Anything goes… - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 67 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 46 to 60 of 994
    Senior Member
    Καλώς την Κύκνο Το ξέρω πως είσαι ευγενές πτηνό εσύ μην ανησυχείς. Και έχεις και σοφία κουκουβάγιας.. Και μοιάζεις και με φλαμίνγκο (λόγω χρώματος) Σπάνιο μοναδικό είδος κύκνου.. Να περνάς όποτε θες να μπογιατίζεις το θρεντ με ροζουλί παρακαλώ…

Γεια σου Τζώρτζ

Πάρτε κι ένα τραγουδάκι που άκουγα τώρα..

Είιιμαι μπούφος χωρίς φτεράαα αα ααααα..

Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Συμφωνούμε.. By the way αν δεν ήμουν ο μπούφος, θα ήμουν απλά ο Po (αλλά χωρίς το kung fu…)
    Θα την έβγαζες με ντάμπλινγκς και νούντλς?

άσε που είμαι και παλιόγερος...
    Ρε αρνητίλα με την ηλικία .... Να σου πω ρε γέρο, στα 40 είσαι νεότατος. Ακούς εκει 40ρης παλιόγερος! Δεν βλέπεις τον Γιώργο που νιώθει έφηβος ? Παραδειγματίσου

Αγγλία-Ελλάδα 1-2 (θα μπορούσε να είναι και παραπάνω.. Φοβερό ματς η εθνική…)

Γενικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλοί φίλοι. Κάποιοι που ήτανε από παλιά, από τον καιρό της κατάθλιψης και μετά πήραν αποστάσεις.. Ένας άλλος που ήταν από το σχολείο, έχει πλέον περάσει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και λίγο έχουμε χαθεί, αλλά μιλάμε από το τηλέφωνο όποτε μπορεί. Τα παιδιά που είδαμε τον αγώνα είναι καινούργιοι φίλοι. Έχουν κι αυτοί διάφορα προβλήματα (ψυχ- φύσεως) αλλά μια χαρά συνεννοούμαστε και τα βρίσκουμε.. Βοηθάει σημαντικά η συναναστροφή μαζί τους (εκτός κι αν το level του ψυχοπλακωματος είναι απάλευτο οποτε δε σώζομαι με τίποτα..). Βολεύει κιόλας να βρισκόμαστε γιατί είναι εδώ στη γειτονιά, δυο στενά παρακάτω και μαζευόμαστε συνήθως και βλέπουμε μπάλα. Κι εσείς όλοι εδώ φίλοι είστε, εγώ έτσι σας θεωρώ από πλευράς μου, και όντως βοηθάτε σημαντικά. Το φόρουμ μπορεί να έχει και τα στραβά του αλλά βοηθάει. Να είστε καλά όλοι, εύχομαι στον καθένα/καθεμία ξεχωριστά καλή επιτυχία στον προσωπικό του αγώνα με το ατομικό του βασανάκι.. Μην το βάζετε κάτω παιδιά..
    ΟύΡλΙαΖε ο γείτονας μου χτες με τη μπάλα. Και να ήθελα να μην ενημερωθώ δεν γινόταν. Δεν μας το είχα, μπράβο.

Αυτό που έχεις βγει αγέλη από νυχτοπούλια κοντά σου είναι πολύ καλό. Καταλαβαίνεστε. Βρες και κανέναν φίλο να σε παρακινεί και να σε τραβάει να κάνεις αυτά που θες να κάνεις και θα τους έχεις σετ.

Να πάρεις τσαγάκι τιλιο και να δεις και τα Rings of Power παντως , αν δεν τσατιστείς πολύ θα περάσεις καλά. Εγώ γελούσα μόνη μου

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Βασίλη και σε όλους!

Αυτό με την κουκουβάγια το είπα από ευγένεια αλλά αν δεν σε πειράζει το μπούφος εντάξει

Παιδιά, είχα ένα ατυχηματάκι κι έπαθα μια κάκωση στον δεξί ώμο και πονάω πολύ γι' αυτό δεν γράφω πολύ αυτές τις μέρες... Να ξέρετε, μην με ψάχνετε...

Α, το έγραψε ήδη ο Βασίλης δεν το είχα δει...
    Καλημέρα Κύκνε!
    Ρε κορίτσι τι θα γίνει με αυτά τα ατυχήματα ? Πως το έπαθες παλι αυτό με τον ώμο?

Πονας? Περαστικά να είναι και γρήγορα!

Με το ζημιάρικο γατί τι έγινε? Εξορίστηκε απο το δωμάτιο ? Ή λύγισες και κοιμάστε ακόμη μαζι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ίσως χρειάζεται να φοράς πανοπλία. Για να είσαι σίγουρη..
    Χα χα, καλό! Ίσως να έχεις δίκιο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Θα την έβγαζες με ντάμπλινγκς και νούντλς?

Ρε αρνητίλα με την ηλικία .... Να σου πω ρε γέρο, στα 40 είσαι νεότατος. Ακούς εκει 40ρης παλιόγερος! Δεν βλέπεις τον Γιώργο που νιώθει έφηβος ? Παραδειγματίσου

ΟύΡλΙαΖε ο γείτονας μου χτες με τη μπάλα. Και να ήθελα να μην ενημερωθώ δεν γινόταν. Δεν μας το είχα, μπράβο.

Αυτό που έχεις βγει αγέλη από νυχτοπούλια κοντά σου είναι πολύ καλό. Καταλαβαίνεστε. Βρες και κανέναν φίλο να σε παρακινεί και να σε τραβάει να κάνεις αυτά που θες να κάνεις και θα τους έχεις σετ.

Να πάρεις τσαγάκι τιλιο και να δεις και τα Rings of Power παντως , αν δεν τσατιστείς πολύ θα περάσεις καλά. Εγώ γελούσα μόνη μου
    Για μας δουλεύω.. Τι θες? Να είμαι σαν εσένα που νιώθεις 90 χρόνων?

Senior Member
    Καλώς την Κύκνο Το ξέρω πως είσαι ευγενές πτηνό εσύ μην ανησυχείς. Και έχεις και σοφία κουκουβάγιας.. Και μοιάζεις και με φλαμίνγκο (λόγω χρώματος) Σπάνιο μοναδικό είδος κύκνου.. Να περνάς όποτε θες να μπογιατίζεις το θρεντ με ροζουλί παρακαλώ…
    Εντάξει, θα περνάω
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Για μας δουλεύω.. Τι θες? Να είμαι σαν εσένα που νιώθεις 90 χρόνων?
    Δεν νιώθω 90! Απλά όταν σηκώνομαι από τη καρέκλα λεω

"ΩΧΩΧΩΧ " και όταν κάθομαι λέω " ωπαλάκια "

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε!
    Ρε κορίτσι τι θα γίνει με αυτά τα ατυχήματα ? Πως το έπαθες παλι αυτό με τον ώμο?

Πονας? Περαστικά να είναι και γρήγορα!

Με το ζημιάρικο γατί τι έγινε? Εξορίστηκε απο το δωμάτιο ? Ή λύγισες και κοιμάστε ακόμη μαζι ?
    Αχ άσε, τι να σου λέω... Ανέβηκα σε κυλιόμενη σκάλα χωρίς να πατήσω καλά και για να μην πέσω πιάστηκα από την λαβή και τεντώθηκε πολύ το χέρι μου κι ορίστε...

Σ' ευχαριστώ!

Πονάω πολύ κι επειδή είναι το δεξί γράφω με δυσκολία γι' αυτό κι αργώ... Αλλά ελπίζω ότι τα φάρμακα που μου έγραψε ο γιατρός θα βοηθήσουν οπότε κρατιέμαι κάπως ψυχολογικά...

Δεν εξορίστηκε απλώς δεν αφήνω πια ποτήρια στο γραφείο τη νύχτα, τι να την κάνω; Ξύνει απέξω απ' την πόρτα για να μπει και με ξυπνάει...

Senior Member
    Εντάξει, θα περνάω
    Πώς το έκανες να είναι πάντα ροζ τα γράμματα? Από το κινητό μπαίνεις? Θέλω κι εγώ να τα κάνω φούξια ή λιλά.

Senior Member
    Δεν νιώθω 90! Απλά όταν σηκώνομαι από τη καρέκλα λεω

"ΩΧΩΧΩΧ " και όταν κάθομαι λέω " ωπαλάκια "
    95 τότε. Δεν ήξερα τόσες λεπτομέρειες.. Γιαγιά.. Γιαυτό κοροϊδεύεις εμένα, το νιατο, που σηκώνομαι με άνεση και τιναζω και μαλλί.

Αχ άσε, τι να σου λέω... Ανέβηκα σε κυλιόμενη σκάλα χωρίς να πατήσω καλά και για να μην πέσω πιάστηκα από την λαβή και τεντώθηκε πολύ το χέρι μου κι ορίστε...

Σ' ευχαριστώ!

Πονάω πολύ κι επειδή είναι το δεξί γράφω με δυσκολία γι' αυτό κι αργώ... Αλλά ελπίζω ότι τα φάρμακα που μου έγραψε ο γιατρός θα βοηθήσουν οπότε κρατιέμαι κάπως ψυχολογικά...

Δεν εξορίστηκε απλώς δεν αφήνω πια ποτήρια στο γραφείο τη νύχτα, τι να την κάνω; Ξύνει απέξω απ' την πόρτα για να μπει και με ξυπνάει...
    Ευτυχώς να λέμε που δεν χτύπησες χειρότερα.
    Εντάξει μη πεσεις ψυχολογικά για εναν ώμο, εδώ είμαστε εμείς να λέμε βλακείες να σου φτιάχνουμε τη διάθεση.
    Και αργά που γράφεις, μας αρκεί !

Είναι και ευγενικό το γατί σου, περίμενα να φωνάζει εξω απο τη πόρτα, αυτή απλα ξύνει.

Πώς το έκανες να είναι πάντα ροζ τα γράμματα? Από το κινητό μπαίνεις? Θέλω κι εγώ να τα κάνω φούξια ή λιλά.
    Μη της κλέψεις το χρώμα , εγώ βλεπω ροζ και ξερω ότι είναι Κύκνος χωρις να δω όνομα. Αμα είσαι τόσο ζηλιάρης πια που να θες να αντιγράψεις, βάλε μπλε

95 τότε. Δεν ήξερα τόσες λεπτομέρειες.. Γιαγιά.. Γιαυτό κοροϊδεύεις εμένα, το νιατο, που σηκώνομαι με άνεση και τιναζω και μαλλί.
    Ήθελα να σου γράψω τη περιουσία μου, αλλά με αυτά που λες, θα το ξανασκεφτώ.

Κουρεμένο σε θυμάμαι. Πλύθηκες με Παντέν και μεγάλωσε απότομα?

Senior Member
    Όχι, από τον υπολογιστή μπαίνω... Τα κάνω ροζ από το κουμπί δίπλα από το μέγεθος της γραμματοσειράς, εκεί που έχει ένα Α... Αν το πατήσεις σου βγάζει χρώματα...

Senior Member
    Ευτυχώς να λέμε που δεν χτύπησες χειρότερα.
    Εντάξει μη πεσεις ψυχολογικά για εναν ώμο, εδώ είμαστε εμείς να λέμε βλακείες να σου φτιάχνουμε τη διάθεση.
    Και αργά που γράφεις, μας αρκεί !

Είναι και ευγενικό το γατί σου, περίμενα να φωνάζει εξω απο τη πόρτα, αυτή απλα ξύνει.

Μη της κλέψεις το χρώμα , εγώ βλεπω ροζ και ξερω ότι είναι Κύκνος χωρις να δω όνομα. Αμα είσαι τόσο ζηλιάρης πια που να θες να αντιγράψεις, βάλε μπλε
    Ναι, όντως, πάλι καλά...
    Απλώς με ζορίζει ο πόνος και με περιορίζει, δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα και θέλει προσεχτικές κινήσεις είπε ο γιατρός... Αλλά αφού άντεξα το σπάσιμο, θα το αντέξω κι αυτό...

Senior Member
    Μπλε? Συνηθισμενο. Θέλω κάτι εντυπωσιακό.
    Ήθελα να σου γράψω τη περιουσία μου, αλλά με αυτά που λες, θα το ξανασκεφτώ.

Κουρεμένο σε θυμάμαι. Πλύθηκες με Παντέν και μεγάλωσε απότομα?
    Παίζει περιουσία? Για πες! Θα πάω για κούρεμα. Και σε πειράζω τόση ώρα. Νεότατη είσαι. Επειδή σου λείπουν πέντε δόντια και εχεις και ένα χρυσό?

Έχουμε μια εδώ στο χωριό, κοντά στην ηλικία σου, ίσως λίγο πιο μικρή, ένα δόντι έχει. Τρώει τα πάντα, δεν έχει πρόβλημα.
    Last edited by george1520; 11-10-2024 at 15:07.

Page 4 of 67 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast

Tags for this Thread