Results 16 to 30 of 52
Thread: Κοινωνικές υποχρεώσεις
-
07-10-2024, 20:45 #16
ξαναβλεποντας το θεμα με τον χωρισμο σου απο αυτον, βλεπω οτι χωρισατε γιατι ΕΚΕΙΝΟΣ δεν ηθελε να προχωρησετε!! επομενως γιατι να αισθανεσαι ασχημα, μηπως αισθανθει ασχημα;;; ας προχωρουσε μαζι σου αν σε ηθελε!
δεν σε ηθελε αρκετα, οποτε κι εσυ μην ανησυχεις οτι θα τον ταραξεις...
αν ΕΣΥ ταραζεσαι οταν ειστε στον ιδιο χωρο, τοτε να το αποφυγεις. δεν εχεις καμια υποχεωση να συνυπαρχεις..
- 07-10-2024, 20:46 #17
Αυτή έχει άλλα θέματα να λύσει , τα γκομενικα της είναι εύκολα . Προβληματική είναι, χαμένη σε στερεότυπα . Βλάβη στον εγκέφαλο και τσιπαρισμα , αλλιώς αλλαγή μοτέρ .
Φυσικά έχει λογική η απάντηση μου , η μόνη εξήγηση , τα υπόλοιπα είναι σάλτσες .
Κυκλοφορώ δλδ εγώ γκομενάκι σπέσιαλ , μοδάτο, σέξυ , πενατο, να ξέρει να μιλάει και να φέρετε , να είναι επαγγελματικά κατασταλαγμένο, να φυσάει και θα της πω να κάτσει σπίτι το επόμενο Σάββατο και να μην με συνοδέψει σε φιλικό κοινωνικό χάπενινγκ με αφεντικουλη, γυναίκα αφεντικουλη που όπως γράφει την έχουν στηρίξει , δλδ να τους τιμήσω με την παρουσία μου , αλλά δεν θα πάω γιατί θα είναι εκεί η πρώην να μην δει την νυν και κουραφεξαλα , αλλά είναι σουηδικό το γκομενάκι .
Η τύπισσα είναι για γλέντι ! Δεν ξέρει πού πάνε τα 4. Στα 4 όλες κάθονται το θέμα είναι να τα πηγαίνουν κιόλας.
Μεγάλε Τζιοβάνι ,μοιράζεις γνώση ρε φίλε δωρεάν ...βέβαια έχεις Νόμπελ και είσαι περπατημενο αγοράκι .
07-10-2024, 20:49 #18
07-10-2024, 21:52 #19
Ευχαριστώ Γιώργο, τον ενημέρωσα, δεν έχει πρόβλημα, να κάνω όπως νιώθω μου είπε. Θα νιώσω άβολα με την παρουσία του σε συνδυασμό και με την παρουσία άλλων και τις συζητήσεις που ίσως γίνουν και όχι, δεν με ελκύει ερωτικά. Το θέμα μου είναι α) να πάω κάπου και να μην περάσω καλά ή β) να πω μια δικαιολογία και να μην πάω.
07-10-2024, 22:04 #20
07-10-2024, 22:25 #21
λοιπον ο τζοβανης ειναι αδικαιολογητος που μιλαει πολυ ασχημα. δεν ηρθαμε εδω να βρισουμε καποιον που δεν μας πειραξε (αν μας πειραζε να τον βριζαμε), αλλα εχει 1-2 ποιντς που εχει δικιο.
1. αν ησουν πραγματικα "αλλου" και ησουν δοσμενη και ευτυχισμενη, δεν θα σε απασχολουσε τπτ απ ολα αυτα και θα πηγαινες εκει με το νεο αμορε, η δεν θα γουσταρες καν να δεις τα μουτρα του πρωην και θα πηγαιαντε μαζι καπου αλλου. ο φιλος θα σε δικαιολογουσε εφοσον σας καλεσε και τους δυο χωρις να σε ρωτησει.
αρα, η δεν εχετε σχεση αλλα μια επιφανειακη γνωριμια, Η εχεις μεινει πισω και οχι "αλλου"...
δειχνεις για κατι να προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου. αυτη την εντυπωση μου προκαλεις.
2. εισαι πνιγμενη στα στερεοτυπα. προσεχε μην πας στον πατο την νεα γνωριμια.
3. οσο χαλιεσαι με την συναντηση και κρυβεις την νεα σου γνωριμια, ουτε σουηδη εισαι, ουτε νορβηγη, ουτε εχεις ξεπερασει τπτ... ο σουηδος, κυκλοφορει παντου με το νεο αμρε, το γνωριζει και στο πρωην, και ολα ειναι very civilized ..
σε ενα εχει απολυτα αδικο ο τζοβανης. το να πας εκει σουπερ σεξυ ντυμενη και να μοστραρεις το γκομενακι και να σαλιαριζεις, δειχνει οτι εισαι πικαρισμενη απο τον χωρισμο και προσπαθεις να του μπεις στο ματι.
αν πας εκει με νεο γκοομενακι, μονο "φυσιολογικα" μπορεις να φερεσαι και να μην καρφωθεις, δλδ οπως φεροσουν παντα. αν παντα ντυνοσουν σουπερ σεξ και σαλιαριζες δημοσιως, μονο τοτε να το κανεις.
07-10-2024, 22:57 #22
07-10-2024, 23:24 #23
Οκ ναι έγραψα κυνικά κ άσχημα ,γιατί με ενοχλεί να με δουλεύουν κ να εκμαιεύσουν απόψεις που από την αρχή είναι λάθος δομημένα η' επιτηδευμένα. Μας γράφει για Σουηδία ,για το αφεντικό ,την γυναίκα του ,συνάδελφοι κ τσουπ ο πρώην που μιλάνε καθημερινά χαιρετιουνται , λογικά ξέρουν όλοι ότι είναι ΑΛΛΟΥ όπως αναφέρει και περνάει πολύ καλά , αλλά δεν τον παρουσιάζει στον κουνωνικο-επαγγελματικο κύκλο σε μια μάζωξη για να μην στεναχωρηθεί ο ex ,ο οποίος είναι και άτυχος ,αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΜΕΝΑ . είναι και πόνοψυχη η καημένη . Μετά μας γράφει ότι είπε στον νυν , ότι δεν θέλει να τον κουβαλήσει στην μάζωξη ,αλλά ακόμα δεν ξέρει αν θα πάει ,μπορεί κ να πάει ,αλλά μπορεί κ όχι . Μιλάμε για όργιο κ σουργελο μαζί ( πάλι μίλησα άσχημα ) . Πάμε τώρα στο σέξυ κλπ και πως το έχω στο μυαλό μου , χωρίς κόμπλεξ κ show off ....όταν είσαι με νέο αμόρε όπως μας γράφει και περνάει καλά ,όπως γράφει ...θα πήγαινε με τον νυν ως ερωτευμένο ζευγαράκι , ψυχολογικά ανεβασμένο , ντυμένη ,παρφουμαρισμενη κ σέξυ όπως και ο νυν φυσικά ( ξυρισμένος κάτω ) ντυμένος , πενατος όχι για να δείχτει , αλλά προφανώς βγαίνει αβίαστα . Κ φυσικά μετά την μάζωξη ,δεν θα κάτσουν κ 5 ώρες ...θα συνεχίσουν σαν ερωτευμένοι, την νύχτα τους σε μαγαζί λέω εγώ τωρα ,σε βόλτα ότιδηποτε . Για παράδειγμα αν πάω με την νυν κ την γουστάρω κ με γουστάρει σιγά μην ακούσω τι θα πει ο κύκλος ....ο έρωτας κ ο βήχας δεν κρύβονται.....τώρα εδώ η συγγραφέας νομίζει ότι μιλάει με παιδάκι ....
Υγ. Το ξέρω ότι έχω δίκιο σε 1-2 πραγματακια , αλλά καλύτερα να πείσει τον εαυτό της ,όχι εμάς . Νομίζει ότι έχει σχέση , σχέση δεν είναι αυτά τα πράγματα... τι θα πει ο κόσμος κ ο πρώην (?) ....
07-10-2024, 23:31 #24
08-10-2024, 00:25 #25
Προς τη διαχείριση: Παρακαλώ είτε διαγράψτε τα μέλη που βρίζουν τους άλλους, αφού παραβιάζουν τους όρους χρήσης που εσείς φτιάξατε, είτε πιο πρακτικά δώστε στα μέλη σας τη δυνατότητα να μπλοκάρουν όσους δεν μπορούν να συμπεριφερθούν σαν άνθρωποι.
Καταλαβαίνω ότι πολλοί ίσως να έχουν διαγνωστεί με κάποιες ψυχικές ασθένειες. Δεν είναι ντροπή, ούτε στίγμα. Αλλά ακόμα και σχολιαστές που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας, για την ψυχοθεραπεία που κάνουν για να βελτιωθούν, ακόμα και άνθρωποι που έχουν νοσηλευτεί στο παρελθόν, όλοι μα όλοι τους απευθύνονται στους άλλους με σεβασμό και ευγένεια, παρά τα προβλήματά τους. Άνθρωποι που θα είχαν κάθε λόγο να θυμώνουν και να ξεσπάνε κι όμως αυτοί οι άνθρωποι είναι τελικά οι πιο ευγενικοί από όλους.
Δυστυχώς, κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον θυμό και τα νεύρα που έχουν και νιώθουν την ανάγκη να ξεσπάσουν. Ως ένα σημείο καταλαβαίνω και την υπερένταση και την οξυθυμία που έχουν μέσα τους για αιτίες άσχετες με το φόρουμ. Αλλά ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.
08-10-2024, 09:43 #26
Θα μου κλάσεις . Φάε στην μάπα τώρα την επιλογουλα σου ( αν δεν μας γράφεις παραμύθια εδώ μέσα )κ ζήσε με την επιλογουλα . Και να μάθεις ότι υπάρχει στις επιλογές η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ . Τα δραματικά σε μένα δεν περνάνε και κάτι touchy παράγραφοι επιπεδαρας που έχεις σουηδέζα my ass , αλλά το νυν πεος το κρύβεις επιμελώς . Μάθε εσύ να διαχειρίζεσαι τις επιλογουλες σου κ άσε τις κρίσεις στους άλλους .
Κ επειδή είμαι του δε πόιντ δέχομαι ευχαρίστως άλλη μια βράβευση από τον σύλλογο των Νομπελιστων !
08-10-2024, 12:02 #27
08-10-2024, 12:50 #28
Καλημέρα νομπελιστή μου :) Να αφήνεις λίγο παραπάνω χώρο στο να δέχεσαι κριτική. Να ακούς και την άλλη άποψη..Αυτο έχω να σου πω εγώ, αν θες το ακούς…
(Επίσης κύριε καθηγητά μου που πήγαν οι τρόποι σου? Τι είναι αυτά που διαβάζω πιο πάνω που γράφεις? Εγώ σε έχω για πιο ψηλά εσένανε και σου το λέω να το ξέρεις.. Μην ξεπέφτεις στα μάτια μου με τέτοια… Ντροπή...)Last edited by _Vassilis; 08-10-2024 at 13:14.
08-10-2024, 21:17 #29
Δεν πα να με κοιτάς και για κασσελακη, το ίδιο κ το αυτό μου κάνει . Γκόμενες επιπεδατες έχουν περάσει μπόλικες στο κρεββάτι μου . Με στομφο , βαρυγδουπες δηλώσεις , τερατομορφωμένες , όλη την μέρα στο pillowfights . Κοινος παρανομαστης , μια από τα ίδια . Όταν λοιπόν θα φτάσεις στο επίπεδο μου , να μην ντρέπεσε για τον σύντροφό σου και να τον παρουσιάζεις στα γκαλά ,τότε ίσως γυρίσω να σου ρίξω εκεί κάτω ένα βλέμμα . Προς το παρόν είσαι βυθισμένη στον βούρκο σου και εγώ ξεσκονιζω τα ποινικά μου διδακτορικά . Οταν ντρέπεσε για την επιλογή σου ,ξέρεις αυτό είναι καθρέφτης , ντρέπεσε για τον εαυτό σου . Άρα με λιγα λόγια μια αποτυχημένη .
08-10-2024, 21:38 #30
Είμαι λιγάκι ευθύς , κυνικός και αιρετικός . Αυτό φυσικά πηγάζει από κάπου ... βαριέμαι να διαβάζω θέματα τα οποία είναι δομημένα σε υπεκφυγές και δικαιολογίες με περίβλημα βαρύγδουπο ,τσιτατο κ καθώς πρέπει , σουηδηλικι....αλλά από την άλλη κρύβουμε τον νυν μην τον ματιασουν .....μπούρδες κ παραμύθια . Κουράζει ....