Σωζεται ;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 63
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    μαλιστα απο το γκρινιαρης και ηρεμος σε πηγε στο παρτακιας ....

αυτη εχει στο κεφαλι της να ξερεις , τωρα τι εχει

απο την στιγμη που σε πεταει εξω ο ιδιοκτητης και εφοσον η σχεση ρολαρει , η πασα θα ηταν ...μωρο μου καλα κανει και σε πεταει θα ερθεις να μεινουμε μαζι ......( επειδη ειπες πιο πανω οτι την ηρεμεις και ανεφερες για γατες ) ...

απο την μια δλδ , η κακομοιρη η γατουλα , αλλα απο την αλλη δεν μας χ#ζεις ρε blindseer ...

κοιτα εγω στα γραφω οπως μου ζητανε γνωμες οι κολλητοι , χυμα και τσουβαλατα

αρα λοιπον εσυ λες να παρεις σπιτακι ....το ειδε λες ζεστα ...να σε ρωτησω μεσα στην σχεση τι πραγματακια κανει ?

πορτοφολακι ανοιγει ? ειναι μια τυπισσα η οποια δουλευει εχει μισθο , λεφτα ..δεν ειναι καμια ανεργη να τσονταρεις συνεχεια

δλδ για παραδειγμα ..δεν μετραμε ποσα δινεις εσυ η΄ αυτη ... αλλα ειπες οτι κανονισες διακοπες ...συμμετοχη ειχε κανενα καφε ? γιατι γραφεις οδηγησες κλπ ....
    Δουλεύει, ναι. Δεν έχει μείνει ποτέ άνεργη πάντα βρίσκει κάτι. Και στις διακοπές τσονταρε. ΟΚ εγώ παραπάνω - σε αξία - αλλά το πήγαινε μια ο ένας μια ο άλλος. Μια θα έβαζα εγώ κάτι μετά θα έβαζε αυτή .... οΚ εγώ παραπάνω αλλά δεν είμαι ούτε εγώ μίζερος να μετράω να σου πω την αλήθεια..

Δεν ξέρω ρε φίλε.... Την έπιασε το άγχος να με καβατζωσει και αγχώθηκε ??? Τι ναααα πω....

Banned
    Quote Originally Posted by BlindSeer View Post
    Δουλεύει, ναι. Δεν έχει μείνει ποτέ άνεργη πάντα βρίσκει κάτι. Και στις διακοπές τσονταρε. ΟΚ εγώ παραπάνω - σε αξία - αλλά το πήγαινε μια ο ένας μια ο άλλος. Μια θα έβαζα εγώ κάτι μετά θα έβαζε αυτή .... οΚ εγώ παραπάνω αλλά δεν είμαι ούτε εγώ μίζερος να μετράω να σου πω την αλήθεια..

Δεν ξέρω ρε φίλε.... Την έπιασε το άγχος να με καβατζωσει και αγχώθηκε ??? Τι ναααα πω....

ναι δεν ειπα να τα μετρας , δεν ειπα αυτο ...ειπα αν τσονταρε και τσονταρει γενικα

ειδες ειναι πολλα τι εχει στην κεφαλα της ...σου λεει τον πετανε εξω και θα μου φορτωθει ....τσιμπησε μετα με το σπιτι που θα παρεις και σου λεει ...το βλεπω ζεστα ...μετα την χαλασε η <<επισκεψη >> ...

σε τυπισσες που ειχαν θεματα οικονομικα χοντρα , το χωνα και δεν ειχα θεμα , δεν ανοιγαν πορτοφολι ,,, κρυφτο τους ελεγα ...και στα @@ μου κιολας ....εμπαινε ο μισθος τους και εφευγαν ολα σε υποχρεωσεις ...ντελιβερυ με ψιλα δινανε ...αστα μαμησε τα ...οποτε εκει ΝΑΙ τα χωνεις , οχι γιατι ηθελα να το παιξω νταβας λαρτζ μλκας , αλλα εβλεπες δυσκολη κατασταση ..τεσπα

λοιπον αυτη ζυγιζει πραγματα να ξερεις ...οπως ολες οι γκομενες βεβαια ....να φανταστω οτι οικονομικα , επαγγελματικα , κοινωνικα , μορφωσιακα , εισαι πιο πανω ....??

Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ναι δεν ειπα να τα μετρας , δεν ειπα αυτο ...ειπα αν τσονταρε και τσονταρει γενικα

ειδες ειναι πολλα τι εχει στην κεφαλα της ...σου λεει τον πετανε εξω και θα μου φορτωθει ....τσιμπησε μετα με το σπιτι που θα παρεις και σου λεει ...το βλεπω ζεστα ...μετα την χαλασε η <<επισκεψη >> ...

σε τυπισσες που ειχαν θεματα οικονομικα χοντρα , το χωνα και δεν ειχα θεμα , δεν ανοιγαν πορτοφολι ,,, κρυφτο τους ελεγα ...και στα @@ μου κιολας ....εμπαινε ο μισθος τους και εφευγαν ολα σε υποχρεωσεις ...ντελιβερυ με ψιλα δινανε ...αστα μαμησε τα ...οποτε εκει ΝΑΙ τα χωνεις , οχι γιατι ηθελα να το παιξω νταβας λαρτζ μλκας , αλλα εβλεπες δυσκολη κατασταση ..τεσπα

λοιπον αυτη ζυγιζει πραγματα να ξερεις ...οπως ολες οι γκομενες βεβαια ....να φανταστω οτι οικονομικα , επαγγελματικα , κοινωνικα , μορφωσιακα , εισαι πιο πανω ....??
    Λοιπόν μόλις με πήρε τηλέφωνο για να μου το εξής:

Ότι έβαλα τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου πάνω απ' όλα και μετά ΕΜΑΣ. Ότι με ρωτούσε τοσες μέρες τι θα κάνω και εγώ έλεγα "δεν ξέρω θα δω τι και πώς" και ότι όλο αυτό ήταν κάπως εγωιστικό γιατί κοιτούσα πως θα είμαι καλά πρώτα εγώ και όχι εμείς. Ότι αυτή κάνει αυτά και αυτά και δημιουργεί πράγματα και εγώ όταν ήρθε η ώρα να συνεννοηθούμε κοίταξα την πάρτυ μου.

Της λέω "μην αντικειμενοποιεις ποιος κάνει τι και πως. Ξέρουμε και οι δύο τι κάνει ο καθένας". Όχι λέει στο φέρνω για παράδειγμα για να δεις ότι σκέφτεσαι εσένα αυτή τη στιγμή και εμένα με άφηνες στο περίμενε και δεν σε ένοιαξε αν θα έβρισκα καν εισιτήριο.

Με τα πολλά κατέληξε στο ότι δεν επικοινώνησα σωστά τα θέλω μου και για αυτό έγινε όλο αυτό. Ότι έπρεπε να το πω από την αρχή και όχι να την έχω στο περίμενε.

Edit: για αυτό που έγραψες στο τέλος ναι είμαι παραπάνω από αυτή σε όλα αλλά δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι το βάζει σαν κριτήριο

Banned
    Λοιπόν μόλις με πήρε τηλέφωνο για να μου το εξής:

Ότι έβαλα τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου πάνω απ' όλα και μετά ΕΜΑΣ. Ότι με ρωτούσε τοσες μέρες τι θα κάνω και εγώ έλεγα "δεν ξέρω θα δω τι και πώς" και ότι όλο αυτό ήταν κάπως εγωιστικό γιατί κοιτούσα πως θα είμαι καλά πρώτα εγώ και όχι εμείς. Ότι αυτή κάνει αυτά και αυτά και δημιουργεί πράγματα και εγώ όταν ήρθε η ώρα να συνεννοηθούμε κοίταξα την πάρτυ μου.

Της λέω "μην αντικειμενοποιεις ποιος κάνει τι και πως. Ξέρουμε και οι δύο τι κάνει ο καθένας". Όχι λέει στο φέρνω για παράδειγμα για να δεις ότι σκέφτεσαι εσένα αυτή τη στιγμή και εμένα με άφηνες στο περίμενε και δεν σε ένοιαξε αν θα έβρισκα καν εισιτήριο.

Με τα πολλά κατέληξε στο ότι δεν επικοινώνησα σωστά τα θέλω μου και για αυτό έγινε όλο αυτό. Ότι έπρεπε να το πω από την αρχή και όχι να την έχω στο περίμενε.

Edit: για αυτό που έγραψες στο τέλος ναι είμαι παραπάνω από αυτή σε όλα αλλά δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι το βάζει σαν κριτήριο

(οπως το φανταστηκα ) ε ναι οταν εισαι απο πανω γυριζει η μπιφτεκα ( η ζυγαρια που λεγαμε ) ...φυσικα το βαζει η καθε γυναικα , το κοινωνικο , μορφωτικο , επαγγελματικο , οικονομικο στατους . ειναι ζητημα <<ασφαλειας>> ασχετα αν το παιζουν δυναμικες και ανεξαρτητοποιημενες , ενστικτα και ορμονες ειναι αυτα .

εσυ δεν φταις σε κατι το ειχες αναφερει απο την αρχη , αυτη τρωει τα ρουχα της και στο ριχνει επανω σου ... ξερει οτι εχει αδικο ....καλη χρονια μαν μου και η δουλιτσα ειναι στο χερι σου ....

Senior Member
    Καλησπέρα και καλη χρονια στην ομαδα.
    Εχω ενα θεματάκι στη σχεση μου κατα την οποια εκανα εναν χειρισμό δεν μου βγηκε καλα.

Εχω μια σχέση με μια κοπέλα εδώ 7 μηνες. Καταγόμαστε απο την ιδια πόλη αλλά μένουμε σε άλλη πολη και οι δυο. Οπότε οι διακοπές ηταν ευκολες και για τους δυο μας ηρθαμε με ενα αυτοκινητο. Ηρθαμε για διακοπες λοιπον στη γενέτειρά μας. Ηρθαμε μαζι αλλα πριν έρθουμε εγω ειχα πει στην κοπέλα οτι υπάρχει περιπτωση να κατσω λιγο παραπάνω στην πόλη γιατι εχω τη δυνατότητα τηλε-εργασίας. Οπότ δεν χρειάζεται φυσική παρουσία ντε και καλα στο γραφειο.

Το Σαββατο με ρώτησε "τι θα κανεις τελικα?". Της λεω "να σου πώ αυριο?". ΟΚ μου λεει.
    Με παιρνει την Κυριακή ξανα και καθώς έλειπα για μια επισκεψη της λεω "δωσε μου λιγο να γυρίσω απο τη επισεψη και θα σε παρω εγω". Τελικα αργησα να γυρίσω και την πηρα το βραδυ και της λεω "θελω να κατσω λιγο ακομη τελικα." Την ακουω ξενερωμένη να λεει "καλα" και κλεινουμε το τηλεφωνο.
    Το επομενο πρωι την παιρνω τηλεφωνο να πιουμε καφε και οπως πολύ καλα θα καταλαβαίνετε ακούω μια ξενερωμένη φωνη, διαφορετικη απο αυτη που ακουω ΚΑΘΕ φορα να λεει "Ναι". Το παιζω λιγο ο-δε-συμβαινει-τιποτα, την καλω για καφε και μου λεει δεν θέλω να βγω. Καταλαβινω οτι κατι δεν πάει καλα και την ξανα παιρνω το βραδυ. Μια απο τα ιδια... η ιδια ξενερωμένη φωνη. Της λεω "εισαι ενταξει?". Μου λεει "οχι πολυ καλα". Λεω θες να το συζητησουμε ?? Μου λεει οχι αυτη τη στιγμή. Καλα λεω και κλεινουμε το τηλεφωνο.
    Καταλαβαινω οτι η κοπελα εχει ξενερώσει. Καθομαι το σκέφτομαι λιγο παραπανω και λεω απο μεσα μου, ε αφου μαζι ηρθαμε ας φυγουμε και μαζι. Περναμε πολυ καλα μαζι φτιάχνουμε αστεια που μονο εμεις ξερουμε. Η γενέτιρα εδω ειναι δε θα φυγει θα ξαναερθω οποτε θελω. Ζευγάρι ειμαστε.

Της στέλνω σημερα το πρωι ενα μηνυμα και της λεω τα εξης:
    "Θελω να σου πω οτι θελω να ταξιδεψουμε μαζι. Την παρεα σου και τα πειραγματά μας δεν τα αλλάζω με τίποτα. Ειναι μοναδικα και τα καλυτερα. Ξερω επισης οτι δεν συννεονηθηκά καλά αλλα μερικες φορες οπως θα εχεις διαπιστώσει με πιανει μια αναποφασιστηκοτητα. Δεν εχει να κανει φυσικα με σενα και αυτο που εχουμε μεταξυ μας. Δωσε μου εμενα το εισητηριο που εχεις για το λεοφωρειο, θα σου δωσω τα λεφτα, γιατι θα ξανα γυρίσω αφου εχω αφήσει ιατρικες εκρεμοτητες πισω μου." - το ηξερε οτι θα ξανα γυρνουσα για γιατρό το ειχαμε συζητησει.

Μου απαντάει μετα απο λιγο:
    "Η απόφαση σου σου ηταν να μη ξεβολευτεις εσυ και δεν σε νοιαζει που θα ταξιδεψω μονη μου Πρωτοχρονιά. Φυσικά καπου καταλαβες οτι ξενερωσα και ανεθεώρησες γιατι εισαι παρτάκιας αλλα ειναι αργα ξέρεις. "

Εκει καταλαβαινω πλεον οτι εχει αρχισει και χαλάει το πράμα και της στέλνω:
    "Αυτη τη στιγμή δεν βοηθανε οι χαρακτηρισμοί. Καταλαβαίνω οτι σε έκανε να νιώσεις παραμελημένη και μόνη σου όλο αυτό. Απο τη δικη μου μεριά εχω να πω οτι ηταν μια λάθος για απόφαση γιατί κατα βάθος προτιμώ να χτίζω
    το χρόνο μου μαζι σου με οποιονδηποτε τρόπο. Μια κακή αποφαση ηταν και μια μ*****α που λυνεται. Εγω λεω να το σκεφτείς."
    Μετα απο μιση ωρα στελνω "ελα ας αφήσουμε τις χαζομαρες. Αυριο φευγουμε μαζι, θα περασω την ταδε ωρα να σε παρω."

Ωσπου με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει:
    "ΕΙναι τελικη η αποφαση μου φυγω μονη μου. " Της λεω "γιατι δεν θες να αφησουμε τους εγωισμους στην ακρη? Εγω θελω να ταξιδέψουμε μαζι και να περασουμε χρονο". Και μου λεει "δεν ειναι θέμα εγωισμου. Απλα ΔΕΝ θέλω." Ρωταω δεν μπορει να αλλάξεις γνωμη ? Μου λεει οχι. Και κλείσαμε το τηλεφωνο.

Σίγουρα αυτη τη στιγμή η κοπέλα ειναι ξενερωμένη. Νιώθει - και ισως δικαια - παραμελημένη, λογικα οτι δεν την υπολογισα. Οποτε απ'οτι καταλαβαινετε θα ταξιδεψουμε χωριστά εν τέλει. :-(

Η ερωτηση μου ειναι: ειναι πρωτη φορα που γινεται κατι τοσο εντονο μεταξυ μας. Δεν ηταν ποτε ξανα τοσο απόλυτη. Ειναι κάτι που θα μπει αναμεσα μας? Πως πρεπει να το διαχειριστώ ? Και οπως λεει και ο τιτλος, Σωζεται ??? Ξενερωσε τοσο που δεν με θέλει καν στη ζωη της?

Σας ευχαριστω πολύ για το χρονο σας.

P.S: ενας παλαιος φίλος μου ελεγε. Τα λαθη συγχωρούνται και οι μ*****ες πληρώνονται. Ουτε με συγχωρησε για αυτο που εκανα ουτε με αφησε να το πληρώσω. :( :(
    Κοιτάω πισω και αρχιζω να ψαχνω σημαδια που μπορει να την οδηγησα εγω να ειναι χειριστική. Ποτε δεν ηταν ετσι... τι μπορει να επαθε ξαφνικα ? Σκεψου οτι το καλοκαιρι πηγα διακοπες μονος μου και δεν μου ειπε τιποτα. Ουτε αγχος ουτε μ*****ιες. Πηγα, γυρισα και ολα καλα. Μετα πηγαμε και μαζί διακοπες. Τωρα στα καλα του καθουμενου να γινει ετσι ? Εχω αρχισει να πιστευω οτι ενδεχομένως να μην της εδινα τοση σημασια οση θα επρεπε? Κατι την εκανε να νιωσει της λειπει απο τη συμπεριφορα μου προς αυτη... δεν ξερω
    Ευχαριστω για την απαντηση φιλε !
    Καποια στιγμη γραφω μεσα:
    "Απο τη δικη μου μεριά εχω να πω οτι ηταν μια λάθος για απόφαση γιατί κατα βάθος προτιμώ να χτίζω
    το χρόνο μου μαζι σου με οποιονδηποτε τρόπο. Μια κακή αποφαση ηταν και μια μ*****α που λυνεται. Εγω λεω να το σκεφτείς."

Με αυτο αυτο θεωρω οτι σιγουρα αναγνωριζω σε μεγαλο βαθμο -αν οχι εξ'ολοκληρου - οτι ειναι δικο μου το φταιξιμο.
    μα το πληρωνεις ηδη. πως δεν σε αφησε να το πληρωσεις;

το οτι δεν σου εκανε θεμα το οτι πηγες μονος σου διακοπες, δεν σημαινει και οτι δεν την ενοχλησε...
    ολοι ξερουμε τι ειναι οι διακοπες, εκτος απο μπανια.. ειναι και ποτα και καυλαντα.. και οποιος πει οχι, λεει ψεματα..

πρωτα απ ολα, δεν καταλαβες καν τι εκανες.
    το προβημα δεν ειναι οτι πηρες μια λαθος αποφαση.
    το προβλημα ειναι οτι την ειχες σε αναμονη χριστουγεννιατικα, να μην ξερει τι θα κανεις και τι θα κανει, μεχρι τελευταια στιγμη! κυριολεκτικα μεχρι τελευταια στιγμη. λες και το εκανες επιτηδες για να της δειξεις οτι την εχεις χεσμενη.
    αυτο ηταν το προβλημα..

κατα τα αλλα, αυτη δεν περασε καν καλα εκει, γιατι χαλαστηκε με το χωριο, ειχε κι εσενα να σε περιμενει μεχρι τελευταια στιγμη , ενω τριγυριζες στις επισκεψεις σου να της ανακοινωσεις αν βγηκε ασπρος καπνος ή θα πρεπει να τρεχει με τα λεωφορεια, ε , δεν θελει και πολυ να πει κανεις αισιχτιρ κι εσυ κι ο γρυλλος σου ...

επισης, ειμαι βεβαιη οτι στα χε μαζεμενα.. την ενοχλουσαν κι αλλα σε σενα, δεν σε λεει καποιος παρτακια απο ενα μοναδικο περιστατικο.
    απλως, μπορει οπως συνεβη κι εδω, να μην εχεις συνηδητοποιησει καν οτι ηταν ηδη προβληματισμενη μαζι σου..

τι να κανεις κι αν σωζεται;
    αν δεν εχει αλλες επιλογες, καποιον που την κυνηγαει ηδη, τοτε σωζεται.
    αν υπαρχει κι αλλος υποψηφιος, μαλλον θα στραφει προς τα κει..
    τπτ να μην κανεις. να περιμενεις απο εκεινην.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:54.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:55.

Banned

Senior Member

Banned
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:56.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:56.

Banned
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:57.

Senior Member

Banned

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:58.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast