Είναι κανείς εδώ; - Page 313
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 313 of 323 FirstFirst ... 213263303311312313314315 ... LastLast
Results 4,681 to 4,695 of 4834
    Senior Member
    Καλημέρα...

Σήμερα δεν σηκώθηκα με καλή διάθεση, νιώθω έναν εκνευρισμό και λίγη θλίψη αλλά πιστεύω ότι θα συνέλθω... Θα πεταχτώ λίγο στο σούπερ μάρκετ μετά κι ίσως αν πάρω λίγο αέρα να νιώσω καλύτερα... Προσπαθώ να πάρω κουράγιο και να φανώ αισιόδοξη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Καθημερινά ένας αγώνας να έχω αισιοδοξία κ εγώ... Σου στέλνω αγκαλιά συμπαράστασης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Σήμερα δεν σηκώθηκα με καλή διάθεση, νιώθω έναν εκνευρισμό και λίγη θλίψη αλλά πιστεύω ότι θα συνέλθω... Θα πεταχτώ λίγο στο σούπερ μάρκετ μετά κι ίσως αν πάρω λίγο αέρα να νιώσω καλύτερα... Προσπαθώ να πάρω κουράγιο και να φανώ αισιόδοξη...
    Έτυχε να σηκωθείς έτσι ή συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο; Είσαι αγχωμένη μήπως;

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Καθημερινά ένας αγώνας να έχω αισιοδοξία κ εγώ... Σου στέλνω αγκαλιά συμπαράστασης...
    Σ' ευχαριστώ... Εύχομαι κι εσύ να νιώσεις καλύτερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Έτυχε να σηκωθείς έτσι ή συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο; Είσαι αγχωμένη μήπως;
    Ναι, είμαι γενικά αγχωμένη τις τελευταίες μέρες για διάφορους λόγους και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ... Τώρα νιώθω χάλια και σωματικά λόγω του άγχους... Έχω ταχυπαλμία, μουδιάζουν και τρέμουν τα χέρια μου κι άλλα ενοχλητικά συμπτώματα... Πήρα μισό lexotanil γιατί δεν την παλεύω άλλο... Μάλλον θα πάρω τηλέφωνο και το γιατρό μου το απόγευμα...

Senior Member
    Ναι, είμαι γενικά αγχωμένη τις τελευταίες μέρες για διάφορους λόγους και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ... Τώρα νιώθω χάλια και σωματικά λόγω του άγχους... Έχω ταχυπαλμία, μουδιάζουν και τρέμουν τα χέρια μου κι άλλα ενοχλητικά συμπτώματα... Πήρα μισό lexotanil γιατί δεν την παλεύω άλλο... Μάλλον θα πάρω τηλέφωνο και το γιατρό μου το απόγευμα...
    Τι σε αγχωνει ακριβώς? Αφού σου αρέσουν τα Χριστούγεννα. Τα περίμενες

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι σε αγχωνει ακριβώς? Αφού σου αρέσουν τα Χριστούγεννα. Τα περίμενες
    Θα σου πω... 1ον η γάτα μου... Από χθες το βράδυ είναι τρομερά ανήσυχη, νιαουρίζει συνεχώς... Δεν με άφησε να κοιμηθώ καλά χθες, με σήκωσε πολλές φορές μέσα στη νύχτα και σαν να μην έφτανε αυτό συνέχισε και σήμερα την ασταμάτητη γκρίνια και μην ξέροντας γιατί δεν ξέρω και πως να την ηρεμήσω... Τώρα κοιμάται, ελπίζω αυτό να ήταν όλο... Αυτός ήταν ο λόγος που μ' έπιασαν αυτά τα συμπτώματα νωρίτερα...

2ον αγχώθηκα για τον στολισμό των Χριστουγέννων όσο και να μου αρέσουν... Πάντα αγχώνομαι λίγο στις γιορτές αλλά σε ελεγχόμενο επίπεδο...

Senior Member
    Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους, μ' ένα τραγούδι που μου φτιάχνει τη διάθεση!

Senior Member
    Χρόνια πολλά

Senior Member
    Χρόνια πολλά Κύκνε!...Πως πάς?
    Εγινε ένα περιστατικό χθες και σε θυμήθηκα.
    Μου είχες πει ότι ένα από τα χάπια που παίρνεις είναι το Wellbutrin, και ότι ταλαιπωρείσαι συχνά από εφιάλτες που σου χαλούν την διάθεση.
    Ακου τι έγινε χθες.
    Ημουν σε μιά παρέα και συζητούσαμε για τα όνειρα και ένας φίλος μου είπε ότι του είχε γράψει ενας γιατρός το Wellbutrin και από τότε που το ξεκίνησε άρχισε να βλέπει εφιάλτες.
    Μου μίλαγε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας με στοιχεία θρίλερ που τον ξυπνούσαν έντρομο.
    Το σταμάτησε για λίγες μέρες και σταμάτησαν οι εφιαλτες,,,Μετα το ξαναξεκίνησε και πάλι άρχισαν...μεχρι που το είπε στον γιατρό του και το σταμάτησε οριστικά και απο τότε δεν ξαναείδε τέτοια όνειρα.
    Οταν γύρισα στο σπίτι,έψαξα στο φορουμ του reddit και είδα πολλές αναφορές από χρήστες του φαρμάκου για έντονους εφιάλτες.
    Βάζω στοίχημα ότι αυτό σου κάνει την ζημιά...Συζήτησέ το με τον γιατρό σου μήπως στο μειώσει ή στο διακόψει οριστικά!
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Χρόνια πολλά Κύκνε!...Πως πάς?
    Εγινε ένα περιστατικό χθες και σε θυμήθηκα.
    Μου είχες πει ότι ένα από τα χάπια που παίρνεις είναι το Wellbutrin, και ότι ταλαιπωρείσαι συχνά από εφιάλτες που σου χαλούν την διάθεση.
    Ακου τι έγινε χθες.
    Ημουν σε μιά παρέα και συζητούσαμε για τα όνειρα και ένας φίλος μου είπε ότι του είχε γράψει ενας γιατρός το Wellbutrin και από τότε που το ξεκίνησε άρχισε να βλέπει εφιάλτες.
    Μου μίλαγε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας με στοιχεία θρίλερ που τον ξυπνούσαν έντρομο.
    Το σταμάτησε για λίγες μέρες και σταμάτησαν οι εφιαλτες,,,Μετα το ξαναξεκίνησε και πάλι άρχισαν...μεχρι που το είπε στον γιατρό του και το σταμάτησε οριστικά και απο τότε δεν ξαναείδε τέτοια όνειρα.
    Οταν γύρισα στο σπίτι,έψαξα στο φορουμ του reddit και είδα πολλές αναφορές από χρήστες του φαρμάκου για έντονους εφιάλτες.
    Βάζω στοίχημα ότι αυτό σου κάνει την ζημιά...Συζήτησέ το με τον γιατρό σου μήπως στο μειώσει ή στο διακόψει οριστικά!
    Καλημέρα Yoco Choco και χρόνια πολλά!!!

Καλύτερα είμαι σήμερα που δεν περιμένουμε κόσμο... Ίσως έρθουν κάποιοι συγγενείς το απόγευμα για καφέ αλλά αυτό δεν με αγχώνει όσο τα επίσημα (ας πω) τραπεζώματα...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Στην επόμενη συνεδρία μου θα ρωτήσω τον γιατρό μου, ναι... Μακάρι να φταίει αυτό...

Εσύ πώς είσαι;

Senior Member
    Σήμερα με εκνεύρισε κάτι πρωί πρωί και τώρα έχω πονοκέφαλο... Θα πάρω ένα παυσίπονο να περάσει... Αμάν πια με τον καθένα που έχει το χαβά του πρωινιάτικα!

Senior Member
    Σήμερα με εκνεύρισε κάτι πρωί πρωί και τώρα έχω πονοκέφαλο... Θα πάρω ένα παυσίπονο να περάσει... Αμάν πια με τον καθένα που έχει το χαβά του πρωινιάτικα!
    Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει, τι έγινε και σε προκάλεσε πονοκέφαλο?
    Εγώ νευρίασα με τα 40.000 χιλιάρικα που θα πάρουν οι νέοι γιατροί για συγκεκριμένη ειδικότητα!!! Μοιράζουν και 100€ σε ένστολους. Λες και όσοι ζούν στην επαρχία έχουν νοσοκομεία και δημόσιες υπηρεσίες ή μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
    Πρέπει να αγνοείς τα ασήμαντα ανθρωπάκια όταν οι αποφάσεις τους δεν επηρεάζουν την ζωή σου. Μην αρρωστήσεις με τον οποιονδήποτε σε βγάζει από τα ρούχα σου λόγω χαρακτήρα η με όσα λέει.

Senior Member
    βασικά αν κατάλαβα καλά θα πάρουν πριμ αν δεν πάρουν ειδικότητα; η γενική ιατρική είναι ειδικότητα; κίνητρο είναι αυτό; σπουδάζει ο άλλος ιατρική, σίγουρη δουλειά, και θα πάρει μια απόφαση από ένα πριμ; πολλά λεφτά δε λέω..

εξάσκηση χρειάζεται κι όπου μπορείς να φεύγεις κύκνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει, τι έγινε και σε προκάλεσε πονοκέφαλο?
    Εγώ νευρίασα με τα 40.000 χιλιάρικα που θα πάρουν οι νέοι γιατροί για συγκεκριμένη ειδικότητα!!! Μοιράζουν και 100€ σε ένστολους. Λες και όσοι ζούν στην επαρχία έχουν νοσοκομεία και δημόσιες υπηρεσίες ή μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
    Πρέπει να αγνοείς τα ασήμαντα ανθρωπάκια όταν οι αποφάσεις τους δεν επηρεάζουν την ζωή σου. Μην αρρωστήσεις με τον οποιονδήποτε σε βγάζει από τα ρούχα σου λόγω χαρακτήρα η με όσα λέει.
    Να, ήταν κάτι ενοχλητικά μηνύματα πρωινιάτικα, δηλαδή οκ, με το που ξύπνησα να πιέζομαι ν' απαντήσω δεν μπορώ... Άντε πια με το χαβά του καθένα...

Δεν πρόκειται για ανθρωπάκι αλλά ώρες ώρες ενοχλεί και δεν το καταλαβαίνει...