Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 126
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 126 of 171 FirstFirst ... 2676116124125126127128136 ... LastLast
Results 1,876 to 1,890 of 2554
    Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Αισθάνομαι δυστυχισμένος
    Για το θέατρο; Η γνώμη μου είναι πως θα ήταν καλό να μην αφήσεις κάτι που σου αρέσει τόσο πολύ. Με περισσότερες πρόβες θα μαθαίνεις το ρόλο σου και η καλή προετοιμασία θα βοηθήσει στο να ξεπεράσεις το άγχος σου στο σανίδι.

Senior Member
    Πέρασα όμορφα το Σαββατοκύριακο, οπότε ωραία, με περισσότερη όρεξη για όλα. Περιμένω τον Οκτώβρη με ανυπομονησία, ξεκινάω κάτι νέο.

Senior Member
    Όχι με το θέατρο

Senior Member
    Αισθάνομαι υπέροχα.
    Λοιπόν,έχω εξελίξεις...
    Ξεκίνησα να παίρνω και τα 3 αντικαταθλιπτικά το βράδυ πριν τον ύπνο αντί για μεσημέρι,απόγευμα ,βράδυ που τα έπαιρνα.
    Παρατηρώ τις πρώτες μέρες περισσότερη ενέργεια κατα την διάρκεια την ημέρας,καλύτερη διάθεση και μεγαλύτερη αντοχή στο τρέξιμο κάθε βράδυ.
    Μου είχε πει ένας γιατρός ότι δεν έχει σημασία πότε το παίρνεις το αντικαταθλιπτικό αρκεί να το παίρνεις...Ακυρο τελείως...Εχει μεγάλη σημασία!
    Αν αισθάνεστε ότι σας ρίχνει το αντικαταθλιπτικό, δοκιμάστε να το παίρνετε πριν τον ύπνο, ούτως ώστε να μην καταλαβαίνετε αυτο το ρίξιμο.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    φαντάζομαι ότι το ξέρει ο γιατρός σου του το είπες; παράτολμο μου ακούγεται.
    δεν ξέρω για τις ώρες, μπράβο σου πάντως και για τις εξελίξεις και για το τρέξιμο!
    υγεία πάνω απ όλα και τα λοιπά

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    φαντάζομαι ότι το ξέρει ο γιατρός σου του το είπες; παράτολμο μου ακούγεται.
    δεν ξέρω για τις ώρες, μπράβο σου πάντως και για τις εξελίξεις και για το τρέξιμο!
    υγεία πάνω απ όλα και τα λοιπά
    Καλά το τρέξιμο το ξεκίνησα στην καραντίνα,δεν είναι πρόσφατο.
    Ποιος γιατρός?....Εχω να δω γιατρό από το 2019..Ει΄χα δοκιμάσει μια αγωγή που μου είχε προτείνει και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα και το πήρα απόφαση ότι δεν βοηθάνε σε κάτι οι γιατροί.
    Και η αγωγή που θα σου προτείνουν είναι τζόκερ,αν σου κάτσει σου έκατσε!
    Εγω έχω φτιάξει δική μου αγωγή και πορεύομαι...
    Για να πετάξω χρειάζεται να αλλάξω την καθημερινότητά μου...Να βάλω επιπλέον δραστηριότητες και να σχετιστώ με ανθρώπους.
    Εσύ πως πας?

Senior Member
    Ξεκίνησε μια υπέροχη μέρα

Senior Member
    Μάλλον δεν θα συνεχίσω στο θέατρο, αν και το σκέφτομαι ακόμα. Δεν μπορώ να ξαναπεράσω όλο το άγχος για το ρόλο που πέρασα πέρσι. Το κακό είναι ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να συναναστραφω με άλλα άτομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Καλά το τρέξιμο το ξεκίνησα στην καραντίνα,δεν είναι πρόσφατο.
    Ποιος γιατρός?....Εχω να δω γιατρό από το 2019..Ει΄χα δοκιμάσει μια αγωγή που μου είχε προτείνει και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα και το πήρα απόφαση ότι δεν βοηθάνε σε κάτι οι γιατροί.
    Και η αγωγή που θα σου προτείνουν είναι τζόκερ,αν σου κάτσει σου έκατσε!
    Εγω έχω φτιάξει δική μου αγωγή και πορεύομαι...
    Για να πετάξω χρειάζεται να αλλάξω την καθημερινότητά μου...Να βάλω επιπλέον δραστηριότητες και να σχετιστώ με ανθρώπους.
    Εσύ πως πας?

διαφωνω με χίλιους τρόπους στο να παίρνεις φάρμακα που δίνονται με συνταγή, από μόνος σου. δεν είναι αντιβίωση. δεν μιλάς τουλάχιστον με ένα παθολόγο; φαρμακοποιό; τέλος πάντων, ενήλικες είμαστε, μην κάνω τον δάσκαλο.
    εγώ πάω. στα ίδια επιστρέφω δηλαδή.

Senior Member
    έχεις σκεφτεί να πάρεις ένα ηρεμιστικό ή να κάνεις διαλογισμό;
    είναι κρίμα να χάνεις μια ευκαιρία εξέλιξης προσωπικής εξ αιτίας του άγχους. καλύτερα να μετανοιώσεις γι αυτό, δεν θα πάθεις κάτι κακό αν προσπαθήσεις, με τη βοήθεια κάποιου ειδικού ίσως;

Senior Member
    διαφωνω με χίλιους τρόπους στο να παίρνεις φάρμακα που δίνονται με συνταγή, από μόνος σου. δεν είναι αντιβίωση. δεν μιλάς τουλάχιστον με ένα παθολόγο; φαρμακοποιό; τέλος πάντων, ενήλικες είμαστε, μην κάνω τον δάσκαλο.
    εγώ πάω. στα ίδια επιστρέφω δηλαδή.
    Μάλλον δεν έχεις συναναστραφεί γιατρούς και τους έχεις εξιδανικεύσει,τους έχεις ανεβάσει σε βάθρο.
    Αν πας σε 3 διαφορετικούς ψυχιάτρους, θα σου δώσουν 3 διαφορετικές αγωγές.
    Το ποια θα σε βοηθήσει και το ποιά θα σε κάνει χειρότερα δεν το ξέρεις.

Senior Member
    Μάλλον δεν έχεις συναναστραφεί γιατρούς και τους έχεις εξιδανικεύσει,τους έχεις ανεβάσει σε βάθρο.
    Αν πας σε 3 διαφορετικούς ψυχιάτρους, θα σου δώσουν 3 διαφορετικές αγωγές.
    Το ποια θα σε βοηθήσει και το ποιά θα σε κάνει χειρότερα δεν το ξέρεις.
    ισχύει τα τελευταία χρόνια για προσωπικούς λόγους δεν έχω θεραπευτική σχέση με γιατρό πολλά χρόνια, με ψυχίατρο δεν είχα ποτέ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως εγώ ξέρω καλύτερα τί φάρμακο πρέπει να πάρω, μου φαίνεται άτοπο αν έστω δεν είναι μια αγωγή που έχω ξαναπάρει πχ φάρμακο για έλκος.
    αλλά είμαστε ενήλικες, οποιαδήποτε συνεπεια είναι δική σου ευθύνη, μπορεί εγώ να είμαι λάθος

Senior Member
    ισχύει τα τελευταία χρόνια για προσωπικούς λόγους δεν έχω θεραπευτική σχέση με γιατρό πολλά χρόνια, με ψυχίατρο δεν είχα ποτέ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως εγώ ξέρω καλύτερα τί φάρμακο πρέπει να πάρω, μου φαίνεται άτοπο αν έστω δεν είναι μια αγωγή που έχω ξαναπάρει πχ φάρμακο για έλκος.
    αλλά είμαστε ενήλικες, οποιαδήποτε συνεπεια είναι δική σου ευθύνη, μπορεί εγώ να είμαι λάθος
    Αν κάποιος δεν έχει ιδέα από φάρμακα και ψυχιατρικές διαταραχές,καλό είναι να αποτανθεί σε έναν ψυχίατρο να τον καθοδηγήσει.
    Αλλά στην δική μου περίπτωση, οι γιατροί δεν έχουν κάτι καινούριο να μου προσφέρουν...Προχωρώ με trial and error μέθοδο.

Senior Member
    Αν κάποιος δεν έχει ιδέα από φάρμακα και ψυχιατρικές διαταραχές,καλό είναι να αποτανθεί σε έναν ψυχίατρο να τον καθοδηγήσει.
    Αλλά στην δική μου περίπτωση, οι γιατροί δεν έχουν κάτι καινούριο να μου προσφέρουν...Προχωρώ με trial and error μέθοδο.
    Να παίρνεις τρία αντικαταθλιπτικά μαζί το λες trial and error εσύ; Κάνε ό,τι σου έχει πει ο γιατρός σου και άσε τα πειράματα καλύτερα. Το παίζεις γιατρός ενώ δεν είσαι.

Senior Member
    Κουραστική μέρα η σημερινή. Κούραση νιώθω και μειωμένη ενέργεια. Και δεν έχω τελειώσει όσα ήθελα να κάνω.