Δεν εχω φιλους - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 69 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1031
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Φυσικά υπάρχουν δύο κυλιόμενες σκάλες . Της λογικής αυτή που ανέρχεται και της αριστερας-αναρχιας-φεμινισμου-μισανδρισμου-πατριαρχιας κ λοιπές μπούρδες η οποία κατέρχεται. Βέβαια όταν ο μπαμπάκας πληρώνει πίνουμε και τις αναρχικές κοκτειλαρες στην Ικαρία με δ ημόσια κ δωρεάν τσιπουρα. Οπότε έχουμε από την μια πλευρά τον ορθολογισμό , Μ αρέσουν οι γυναίκες ,τι πιο τίμιο και από την άλλη πλευρά έχουμε τους άναρχες που μας λένε σεξιστες-γουρουνια-ντολοφονοι . Για παιδεία κ υγεία είναι για γέλια αυτά που γράφεις , με τα"" δωρεάν "" φροντιστήρια που συρρέουν οι νέοι τα βράδυα να μάθουν ότι δεν τους μαθαίνει η δευτεροβάθμια δλδ ο καθηγητουλης που πληρώνεται από μένα και γκαριζει κάθε 17νοεμβρη . Όπως φυσικά και η "ντημοσια" υγεία ! Πάμε τώρα στις μειονότητες , μάλλον εννοείς τους γύφτους που οι αλληλέγγυες αριστερές της Παντείου μας κάνουν κήρυγμα για την ενσωμάτωση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αφήσει γερο και γριά να μην έχουν σουφρωσει, κάνουν κ κοινωνικό έργο βέβαια ανακυκλώνουν ότι τους γυαλίσει στο μάτι ...να σου πω ντη μοιρα σου . Η επιλογή βέβαια είναι δικιά σου
    Υγ. Μια ηλίθια αναρχικια μια φορά έμενε Εξάρχεια , αλληλεγγύη στους μετανάστες κ κόντρα πορείες , ώσπου μια μέρα που ήταν 3 μηνών έγκυος την ακολούθησε ένας ""μετανάστης"" την κλειδώνει και ξεκινάει να μπηξει , με τις φωνές κ αυτά πεταχτηκανε και την γλυτώσανε ...μετά από το σκηνικό την βλέπω πιο συγκρατημένη με το αλληλέγγυο σκηνικό γενικά ....

Μειονοτητα εννοουσα τα ατομα με κινητικα προβληματα και τα ατομα με ειδικες ανακες

τι να απαντησω δεν ...αλλα ειπα...παλι αυτο που ξερεις εκανες...ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...και τελος

Senior Member
    Το άλλο πρόβλημα είναι η φυσική κατάσταση ο οργανισμός ΠΩΣ λειτουργεί θέλει μια φροντίδα

Quote Originally Posted by elis View Post
    Το άλλο πρόβλημα είναι ότι αρρωσταινουν όλοι και σασ είπα τη θεραπεία
    λεγε τελικα πρασινες ελιες προλαβατε να μαζεψετε να φτιαξετε ή τις αφησατε

Senior Member
    Αμεα είναι όλοι πάνω από 40 να ξέρετε η δυσκινησια θεραπεύεται με εμβόλιο ομορφιά τα συμπληρώματα για ομορφιά γενικά όλα αντιμετωπίζονται κάπως

Senior Member
    Φτιάξαμε καλαμων τα άλλα για λάδι

Φτιάξαμε καλαμων τα άλλα για λάδι
    Εχετε καρπο φετος

Senior Member
    Αυτά με τον καρπό είναι σύνθετα κατά την άποψή μου ο καρπός εμφανίζεται εξαφανίζεται και στο τέλος μαζεύουμε κάτι οπωσ και με το λίπασμα ρίξαμε κάτι ροζ πραγματάκια πάω μετά από κάνα μήνα να δω είχε ζάχαρη κάτω ζάχαρη το λίπασμα γι αυτό κάθομαι βοηθός οπωσ και στο αμάξι δεν βλέπω την βαλβίδα που το φουσκώνεις σε ένα λάστιχο γι αυτό πάω πολύ σιγά στο χωριό κάτι γίνεται τώρα τι γίνεται δεν ξέρω

Αυτά με τον καρπό είναι σύνθετα κατά την άποψή μου ο καρπός εμφανίζεται εξαφανίζεται και στο τέλος μαζεύουμε κάτι οπωσ και με το λίπασμα ρίξαμε κάτι ροζ πραγματάκια πάω μετά από κάνα μήνα να δω είχε ζάχαρη κάτω ζάχαρη το λίπασμα γι αυτό κάθομαι βοηθός οπωσ και στο αμάξι δεν βλέπω την βαλβίδα που το φουσκώνεις σε ένα λάστιχο γι αυτό πάω πολύ σιγά στο χωριό κάτι γίνεται τώρα τι γίνεται δεν ξέρω
    Elis το πρωι που θα πας στο λιοτριβι παρε ψωμακι φρεσκο ζεστο και πηγαινε την ωρα που βγαινει το λαδακι φρεσκο..δεν υπαρχει καλυτερο,απο τις πιο ωραιες παιδικες μου αναμνησεις αυτο ψωμακι με φρεσκο λαδι που βγαινει εκεινη την ωρα,μην αγχωνεσαι με τα υπολοιπα στις ελιτσες εσυ

Banned
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Μειονοτητα εννοουσα τα ατομα με κινητικα προβληματα και τα ατομα με ειδικες ανακες

τι να απαντησω δεν ...αλλα ειπα...παλι αυτο που ξερεις εκανες...ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...και τελος
    Τι σχέση έχουν οι ΑΜΕΑ με τις μειονότητες? Μεθυσμένος είσαι ? Επίσης οι ΑΜΕΑ δεν είναι μόνο εκείνοι που έχουν κινητικά ζητήματα , είναι οι καρκινοπαθείς,αιμοκαθαρου� �ενοι , τυφλοτητα , ψυχική ασθένεια κλπ .
    Κουνά λίγο το κεφάλι σου γιατί από την πολύ αναρχία , σε βαρεσε στο κεφάλι !

Τι σχέση έχουν οι ΑΜΕΑ με τις μειονότητες? Μεθυσμένος είσαι ? Επίσης οι ΑΜΕΑ δεν είναι μόνο εκείνοι που έχουν κινητικά ζητήματα , είναι οι καρκινοπαθείς,αιμοκαθαρου� �ενοι , τυφλοτητα , ψυχική ασθένεια κλπ .
    Κουνά λίγο το κεφάλι σου γιατί από την πολύ αναρχία , σε βαρεσε στο κεφάλι !
    Μια χαρα ειναι το κεφαλι μου...μειονοτητα ειναι ο καθενας που χανει το δικαιωμα του να ζει με αξιοπρεπεια επειδη εχει το οποιοδηποτε προβλημα που τον αναγκαζει να μην μπορει να συμμετεχει στην καθημερινοτητα και μενει σπιτι επειδη η κοινωνια και το κρατος τον εχει παραγκωνισμενο με τις ανυπαρκτες παροχες του..αυτο εννοουσα...οχι τους αθιγγανους...
    και δεν μπορω αλλο την αντιπαραθεση μαζι σου ....αντε καληνυχτα...καλο καφε στο καφενειο

Banned
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Μια χαρα ειναι το κεφαλι μου...μειονοτητα ειναι ο καθενας που χανει το δικαιωμα του να ζει με αξιοπρεπεια επειδη εχει το οποιοδηποτε προβλημα που τον αναγκαζει να μην μπορει να συμμετεχει στην καθημερινοτητα και μενει σπιτι επειδη η κοινωνια και το κρατος τον εχει παραγκωνισμενο με τις ανυπαρκτες παροχες του..αυτο εννοουσα...οχι τους αθιγγανους...
    και δεν μπορω αλλο την αντιπαραθεση μαζι σου ....αντε καληνυχτα...καλο καφε στο καφενειο
    Βάζεις για υποψήφιος πρόεδρος και κάνεις προεκλογική εκστρατεία για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ ? Εγώ που κολλάω στο κράτος πρόνοιας που αναφέρεσε? Σου στερήσα εγώ καμία αξιοπρέπεια επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες ? Και επειδή έχω γνωρίσει πολλούς ΑΜΕΑ τέτοιες πίπες δεν λένε , ίσα ίσα χαίρονται να συζητάνε με φωτεινά μυαλά και να τους τα Λένα κοφτά κ σταρατα κ όχι μιζέρα με δόση λυπησης . Σε καφενεία δεν πάω ,αλλά σε μπιτς μπαρ !

Βάζεις για υποψήφιος πρόεδρος και κάνεις προεκλογική εκστρατεία για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ ? Εγώ που κολλάω στο κράτος πρόνοιας που αναφέρεσε? Σου στερήσα εγώ καμία αξιοπρέπεια επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες ? Και επειδή έχω γνωρίσει πολλούς ΑΜΕΑ τέτοιες πίπες δεν λένε , ίσα ίσα χαίρονται να συζητάνε με φωτεινά μυαλά και να τους τα Λένα κοφτά κ σταρατα κ όχι μιζέρα με δόση λυπησης . Σε καφενεία δεν πάω ,αλλά σε μπιτς μπαρ !

Αλλοιμονο που δεν θα ειχες γνωρισεις...αφου εισαι μεσα σε ολα..για αυτο σου εθεσα τα προβληματα..επειδη εισαι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ταυτοχρονα τριτοξαδερφος του Γκουσγκουνη(που περναει ανδρικη εμμηνοπαυση ξεκαθαρα...) οπως και καποιες αλλες εδω μεσα κανονικη εμμηνοπαυση που μου ερχονται στο μυαλο και θεωρειται κτημα σας και τσιφλικι το forum που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο χαρακτηρας του αυτο το ξεκατινιασμα που εχει καταληξει...οποτε καλο ξεπουπουλιασμα και στους κοκορες και στις κοτες ...που δειχνουν για αλλη μια φορα με τη συμπεροφορα τους ποσο αναγκη εχετε να δειχνετε μαλλον αυτο που δεν μπορειτε εξω

Ακομα και σε αυτο το forum που ειναι ψυχολογιας..και υπαρχουν ανθρωποι μετρημενοι στα δαχτυλα βεβαια που ειναι ταπεινοι,ευγενικοι γιατι εχουν δει το σκοταδι και το παλευουν σε σχεση με εσας που ενω ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΙΟΙ χωρις ψυχολογικα,εξαρτησεις ή σχιζοφρενεια/διπολικοι ειστε εδω μεσα για να ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ...η μικρογραφια της κοινωνιας σε ολο της το μεγαλειο !!Καλη παρεα με τη μοναξια σας γιατι αυτη σας εφερε εδω αφου δεν αντιμετωπιζετε κατι αλλο ψυχολογικης/ψυχιατρικης φυσεως περα απο την ανδρικη/γυναικεια εμμηνοπαυση σας...οποτε μεινετε αυτοι οι δυο τρεις γιατι εχετε πολυ αναγκη...στο τελος ολα φαινονται και βγαζουν νοημα...γιατι η αληθεια παντα βρισκει τον τροπο της να βγει στην επιφανεια.ΑΥΤΑ και καλο κουραγιο στους υπολοιπους που οντως μπαινουν για να βρουν ενα στηριγμα για οτι παλευουν

Elis αν διαβασεις αυτο το μηνυμα μονο στις ελιες σου μεινε εισαι ωραιος ρε!!!
    Harley αν και εισαι στο team ευχομαι να πανε οπως θελεις τα πραγματα για να εισαι ευτυχισμενη και ισορροπημενη!!!
    Tony εισαι μορφη,πανεξυπνος και ταπεινος δηλαδη σπουδαιος keep going man!!!

Senior Member
    Πόσο πρωτότυπο. Κάθε φορά που μπαίνεις με άλλο προφίλ, πριν βγεις κάνεις την τελική σου δήλωση για το πόσο τοξικό είναι το φόρουμ με τα προβληματικά του μέλη. Φυσικά, η επόμενη ερώτηση είναι γιατί μπαίνεις διαρκώς σε κάτι που το απαξιώνεις, αλλά δε βαριέσαι, εσύ έχεις αυτογνωσία, φαίνεται από χιλιόμετρα.

Banned
    Βασικά εγώ μπαίνω για γκομενάκια . Βλέπω φωτό προφίλ , στορυ , reels , φωτό με μπικίνι κλπ και πλακωνομαι στις καρδούλες . Μετά πέφτουν τα dm , κλείσιμο ραντεβού και κολασμένα βράδυα ! Ειδικά φέτος είχε κάτι κολεξιόν μπικίνι , σκέτη κόλαση !
    Δεν φτάνει χρυσή μου , που γράφω εδώ μέσα και δίνω τα φώτα του πολιτισμού και της τέχνης ( το σεξ είναι ύψιστη μορφή τέχνης κ πολιτισμού ) με το που με προσδιορίζεις κ γκουζκουνη η οποία είναι ύψιστη τιμή ( ούτε το δαχτυλακι του δεν φτάνω ) ...οπότε σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και ειδικότερα στον τομέα σχέσεων , όταν όλοι κλαίγονται για τις σχεσουλες τους , εγώ δίνω το φωτεινό παράδειγμα του σεξ ...το ρητό μας είναι ...υπάρχουν 4δις γυναίκες στον κόσμο ...εσύ γιατί κόλλησες με μια ? Μήπως είσαι λιγάκι μ@λακας ? Άρα μέσα από αυτήν την ιντερνετική επικοινωνία είμαι η λογική που λέει ....ΣΕΞ ! Το ελιξηριο της ζωής , το φάρμακο των φαρμάκων , διευρύνει τον εγκέφαλο ,την κοινωνικοποίηση , τον ανθρωπισμό . Τι πιο ωραίο από μια σέξυ γυναίκα δίπλα σου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Πόσο πρωτότυπο. Κάθε φορά που μπαίνεις με άλλο προφίλ, πριν βγεις κάνεις την τελική σου δήλωση για το πόσο τοξικό είναι το φόρουμ με τα προβληματικά του μέλη. Φυσικά, η επόμενη ερώτηση είναι γιατί μπαίνεις διαρκώς σε κάτι που το απαξιώνεις, αλλά δε βαριέσαι, εσύ έχεις αυτογνωσία, φαίνεται από χιλιόμετρα.
    χαχαχαχα!!! μα πραγματικα, αν υπηρχε βραβειο βλακειας εδω μεσα, αυτη θα το επαιρνε.
    σκιζεται εδω και μερες για το ποσο αδικηθηκε και μονο νεο μελος ειναι και ποσο απορει με τις αντιδρασεις μας και μολις εβαλε την σφραγιδα και την υπογραφη της παρανοικης διαδικτυακης της περσονας, με αυτο της το σχολιο...

τωρα που εξεθεσε την ηλιθιοτητα της σε ολο το μηκος και το πλατος, ας πουμε κι ενα ντεσου: το "τανια" το εβαλε για ξεκαρφωμα. απ την αρχη δεν κρυφτηκε και πολυ με το τανια, ευκολα απλα σιωπησε στην "αποκαλυψη" (του κ@λου).
    ξερεις γιατι;
    γιατι το τανια το εβαΛε μονο για ξεκαρφωμα, οχι για συμμετοχη. την ειδες που ειχε αρχισει να διαφωνει και να μαλωνει με τον εαυτο της; ολο αυτο για να μας πεισει, οτι μπορει να μην ειναι ουτε γιατρος, ουτε μηχανικος, ουτε ψυχολογος, μπορει να ειναι ψευτρα και μυθομανης, αλλα τουλαχιστον η ντιντι δεν ειναι, διοτι η ντιντι οπως ολοι ειδαμε ειναι η τανια !!! και το λιντλ μαλωνει μαζι της!!! επομενως πως μπορει να ειναι το ιδιο προσωπο;;;

εμ μπορει, χαζη μου γυναικα, γιατι εχουν την ιδια προσωπικοτητα ΑΚΡΙΒΩΣ!

Page 13 of 69 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast