Results 3,676 to 3,690 of 5369
Thread: Τι σκεφτεστε (μερος τριτο)
-
29-09-2024, 16:48 #3676
Α, ξύλο στο παιδί μου, η αστυνομία μέσα στα σχολεία. Τη βλέπεις λογική αυτή άραγε την άποψή σου; Μπορεί, γιατί κάθε φασισμός ξεκινάει από το φόβο. Ζητάμε τον μπάτσο να μας προστατέψει από το επικίνδυνο. Το θέμα είναι πως το δικό σου και του καθενός το "επικίνδυνο", δεν είναι παγκόσμιο, καθολικό και αν το θεωρείς τέτοιο, είσαι το ίδιο επικίνδυνη με όσους ήθελαν τα τανκς να μπουν στο πολυτεχνείο. Γιατί και κείνα τα παιδιά ήταν ανεξέλεγκτα σύμφωνα με όσους τα ήθελαν βουβά. Λυπάμαι για τις απόψεις σου πραγματικά.
- 29-09-2024, 16:54 #3677
Καμία μα καμία σχέση το ένα με το άλλο... Τα παιδιά του πολυτεχνείου αγωνίζονταν για την ελευθερία γιατί υπήρχε χούντα!
Συγγνώμη που δεν ήθελα να μεγαλώσω με ψυχικά τραύματα επειδή το κάθε παλιόπαιδο άπλωνε τα ξερά του, ωραία λογική να τα ρίχνουμε στο θύμα...
Εγώ να δεις πόσο λυπάμαι που αν κάνεις παιδί δεν θα το προστατεύεις...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-09-2024, 16:59 #3678
Παίρνεις πολύ θάρρος και πολλά πράγματα δεδομένα χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά. Τι άραγε σημαίνει για σένα και τον καθένα φοβικό που τον σέρνει ο φόβος και το τραύμα του χούντα, αν όχι αστυνομία ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; Καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάς; Μιλάς για χώρο μάθησης και τον θέλεις αστυνομοκρατούμενο για μη...δέρνει κανένας το παιδί σου. Λογική αναλογία μου φαίνεται. Όποιος φοβάται και τη σκιά του βλέπει σκιές παντού. Φαντάζομαι φοβάσαι στους δρόμους γιατί κυκλοφορούν και μετανάστες έξω, ε;
29-09-2024, 17:05 #3679
Ούτε εσύ καταλαβαίνεις... Δεν εννοούσα να υπάρχει εκ των προτέρων αστυνομία στο σχολείο αλλά αν κάποιος κάνει κάτι παράνομο, τότε ναι...
Όσο για το αν φοβάμαι τη σκιά μου, δεν γεννήθηκα έτσι ξέρεις... Από μερικά αλητάκια κατέληξα να την φοβάμαι, ούτε εσύ ξέρεις τα πάντα για ΄μενα αλλά είπαμε, κατηγορούμε το θύμα, αυτή είναι η δική σου λογική... Να τα βάζουμε με τον εύκολο στόχο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-09-2024, 18:50 #3680
ήταν άδικο παλιά το ξύλο; εγώ θυμάμαι να το θεωρούν σοβαρή μέθοδο διαπαιδαγώγησης.
και γιατί να ΜΗΝ ασχοληθούν με την βία των ΑΝΗΛΙΚΩΝ; ξέρουν τα παιδιά τί σημαίνει βία ή παραβίαση ορίων; τώρα πρέπει να τα μάθουν και αντ αυτών μαθαίνουν άλλα. τη μόδα, την εύκολη διασκέδαση, πώς να τραβάνε τη προσοχή, πώς να είναι το επίκεντρο, δεν ξέρω.
προσωπικά δεν έχω επαφή με την κοινωνία, όμως δεν μπορεί να με αφησει αδιάφορη το γεγονός ότι υπάρχει τόση ελευθερία και ανοχή στην κακή συμπεριφορά παιδιών, το 2024 με τόση ενημέρωση, τόσους ειδικούς επιστήμονες, τόση αλληλεγγύη με τον κόβιντ κλπ. δεν φαίνεται ένα παιδί μια μέρα πριν ασκήσει βία ότι μπορεί να έχει προβλήματα θυμού ξερω γω; δεν φαίνεται; ποιός τα βλέπει τα παιδιά; μόνα τους μεγαλώνουν;
εννοείται και διαφωνώ με οποιαδήποτε παρέμβαση αστυνομίας στα σχολεία, πρέπει να υπάρχει κάποιος διαμεσολαβητής, μεταξύ σχολείου και δικαιωσύνης.
29-09-2024, 19:15 #3681
Οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, η οικογένεια, δεν είναι ικανοί να παίξουν ένα ρόλο; Και εν πάσει περιπτώσει, δε μιλάμε για φόνο, μιλάμε για επιθετικότητα σε παιδιά, και αυτή υπάρχει και στον προνηπιακό ακόμη, παιδιά πχ που δαγκώνουν τα άλλα ή τα σπρώχνουν. Να καλεστεί κι εκεί η αστυνομία να τα φυλάει; Τι εννοείς user αν ήταν άδικο το ξύλο; Εννοείς ότι δικαιολογείται η χρήση του ως μέσο "πειθαρχίας" ή "διαπαιδαγώγησης", γιατί αν λες αυτό διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και με όποιον τρόπο υπάρχει. Δε θεωρώ επίσης ότι υπάρχει ανοχή στους νέους, αλλά στους ενήλικες που διαμορφώνουν τις συνθήκες στις οποίες τα παιδιά μεγαλώνουν, δεν τις έφτιαξαν τις συνθήκες αυτά, οπότε για ποιο λόγο έχουν ευθύνη αν τους πλάσαρε η κοινωνία με την βοήθεια των μέσων και της διαφήμισης, του καπιταλισμού, ως ανώτατα αγαθά τα κινητά και τα υπόλοιπα; Αυτο είναι μια απλοική λύση, πάντα μιλάνε όλοι για τους ασύδοτους και κακούς νέους, κλάσικ.
29-09-2024, 19:58 #3682
κάπου αναφέρθηκε πως κάποτε ήταν άδικο και τώρα όχι, εγώ θυμάμαι πως κάποτε το είχαν για συνήθεια οι δάσκαλοι κλπ, εκτός αν κατάλαβα λάθος.
29-09-2024, 21:26 #3683
Πάντως εμένα μου είπαν ότι είναι δουλειά αυτό που ζω σε κάνα τρίμηνο θα έχει τελειοποιηθει αυτή η εργασία ή δουλειά έγινε το ανακάτεμα στο challenge μενει να γίνει κάνεις δεν το πιστεύει ούτε εγώ μέχρι τώρα έχει βγει 100 φορές μια κίνηση η γυμναστική το detox τα συμπληρώματα η οδήγηση κοινωνικοτητα αυτά με είπαν κι ότι είναι δουλειά
30-09-2024, 07:52 #3684
Έχει διαφορά να χτυπάς ένα μαθητή που έχει μαθησιακές δυσκολίες, δεν διάβασε ή έκανε κάτι ασήμαντο. Όταν όμως χτυπάει πρώτο, βρίζει χυδαία, κλειδώνει συμμαθητές, βιάζει από το νηπιαγωγείο, ξεγυμνώνει αλλά παιδιά ή ανεβάζει ακατάλληλα βίντεο πρέπει να τιμωρηθεί! Το ξύλο από μόνο του δεν αρκεί να συμμορφωθεί πρέπει να νιώσει το ίδιο ως ένα βαθμό για να δει πως είναι να σε ντροπιάζουν.
Σε άλλα κράτη μαστιγώνουν τις γυναίκες θύματα βιασμού... και εδώ οι αριστεροί δεν αφήνουν την αστυνομία να συλλάβει με την βία τους εγκληματίες, όλοι ελεύθεροι και τα ανήλικα ατιμώρητα λες και η 14 Χρόνη που συνεχίζει να απειλεί δεν της αξίζει ένα χέρι ξύλο στην πλατιά και να την γδυσουν να πηγαίνουν τα σχολεία για να την καμαρώσουν.
Όπως και να κλειδώσουν κάποια άλλα σε κλουβί αφού πρώτοι κρατούσαν κλεισμένο ένα συμμαθητή τους.
Ο 12χρονος δεν ξέρω αν είχε μουστάκι αλλά θα έπρεπε να ξυρίσει και αυτός το κεφάλι του άλλου να δούμε μετά πόσοι θα το έπαιζαν μάγκες στα ισυχα παιδιά.
Δεν είναι λύση να απαντάμε με βία αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Από μικροί ξεκινούν και μετά καταλήγουν σε ληστείες, βιασμούς, δολοφονίες χωρίς να υπάρχει η θανατική ποινή!
30-09-2024, 11:00 #3685
Στη βία δεν απαντάμε με βία. Βαράμε κάποιον για να του "πούμε" να μην βαραει?
Τιμωρία στα παιδιά που βαράνε, φέρονται άσχημα στο συμμαθητή τους αλλα και στους γονείς που έκαναν τέτοια τέρατα.. Νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ευθύνη και οι καθηγητές. Κανονικά έπρεπε σε όλο το σχολείο να υπάρχουν καθηγητές τα διαλείμματα και όχι να κάθονται στο σύλλογο.
Η αστυνομία στα σχολεία δεν νομίζω να κάνει και πολλά. Εδώ η άλλη μπήκε στο αστυνομικό τμήμα, ζήτησε βοήθεια και δεν έκαναν τίποτα και την σκότωσε ο άλλος απ έξω.
Το τραύμα ενός ανθρώπου μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια και δεν είναι ωραίο να το κρίνουμε..
30-09-2024, 15:50 #3686
ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΠΆΤΕ
30-09-2024, 18:47 #3687
είναι σα να δικαιολογείς την ύπαρξη της βίας που εξ αρχής δεν θες να υπάρχει δηλαδή εγώ θα σε δέρνω που δέρνεις εσύ δεν θα δέρνεις που σε δέρνω και δείρε να σε δείρω θέλω κάποιον να δείρω.
30-09-2024, 20:57 #3688
Αυτό που λέτε εσεισ ξύλο δεν είναι ξύλο αυτό που λέτε σεξ δεν είναι ο Θεός δεν κάνει ο αλαχ δεν κάνει κι όλο είναι ιμιτασιον για να σασ αγαπάει ο Θεός κάνετε όλα αυτά τα ιμιτασιον και τα θεωρείτε κ αλήθεια
01-10-2024, 13:19 #3689
Την τεράστια άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία. Και πως οι μάζες εύκολα καταπίνουν την πικρή καραμέλα του φασισμού με το ζαχαρωμένο εξωτερικό της.
01-10-2024, 18:49 #3690
Τον χαμό που γίνεται με τον P.Diddy. Απόδειξη ότι μπορείς να κακοποιείς και να χειρίζεσαι όποιον γουστάρεις , αρκεί να εχεις τα χρήματα και τη δύναμη για να εξασφαλίσεις την σιωπή όλων