Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 245
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 245 of 369 FirstFirst ... 145195235243244245246247255295345 ... LastLast
Results 3,661 to 3,675 of 5523
    Senior Member
    Η δουλειά είναι από 600 γραμμάρια βάρος μέχρι 200 κιλά κι 80 χρόνων 45 χρόνια εμπειρίας σε δουλειές σασ κάνουν εμβόλιο την εμπειρία και δουλεύετε όλοι αυτό μου είπαν ότι κάνω τώρα ΠΩΣ το κάνω με βασανιστήρια ψιλό θα πέθαιναν όλοι γιατί δεν ξέρατε ΤΙΣ πατέντες του 90 και μου είπαν να τα πω όλα με βασάνιζαν και τους λέω δεν το κάνουμε δουλειά να το κάνουμε επαγγελματικά και πληρώνομαι κ βγάζω δουλίτσα για εσάς υπόψιν με τη γυμναστική και το ντιτοξ βελτιώνονται τα πράγματα για εσάς τα συμπληρώματα είναι για ομορφιά

Senior Member
    Εγώ καπνίζω από το 2002 όπου τα πήρα μονοσ μου γτ δεν άντεχα αλλο μετά έπινα κ καφέ σκέτο φρεντο και το πήγαινα τέρμα είμαι η 42 η 52 δεν ξέρω ΠΩΣ τα μετράτε

Senior Member
    Άμα έχουμε 2024 είμαι γεννημένος το 1982 άρχισα να δουλεύω το 1989 μέχρι το 1995 βοηθούσα το 2004 πήραμε ελαιοραβδιστικο και δούλευα μέχρι το 2008 βασικός μετά πήγα στρατό και τους έδειξα ΠΩΣ γίνονται μερικές εργασίες τα πήραν αυτοί γιατί νόμιζαν ότι είμαι απατεώνας μετά βγήκα πέρασα 2 μαθήματα αντεγραφα διάβαζα πήρα πτυχίο πλαστό είναι δεν ξέρω τέλος πάντων ξέρω τις αγροτικές εργασίες όλες ηλεκτρολογίκα μπριζες φωτιστικά ηλεκτρονικά όλα τα βασικά

Senior Member
    Το μεροκαματο είναι 3 ελιές 5 ευρώ αυτό για μένα είναι παιχνίδι δεν χορταίνω με αυτό θέλω κι άλλο

Senior Member
    Αν πεθάνω μου είπαν ότι θα γίνετε τατιανες κ έμποροι αν θέλετε κάντε το αλλά η κυβέρνηση σασ θέλει κούτσουρα να ξέρετε

Senior Member
    Την Δευτέρα κλείνει το κατάστημα που δουλεύω. Από την μία χαίρομαι γιατί θα κάτσω να ξεκουραστώ κάνα μήνα. Από την άλλη δεν ξέρω τι θα κάνω.
    Δεν μπορώ να κάθομαι χωρίς δουλειά όλη μέρα σπίτι. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να κάτσει χωρίς να κάνει τίποτε.

Άλλο... Κάθομαι στην βεράντα μου και βλέπω έναν νεαρό που βγάζει έξω βόλτα ένα κουτάβι άσπρο. Του αφήνει το λουρί 1 μέτρο και το κουτάβι κάνει σβρούρες, πάει από 'δω, πάει από 'κει , δεν ξέρει που να διαλέξει να πάει , τον μπερδεύει κι αυτόν με το λουρί και τελικά κοντεύει να τον ρίξει κάτω χα χα Ήθελα να τον φωνάξω να του το πω πως πρέπει να κρατάει κοντά το λουρί του αλλά δεν το έκανα. Γέλασα πάρα πολύ.
    Μερικοί δεν πηγαίνουν βόλτα τα σκυλιά τους, τα σκυλιά τους πάνε βόλτα αυτούς. Έχει πλάκα για'μενα αλήθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Την Δευτέρα κλείνει το κατάστημα που δουλεύω. Από την μία χαίρομαι γιατί θα κάτσω να ξεκουραστώ κάνα μήνα. Από την άλλη δεν ξέρω τι θα κάνω.
    Δεν μπορώ να κάθομαι χωρίς δουλειά όλη μέρα σπίτι. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να κάτσει χωρίς να κάνει τίποτε.

Άλλο... Κάθομαι στην βεράντα μου και βλέπω έναν νεαρό που βγάζει έξω βόλτα ένα κουτάβι άσπρο. Του αφήνει το λουρί 1 μέτρο και το κουτάβι κάνει σβρούρες, πάει από 'δω, πάει από 'κει , δεν ξέρει που να διαλέξει να πάει , τον μπερδεύει κι αυτόν με το λουρί και τελικά κοντεύει να τον ρίξει κάτω χα χα Ήθελα να τον φωνάξω να του το πω πως πρέπει να κρατάει κοντά το λουρί του αλλά δεν το έκανα. Γέλασα πάρα πολύ.
    Μερικοί δεν πηγαίνουν βόλτα τα σκυλιά τους, τα σκυλιά τους πάνε βόλτα αυτούς. Έχει πλάκα για'μενα αλήθεια.
    Όντως και για 'μενα έχει πλάκα αν τύχει να δω κάτι τέτοιο Τώρα πλέον έχουμε κι εμείς το σκυλί του αδελφού μου κάποιες ώρες και γελάμε όταν κάνει χαριτωμενιές...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όντως και για 'μενα έχει πλάκα αν τύχει να δω κάτι τέτοιο Τώρα πλέον έχουμε κι εμείς το σκυλί του αδελφού μου κάποιες ώρες και γελάμε όταν κάνει χαριτωμενιές...
    Μα όντως είναι αξιαγάπητα και πολύ χαριτωμένα όπως λες χα χα <3

Senior Member
    χα χα το people watching είναι κάτι που φχαριστιέμαι κι εγώ.
    ξεχνιέσαι λίγο, γίνεσαι μέρος του μεγάλου γίγνεσθαι. και είναι νόμιμο να πω, να χαζεύεις απο το μπαλκόνι σου τους ανθρώπους που περνάνε από τους δρομους κλπ, ενώ να κοιτάνε αυτοί το σπίτι σου είναι παράνομο.

Senior Member
    Ένα χαρούμενο πρωινό Κυριακής για την ελληνική τηλεόραση...
    Τι έχουν πάθει οι δημοσιογράφοι και τα έβαλαν με τα ανήλικα που παίζουν ξύλο... Έτσι ήταν και το 1990 , η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ είναι πως τότε τα παιδιά θα έτρωγαν ξύλο και από τους γονείς τους, θα υπήρχε τιμωρία στην καλύτερη περίπτωση.
    Παλιότερα ίσως το ξύλο που έπεφτε ήταν "φιλικό" γιατί την επόμενη μέρα τα ίδια παιδιά θα έπαιζαν μαζί.
    Κατηγορούν τους διευθυντές και καθηγητές ότι δεν σταματούν τέτοια περιστατικά, αλλά δεν λένε πως η νομοθεσία τους απαγορεύει να υψώσουν φωνή και να ακουμπήσουν μαθητή! Από τον φόβο των μαθητών για ξύλο του περασμένου αιώνα περάσαμε στον φόβο των εκπαιδευτικών για ξύλο ή για να χάσουν την εργασία τους σε περίπτωση που κατηγορηθούν από τους γονείς του βίαιου μαθητή.
    Όσο για την αδιαφορία για τους νεκρούς μουσουλμάνους από τους Εβραίους είναι εντυπωσιακή. Για μερικούς τρομοκράτες χιλιάδες αθώοι υποφέρουν.
    Τι να περιμένεις όταν υπάρχει τόση αδιαφορία όπως στην ανδροκτονια στην Κέρκυρα 2.5 χρόνια η μπεκρου Ρωσίδα κυκλοφορούσε ελεύθερη και δεν φρόντιζε την κόρη της, ο υπερήλικας άνδρας προφανώς και δεν ήθελε να χάσει την κόρη σε περίπτωση που την χώριζε.
    Είχαμε και μια ευχάριστη είδηση τον γάμο της "πριγκίπισσας" βέβαια εμείς τώρα έχουμε προεδρευόμενη δημοκρατία και ζούμε ευτυχισμένοι.

Senior Member
    Τι να κάνουν δηλαδή οι διευθυντές ΑΧΒΑΧ, να δέρνουν τους μαθητές; Πώς ακριβώς θα ήθελες να επιστρέψουμε στο 1950, να σέρνουμε τους τεντιμπόηδες στους δρόμους με ξυρισμένο κεφάλι; Τι μυαλά έχετε μερικ@ ποτέ μου δεν κατάλαβα.
    Και αναφέρεις και τη λέξη ανδροκτονία, μάλιστα. Καλά λέω, επιστροφή στο Μεσαίωνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    ΑΧΑΧΑΧΑ ο τύπος είναι... σκυλιόδουλος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Τι να κάνουν δηλαδή οι διευθυντές ΑΧΒΑΧ, να δέρνουν τους μαθητές; Πώς ακριβώς θα ήθελες να επιστρέψουμε στο 1950, να σέρνουμε τους τεντιμπόηδες στους δρόμους με ξυρισμένο κεφάλι; Τι μυαλά έχετε μερικ@ ποτέ μου δεν κατάλαβα.
    Και αναφέρεις και τη λέξη ανδροκτονία, μάλιστα. Καλά λέω, επιστροφή στο Μεσαίωνα.
    τότε ήταν άδικο το ξύλο αλλά τώρα ούτε επίπληξη μπορούν να κάνουν. Ο άλλος πήρε τηλέφωνο να πει πώς ο γιός του κάνει κατάληψη και πήγε στο νοσοκομείο.
    Ο εισαγγελέας τους αφήνει έξω όλους, η αστυνομία και να επέμβει δεν θα γίνει τίποτα, με 3 μέρες αποβολή δεν συμμορφώνονται.
    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να νιώθουν ασφάλεια τα φυσιολογικά παιδιά, οι άρρωστοι και επιθετικοί να μην βρίσκονται σε σχολικές αίθουσες.
    Οι ενήλικοι μεσήλικες άνδρες που μπλέκουν με πιτσιρίκες μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αλλά και πάλι η νομοθεσία είναι άδικη. Για το περιστατικό που έγραψα δεν ξέρω πόσες γυναίκες σκότωσαν τον άνδρα τους αλλά η είδηση είναι πως για πολλούς μήνες ήταν γνωστό το πρόβλημα και μαζί τους ζούσε παραμελημένο ένα μικρό κορίτσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    τότε ήταν άδικο το ξύλο αλλά τώρα ούτε επίπληξη μπορούν να κάνουν. Ο άλλος πήρε τηλέφωνο να πει πώς ο γιός του κάνει κατάληψη και πήγε στο νοσοκομείο.
    Ο εισαγγελέας τους αφήνει έξω όλους, η αστυνομία και να επέμβει δεν θα γίνει τίποτα, με 3 μέρες αποβολή δεν συμμορφώνονται.
    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να νιώθουν ασφάλεια τα φυσιολογικά παιδιά, οι άρρωστοι και επιθετικοί να μην βρίσκονται σε σχολικές αίθουσες.
    Οι ενήλικοι μεσήλικες άνδρες που μπλέκουν με πιτσιρίκες μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αλλά και πάλι η νομοθεσία είναι άδικη. Για το περιστατικό που έγραψα δεν ξέρω πόσες γυναίκες σκότωσαν τον άνδρα τους αλλά η είδηση είναι πως για πολλούς μήνες ήταν γνωστό το πρόβλημα και μαζί τους ζούσε παραμελημένο ένα μικρό κορίτσι.
    Πωω, τι λες, μεγάλο κρίμα! Θα έπρεπε η αστυνομία, η εισαγγελία, μη σου πω και ο στρατός να έχει πρόσβαση στα σχολεία. Και καθημερινά να λαμβάνουν όλοι μαζί μέρος στον πρωινό προαυλισμό και προσευχή. Όλοι Μαζί Για το Παιδί. Και να επιστρέψουν οι ποδιές, αυτές οι ξεβράκωτες οι μαθήτριες που βάζουν τους μεγάλους σε πειρασμό. Φυσιολογικά vs αφύσικα παιδιά; Καμία εξέταση από πού προέρχονται οι επιθετικότητες αλλά μόνο μέτρα ασφαλείας, έτσι; Ησυχία τάξη και ασφάλεια.

Senior Member
    Συγγνώμη αλλά επειδή εγώ στο σχολείο (για το δημοτικό μιλάω) είχα φάει αρκετό ξύλο και μάλιστα και από αγόρια, ποσώς με ενδιαφέρει από που προέρχονται οι επιθετικότητες, εγώ θα τα πληρώσω τα προβλήματα του καθένα; Άρα αν κάποιοι δεν μπορούν να συμμορφωθούν αλλιώς ναι, να μπει κι η αστυνομία μέσα και στα σχολεία και παντού! Και μπορείτε να πιπιλίσετε πάλι όποια καραμέλα θέλετε επειδή κάποιοι θέλετε να είμαστε ανεξέλεγκτοι! Να δούμε αν θα είστε τόσο μεγαλόψυχοι αν φάει ξύλο το δικό σας παιδί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...