Δεν εχω φιλους - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 69 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 661 to 675 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ο Χάρης, ο τύπος με τα μαύρα είναι απλά θαυμαστής της. Η γιαγιάκα δεν του κάθεται ακόμα, έχει όλη τη ζωή μπροστά της.
    Όντως. Μόλις έβγαλε και το πρώτο της δοντάκι. Καλά να είναι και ας με ρωτάει συνέχεια "τίνος είσαι εσύ"?

Senior Member
    Εννοώ ότι μίλα όσο γουστάρεις, εγώ απολαμβάνω να σε ακούω, δεν πρόκειται να βαρεθώ. Επίσης, εσύ κινδυνεύεις να πείσω εσένα, εγώ δεν πείθομαι από αυτά που λες. Στο τέλος θα νικήσει ο καλύτερος, δηλαδή εγώ. :p Δεν έχεις ιδέα πόσο ξεροκέφαλος μπορώ να γίνω. Στο τέλος θα πείσω μέχρι και το Γιώργο να μου προξενέψει τη γιαγιάκα κι ας τη λιγουρεύεται να την κρατήσει ο ίδιος για τον εαυτό του. Στο ψήσιμο τον έχω..
    Θελω να μιλαω αλλα δεν κουραζουν λιγο τα τοσα ποστ; Στα 600+ εχουμε φτασει χαχαχα. Ολοι βαριουνται καποια στιγμη πιστευω. Τα παντα. Ειναι κουραστικο να ασχολεισαι συνεχεια με το ιδιο θεμα. Χαχαχα φανταζομαι. Καλα στεφανα με αυτη τη γιαγιουλα χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Θελω να μιλαω αλλα δεν κουραζουν λιγο τα τοσα ποστ; Στα 600+ εχουμε φτασει χαχαχα. Ολοι βαριουνται καποια στιγμη πιστευω. Τα παντα. Ειναι κουραστικο να ασχολεισαι συνεχεια με το ιδιο θεμα. Χαχαχα φανταζομαι. Καλα στεφανα με αυτη τη γιαγιουλα χαχαχαχα
    Κάνε ότι θες με τα ποστ στο θρεντ σου, φτάστα και στα 666 τα ποστ αν θες :p Δικό σου είναι, όποιος δε θέλει ας μην ασχοληθεί. «Εμείς» (=εγώ..) που ασχολούμαστε σε ενοχλεί? Ή γράφω πολλά? Το λέω γιατί είμαι και πολυλογάς..

Senior Member
    Έλα πάμε tho..

Tho>> th(y)o >> ΔΥΟ >> δυο μπροστά από ένα 1 >> δηλαδή 21

(Εγώ τέτοια κάθομαι και κατεβάζω με το «αποκαΐδι» το κεφάλι μου.. Σε απειλώ μικρή πως αν δε γελάσεις (έστω και στα ψέμματα) θα συνεχίσω να προσπαθώ ακόμα περισσότερο προς την ίδια αστεία κατεύθυνση.. :p )
    Ααα τωρα καταλαβα. Το εχω καψει χαχαχα. Ειχα 3ωρο μαθημα ομως (τωρα τελειωσα) με συγχωρειτε. Πολυ ενδιαφερον μαθημα, κανουμε για την αναπηρια στα σχολεια. Χαχαχα οχι οντως γελαω. Και το εκτιμω που προσπαθεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έλα όποτε θες.. Αλλά σύντομα, πριν σε προλάβει ο τύπος με τα μαύρα.
    Απο το παρα 5; χαχαχαα

Senior Member
    Άσε ήσυχο το να κοιτάς τον κόσμο μέσα από τα μάτια του κάθε «τικιτόκ». Είναι μια ψεύτικη παγίδα όλο αυτό. Βλέπεις κάτι που θέλουν να σου δείξουν οι άλλοι, κάτι «φτιασιδωμένο», όχι την αλήθεια. Είναι κάτι απατηλό και ψεύτικο. Κάπου κάπως κάποτε μια γνωστή που είχαμε πάει να δούμε σπίτι της, ενώ ήταν κλεισμένη σπίτι Σάββατο βράδυ και δεν ήταν και στα πολύ πάνω της, σε κάποια στιγμή μας λέει «πάω να ανεβάσω κάτι στα ψέμματα στο Facebook να μη νομίζουν ότι είμαι και καμιά «καημένη» που δε βγήκε έξω Σάββατο βράδυ. Για το «καημένη» είχε δίκιο. Για το λόγο που την καθιστούσε «καημένη» είχε άδικο.
    Οχι οχι δεν πιστευω το τικ τοκ. Απλα τετοια βιντεο κανουν ριποστ ατομα που ξερω για αυτο το λεω. Επισης εχω μιλησει και με ατομα στην πραγματικη ζωη και μου λενε το ιδιο. Οτι ξεχωριζουν τους παλιους. Ετσι γινεται πλεον δυστυχως. Το εχω παρατηρησει απο ολους. Μεγαλυτερους-μικροτερους. Οι μεγαλυτεροι απο μενα εκαναν παρεες μετα. Οι μικροτεροι δεν ενδιαφερονται. Αρα παει.

Senior Member
    Σε ρώτησα ποιες άσχημες συμπεριφορές της μητέρας σου, έχεις υιοθετήσει.. Όχι τι σου έκανε και τι επιπτώσεις ειχε στη ζωή σου..
    Θα σου δώσω ένα δικό μου παράδειγμα. Η μάνα μου είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της αλλά και με τους άλλους. Το είχα σε μεγάλο βαθμό και εγώ. Ένα θετικό της, ότι βοηθάει κάποιον που έχει ανάγκη (εκτός από τα παιδιά της), κάτι που ισχύει και σε εμένα.
    Η ψυχοθεραπεία σε βοηθάει να αποβάλλεις άσχημες συμπεριφορες που μπορεί να σου δυσκολεύουν τη ζωή(μπορεί να μη το καταλαβαίνεις καν). Εσύ πχ μπορεί να θεωρείς οκ να είσαι απότομη ή απόμακρη (έτσι σε έμαθαν, δεν μπορείς να δεις κάτι άλλο) αλλά κάποιος άλλος δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή την συμπεριφορά και απομακρύνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα μάτια σου "να είναι ο τύπος που έφυγε από τη ζωή σου χωρίς εξήγηση ενώ εσύ ήσουν οκ απέναντι του" .
    Ένα νόμισμα έχει δύο όψεις. Είσαι διατεθειμένη να δεις και την άλλη?
    Εχεις δικιο μπερδευτηκα συγγνωμη. Αλλα η απαντηση ειναι η ιδια πανω κατω. Εχω υιοηθετησει την αρνητικοτητα, τη ντροπη και την καχυποψια της. Φοβαμαι οτι μου ειναι γρατο να καταληξω μονη οπως κατεληξε και εκεινη.

Δεν εχω καταφερει ακομα να αποβαλλω ασχημες συμπεριφορες αλλα προσπαθω. Εχω προσπαθησει και μονη μου βασικα πριν τη ψυχοθεραπεια αλλα καπου το εχασα

Senior Member
    Εχεις δικιο μπερδευτηκα συγγνωμη. Αλλα η απαντηση ειναι η ιδια πανω κατω. Εχω υιοηθετησει την αρνητικοτητα, τη ντροπη και την καχυποψια της. Φοβαμαι οτι μου ειναι γρατο να καταληξω μονη οπως κατεληξε και εκεινη.

Δεν εχω καταφερει ακομα να αποβαλλω ασχημες συμπεριφορες αλλα προσπαθω. Εχω προσπαθησει και μονη μου βασικα πριν τη ψυχοθεραπεια αλλα καπου το εχασα
    Πιστεύεις τα "αρνητικά" σου δεν ειναι ικανά να πληγωσουν και να απομακρύνουν ανθρώπους από τη ζωή σου? Δεν λέω ότι φταις πάντα (εννοείται πως όχι). Αλλά έχεις φτάσει στο σημείο να πιστεύεις πως φταίνε μόνο οι άλλοι και να λυπάσαι τον εαυτό σου. Αυτό δεν βοηθάει στο να εξελιχθείς ως ανθρωπος.
    Να ξέρει ότι είσαι πολύ μικρή και είναι υπέρ σου που αποφάσισες από τόσο μικρή ηλικία να αντιμετωπίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Λίγοι στην ηλικία σου μπορούν να τα εντοπίσουν και ακόμη πιο λίγοι να παραδεχτούν ότι χρειάζονται βοήθεια. Πες ένα μπράβο στον εαυτό σου.

Senior Member
    Επειδή χορεύεις και χιπ χοπ μικρή μου τικτόκερ, πάρε εδώ ένα..

«Δε θέλω να βλέπω οθόνες να μου κλέβουν την ουσία,
    μα να βλέπω μάτια άλλων, βιβλία και τοπία»

https://www.youtube.com/watch?v=5eaU...61zr3OsQ%3D%3D
    Χαχα ευχαριστω για την αφιερωση

Senior Member
    Κάνε ότι θες με τα ποστ στο θρεντ σου, φτάστα και στα 666 τα ποστ αν θες :p Δικό σου είναι, όποιος δε θέλει ας μην ασχοληθεί. «Εμείς» (=εγώ..) που ασχολούμαστε σε ενοχλεί? Ή γράφω πολλά? Το λέω γιατί είμαι και πολυλογάς..
    Κοιτα εμενα μου αρεσει η παρεα του φορουμ. Το θεμα μου ομως κουραζει. Καποιοι επισης κουραζονται με τα τεραστια ποστ. Δηλαδη ενα θρεντ με πανω απο 100 ποστ πχ θεωρειται "καμμενο" και δεν ασχολειται κανεις πλεον. Τελος παντων δεν ξερω

Senior Member
    Πιστεύεις τα "αρνητικά" σου δεν ειναι ικανά να πληγωσουν και να απομακρύνουν ανθρώπους από τη ζωή σου? Δεν λέω ότι φταις πάντα (εννοείται πως όχι). Αλλά έχεις φτάσει στο σημείο να πιστεύεις πως φταίνε μόνο οι άλλοι και να λυπάσαι τον εαυτό σου. Αυτό δεν βοηθάει στο να εξελιχθείς ως ανθρωπος.
    Να ξέρει ότι είσαι πολύ μικρή και είναι υπέρ σου που αποφάσισες από τόσο μικρή ηλικία να αντιμετωπίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Λίγοι στην ηλικία σου μπορούν να τα εντοπίσουν και ακόμη πιο λίγοι να παραδεχτούν ότι χρειάζονται βοήθεια. Πες ένα μπράβο στον εαυτό σου.
    Δεν πιστευω οτι οι "υποψηφιοι φιλοι" θα ξετρελαθουν που λεει ο λογος (με τα αρνητικα) αλλα θεωρω οτι αν καποιος σε αγαπαει πραγματικα θα σε βοηθησει να τα βελτιωσεις (οχι να τα ξεπερασεις γιατι αυτο ειναι μονο δικη σου ευθυνη). Πιστευω οτι θα τους "απωθησουν" οταν ολες οι προσπαθεις τους πεσουν στο κενο, οταν δουν οτι με οριζουν κατα καποιο τροπο (δεν ξερω πως να το θεσω). Απλα με τους περισσοτερους δεν γινεται κατι για να πεις οτι σταματαμε να μιλαμε. Η χανομαστε ξαφνικα η αρχιζουν να μου φερονται ασχημα. Χαιρομαι που πιστευετε οτι ειμαι ωριμη. Μπραβο εαυτε μου χαχα. Ενα μπραβο και στον μπαμπα μου και τη θεια μου (την αδερφη του) που μου εμαθαν τοσα πολλα (σχετιζεται με αυτο το τελευταιο για αυτο το λεω)

Senior Member
    Δεν πιστευω οτι οι "υποψηφιοι φιλοι" θα ξετρελαθουν που λεει ο λογος (με τα αρνητικα) αλλα θεωρω οτι αν καποιος σε αγαπαει πραγματικα θα σε βοηθησει να τα βελτιωσεις (οχι να τα ξεπερασεις γιατι αυτο ειναι μονο δικη σου ευθυνη). Πιστευω οτι θα τους "απωθησουν" οταν ολες οι προσπαθεις τους πεσουν στο κενο, οταν δουν οτι με οριζουν κατα καποιο τροπο (δεν ξερω πως να το θεσω). Απλα με τους περισσοτερους δεν γινεται κατι για να πεις οτι σταματαμε να μιλαμε. Η χανομαστε ξαφνικα η αρχιζουν να μου φερονται ασχημα. Χαιρομαι που πιστευετε οτι ειμαι ωριμη. Μπραβο εαυτε μου χαχα. Ενα μπραβο και στον μπαμπα μου και τη θεια μου (την αδερφη του) που μου εμαθαν τοσα πολλα (σχετιζεται με αυτο το τελευταιο για αυτο το λεω)
    Θα τα δουλέψεις τα αρνητικά. Ναι μας αγαπούν και για τα αρνητικά μας αλλά δεν είναι κρίμα να τρωνε τη "λάσπη" μας και να περιμένουμε να μείνουν εκεί επειδή μας αγαπουν? Στη λάσπη πρέπει να ρίξεις νερό για να φύγει.

Senior Member
    Το ξερω οτι ποτε δεν φταιω μονο εγω η μονο ο αλλος. Δεν μπορειται να ξερετε κιολας αν δεν σας πω πιο αναλυτικα την εμπειρια μου με ανθρωπους και παρεες. Αλλα πραγματικα καθομαι και σκεφτομαι (το εχω συζητησει και με το αγορι μου λεπτομερως και μου λεει οτι δεν φταιω, στο μεγαλυτερο ποσοστο τουλαχιστον) οτι εχει γινει και δεν βρισκω οτι φταιω καπου. Ειλικρινα. Απλα δεν μπορουσα να ξεκοψω με καποιους καποιους και να πω οτι θα βρω αλλη παρεα που ισως ειναι πιο σωστη. Επισης με καποιους χαθηκα παρα πολυ περιεργα και οσες προσπαθειες εκανα για επανασυνδεση επεσαν στο κενο. Παντα εγω προσπαθουσα με τους αλλους. Οι αλλοι αν δεν τους μιλησω η αν δεν τους στειλω δεν θα κανουν τιποτα. Σαν να ειμαι το πιο αποκρουστικο ατομο του κοσμου. Ενω αν ρωτησετε παλιους μου γνωστους η συμμαθητες θα σας πουν καλα λογια για μενα (το εχω ακουσει). Αφου δεν βλεπω τι σκατα εχω κανει λαθος και δεν εχω φερθει ασχημα καπου και ολοι λενε οτι ειμαι καλη και ευγενικη γιατι συμβαινει ολο αυτο; Απλα ειμαι πολυ ησυχη δυσκολευομαι να βρω κοσμο και απλα ειμαι ατυχη και πεφτω στους "κακους". Και λογω χαρακτηρα μετα δεν μπορω να βρω αλλους μετα.
    Οι γνωστες που λες κυριολεκτικα δεν εχουν χρονο. Εχω στειλει αρκετες φορες και δεν. Με τη γειτονισσα μιλαμε καπως αλλα επειδη ειναι πιο μικρη εχει αλλους κυκλους και αλλες υποχρεωσεις. Εγω δεν μπορω να μπω στον κυκλο της. Ειναι σχολειο και εγω ειμαι πανεπιστημιο. Θελω μια παρεα (οχι τεραστια παρεα με 50 ατομα καταλαβαινετε) που να με σκεφτεται και να με υπολογιζει. Να ειμαι στα σχεδια τους. Ξερετε ποσες φορες στο σχολειο εχει τυχει να κανω παρεα με 3-4 ατομα και μετα να βλεπω στορυ με καφεδες, ποτα κλπ και εγω να μην ξερω τιποτα; Εε αυτο δεν ειναι πραγματικη φιλια.
    Το να νιωθω εγκαταλελειμμενη ειναι συναισθημα. Δεν μπορω να το αποτρεψω οπως και αν ειναι η ζωη μου γιατι πρεπει να γινει εσωτερικη δουλεια και οντως να το διωξω. Οπως με καθε συναισθημα που δεν θελω. Μπορει να εχω 100 παρεες και να μη μου ταιριαζει καμια. Τοτε δεν μπορω να νιωθω εγκαταλελειμμενη; Για να νιωσω ετσι πρεπει να μην βλεπω ανθρωπο η να μη μιλαω σε κανεναν; Τα συναισθηματα δεν ειναι παντα λογικα για αυτο μην τα ταυτιζετε με τις συνθηκες ζωης... Εδω ατομα εχουν καταθλιψη και ειναι στο τσακ να α*τοκτονησουν και ειναι με το χαμογελο στα χειλη στους δικους τους η στη δουλεια τους. Υπαρχει τωρα τελευταια και ενα αναλογο τρεντ στο τικ τοκ με το τραγουδι Sailor Song. Ψαξτε το να δειτε. Πολλες φορες δεν καταλαβαινεις πως νιωθει ο αλλος.
    Αν ηθελες χρονο για τον εαυτο σου, αυτη ηταν η δικη σου αναγκη και ηταν οκ. Εγω αυτη τη στιγμη εχω αναγκη απο παρεα. Δεν υπαρχει λογος να τα συγκρινουμε. Οσον αφορα τη σχεση, θεωρω οτι θα κρατησει αλλα ειναι ξεχωριστο κουτακι. Οπως ειναι και η οικογενεια και η δουλεια κλπ. Ο καθενας δινει περισσοτερο σημασια σε ενα απο αυτα τα κουτακια αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο. Ειναι ο καλυτερος μου φιλος οντως γιατι ξεκινησαμε ως φιλοι (και συμπεριφεροταν αψογα) και τωρα που ειμαστε σε σχεση βλεπω ποσο με αγαπαει και ποσο με νοιαζεται. Κανενας "φιλος" μου δεν ειχε νοιαστει τοσο οποτε για αυτο εχω τοσο ψηλα το αγορι μου. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα χρονια με το κομματι της φιλιας ειχα τοσες ατυχιες. Αυτο μεχρι να το αποδεχτω, δεν μπορει να το καλυψει ουτε το αγορι μου ουτε η οικογενεια μου ουτε κανενας.
    υπερβαλλεις στα "αρνητικα", φτανοντας στα ακρα.
    για να μην σε παρουν οι αλλοι πρωτοι, δεν χρειαζεται ν εισαι ο πιο αποκρουστικος ανθρωπος στον κοσμο, ουτε καν αποκρουστικος ανθρωπος. το ειπες και μονη σου αλλωστε, οτι σε θεωρουν καλο ατομο. αρκει το να μην σε εχουν προτεραιοτητα. και ναι, πιθανως οι συγκεκριμενοι δεν σε εχουν προτεραιοτητα για να μην παρουν πρωτοι. πιθανως και να προτιμουν αλλες παρεες. αυτο δεν σε κανει ουτε κακια, ουτε αποκρουστικη. ολοι εχουμε τις προοτιμησεις μας.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο σου ελεγα πριν. οτι το να νοιωθεις εγκαταλελειμενη, απο οσα λες δεν προκυπτει απο τις συνθηκες της ζωης σου, ουτε απο το οτι δεν εχεις συναναστροφες. ειναι δικο σου συναισιθημα και προκυπτει απο την προσωπικοτητα σου και τις ελλειψεις σου (χαμηλη αυτοεκτιμηση πιθανως). γι αυτο και δεν εχει νοημα ολο αυτο το κολλημα που εχεις με τις φιλιες. γιατι ναι, και 100 παρεες να συναναστρεφεσαι, παλι εγκαταλελειμενη θα νοιωθεις αν δεν κανεις ΕΣΥ παρεα στον εαυτο σου. επομενως, αυτο που χρειαζεσαι δεν ειναι φιλιες, αλλα δουλεια με τον εαυτο σου..

και ΟΧΙ, στο θεμα της φιλιας, η ερωτικη σχεση, δεν ειναι διαφορετικο κουτακι. οτι μπορεις να κανεις με εναν φιλο, μπορεις να το κανεις και με την σχεση σου, ασχετως αν εχεις και φιλους περα απο την σχεση...
    τι ΔΕΝ μπορεις να κανεις με το αγορι σου δλδ;;; για πες μας..

Senior Member
    Θα τα δουλέψεις τα αρνητικά. Ναι μας αγαπούν και για τα αρνητικά μας αλλά δεν είναι κρίμα να τρωνε τη "λάσπη" μας και να περιμένουμε να μείνουν εκεί επειδή μας αγαπουν? Στη λάσπη πρέπει να ρίξεις νερό για να φύγει.
    Προσπαθω. Ναι ειναι κριμα. Στη δικη μου περιπτωση ομως δεν εχει γινει ακριβως ετσι ομως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπερβαλλεις στα "αρνητικα", φτανοντας στα ακρα.
    για να μην σε παρουν οι αλλοι πρωτοι, δεν χρειαζεται ν εισαι ο πιο αποκρουστικος ανθρωπος στον κοσμο, ουτε καν αποκρουστικος ανθρωπος. το ειπες και μονη σου αλλωστε, οτι σε θεωρουν καλο ατομο. αρκει το να μην σε εχουν προτεραιοτητα. και ναι, πιθανως οι συγκεκριμενοι δεν σε εχουν προτεραιοτητα για να μην παρουν πρωτοι. πιθανως και να προτιμουν αλλες παρεες. αυτο δεν σε κανει ουτε κακια, ουτε αποκρουστικη. ολοι εχουμε τις προοτιμησεις μας.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο σου ελεγα πριν. οτι το να νοιωθεις εγκαταλελειμενη, απο οσα λες δεν προκυπτει απο τις συνθηκες της ζωης σου, ουτε απο το οτι δεν εχεις συναναστροφες. ειναι δικο σου συναισιθημα και προκυπτει απο την προσωπικοτητα σου και τις ελλειψεις σου (χαμηλη αυτοεκτιμηση πιθανως). γι αυτο και δεν εχει νοημα ολο αυτο το κολλημα που εχεις με τις φιλιες. γιατι ναι, και 100 παρεες να συναναστρεφεσαι, παλι εγκαταλελειμενη θα νοιωθεις αν δεν κανεις ΕΣΥ παρεα στον εαυτο σου. επομενως, αυτο που χρειαζεσαι δεν ειναι φιλιες, αλλα δουλεια με τον εαυτο σου..

και ΟΧΙ, στο θεμα της φιλιας, η ερωτικη σχεση, δεν ειναι διαφορετικο κουτακι. οτι μπορεις να κανεις με εναν φιλο, μπορεις να το κανεις και με την σχεση σου, ασχετως αν εχεις και φιλους περα απο την σχεση...
    τι ΔΕΝ μπορεις να κανεις με το αγορι σου δλδ;;; για πες μας..
    Ε ναι αλλα γιατι να μην ειμαι η προτεραιοτητα κανενος; Αυτο σκεφτομαι. Δεν περιμενω οτι ολος ο κοσμος που εχω συναναστραφει θα εχει στο τοπ 3 του. Μια παρεα θελω απλα.
    Και απο τις συνθηκες προκυπτι (σε εμενα τουλαχιστον). Οταν νομιζα οτι ειχα παρεες και ψιλοεβγαινα περνουσα τελεια με το να καθομαι μονη μου με τον εαυτο μου και το τικ τοκ η καμια ταινια μετα απο αρκετες συναναστροφες. Τοτε οντως ηθελα την παρεα του.εαυτου μου. Αλλα δεν ηθελα ποτε ΜΟΝΟ την παρεα του εαυτου μου. Τωρα οντως εχω μονο αυτην (και του αγοριου μου φυσικα).
    Ειναι διαφορετικο κουτακι μεσα σου. Μπορω να κανω τα παντα με το αγορι μου δεν εννοω αυτο. Αλλα οταν ακουω τον οποιονδηποτε να λεει για το τι κανει με τις παρεες του και εγω να ζηλευω και να νιωθω αυτο το "κενο" μεσα μου, επειδη δεν εχω βιωσει πραγματικη φιλια. Αν το αγορι μου καλυβε 100% αυτο το κουτακι, θα ζηλευα; Οχι. Αρα τωρα για να ζηλευω σημαινει οτι θελω να πετυχω και σε αυτο το κομματι για να νιωθω ηρεμη μεσα μου. Και χαρουμενη.

Page 45 of 69 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast