλλα εδω θα συμφωνησω ξανα με Τανια. Δεν ισχυει αυτο. Αν ειναι ολα τοσο μαυρα τοτε δεν υπαρχει καν νοημα να κανουμε αυτη τη συζητηση.

Senior Member
    Γιατι, δεν πιστευεις πως ο αλκοολικος μπρει να βρει θετικα στο αλκοολ;
    Μπορει να βρισκει και αρνητικα αλλα λογω του εθισμου του να μη μπορει να τα παραβλεψει. Δεν το βλεπεις σφαιρικα (γνωμη μου, μην πεσεις να με φας)

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Τι να τους κάνεις τους φίλους , να σε πρήζουν για τα γκομενικα τους ? Οι γκόμενες έχουν "φίλες" για να λένε τα γκομενικα τους , να βγουν παρεάκι ,να πίνουν καφέδες και να βρίζουν τους γκόμενους τους . Επειδή είμαι έμπειρο αγοράκι με πολλές κατακτήσεις , το θέμα φίλων να μην σε απασχολεί . Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι πως θα φλερτάρεις και θα σεξουλιαζεσαι με γυναίκες . Η μία εμπειρία θα φέρει την επόμενη ,την επόμενη και θα έχεις τόσες πολλές ερωτικές σχέσεις μέσα στον χρόνο όπου θα σε πάρουν μυρωδιά ότι είσαι μπηχτακος και θα έρχονται οι "φίλοι" βεντούζα για πάσες . Κυρίαρχο για έναν άνδρα είναι οι σεξουαλικές του επιτυχίες και όχι φίλους να παίζουν playstation στο σαλόνι . Οπότε στόχευε στο γυναικείο φύλο , στο ακόρεστο σεξ , βόλτες ,ταξιδαρες , σεξ σε ντουζιέρες , πισίνες , παραλίες , πάρκινγκ κλπ ....στα λέω επειδή είμσι νομπελίστας και όχι καμία τυχαία
    Ο Χριστος και η Παναγια. Τι να πρωτοσχολιασω εδω περα χαχαχαχα. Οκ Μανθο Φουστανο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Δηλαδη πρεπει να εχω ζησει κατι για να το πιστευω; Εχω ζησει φιλιες που δεν κατεληξαν καλα οποτε ξερω οτι θα ηθελα καποια πραγματα διαφορετικα απο αυτα που εζησα. Επισης εχω μια επιτυχημενη σχεση με το αγορι μου (θεωρω). Και πριν τα φτιαξουμε ημασταν κολλητοι. Ηταν απο τους ελαχιστους πραγματικους φιλους που εχω κανει. Οποτε νομιζω οτι πανω κατω (για να μη γινομαι απολυτη) ξερω τι ζηταω...
    Οχι, δεν ηταν ποτέ φιλος σου, σε ηθελε ερωτικα απο την αρχη. Προφανως το ενδιαφερον του δεν ηταν απλα φιλικο.

Senior Member
    Παιδια ασχετο αλλα πως ανεβαζεις καινουριο ποστ; Ξεχασα πως το εκανα την πρωτη φορα και τωρα δεν βρισκω πως γινεται.

Senior Member
    Παιδια ασχετο αλλα πως ανεβαζεις καινουριο ποστ; Ξεχασα πως το εκανα την πρωτη φορα και τωρα δεν βρισκω πως γινεται.
    Εννοεις καινουργιο θεμα; Πηγαινε στο υποφορουμ που θελεις να ποσταρεις εχει κουμπι για καινουργιο θεμα.

Banned
    Ο Χριστος και η Παναγια. Τι να πρωτοσχολιασω εδω περα χαχαχαχα. Οκ Μανθο Φουστανο
    Όλα είναι θέμα πώλησης της εικόνας σου .( Δλδ οι άλλες στο τικ-τοκ και ινστα , πουλάνε πσιχολογκικες μπούρδες φυσικά με το μπικίνι και την κω#λαρα τούρλα, κενότητα μεν αλλά όλες στο ΦΙΛΤΡΟ ) Δλδ είτε στα φιλικά σου ,είτε στα ερωτικά σου , πρέπει να είσαι Άφταστος. Βέβαια αυτό αποκτάται με συνεχή συλλογή εμπειριών . Ένας Άνδρας έμπειρος κ πολυεπίπεδος δεν έχει ανάγκες για στενές φιλίες ,γιατί απλά έχει την δύναμη και την ασφάλεια ( πατάει γερά στα πόδια του ) ,οπότε έχει μια γκάμα φιλοκοινωνικων επαφών . πχ εγώ έχω μια γκάμα στενών επαφών ,φιλοκοινωνικοτητα . Άρα την μια μέρα στην ξαπλώστρα με άλλους ,την επομενη έξοδο με άλλους , την παρεπόμενη ταξιδακι αναψυχής με άλλους και πάει λέγοντας . Πρέπει να έχεις μια άνεση γενικά κ όχι μιζέρια . Τώρα μέσα σε όλο αυτό ανεβαίνουν οι μετοχές σου μέσω δραστηριοτήτων , ενεργητικότητας κλπ ....τώρα αν η λύση είναι κάθομαι pc και κλαίω την κακομοιριλα μου , μπορείς να πάρεις άλλες συμβουλές του τύπου ....πήγα στον πσιχοθεραπευτή μου , πήγα στην πσιχολογκα μου . Ένας Άνδρας στοχεύει στο Σεξ , γκομενιλικι ,άπειρες γυναίκες στο κρεβάτι του , οπότε μοιραία θα προσέλκυσει άλλα αγόρια για παρεάκι . ΠΧ , μπαίνεις στην σχολή σου και έχεις παρέα 2-3 γκομενάκια φανσυ δεν θα πάρεις μόνο βλέμματα γκομενων ,αλλά κ αγοριών που λένε από μέσα τους ..."" Ωραίος μπηχτακος , ας του πιάσουμε κουβεντουλα να γίνουμε επαφές του " ....

Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Όλα είναι θέμα πώλησης της εικόνας σου .( Δλδ οι άλλες στο τικ-τοκ και ινστα , πουλάνε πσιχολογκικες μπούρδες φυσικά με το μπικίνι και την κω#λαρα τούρλα, κενότητα μεν αλλά όλες στο ΦΙΛΤΡΟ ) Δλδ είτε στα φιλικά σου ,είτε στα ερωτικά σου , πρέπει να είσαι Άφταστος. Βέβαια αυτό αποκτάται με συνεχή συλλογή εμπειριών . Ένας Άνδρας έμπειρος κ πολυεπίπεδος δεν έχει ανάγκες για στενές φιλίες ,γιατί απλά έχει την δύναμη και την ασφάλεια ( πατάει γερά στα πόδια του ) ,οπότε έχει μια γκάμα φιλοκοινωνικων επαφών . πχ εγώ έχω μια γκάμα στενών επαφών ,φιλοκοινωνικοτητα . Άρα την μια μέρα στην ξαπλώστρα με άλλους ,την επομενη έξοδο με άλλους , την παρεπόμενη ταξιδακι αναψυχής με άλλους και πάει λέγοντας . Πρέπει να έχεις μια άνεση γενικά κ όχι μιζέρια . Τώρα μέσα σε όλο αυτό ανεβαίνουν οι μετοχές σου μέσω δραστηριοτήτων , ενεργητικότητας κλπ ....τώρα αν η λύση είναι κάθομαι pc και κλαίω την κακομοιριλα μου , μπορείς να πάρεις άλλες συμβουλές του τύπου ....πήγα στον πσιχοθεραπευτή μου , πήγα στην πσιχολογκα μου . Ένας Άνδρας στοχεύει στο Σεξ , γκομενιλικι ,άπειρες γυναίκες στο κρεβάτι του , οπότε μοιραία θα προσέλκυσει άλλα αγόρια για παρεάκι . ΠΧ , μπαίνεις στην σχολή σου και έχεις παρέα 2-3 γκομενάκια φανσυ δεν θα πάρεις μόνο βλέμματα γκομενων ,αλλά κ αγοριών που λένε από μέσα τους ..."" Ωραίος μπηχτακος , ας του πιάσουμε κουβεντουλα να γίνουμε επαφές του " ....
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ την στιγμη που θα καταλαβεις πως το μελος εδω ειναι γυναικα...

https://www.youtube.com/shorts/584XX...?feature=share

Senior Member
    Οχι, δεν ηταν ποτέ φιλος σου, σε ηθελε ερωτικα απο την αρχη. Προφανως το ενδιαφερον του δεν ηταν απλα φιλικο.
    Γνωριστηκαμε σε κοινη παρεα 1,5 χρονο πριν τα φτιαξουμε. Και οταν γνωριστηκαμε ηθελε την πρωην κολλητη μου (απο πριν με γνωρισει εννοω). Δεθηκαμε το επομενο καλοκαιρι και μετα εγινε ολο σιγα σιγα. Υπηρχε φιλια

Senior Member
    Εννοεις καινουργιο θεμα; Πηγαινε στο υποφορουμ που θελεις να ποσταρεις εχει κουμπι για καινουργιο θεμα.
    Ναι θεμα εννοουσα. Ειχα ξεχασει. Τοσο εξυπνη. Ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ την στιγμη που θα καταλαβεις πως το μελος εδω ειναι γυναικα...

https://www.youtube.com/shorts/584XX...?feature=share
    Εγω παλι περιμενω τη στιγμη που θα βαλει μυαλο γενικα... Αρχικα υπαρχει το ψ που αντικαθιστα το πσ. Δευτερον μην υποτιμας την ψυχοθεραπεια. Τριτον αν εσυ πιστευεις οτι εχεις βρει το νοημα της ζωης αληθεια λυπαμαι. Τελος καταλαβε οτι ο καθενας ζηταει κατι διαφορετικο. Επειδη εσυ θελεις 1-2 να πας για ποτο και 1-2 κοπελες να πηδας καθε βδομαδα δεν σημαινει οτι αυτο τους γεμιζει ολους...

Senior Member
    Γνωριστηκαμε σε κοινη παρεα 1,5 χρονο πριν τα φτιαξουμε. Και οταν γνωριστηκαμε ηθελε την πρωην κολλητη μου (απο πριν με γνωρισει εννοω). Δεθηκαμε το επομενο καλοκαιρι και μετα εγινε ολο σιγα σιγα. Υπηρχε φιλια
    Δλδ προσπαθησες να τον αποπλανησεις και αντισταθηκε; Οι αντρες δεν λειτουργουν ετσι, εαν ο αντρας σε βλεπει σαν γυναικα κραταει το μυαλο του ανοιχτο και δεν σε βλεπει καθαρα φιλικα. Μορεις να το δοκιμασεις πολυ ευκολα, προσκαλεσε οποιον "φιλο" σου θελεις σε ρομαντικο ραντεβου οι περισσοτεροι θα το δεχτουν οσο δεν τους κοστιζει τπτ κοινωνικα.

Tania123
    Guest
    Θέλω να μου πεις με το χέρι στην καρδιά, όταν είσαι σε παρέα που κάποιος έχει σχέση, προσπαθείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των αντρών με κάποιο τρόπο? Είτε αυτός είναι η σχέση της φίλης σου είτε οποιονδήποτε είναι δεσμευμένος? Ο τσακωμός με την αδερφή σου έχει να κάνει με κάτι αντίστοιχο
    στο αγόρι της ή στο αγόρι κάποιας φίλης της?

Page 10 of 69 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast