Results 31 to 33 of 33
Thread: Απομάκρυνση από φιλη
-
27-12-2024, 08:06 #31
εσυ εισαι στην κατηγορια "τα ιδια και τα ιδια", ομως! ολοι το βλεπουμε. εσυ, στραβομαρα εχεις;
ultimate καραγκιοζης, για μια ακομη φορα.
οχι οτι περιμενα να κανεις την εκπληξη...
υ.γ. στο πνευμα των χρισοτουγεννων κι εγω. σεμνα και ταπεινα. στα εχω πει πολλακις, αλλωστε...
γεοσκωληκα...
- 27-12-2024, 08:43 #32
Αυτά τα σεμνά κ ταπεινά δεν Μ αρέσουν καθόλου .
Μπότα μέχρι το γόνατο , μίνι φουστιτσα καλσόν διχτυ , τιραντα πάνω μπουστακι ( το στήθος δεν με νοιάζει να φαίνεται η όχι , εξάλλου Μ αρέσουν τα μικρά σε μέγεθος, τα μεγάλα με την βαρύτητα χαλάνε ) απαραίτητα πρόκα το μαλλί , η μπούκλα απαγορεύεται δια ροπάλου ( θυμίζει φλοκάτη σε κεφάλι ). Το ξανθό τίγκα στο ντεκαπαζ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ, φυσικό μαλλί άντε κ κανένα μπαλαγιαζ στο τσακιρ κέφι λόγω μόδας κ καμία ανταύγεια για αλλαγή . Οπότε είμαι υπέρ της φυσικής ομορφιάς, εξάλλου η αρχοντομ€€ναρα εκεί φαίνεται ...στο φυσικό της . Άντε λίγο μπουδριτσα κ μάσκαρα κ τα συναφή .
Άρα συνοψίζω η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ είναι δεδομενο όταν την βγάζω ατα , θα βάζει ότι γουστάρει , να είναι στην ΠΕΝΑ , φρεσκαρισμενη ,παρφουμαρισμενη κ άκρως ελκυστική. Κ ξέρεις γιατί ....γιατί έχει ένα ΠΕΟΣ δίπλα της , που εμπνέει ασφάλεια , πυγμή κ δύναμη ( σωματική - ψυχολογική ) δεν έχει κόμπλεξ κ εμπνέει εμπιστοσύνη κ σεβασμό κ φυσικά πηδάει πολύ καλά ....
Αυτά τα σεμνά κ ταπεινά λοιπόν στον δονητουλι σου , φλοκάτη μου ..
02-01-2025, 01:56 #33
Να κοιτάξεις να ξεκουραστεις, η σεζόν είναι δύσκολη. Μην αγχώνεις τον εαυτό σου με τέτοια. Μπορείς να τους το ρίξεις σαν πλάκα ότι "βρε παιδιά εγώ εφυγα και με ξεγραψατε;;;!!". Ίσως είναι μια φάση που περνάνε, η φίλη σου θα στεναχωριοταν που έλειπες και θα βρήκε παρηγοριά εκεί.
Πάντως μπορεί να κάνεις και αλλες παρέες. Δες κάποιες σχολές χορού, εχουν πολλά και διάφορα τμήματα. Γραψου και θα πηγαίνεις 1 ή όσες φορές την εβδομάδα ειναι και θα κοινωνικοποιηθεις εκεί. Ή σε κάνα σύλλογο παραδοσιακών χορών. Μου αρέσουν πολύ, υπάρχει μια αίσθηση κοινότητας, διοργανώνονται εκδηλώσεις, εκδρομές και διάφορα.