Είναι κανείς εδώ;;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 76
    Ορίστε ,πάλι εδώ .....πάλι ανέβασα μέσα στη νύχτα κ τελικά φουλ πράσινες βλενες ,,σα να μη την παίρνω την αντιβίωση έτσι νιώθω ...κ με παυσίπονο πέφτει ως το 37 όχι πιο κάτω

Senior Member
    Είσαι στη δεύτερη μέρα. Χρειάζεται χρόνο είπαμε η ιγμοριτιδα. Δεν κάνει θαύματα η αντιβίωση με τη μια.. Εσύ τόσα χρόνια με 4 χάπια αντιβίωσης ήσουν καλά?

Χμ....όχι μάλλον;;; Ξέρω κ εγώ ! Ημαρτον πάντως ,κουράστηκα !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Χμ....όχι μάλλον;;; Ξέρω κ εγώ ! Ημαρτον πάντως ,κουράστηκα !!!
    Τότε να ασχοληθείς με το πραγματικό πρόβλημα που είναι ο φόβος. Μην τον αφήνεις να σε κάνει ό,τι θέλει. Βάλε τη λογική σου μπροστά.

Ναι σηκώθηκα απ το κρεβάτι κ έκανα διάφορες ψιλό δουλίτσες κ θα κάνω κ ένα μπάνιο να νιώσω λίγο άνθρωπος! Σ ευχαριστώ κ πάλι!!

Senior Member
    Ούτε δέκα μέρες δεν περάσαν. τις 3 πρώτες μέρες δεν ενοχλούμε τον γιατρό για πυρετό, οι ενήλικοι παίρνουν τα φάρμακα που συνηθιζόυν απο εμπειρία. Μέτα αν είσαι χάλια παίρνεις μια γνώμη απο γιατρό.
    δέκατα μπορει να έχεις και όταν εχεις άγχος ή και στις ιδιαίτερες μέρες οι γυναίκες. Μια ίωση με βήχα , πυρετό , μύξες μπορει να έχει συμπτώματα και για 15 μέρες ίσως στο καπάκι να ξανά κολλήσεις και να πιάσεις μήνα!
    τι θα έκανες αν έπαιρνες χάπι και δεν έπεφτε κάτω απο 39 και ταυτόχρονα δούλευες ?
    εκατομμύρια κόσμος έχει περάσει μέρες με πυρετό.
    Δεν θέλει άγχος, βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου να πηγαίνεις για ιατρικές εξετάσεις μια φορά τον χρόνο και αν βγουν καθαρές μετα θα πρέπει να φοβάσαι μην πεθάνεις απο κάτι αναπάντεχο π.χ κεραυνό, τρένο , αεροπλάνο . Δεν είσαι καμιά γρια να κινδυνεύεις και να φοβάσαι τις αρρώστιες, όλα είναι πιθανά όμως όπως φαίνεται έσυ δεν μπορείς να απολαύσεις ούτε τις γιορτές με την κόρη σου και τον άνδρα σου . Σίγουρα υπάρχουν και μητέρες με κάποια διάγνωση και σοβαρή αρρώστια που προσπαθούν να περάσουν ωραία την κάθε στιγμή της μέρας . Υγειά είναι η συνηθισμένη ευχή αλλά είναι σημαντικό να ζούν ήρεμες και ευτυχισμένες μέρες όσοι είναι απλά άρρωστοι και να μην κάνουν σενάρια στο μυαλό τους πως θα έχουν κάτι και θα πεθάνουν.

Ξέρεις τι γίνεται; όλα αυτά που λες τα γνωρίζω, τα λέω ξ εγώ στους άλλους κ έτσι είναι η αλήθεια κ υπάρχουν πολύ πολύ χειρότερα προβλήματα στον κόσμο γύρω μας κ δόξα τω θεώ δν έχω!

Ωστόσο οι ψυχικές ασθενειες όπως έχω εγώ τώρα αγχώδη διαταρραχη κ άρρωστο φοβία δν αφήνουν τη λογική να πρυτανευσει παρότι υπάρχει μέσα μου
    Είμαι ένα πολύ ρεαλιστικό άτομο... Ωστόσο η φοβία είναι μεγαλύτερη
    Να τώρα πχ είναι 4 η μέρα που κάθε 8 ώρες ανεβάζω σταθερά 38.5 που πέφτει μέχρι 37....
    Ε παίρνω αντιβίωση 3η μέρα πια κ παυσίπονα... Κάπου κουράστηκα, κάπου σκέφτομαι διάφορα
    Και ναι... Δν απόλαυσα τις γιορτές δυστυχώς όπως κ πολλές άλλες στιγμές της ζωής μου που κατά γενική ομολογία με τις δυσκολίες της είναι μια καλή ζωή με πολλή αγάπη
    Κάνω εξετάσεις κάθε χρόνο κ είναι καθαρές ευτυχώς
    Σ ευχαριστω πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις

Senior Member
    Έχεις δικαίωμα να φοβάσαι, να πονας, να αγχώνεσαι.. Χωρίς να παίζει ρόλο ε αν ο δίπλα σου πονάει περισσότερο, αν έχει πιο δύσκολα προβληματα από σένα.
    Δεν θα αισθάνεσαι άσχημα και γι αυτά που νιώθεις, δεν έχεις τον ελεγχο, ουτε είναι κουμπί για να το πατήσεις και να πεις "αα αυτό δεν θα το φοβάμαι". Μπορείς όμως να δουλέψεις για να γίνεις πιο δυνατή.. Να μιλάς για τους φόβους σου.

Δοκίμασε να μετρήσεις τη θερμοκρασία σου και με άλλο θερμόμετρο. Εντωμεταξύ κάθε 8 ώρες πυρετό.. είναι αρκετά καλα..

4η μεραααα;;;; Ε δν το λες κ καλά! Έτσι όπως τα λες είναι... Μακάρι να είχα ένα κουμπί να το ελέγχω κ το χειρότερο είναι ότι πράγματι ώρες ώρες νιώθω ενοχές που ενώ υπάρχουν γύρω μου χιλιάδες αληθινά κ σοβαρά προβλήματα εγώ...... Χάνω τη μπάλα έτσι
    Η πρώτη που θέλω να τελειώνω μ αυτές τις φοβίες είμαι εγώ πιστέψτε με

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    4η μεραααα;;;; Ε δν το λες κ καλά! Έτσι όπως τα λες είναι... Μακάρι να είχα ένα κουμπί να το ελέγχω κ το χειρότερο είναι ότι πράγματι ώρες ώρες νιώθω ενοχές που ενώ υπάρχουν γύρω μου χιλιάδες αληθινά κ σοβαρά προβλήματα εγώ...... Χάνω τη μπάλα έτσι
    Η πρώτη που θέλω να τελειώνω μ αυτές τις φοβίες είμαι εγώ πιστέψτε με
    Να μην νιώθεις άσχημα για ό,τι και να αισθάνεσαι.
    Σου είπε και για γρίπη ο γιατρός. Αν δεις ότι δεν περνάει να πας από το ιατρείο του, να συζητήσετε και για αυτά που φοβάσαι.

Ναι αύριο θα του τηλεφωνήσω να δούμε τι συμβαίνει

Senior Member
    Εσύ το παραδέχεσαι. Υπάρχουν άλλοι που το κρύβουν και στην σκέψη πως τους ακούμπησε άρρωστος νομίζουν πως κόλλησαν και αυτοί. Είναι δύσκολο να έχεις συμπτώματα να μην κοιμάσαι, λένε να κάτσεις σπίτι στο κρεβάτι να γίνεις καλά εγώ έχω αντίθετη άποψη αν βγεις έξω στο κρύο για ψώνια, βόλτα η πας στη δουλειά σου ξεχνιεσαι και περνάνε οι ώρες καλύτερα.
    Για πρίν την πανδημία ήταν φυσιολογικό ο άρρωστος να κυκλοφορεί έξω .
    Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλές ιώσεις το είπαν και στις ειδήσεις.
    Εσύ είσαι στα μισά... Το πρώτο στάδιο είναι μέχρι να εκδηλωθούν τα συμπτώματα να ανεβάσεις πυρετό, μετά έχεις την ίωση και αν αρχίσει να υποχωρεί πάλι έχεις κάτι υπόλοιπα.
    Ο γιατρός θα πρέπει να σε εξετάσει όμως η χωριάτικη παράδοση λέει πως πρέπει να κάνει τον κύκλο της, μέχρι την Παρασκευή το θερμόμετρο θα δείχνει δέκατα έτσι συμβαίνει ειδικά σε άτομα που βάζουν το θερμόμετρο συνέχεια.
    Το κάνω και εγώ όταν βαριέμαι για να περάσει η ώρα αλλά δεν κάνω σενάρια ούτε παίρνω φάρμακα και ας έχω 37-38.

Από Τετάρτη βράδυ έχω πυρετό! Κ είναι Κυριακή βράδυ
    Παίρνω αντιβίωση για ιγμοριτιδα κ παυσίπονα κ δν κατεβαίνει κάτω από 37....δν θα ανησυχούσες;
    Δν έχω μικρόβιο φοβία ευτυχώς...
    Έχω άρρωστο φοβία, θάνατο φοβία γθα την ακρίβεια
    Ίσως επειδή έχω χάσει ένα μωρό 9 ημερών δν ξερω...... Ίσως κάτι συνέβη στην παιδική μου ηλικία;;;; ποιος ξέρει

Senior Member
    Αν αύριο για πέμπτη μέρα έχεις πυρετό να ρωτήσεις τον γιατρό, αλλά είναι φυσιολογικό. Αν παίρνεις αντιβίωση αργείς να γίνεις καλά, πρέπει να αφήνεις στην αρχή να αντιδράσει και το σώμα σου. Όπως σου έγραψα την έναρξη δεν την μετράμε από το πρώτο σύμπτωμα είναι η επώαση του ιού. Αν δεις και την διαφήμιση για το συνάχι ή για πονόλαιμο λένε πως μειώνει τον χρόνο στο μισώ ή το παίρνεις στην αρχή και το άλλο στη συνέχεια.

Senior Member
    Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίπτωση σου αλλά να σου θυμίσω το τσουνάμι πριν 20 χρόνια. 230.000+ άτομα πέθαναν ξαφνικά, έγινε ένας σεισμός υποθαλάσσιος κανένας δεν τραυματίστηκε από συντρίμμια, όλοι πνίγηκαν σε μακρινή απόσταση και σε άλλες χώρες που ούτε καν κουνήθηκαν από τον σεισμό. Ήταν Χριστούγεννα διακοπές πήγαν και οι ντόπιοι ζούσαν την καθημερινή ζωή τους. Υπήρξαν περιοχές που η θάλασσα εξαφανίστηκε και αλλού βγήκε κατευθείαν κύμα στη στεριά. Μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε τι γινόταν, περίεργος κόσμος κάποιοι έτρεξαν να σωθούν, άλλοι να βοηθήσουν , να βρουν συγγενείς και ήρθε το δεύτερο, τρίτο κύμα. Λένε πως έφτασε και τα 30 μέτρα σε ύψος. Μετά το χάος. Εμείς τα βλέπαμε στην τηλεόραση δεν είχαμε ίντερνετ δεν ξέραμε και που είναι το κάθε μέρος, κάθε ώρα μαθαίναμε και για άλλη περιοχή με νεκρούς. Τώρα υπάρχουν ντοκιμαντέρ με όσους τραυματίστηκαν, έχασαν άτομα και διηγούνται πως βίωσαν το τσουνάμι .
    Αυτά συμβαίνουν?????
    Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι αναίσθητος δεν με συγκινεί κανένα δράμα αλλά ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να νιώθεις πως κάποιος πέθανε εξαιτίας σου? Που είχατε μαλώσει? Που δεν του έκανες το χατίρι από φόβο? Δεν ήσουν μαζί του για την οποιαδήποτε φοβία? Ακόμα και όσοι τελικά έζησαν πέρασαν μέρες αγωνίας μέχρι τελικά να βρεθούν όλοι μαζί. Υπάρχουν και περιγραφές με όσα έβλεπαν όσο ήταν παγιδευμένοι από τα συντρίμμια η ψάχνοντας να βρουν ότι απέμεινε.
    Φοβάσαι μόνο για εσένα η γενικά για όλη την οικογένεια σου?
    Έγραψα πολλά άλλα αυτό που πρέπει να σου μείνει είναι να ζεις ανέμελα, αφιέρωσε χρόνο στους δικούς σου σήμερα που μπορείς γιατί δεν ξέρεις πότε θα πεθάνεις ή αν τελικά ζήσεις εσύ και μετά θα παρακαλάς να είχες πεθάνει μια ώρα νωρίτερα.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast