Το πιο απρόσμενο πράγμα που σας έχει φτιάξει την διάθεση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 104
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Άρα, αν συνεχίσω να υπεραναλύω, σημαίνει ότι έχω μείνει για πάντα νέα; Επιτέλους, βρήκα το μυστικό της αιώνιας νεότητας! Να το πω και στους επιστήμονες ή να το κρατήσω μυστικό;
    Εξαιρετικος συλλογισμος! Να το κρατησεις μυστικο φυσικα, θα σβησω και το ποστ να μη το μαθουν κι αλλοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Άρα, αν συνεχίσω να υπεραναλύω, σημαίνει ότι έχω μείνει για πάντα νέα; Επιτέλους, βρήκα το μυστικό της αιώνιας νεότητας! Να το πω και στους επιστήμονες ή να το κρατήσω μυστικό;
    κοιτα... υπαρχει η νεοτητα στην εμφανιση και η νεοτητα στο μυαλο. η απειρια δηλαδη (και οχι μονο)...
    δεν ξερω αν αποζητουμε και τις δυο...
    αν δεν καταφερεις να μην γερναει το εξω σου, αλλα μονο το μεσα σου, παιζει και να μην αναζητουμε κατι τετοιο. το αντιθετο, μαλλον...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Εξαιρετικος συλλογισμος! Να το κρατησεις μυστικο φυσικα, θα σβησω και το ποστ να μη το μαθουν κι αλλοι...
    Αργά για διαγραφές, η γνώση διέρρευσε ήδη. Ήδη το μοιράστηκα με 2-3… εκατοντάδες άτομα. Κρίμα, ήσουν τόσο κοντά στο να κρατήσεις το μυστικό σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοιτα... υπαρχει η νεοτητα στην εμφανιση και η νεοτητα στο μυαλο. η απειρια δηλαδη...
    δεν ξερω αν αποζητουμε και τις δυο...
    αν δεν καταφερεις να μην γερναει το εξω σου, αλλα μονο το μεσα σου, παιζει και να μην αναζητουμε κατι τετοιο. το αντιθετο, μαλλον...
    Συμφωνώ απόλυτα remedy…

Senior Member
    Όταν ανακαλύπτω κάτι πολύ ενδιαφέρον να μάθω. Όταν ανακαλύπτω ένα τραγούδι που μιλάει μέσα μου και μου αρέσει ο στίχος, η μουσική και η φωνή ταυτόχρονα. Ένα νέο μονοπάτι σε μία βόλτα στη φύση. Πολλά απρόσμενα μπορούν να το κάνουν και το έχουν κάνει.

Senior Member
    εμένα πάντως η πλειοψηφία των ανδρών που μου έχουν κορνάρει ή γύρω στα 18 θα ήταν ή ανω των 50...

αυτό που λέτε για το φλερτ, προσωπικά στα social έχει τύχει να στείλω πρώτη και να συνομιλήσω με κάποιον(αν θεωρείται φλερτ αυτο) και δεν το έχω μετανιώσει. Απο κοντά αν κοιτάξεις αυτον που σου αρέσει κάμποσες φορές θα πάρει το μήνυμα και θα έρθει να σου μιλήσει αν εδιαφέρεται. Θεωρώ οτι από κοντά δύσκολα κάποιος θα κάνει κίνηση γιατί φοβάται μην φάει άκυρο, αλλά αν δει ενδιαφέρεσαι κοιτάς, έρχονται και σου μιλάνε.....

Senior Member
    Έχασα το σκυλάκι μου πριν από δύο μήνες. Μεγάλη απώλεια, μεγάλος πόνος μετά από 12 χρόνια. Σήμερα που πήγα στο σημείο που την κηδέψαμε, κάτω από μια μουριά μας, σκέφτηκα πως με τη βροχή που έριχνε και ποτιζοταν το χώμα, εκείνη θα ανθίζει σιγά σιγά και θα γίνει λουλούδι και φως, όπως υπήρξε πάντα.. ξέρω δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά εκείνη η σκέψη εκείνη τη στιγμή, μου έδωσε τόση χαρά ότι δε χάθηκε ολότελα που χαμογελασα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sophie_ View Post
    Έχασα το σκυλάκι μου πριν από δύο μήνες. Μεγάλη απώλεια, μεγάλος πόνος μετά από 12 χρόνια. Σήμερα που πήγα στο σημείο που την κηδέψαμε, κάτω από μια μουριά μας, σκέφτηκα πως με τη βροχή που έριχνε και ποτιζοταν το χώμα, εκείνη θα ανθίζει σιγά σιγά και θα γίνει λουλούδι και φως, όπως υπήρξε πάντα.. ξέρω δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά εκείνη η σκέψη εκείνη τη στιγμή, μου έδωσε τόση χαρά ότι δε χάθηκε ολότελα που χαμογελασα..
    Πολύ όμορφη σκέψη Sophie...

Σε καταλαβαίνω, έχω χάσει κι εγώ ζωάκια κατά τη διάρκεια της ζωής μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πολύ όμορφη σκέψη Sophie...

Σε καταλαβαίνω, έχω χάσει κι εγώ ζωάκια κατά τη διάρκεια της ζωής μου...

Σε ευχαριστώ πολύ.. πονάει τόσο πολύ γαμώτο..κοιτάζω φωτογραφίες της και είναι τα ματάκια της τόσο ζωντανά.. όμως επαναφέρω αυτή μου τη σκέψη στο μυαλό μου και χαμογελώ..

Senior Member
    Τα ζώα είναι ό,τι πιο όμορφο έφτιαξε η φύση. Ειδικά ο σκύλος.. Πιστός, δοτικος, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τα ζώα είναι ό,τι πιο όμορφο έφτιαξε η φύση. Ειδικά ο σκύλος.. Πιστός, δοτικος, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.
    Ναι, ισχύει αυτό για τον σκύλο, αλλά εμένα η αδυναμία μου είναι οι γάτες! Είναι πιο ζεν και ανεξάρτητες. Μπορούν, όμως, να είναι και πολύ παιχνιδιάρες όταν έχουν όρεξη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ναι, ισχύει αυτό για τον σκύλο, αλλά εμένα η αδυναμία μου είναι οι γάτες! Είναι πιο ζεν και ανεξάρτητες. Μπορούν, όμως, να είναι και πολύ παιχνιδιάρες όταν έχουν όρεξη!
    Εντάξει συμφωνώ. Έχουν δική τους προσωπικότητα. Θα παίξουν μαζί σου μόνο όταν θα το θέλουν αυτές. Γενικά οι γάτες δεν έχουν την ίδια σύνδεση με τον άνθρωπο, όπως ένας σκύλος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εντάξει συμφωνώ. Έχουν δική τους προσωπικότητα. Θα παίξουν μαζί σου μόνο όταν θα το θέλουν αυτές. Γενικά οι γάτες δεν έχουν την ίδια σύνδεση με τον άνθρωπο, όπως ένας σκύλος..
    Αγαπώ όλα τα ζώα, έχω και γάτες και σκύλους. Η γάτα δε συγχωρεί και δεν ξεχνάει, πάντα βάζει πάνω από εσένα την ίδια. Το αντίθετο από έναν σκύλο. Και πολλές άλλες διαφορές, είναι ανεξάρτητες, δεν παίζουν με τους κανόνες, και δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται το κυριότερο familiar animal στις μάγισσες ανά τους αιώνες. Μπορώ να κάνω έναν ακραίο παραλληλισμό, αν ο σκύλος είναι χριστιανός η γάτα είναι αντίχριστη, χα χα

Ένας άγνωστος σ ένα φόρουμ ψυχολογιας που χωρίς προσωπικό όφελος άκουσε πολλές φορές την παράνοια μου! Ξέρει αυτός!

Senior Member
    Ήμουνα κατσούφης σένα bar και πήρα ένα φιλί στο λαιμό χωρίς να το περιμένω από μία φίλη. Μπορώ να πω ότι μου άλλαξε όλη τη διάθεση.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast