Anything goes… - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 71 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast
Results 856 to 870 of 1059
    Senior Member
    Η ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα επεσε απο το 85%, πριν απο 20 χρονια, σε μολις 65% !!! Ολο και περισσοτεροι ανθρωποι μενουν στο νοίκι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Η ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα επεσε απο το 85%, πριν απο 20 χρονια, σε μολις 65% !!! Ολο και περισσοτεροι ανθρωποι μενουν στο νοίκι...

Λογικό. Έφυγε κόσμος από τα χωριά και τις μικρές πόλεις και μετακινήθηκε σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Επίσης, πολλοί νοικιάζουν κάτι άθλια σπίτια σε αλλοδαπούς με 100 ευρώ το άτομο, 10 άτομα σε ένα υπόγειο και αυξήθηκαν τα AirBnb. Άσε που τα μισά χρήματα του ιδιοκτήτη τα παίρνει η εφορία, οπότε, αν στο μέλλον θες να κάνεις μια ανακαίνιση, πρέπει να ζητάς πάνω από 500. Δηλαδή αυτό που κατέστρεψε τις μεγάλες πόλεις: Να μη βρίσκεις ούτε ημιυπόγεια αποθήκη με κάτω από 600 ευρώ. Πρέπει να δοθούν κίνητρα να επιστρέψει ο κόσμος στις μικρές πόλεις και στα χωριά. Για αρχή, μπορούν να μεταφερθούν πολλές δημόσιες υπηρεσίες και να δοθούν κίνητρα σε μεγάλες πολυεθνικές να ανοίγουν εγκαταστάσεις εκτός Αθηνών. Με την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, δε χρειάζεται καν να πηγαίνουμε σε δημόσιες υπηρεσίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    αγαπημένο τραγούδι....
    Ευτυχώς Μαριλού, γιατί είσαι νέο κορίτσι και δεν περίμενα ότι θα ξέρεις τον Κότσιρα. Ορισμένες φορές όταν τα βάζω αυτά στη δουλειά και με κοιτάνε εμβρόντητοι άνθρωποι με το 2 μπροστά στην ηλικία τους, αισθάνομαι 100 χρονών!

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εγώ μπορεί να είμαι απίθανος αλλά με μένα όλα είναι πιθανά. Καλά κοίτα, αυτό με το χιούμορ δεν ισχύει πάντα, άμα με πάρει ο διάολος μου κόβονται όλα μια και καλή και πέφτω κάτω, ενδιάμεση κατάσταση δεν έχει, ή του ύψους ή του βάθους.. Ευχαριστώ για το τηλεξεμάτιασμα με Κότσιρα. Άντε, μιας και φυσάει σήμερα ας αφήσω κι εγώ αυτό εδώ μπας και το πάρει ο αέρας και το ταξιδέψει σαν τον κλέφτη λίγο παραπέρα σε μια ψυχή..

Είσαι ο επίσημος life coach του φόρουμ! Αυτό, τίποτα άλλο. Τελικά δεν άκουγα μόνο εγώ Κότσιρα, πόσο χαίρομαι! Στο δημοτικό-γυμνάσιο, οι περισσότερες συμμαθήτριές μου ήταν "σκυλούδες": Βανδή, Τσαλίκης, άντε και λίγο πιο ποπ σε Ρουβά. Σαν τη μύγα μες στο γάλα αισθανόμουν με Κότσιρα, Αρβανιτάκη και πυξ-λαξ! Βρήκα τη μουσική παρέα μου επιτέλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Ευτυχώς Μαριλού, γιατί είσαι νέο κορίτσι και δεν περίμενα ότι θα ξέρεις τον Κότσιρα. Ορισμένες φορές όταν τα βάζω αυτά στη δουλειά και με κοιτάνε εμβρόντητοι άνθρωποι με το 2 μπροστά στην ηλικία τους, αισθάνομαι 100 χρονών!
    Είναι αγαπημένος :-) άσε τους άλλους να λενε

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Κι εμένα μ' αρέσει πολύ ο Κότσιρας, έχω πάει και σε συναυλία του δυο φορές...

Ένα απ' τ' αγαπημένα μου τραγούδια είναι αυτό:

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post

Γι αυτό και τα ενοίκια έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει. Άσε δηλαδή κι αυτοί που μένουν σε δικό τους και πάλι νοίκι πληρώνουν, ο ΕΝΦΙΑ τι είναι..

Senior Member
    Είσαι ο επίσημος life coach του φόρουμ! Αυτό, τίποτα άλλο. Τελικά δεν άκουγα μόνο εγώ Κότσιρα, πόσο χαίρομαι! Στο δημοτικό-γυμνάσιο, οι περισσότερες συμμαθήτριές μου ήταν "σκυλούδες": Βανδή, Τσαλίκης, άντε και λίγο πιο ποπ σε Ρουβά. Σαν τη μύγα μες στο γάλα αισθανόμουν με Κότσιρα, Αρβανιτάκη και πυξ-λαξ! Βρήκα τη μουσική παρέα μου επιτέλους.
    Τώρα μάλιστα, με μένα life coach σωθήκατε.. Δε γίνεται να είμαι ο επίσημος couch potato του φόρουμ? Άσε εσύ, μην αλλάζεις θέμα, σε έχω άχτι από χτες. Όντως με μάτιασες και πήγα κι έπεσα και τώρα πονάει το χέρι μου. Εσύ φταις και δεν ακουω κουβέντα.. Άλλη φορά να με φτύνεις εγκαίρως πριν να είναι αργά..

Κοίτα, μουσική παρέα σίγουρα και εννοείται αυτό και ο Κότσιρας όντως είναι αγαπημένος αλλά εγώ μπορεί να ακούω πολλά και ετερόκλητα μεταξύ τους πράγματα. Πλέον ο αλγόριθμος του youtube δεν ξέρει πως να μου συμπεριφερθεί και απλά μου πετάει κάτι ασυνάρτητα.. Δε φταίω εγώ πάντως, άλλος αποφασίζει. Ό,τι κάθεται καλά στο αυτί μου και του αρέσει εγώ θα το ακούσω δεν πα να είναι και η Παπαλάμπραινα.. Όπως έλεγε και ο Duke Ellington υπάρχουν μόνο δυο είδη μουσικής, αυτή που μας αρέσει και αυτή που δεν μας αρέσει.

Η συνέχεια με Ποντιακό χιπ χοπ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα παιδιά!

Κύκνεεε πονάει το χέρι μου, έλα να κάνουμε παρέα να πούμε τον πόνο μας.. Το δικό σου χέρι πως είναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Είναι αγαπημένος :-) άσε τους άλλους να λενε
    Όντως, έχει κάτι αυτή η φωνή του.. Το αγαπημένο μου κομμάτι του είναι αυτό εδώ. Μου το είχε γράψει η ξαδέρφη μου σε κασέτα και το άκουγα στο walkman στο σχολείο, γύριζα και την κασέτα με το στυλό. Τι σου λέει όμως τώρα ο γεροboomer.. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κασέτα είναι αυτό που είχαμε πριν τα CD για να διώχνουμε τα περιστέρια..

Senior Member
    Κι άλλο ένα αγαπημένο που το έχω συνδέσει με εκείνη την εποχή στο σχολείο και το άκουγα εκείνο τον καιρό. Αφού σου αρέσει και η Αρβανιτάκη δικό σου, χάρισμά σου

Senior Member
    ..Και στο καπάκι αυτό.. Και κάπως έτσι με συνοπτικές διαδικασίες καταστρέφονται οι αλγόριθμοι. Youtube checkmated. Coach potato wins :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Τώρα μάλιστα, με μένα life coach σωθήκατε.. Δε γίνεται να είμαι ο επίσημος couch potato του φόρουμ? Άσε εσύ, μην αλλάζεις θέμα, σε έχω άχτι από χτες. Όντως με μάτιασες και πήγα κι έπεσα και τώρα πονάει το χέρι μου. Εσύ φταις και δεν ακουω κουβέντα.. Άλλη φορά να με φτύνεις εγκαίρως πριν να είναι αργά..

Κοίτα, μουσική παρέα σίγουρα και εννοείται αυτό και ο Κότσιρας όντως είναι αγαπημένος αλλά εγώ μπορεί να ακούω πολλά και ετερόκλητα μεταξύ τους πράγματα. Πλέον ο αλγόριθμος του youtube δεν ξέρει πως να μου συμπεριφερθεί και απλά μου πετάει κάτι ασυνάρτητα.. Δε φταίω εγώ πάντως, άλλος αποφασίζει. Ό,τι κάθεται καλά στο αυτί μου και του αρέσει εγώ θα το ακούσω δεν πα να είναι και η Παπαλάμπραινα.. Όπως έλεγε και ο Duke Ellington υπάρχουν μόνο δυο είδη μουσικής, αυτή που μας αρέσει και αυτή που δεν μας αρέσει.

Η συνέχεια με Ποντιακό χιπ χοπ..

Περαστικά Βασίλη!!! Ωχ, βρε τόση δύναμη έχει το κακό μάτι και έπαθες όλα αυτά. Λοιπόν, ωραίο αυτό του Duke Ellington , το κλέβω να το λέω κι εγώ! Αγαπημένος ο Στελάρας! Ζιγκουάλα, ζιγκουάλα, ζιγκουάλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα παιδιά!

Μπράβο κυκνάκι, ωραία επιλογή. Όσοι δεν το έχετε ακούσει, να το ακούσετε οπωσδήποτε. Ένα τραγούδι κάθε στίχος και νόημα:

Φυσάει αέρας, αέρας λυσσασμένος
    Βαθιά τα χέρια μου στις τσέπες του καημού
    Χωρίς εσένα πια γυρίζω παγωμένος
    Με τα σημάδια του αποχωρισμού

Έλα και κόψε με στα δυο
    Με μια ματιά μαχαίρι ματωμένο
    Δύο φορές να σ' αγαπώ
    Και δυο ζωές για να σε περιμένω...

Senior Member
    Μπράβο κυκνάκι, ωραία επιλογή. Όσοι δεν το έχετε ακούσει, να το ακούσετε οπωσδήποτε. Ένα τραγούδι κάθε στίχος και νόημα:

Φυσάει αέρας, αέρας λυσσασμένος
    Βαθιά τα χέρια μου στις τσέπες του καημού
    Χωρίς εσένα πια γυρίζω παγωμένος
    Με τα σημάδια του αποχωρισμού

Έλα και κόψε με στα δυο
    Με μια ματιά μαχαίρι ματωμένο
    Δύο φορές να σ' αγαπώ
    Και δυο ζωές για να σε περιμένω...
    Χαίρομαι που σου άρεσε Όντως έχει νόημα... Γενικά προσέχω τους στίχους στα τραγούδια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 58 of 71 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast

Tags for this Thread