Results 1,051 to 1,065 of 1354
Thread: Εκφραστειτε ελευθερα!!!
-
14-01-2025, 11:25 #1051
- Join Date
- May 2007
- Location
- στη φωλιά μου...
- Posts
- 13,132
Κι εμένα με πιάνει ναυτία με το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς και τις βλακείες που λες... Αφού εκφραζόμαστε όλοι ελεύθερα εδώ, θα το κάνω κι εγώ... Ούτε εσύ θα μας χαλάς την ψυχολογία με τον τρόπο σου και τον απύθμενο θυμό σου... Και για να σε προλάβω, φυσικά και μου προκαλούν επίσης ναυτία κι οι βιασμοί γυναικών όπως ανέφερες... Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 14-01-2025, 12:09 #1052
- Join Date
- Apr 2017
- Posts
- 1,750
Δε μου κάνει εντύπωση, αφού έχεις στο παρελθόν ζητήσει να μπει η αστυνομία στα σχολεία. Αφού αυτό νομίζεις ότι θα προστατέψει, κι όχι να επιτεθείς στους θεσμούς που έχουν λάβει μέρος στο γεγονός της καταπίεσής σου. Δε φταίω εγώ για τη δική σου στάση, ούτε ότι επιζητάς την αγάπη της Εκκλησίας. Το σώμα μου και τα αισθήματά μου αντιδρούν μια χαρά στο τι έχω βιώσει και δε θα πάω να φιλήσω το χέρι κανενός παπά, που συμμετέχει στην κοινωνική μου καταπίεση.
Εκφράσου, και θα εκφράζομαι κι εγώ. Καμιά αστυνομία δε θα σε προστατέψει ικανοποιητικά σε ένα σύστημα που είναι ποτισμένο πατριαρχία και μισογυνισμό. Όλες οι θεσμικές εξουσίες συνεργάζονται σε αυτό.
Ποτέ δεν υποσχέθηκα να είμαι ένα καλό, τρυφερό και ενσυναισθητικό πλάσμα, εξάλλου, ως γυναίκα στο φάσμα του αυτισμού, απλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, τουλάχιστον όχι όπως θα με ήθελαν, χα χα There you go. Και είναι πιο σημαντικό για μένα να είμαι κοντά στη δική μου αλήθεια, παρά του κάθε τυχαίου σε ένα φόρουμ. Αλήθεια για μένα σημαίνει δεν καταπίνω τι μου έχει γεννήσει ένα σύστημα που με πατάει κάτω από την ώρα που γεννήθηκα και μου λέει ότι είμαι κατώτερη από τον άντρα και πρέπει να σιωπώ (εκκλησία ΑΕ τα λέει αυτά, δεν τα λέω εγώ), ότι είμαι βρώμικη, ξελογιάστρα και μιαρή και αν με έχουνε κοντά τους εκτός από παρθένα και μητέρα και καλούλα, δε με θένε κι ότι τους βάζω σε πειρασμό. Επίσης ότι τα φύλα είναι δύο και μην τολμήσω να πω ότι εεε, χμμ, ΔΕΝ είναι, γιατί εγώ νιώθω να είμαι κάτι διαφορετικό με χτυπάνε με τα ραβδιά του συνετισμού τους και εγώ με τη σειρά μου δεν έχω το δικαίωμα να αντεπιτίθεμαι; Έχω και παραέχω! Δε θα σκεπάζομαι εγώ που είμαι ο άνθρωπος που καταπιέζεται, να σκεπαστούν αυτοί, που θα έπρεπε να ντρέπονται. Εγώ δε ντρέπομαι, ΟΥΤΕ για τις αντιδράσεις μου. Όσο για τις δικές σου, επεξεργάσου το γιατί είναι ευκολότερο να βλέπεις εμένα ως τον εχθρό, κι όχι την Εκκλησία.
Μη σώσουν και με θένε. Ούτε εγώ τους θέλω. Reality.
14-01-2025, 12:18 #1053
- Join Date
- May 2007
- Location
- στη φωλιά μου...
- Posts
- 13,132
Το αντίθετο συμβαίνει, εσύ βλέπεις σαν εχθρό όποιον πιστεύει σ' ότι δεν πιστεύεις εσύ... Αν σε έβλεπα σαν εχθρό, δεν θα σου απεύθυνα καν το λόγο... Απλώς δεν μπορώ να διαβάζω ανυπόστατα πράγματα, δεν σου φταίνε οι πιστοί για τα νεύρα σου ούτε για το ότι σε κακοποιούσε η μητέρα σου... Εκείνη ήταν λάθος και πολύ κακώς φυσικά που φέρονταν έτσι, άλλοι θα την πληρώνουν;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
14-01-2025, 12:36 #1054
- Join Date
- Apr 2017
- Posts
- 1,750
Ούτε εγώ μισώ εσένα. Μισώ το σύστημα που γεννάει την αδικία απέναντι σε μένα. Βλέπω σαν εχθρό αυτό που έχω αναγνωρίσει ως εχθρικό στην ύπαρξή μου. Και εκφράζω το τι βλέπω, καθαρά. Είναι η χριστιανική θρησκεία φιλική απέναντί μου κι εγώ είμαι εχθρική απέναντί της, ή είναι τα κηρύγματά της πρώτα εχθρικά απέναντί μου κι εγώ ανταπαντώ;
Στην πατριαρχία δε μπορεί καμιά να βγει αλώβητη, έτσι κι αλλιώς. Βρισκόμαστε πάντα από κάτω. Αλλά από κάτω ίσον σιωπηλά, από κάτω και βουβά, από κάτω και αγαπητικά, αυτό δε θα το μπορέσω.
Μου λένε ότι η ύπαρξή μου δεν αξίζει όσο άλλων. Και αυτό είναι επικίνδυνο για την ίδια μου την ύπαρξη, για το ίδιο μου το σώμα, την ίδια μου την αυτοεκτίμηση, την αυτοιδέα και τον αυτοσεβασμό μου.
Και, δεν επιτίθενται μόνο απέναντι στη γυναίκα, αλλά και σε άλλες ομάδες διαφορετικότητας. Και, συνεργάζονται με πολιτικούς χώρους για να το κάνουν. Και, απευθύνονται σε κάθε συντηρητικό αίσθημα που μπορεί να ανασύρουν με ρητορική μίσους, αυτό είναι αθώο;
Όχι, ούτε οι γέροντες ήταν αθώα αγαπητικά πλασματάκια, οι καημένοι οι γεροντούληδες. Γιατί πρέπει να σέβομαι την μισογύνικη προπαγάνδα και αυτές τις κυρίαρχες απόψεις για το τι ΠΡΕΠΕΙ να είμαι, από τη γέννησή μου; Γεννήθηκα στην ελλάδα και γεννήθηκα σε ένα θεοκρατικό καθεστώς.
ps Δε λέω ότι όλα τα άτομα στο φάσμα είναι ίδια, αλλά έχω ήδη γράψει σε άλλα ποστς το ότι εγώ είμαι έτσι, με λογική που υπερισχύει της ενσυναίσθησης παύλα τρυφερότητας παύλα διάφορα.
14-01-2025, 12:44 #1055
- Join Date
- Apr 2017
- Posts
- 1,750
Θα βάλω στο νήμα Ευσεβείς πόθοι κάποια πράγματα για τον ένα γεροντάκο, τον Παίσιο πρώτα. Όσ@ θέλουν, μπορούν να διαβάσουν εκεί τι έλεγε άραγε ο κάθε γέροντας για τη γυναίκα, το γάμο και τι είναι η θρησκευτική αγάπη όπως την όριζαν αυτοί οι γέροντες και τα χριστιανικά τους διδάγματα για το πώς πρέπει να είναι μία γυναίκα "σωστή".
14-01-2025, 12:51 #1056
- Join Date
- May 2007
- Location
- στη φωλιά μου...
- Posts
- 13,132
Εγώ αντιθέτως λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα...
Αλλά αυτό που θέλω να πω εδώ, είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να είσαι κάτι που δεν είσαι... Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω, δεν πρέπει τίποτα... Είναι όντως δικαίωμα σου να μην πιστεύεις... Ίσως νομίζεις ότι το λέω ελαφρά την καρδία αλλά δεν είναι έτσι, έχουμε ανεξιθρησκεία... Το ότι δεν μου αρέσει ν' ακούω βρισιές γενικά, είναι άλλο θέμα... Και θα σου πω και κάτι άλλο, χαίρομαι που το διευκρίνησες ότι δεν με μισείς γιατί εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν να μισείς όποιον πιστεύει... Γι' αυτό κι αντιδρώ όταν αντιδρώ γιατί μετά νιώθω ότι απειλείται η δικιά μου ελευθερία, κατάλαβες τι εννοώ;
Αλλά έχεις δίκιο εκεί που λες ότι δεν μπορείς να είσαι από κάτω και βουβά... Ήμουν βουβή για χρόνια σε μια λάθος και κακοποιητική συμπεριφορά αλλά ακόμα και για 'μενα ήρθε η στιγμή που έβαλα τις φωνές...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
14-01-2025, 13:40 #1057
- Join Date
- Jun 2020
- Posts
- 3,649
"Πόσο κλέφτες γίνονται οι άνθρωποι όταν διεκδικούν μερτικό από την ψυχή σου.
Πόσο ψεύτες όταν σου ζητούν να γυρίσεις πίσω εκείνα που δεν σου έδωσαν ποτέ.....
Πόσο ηλίθιοι όταν νομίζουν πως δεν έχεις την ικανότητα να διακρίνεις το σουγιά,
που είναι κρυμμένος στην ανθοδέσμη με τις γλαδιόλες."
Αλκυόνη Παπαδάκη
14-01-2025, 18:15 #1058
- Join Date
- Oct 2013
- Posts
- 1,557
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 15-01-2025 at 12:38.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
14-01-2025, 18:25 #1059
- Join Date
- Apr 2017
- Posts
- 1,750
Καλή αποτοξίνωση εύχομαι.
Τώρα εξηγείται.
Αλλά κατά τ' άλλα εγώ και η Ρεμ έχουμε θέμα. ΟΚ.
14-01-2025, 18:29 #1060
- Join Date
- Apr 2017
- Posts
- 1,750
Ελπίζω να διάβασες τις προτροπές για χρήση ψυχοτρόπων από τον ΓιόκοΜίλκο. Καλά έκανες και έφυγες από την κακοποιητική σχέση. Αυτό ήταν μία ενδυνάμωση και ένα σημαντικό βήμα προς την υγεία. Επίσης όμως η σχέση με την θρησκεία, είναι μία κακοποιητική σχέση. Ελπίζω κάποια στιγμή να φύγεις κι από κει. Δεν κακοποιούν μόνο άνθρωποι, αλλά και θεσμοί, χρησιμοποιώντας τις ανάγκες μας τις ίδιες. Anyway 'nough said.
14-01-2025, 18:31 #1061
- Join Date
- Oct 2013
- Posts
- 1,557
Και έλεος με την ανυπόστατη καραμέλα ότι η εκκλησία θέλει να φάει τα λεφτά του κόσμου...Να τα κάνει τί?
Εχετε δει κενέναν ιερωμένο με βίλες και πισίνες και Φερράρι που να διακοπάρει στο Ντουμπάι και στην Μύκονο μέχρι τελικής πτώσης?
Το 99% των ιερωμένων ζουν φτωχικά,μόνο αυτοί που κατέχουν αξιωματα τους παραχωρείται αυτοκίνητο,το οποίο δεν τους ανήκει κι'όλας, ανήκει στον θεσμό.
Οι περιουσίες των μονών ανήκουν στις μονές και όχι στον ηγούμενο-αρχιμανδρίτη-μητροπολίτη-αρχιεπίσκοπο.
Δεν λέω ότι όλοι οι παπάδες είναι άγιοι,όπως δεν είναι άγιοι και όλοι οι γιατροί,οι πολιτικοί,οι υδραυλικοί και λοιπά.
Απο τους 100 βιαστές-παιδόφιλους οι 99 είναι λαικοί και ο ένας του κληρου και εσείς εστιάζετε στον ένα και όχι στους 99.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
14-01-2025, 18:33 #1062
- Join Date
- Apr 2017
- Posts
- 1,750
χαχαα, 'νταξ, τι να τα κάνει λέει η εκκλησία τα λεφτά. Ξερωγώ, αναρωτήσου γιατί τότε τα ζητάει και τα μασουριάζει.
Εστιαζόμαστε στον κλήρο, γιατί αυτός λανσάρει Πρότυπα Ηθικής αλλά πράττει τα αντίθετα απ' ό,τι κηρύττει. Να κλείσουμε τα μάτια, επειδή σε βολεύει;
Ορίστε η περιουσία της Εκκλησίας Α.Ε.
14 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν το 2018. Συν αυτών, κατέχει
1.300.000 στρέμματα μαζί με τις μοναστηριακές εκτάσεις.
https://www.fpress.gr/oikonomia/stor...-tis-ekklisias
Ουφ, με κούρασε και σήμερα η διωκτική μου μανία. Πάω να πιω καφέ.
14-01-2025, 18:40 #1063
- Join Date
- Jun 2020
- Posts
- 3,649
Ο αρχιεπισκοπος Κύπρου είχε πισίνα στο σπίτι του. Όπως και δύο μοναχοί "έφτιαχναν" θαύματα και τραβούσαν κόσμο για να πάει εκεί να αφήσει τα λεφτά του. Βρήκαν εκατομμύρια κρυμμένα - διαμερίσματα στην Ελλάδα (κι άλλα πολλά). Ψάξε στο ιντερνετ "Σκάνδαλο Αββακουμ". Μπορώ να σου πω χίλια παραδείγματα. Μπορείς και εσύ να πεις παραδείγματα ότι γίνονται θαύματα. Δεν θα βγάλουμε ποτέ κάποια άκρη. Εγώ δεν πιστεύω κάπου αλλά ούτε θα πω ότι δεν υπάρχει Θεός. Είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Αλλά θεωρώ πως αυτό που γίνεται συνέχεια στο φορουμ είναι αχρείαστο. Δηλαδή γιατί να πείσεις κάποιον να πιστεύει αυτό που πιστεύεις ή γιατί να σε πείσει κάποιος να μην πιστεύεις? Υπάρχουν τοσα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε όλοι, γιατί να επιμένετε στο ίδιο θέμα που δεν συμφωνείτε κιόλας?
14-01-2025, 18:42 #1064
- Join Date
- Apr 2017
- Posts
- 1,750
Γιατί είναι απολογητής. Κι ένας απολογητής είναι συνένοχος.
14-01-2025, 18:56 #1065
- Join Date
- Oct 2013
- Posts
- 1,557
Η DMT δεν είναι ναρκωτικό για να χρειάζεσαι αποτοξίνωση..
Είναι ενθεογόνο που σου διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες και σε κάνει να δεις το Φως το Αληθινόν.
Το έχω κάνει μονο 2 φορές στην ζωή μου και είναι η συγκλονιστικότερη μεταφυσική εμπειρία που μπορεί να βιώσει ο άνθρωπος.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
Similar Threads
-
Γελαστε ελευθερα...
By tzina2012 in forum Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)Replies: 3Last Post: 12-06-2016, 20:46
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)