Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 275
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 275 of 375 FirstFirst ... 175225265273274275276277285325 ... LastLast
Results 4,111 to 4,125 of 5611
    Senior Member
    Ααα τι ωραίο που το έχετε κάνει το φόρουμ^^
    Επιτέλους χαίρομαι να το διαβάζω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ξύπνησα κι είχα έτοιμο έναν καφέ με ένα μάφιν δίπλα του. Και διαβάζω ότι μπήκες, ε, άφησα τον καφέ ΚΑΙ το μάφιν, αυτά δε γίνονται! Μου έλειψες, ήθελα να μάθω αν είσαι καλά και χαίρομαι τόσο που είσαι!!!

Senior Member
    Και εμένα μου έλειψες και έχω να διαβάσω τόσα ποστ σου που βλέπω πολύ ενδιαφέρον και πάντα τα διαβάζω και έχεις ανεβάσει το φόρουμ πολύ εσύ και κάποιοι άλλοι!!
    Καλά είμαι. Ελπίζω κι εσύ να είσαι καλά!
    Είσαι τρέλα <3

Senior Member
    Καλημέρα HarleyQuinn, που χάθηκες τόσο καιρό; Καλά είσαι; Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα HarleyQuinn, που χάθηκες τόσο καιρό; Καλά είσαι; Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω
    Καλημέρα Κύκνε μου! Είχα πολλές δουλειές και δεν ασχολούμουν καθόλου με το ίντερνετ. Κι εγώ χαίρομαι που σε βλέπω! Τι κάνεις καλά είσαι;!

Η «ζώνη άνεσης» κάθε άλλο παρά βοηθάει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Απλά μας προκαλεί τη ψευδαίσθηση ότι είμαστε ικανοί να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά απογοητευόμαστε άμα τυχει να ρθούμε σε επαφή μαζί τους, διότι αντιλαμβανόμαστε τη ψευδαίσθηση μα και το ότι η αδυναμία παρέμεινε ίδια. Δυστυχώς πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με ότι μας φοβίζει για να το αντιμετωπίζουμε όσο γίνεται καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Με τον καιρό εξοικειονόμαστε με το αντικείμενο του φόβου και ο φόβος αν δεν χάθηκε μειώνεται.

Αν πας κατευθείαν στους φόβους σου με την εντύπωση πως πας δυναμικά και θα τους κατατροπώσεις, άμα βρευθείς πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους θα σε πιάσει πανικός κι απλά θα αγωνίζεσαι να φύγεις απ εκει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Όμως κέρδισες κάτι, αυτό το λίγο που πάλεψες που σου δωσε λίγο περισσότερο δύναμη σε σχέση με πριν ξεκινήσεις την πορεία. Απλά δεν πρέπει να το πάρεις στραβά ότι έχασες.
    γιάννης

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε μου! Είχα πολλές δουλειές και δεν ασχολούμουν καθόλου με το ίντερνετ. Κι εγώ χαίρομαι που σε βλέπω! Τι κάνεις καλά είσαι;!
    Κατάλαβα...

Εγώ έχω σκαμπανεβάσματα διάθεσης αλλά το παλεύω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κατάλαβα...

Εγώ έχω σκαμπανεβάσματα διάθεσης αλλά το παλεύω...
    Εσύ κάτι μου λέει (βάση των χαρακτηριστικών που μας έχεις πει για τον εαυτό σου) ότι είσαι Ιχθύς. Πέφτω μέσα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Τελικά ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του άγχους σύμφωνα με την εμπειρία σας;
    Επιπλέον, είμαι σε δίλημμα για το αν τελικά, το να παραμένεις στην «ζώνη άνεσης» σου θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα στο να ξεπεράσεις του φόβους σου και τα βαθύτερα άγχη σου ή αν αποτελεί μια προσωρινή ανακούφιση. Από την άλλη και το να μπεις στην διαδικασία να έρθεις «αντιμέτωπος» με αυτά που σε φοβίζουν δεν μπορεί να αυξήσει το άγχος περαιτέρω;
    Θα μου πείτε ναι συμφωνώ, αλλά πως αλλιώς θα αποκτήσεις κίνητρο και θα πας ένα βήμα παρακάτω ούτως ώστε να «λυτρωθείς», τουλάχιστον άμεσα; Θα σας πω, έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά πως αποκτιέται το κίνητρο ειδικά αν πρόκειται για κάτι «δύσκολο»;
    Κάπως έτσι θεωρώ ότι σκεφτόμαστε και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε έστω κάποια “baby steps” προκειμένου να φτάσουμε στον τελικό στόχο. Άρα το άγχος αυξάνεται μακροπρόθεσμα; Τελικά είναι κακό να παραμένει κάποιος στο “comfort zone” του; Είναι σαν αυτοκαταστροφή;

Ουσιαστικά αμφιταλαντευομαι στο αν το comfort zone και η κόντρα στους φόβους επηρεάζει θετικά ή αρνητικά. Ή έχουν και τα δυο τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους;
    Από τη μια αν προσπαθήσεις να πας κόντρα στους φόβους πιθανόν στην αρχή να πάθεις ακόμα και κρίση πανικού αλλά από την άλλη, σιγά σιγά θα απελευθερωθείς από όσα σε απασχολούν. Από την άλλη αν παραμένεις στο comfort zone σου είσαι προσωρινά ή έστω μέχρι να βγει κάποιο θέμα στην φόρα «καλά» αλλά το πρόβλημα είναι ότι όσο δεν «ρισκάρεις» θα μείνεις στάσιμος και δεν θα μάθεις ποτέ να αντιμετωπίζεις όσα σε απασχολούν. Αλλά πολλές φορές δεν είναι ότι δεν θες, απλά υπάρχει αυτός ο «εσωτερικός» δισταγμός λόγω φόβου ρίσκου, προβληματισμού για το άγνωστο κτλ..

Τελικά τι είναι χειρότερο; Βοηθήστε με να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου.
    Εγω πάντως βλέπω ότι αυτοί που είναι ευτυχισμένοι είναι όσοι πράττουν με βάση την διαίσθηση και το ένστικτο και δεν πολυαναλύουν με δεύτερες σκέψη και λογική τα πάντα,
    Οι οβερθίνκερς είναι αυτοί που υποφέρουν.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Εσύ κάτι μου λέει (βάση των χαρακτηριστικών που μας έχεις πει για τον εαυτό σου) ότι είσαι Ιχθύς. Πέφτω μέσα;
    Όχι, Δίδυμοι είμαι... Εσύ;

Senior Member
    Όχι, Δίδυμοι είμαι... Εσύ;
    Και οι δίδυμοι έχουν σκαμπανεβάσματα διάθεσης άρα σου ταιριάζει. Ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο επικοινωνιακή είσαι στην πραγματική ζωή. Χαχαχαχαχαχα
    Λέων είμαι!

Senior Member
    Και οι δίδυμοι έχουν σκαμπανεβάσματα διάθεσης άρα σου ταιριάζει. Ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο επικοινωνιακή είσαι στην πραγματική ζωή. Χαχαχαχαχαχα
    Λέων είμαι!
    Θα έλεγα μέτρια επικοινωνιακή...

Ωροσκόπο ξέρεις; Εμένα είναι στον Τοξότη...

Senior Member
    Θα έλεγα μέτρια επικοινωνιακή...

Ωροσκόπο ξέρεις; Εμένα είναι στον Τοξότη...
    Καλέ εσύ είσαι πολύ ανεξάρτητο πνεύμα.. γενικά είσαι των σχέσεων; Κολλάς; Ή προτιμάς την ελευθερία και τα περιστασιακά;
    Θα ήθελες να μου πεις ημερομηνία γέννησης να βρω αστρολογικό χάρτη; Να δω που οφείλεται αυτός ο ρομαντισμός και η μικρή εσωστρέφεια που έχεις; Χαχαχα
    Εκτός και αν δεν νιώθεις άνετα να αποκαλύψεις ηλικία. Τότε το σέβομαι.

Εγώ έχω ωροσκόπο ζυγό.

Senior Member
    καλησπέρα στην παρέα!
    χαίρε Χάρλεη! )

Banned
    Μακαρι να εγραφες και σε μενα τοσο γλυκα λογια