Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 300
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 300 of 358 FirstFirst ... 200250290298299300301302310350 ... LastLast
Results 4,486 to 4,500 of 5361
    Senior Member
    ελπίζω απο κοντά να έχεις και άλλα πράγματα να συζητήσεις εκτός απο τη διαφωνία μας οτι είμαι παλιό μέλος.... :-)

βρε δεν έχω θέμα, εντάξει στην αρχή με πείραξε λίγο γιατί ήταν απο τις πρώτες μέρες που είχα μπει, και μου κακοφάνηκε που επέμενες για κάτι χωρίς να το στηρίζεις κάπου. Αλλά δεν σε κατηγορώ και εγώ στη πορεία διάβασα διάφορα απο άλλα μέλη κτλ και καταλάβα οτί μπορει να είχαν και άλλο προφιλ απ' αυτά που λέγατε, απλά πλέον να σου πω την αληθεία και να το συνέχιζες δεν θα απαντούσα. Μπαίνω για να χαλαρώσω και να ξεχαστώ αυτο με βάζει σε μια άλλη διαδικασία.

με τα παιδια τα περάσαμε ωραία και με το Βασίλη βρεθήκαμε και άλλες φορές γιατι τυχαίνει να είμαστε κοντά κιολάς...vassilis εισαι εδω ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Που είστε όλοι ρε;
    Διασπαρτοι επανω εις τον πλανητην ημεθα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Ωραιος! ^_^
    Θα το πινα κι εγω ενα καφεδακι αλλα ειμαι πολυ βορεια…

ninja και εμείς βόρεια είμαστε...

Senior Member
    Διασπαρτοι επανω εις τον πλανητην ημεθα
    Εγώ λέω να πάω για καφεδάκι Χαλάνδρι. Είναι η αγαπημένη μου περιοχή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    ninja και εμείς βόρεια είμαστε...
    500km βορεια ομως χαχα

Senior Member
    Να πάμε εννοούσα σόρρυ*

Senior Member
    Η κοινωνιολόγος Baba Bela, σε συνέντευξή της στο BBC, εξήγησε ότι η Λετονία έχει «τη μεγαλύτερη ανισορροπία μεταξύ ανδρών και γυναικών», με έναν ανησυχητικό αριθμό: «Για κάθε 84 άνδρες αντιστοιχούν 100 γυναίκες».
    Αυτή η δυσαναλογία μεταφράζεται σε αυξημένη ανησυχία για πολλές γυναίκες στη Λετονία, οι οποίες φοβούνται ότι ίσως μείνουν μόνες για πάντα λόγω της έλλειψης ανδρών στη χώρα. Οι νεότερες, μορφωμένες και έξυπνες γυναίκες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες στο να δημιουργήσουν μια σταθερή σχέση. Αυτό αναδεικνύει πως, ακόμη και σε μια χώρα όπου οι γυναίκες έχουν πρόσβαση σε προηγμένες εκπαιδευτικές ευκαιρίες, η αναζήτηση συντρόφου αποτελεί μια συνεχή πρόκληση. Επιπλέον, μια ενδιαφέρουσα και σπάνια αναφερόμενη πτυχή στις συζητήσεις για την κοινωνική ζωή στη Λετονία είναι το γεγονός ότι οι Λετονές είναι οι πιο ψηλές γυναίκες στον κόσμο, με μέσο ύψος 1,70 μέτρα, σύμφωνα με στοιχεία του Confidencial.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/zoi/i-eyropaiki-hora-gynaikes-den-briskoyn-syntrofoys">Η ευρωπαϊκή χώρα όπου οι γυναίκες δεν βρίσκουν συντρόφους: «Είναι οι πιο ψηλές στον κόσμο» - iefimerida.gr</a></p>

Senior Member
    500km βορεια ομως χαχα

χαχχα εσυ το παράκανες.... δεν έρχεσαι καθόλου προς κηφισιά, χαλάνδρι που λέει και το rainbow ?

Senior Member
    Να πάμε εννοούσα σόρρυ*
    δεν ήξερα οτι ενδιαφέροσουν για τη συνάντηση, αν έρχεσαι χαλάνδρι φυσικά στείλε μας να κανονίσουμε για καφέ ολοι μαζί

Senior Member
    ελπίζω απο κοντά να έχεις και άλλα πράγματα να συζητήσεις εκτός απο τη διαφωνία μας οτι είμαι παλιό μέλος.... :-)

βρε δεν έχω θέμα, εντάξει στην αρχή με πείραξε λίγο γιατί ήταν απο τις πρώτες μέρες που είχα μπει, και μου κακοφάνηκε που επέμενες για κάτι χωρίς να το στηρίζεις κάπου. Αλλά δεν σε κατηγορώ και εγώ στη πορεία διάβασα διάφορα απο άλλα μέλη κτλ και καταλάβα οτί μπορει να είχαν και άλλο προφιλ απ' αυτά που λέγατε, απλά πλέον να σου πω την αληθεία και να το συνέχιζες δεν θα απαντούσα. Μπαίνω για να χαλαρώσω και να ξεχαστώ αυτο με βάζει σε μια άλλη διαδικασία.

με τα παιδια τα περάσαμε ωραία και με το Βασίλη βρεθήκαμε και άλλες φορές γιατι τυχαίνει να είμαστε κοντά κιολάς...vassilis εισαι εδω ??
    Φυσικά το στηριζα κάπου. Όταν λέω κάτι, είμαι σίγουρος. Δεν θα το συνέχιζα. Δεν με ενδιέφερε να το παραδεχτείς, απλά ενημέρωσα και τα υπόλοιπα μελη, είναι σωστό να ξέρουν.
    Ξέρεις τι έγινε μια φορά εδώ στο φορουμ? Ένα παλιό μέλος πήγε και έγραψε κάτω από το σχόλιο που έγραψα για τον σκύλο μου (ήταν χάλια και δεν ήξερα αν θα καταφέρει να ζήσει, ούτε ήξερα τι είχε), ότι είναι κτηνίατρος και έβγαλε τον κτηνίατρο που τον παρακολουθεί, άχρηστο. Το συγκεκριμένο μέλος, ήταν παλιό. Ήθελε να φτιάξει νέο προφίλ, μια νέα εικόνα προς τους άλλους, για να μην καταλάβουμε ποια είναι. Εμενα δεν με ενοχλεί κάποιος να είναι παλιό μέλος, αλλά το σωστό είναι να ενημερώνει τους υπόλοιπους (είμαι ο τάδε απλά έχω κάνει νέο προφίλ) και τελειώνει η ιστορία εκεί. Εδώ ανοίγουμε την καρδιά μας, λέμε τα προβλήματα μας, γιατί ο άλλος να μην είναι σωστός απέναντι μας; Πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε; Αν άκουγα όλα αυτά που είπε για τον σκύλο και δεν ακολουθούσα τις οδηγίες του κτηνιάτρου μου, θα τον έχανα.

Να σου δώσω το email μου για να πούμε για το καφέ.

Senior Member
    Ποιοι ενδιαφέρονται; Ξέρουμε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Φυσικά το στηριζα κάπου. Όταν λέω κάτι, είμαι σίγουρος. Δεν θα το συνέχιζα. Δεν με ενδιέφερε να το παραδεχτείς, απλά ενημέρωσα και τα υπόλοιπα μελη, είναι σωστό να ξέρουν.
    Ξέρεις τι έγινε μια φορά εδώ στο φορουμ? Ένα παλιό μέλος πήγε και έγραψε κάτω από το σχόλιο που έγραψα για τον σκύλο μου (ήταν χάλια και δεν ήξερα αν θα καταφέρει να ζήσει, ούτε ήξερα τι είχε), ότι είναι κτηνίατρος και έβγαλε τον κτηνίατρο που τον παρακολουθεί, άχρηστο. Το συγκεκριμένο μέλος, ήταν παλιό. Ήθελε να φτιάξει νέο προφίλ, μια νέα εικόνα προς τους άλλους, για να μην καταλάβουμε ποια είναι. Εμενα δεν με ενοχλεί κάποιος να είναι παλιό μέλος, αλλά το σωστό είναι να ενημερώνει τους υπόλοιπους (είμαι ο τάδε απλά έχω κάνει νέο προφίλ) και τελειώνει η ιστορία εκεί. Εδώ ανοίγουμε την καρδιά μας, λέμε τα προβλήματα μας, γιατί ο άλλος να μην είναι σωστός απέναντι μας; Πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε; Αν άκουγα όλα αυτά που είπε για τον σκύλο και δεν ακολουθούσα τις οδηγίες του κτηνιάτρου μου, θα τον έχανα.

Να σου δώσω το email μου για να πούμε για το καφέ.

συμφωνώ σε αυτά που λες, και με ενημέρωσαν και τα παιδιά για αυτο το μέλος, επίσης μου είπαν οτι ύπηρχε μέλος με παρόμοιο ψευδώνυμο με το δικό μου, δεν θυμάμαι όμως αν μου είπαν οτι είναι η συγκεκριμένη ή αλλη. Δεν ξέρω εαν είναι η συγκεκρίμενη που λες που ειναι κτηνίατρος εαν αυτή είχε παρόμοιο ψευδώνυμο με εμένα ? Δυστυχώς δεν μπορώ να σου αποδείξω οτι δεν είχα αλλο προφιλ, μακάρι να μπορούσα, αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι τον λογαριασμό τον έχω δημιουργήσει με το ημεηλ που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και φαίνονται όλα τα στοιχεία μου. Τη προηγούμενη φορά επέμενες και έλεγες ότι έχω άλλο προφιλ επειδή χρησιμοποιώ καλά το φόρουμ, και σου έλεγα οτι αυτός δεν είναι λόγος για να λες ότι είχα άλλο προφιλ. Επίσης όπως είπα και πριν εαν με συσχετίζεις με εκείνο το μέλος λόγω του ψευδώνυμου, εαν και εκεινη τη λεγανε Μarylou, δεν έχει λογική γιατι προφανώς ένα άτομο που κάνει άλλο προφιλ αλλάζει ψευδώνυμο. Εμένα πάντως Μαρία με φωνάζουν απλά σαν ψευδώνυμο μου έρχονταν αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σου αλλάξω γνώμη, και είναι και ψυχοφθόρο κάπως γιατι μπαίνω σε μια διαδικασία να δικαιολογηθώ ενώ δεν χρειάζεται.

οπότε george όταν βρεθούμε μπορείς να πιστεύεις ότι είμαι παλιο μέλος και να ξεκινήσουμε απο εκεί ¨-)

Senior Member
    συμφωνώ σε αυτά που λες, και με ενημέρωσαν και τα παιδιά για αυτο το μέλος, επίσης μου είπαν οτι ύπηρχε μέλος με παρόμοιο ψευδώνυμο με το δικό μου, δεν θυμάμαι όμως αν μου είπαν οτι είναι η συγκεκριμένη ή αλλη. Δεν ξέρω εαν είναι η συγκεκρίμενη που λες που ειναι κτηνίατρος εαν αυτή είχε παρόμοιο ψευδώνυμο με εμένα ? Δυστυχώς δεν μπορώ να σου αποδείξω οτι δεν είχα αλλο προφιλ, μακάρι να μπορούσα, αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι τον λογαριασμό τον έχω δημιουργήσει με το ημεηλ που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και φαίνονται όλα τα στοιχεία μου. Τη προηγούμενη φορά επέμενες και έλεγες ότι έχω άλλο προφιλ επειδή χρησιμοποιώ καλά το φόρουμ, και σου έλεγα οτι αυτός δεν είναι λόγος για να λες ότι είχα άλλο προφιλ. Επίσης όπως είπα και πριν εαν με συσχετίζεις με εκείνο το μέλος λόγω του ψευδώνυμου, εαν και εκεινη τη λεγανε Μarylou, δεν έχει λογική γιατι προφανώς ένα άτομο που κάνει άλλο προφιλ αλλάζει ψευδώνυμο. Εμένα πάντως Μαρία με φωνάζουν απλά σαν ψευδώνυμο μου έρχονταν αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σου αλλάξω γνώμη, και είναι και ψυχοφθόρο κάπως γιατι μπαίνω σε μια διαδικασία να δικαιολογηθώ ενώ δεν χρειάζεται.

οπότε george όταν βρεθούμε μπορείς να πιστεύεις ότι είμαι παλιο μέλος και να ξεκινήσουμε απο εκεί ¨-)
    Δεν σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό ότι είσαι το παλιό μέλος με το όνομα μαριλλου.

Να συζητήσουμε και για το pole dancing. Ίσως αρχίσω κι εγώ μαθήματα.

Senior Member
    Ποιοι ενδιαφέρονται;
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    για το pole dancing.

Αραγε το ουρανιο τόξο ενδιαφερεται;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Αραγε το ουρανιο τόξο ενδιαφερεται;
    Για τι πράγμα;