Results 76 to 90 of 99
Thread: Δεν "ανεβαίνω" ποτέ πια.
-
24-03-2025, 20:29 #76
Σοβαρά τώρα;
Μόλις σου είπα πως θυμήθηκαν να με πάνε στον ιατροδικαστή 2 εβδομάδες μετά. I mean?????
ΤΙ πιστεύεις ότι υπάρχει ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ
Ή που με τρολλάρετε ή που δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάω.
- 24-03-2025, 21:06 #77HarleyQuinnGuest
Κοπελάρα μου, έζησες έναν βιασμό και δεν βρήκες το δίκιο σου -δηλαδή δεν τιμωρήθηκε αυτός που σου το έκανε - και αυτό είναι που σε βαραίνει, όπως θα βάραινε κάθε γυναίκα πιστεύω που θα το ζούσε αυτό.
Αν είναι γνωστός σου να πας να τον καταγγείλεις και άσε τους ψυχίατρους - η τιμωρία του και η δικαίώση σου θα σε απαλύνει. Μίλα όμως και με αυτούς. Δεν σε κοροϊδεύουμε, πραγματικά βοηθούν.
Όπως και η φαρμακευτική αγωγή βοηθά.
Στεναχωριέσαι που μπήκες ψυχιατρείο κι αυτό είναι λογικό, όμως όπως λες βρισκόσουν σε μια κατάσταση αλλιώτικη ρε συ μετά τον βιασμό σου, δεν μπορούσες να συνέλθεις ψυχολογικά. Πού αλλού να σε έστελναν για να σε συνεφέρουν μετά από αυτό το τραυματικό γεγονός.
Επιπλέον λες πως έχεις οριακή διαταραχή.
Εάν έχεις αυτή την διαταραχή τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ψυχικό σου κόσμο καθώς αυτή η ασθένεια είναι μέρος του χαρακτήρα σου και δεν θεραπεύεται με φάρμακα, όπως λες κι εσύ. Πρέπει να κάνεις εντατική ψυχοθεραπεία για χρόνια ώστε να έρθεις στα ίσια σου.
Αν χρειάζεσαι κάποιον άνθρωπο να μιλήσεις από κοντά, εγώ είμαι εδώ. Μπέσα σου το λέω στείλε μου μήνυμα όποτε θέλεις και συναντιόμαστε όπου θέλεις να μου πεις ό,τι θέλεις κι εγώ θα σε ακούσω. Γυναίκα είμαι στρέιτ και 35 ετών. Και δεν κωλώνω να βοηθήσω κάποιον αν μπορώ και αν γουστάρεις.
Όσο για το αν είσαι άσχημη...αχ .. έχω ένα θρεντ στα 23 μου εδώ που μιλάω γι' αυτό το θέμα που με επηρέαζε πολύ.
Ένιωθα κι εγώ άσχημη κι όμως πέρασαν τα χρόνια και κατάλαβα ότι τελικά δεν ήμουν ή ήμουν αλλά βελτιώθηκα με προσπάθειες.
Τέλος πάντων, ας μη σε κουράζω άλλο. Κράτα μόνο ότι αν θες έναν άνθρωπο είμαι εγω εδώ για σενα αν με θες.
Κατά τα άλλα οπλίσου με κουράγιο, δύναμη, πάρε παράδειγμα από άλλες γυναίκες που βιάστηκαν για να δεις πως αντιμετώπισαν το θέμα και ίσως αυτό σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κι εσύ το τραύμα σου.Last edited by HarleyQuinn; 24-03-2025 at 23:51.
24-03-2025, 22:43 #78
24-03-2025, 23:06 #79
Δεν μπορεις να φταις για κατι που δεν εκανες ποτέ. Ούτε ευθυνεσαι για την φυσική εμφανισή σου. Η μανιοκαταθλιψη, η οριακη διαταραχη και ο,τι αλλο σε ταλαιπωρει ειναι που καπως πρεπει να αντιμετωπιστουν. Τα χαπια μπορει να σε ριχνουν στο κρεβατι, αλλα η απουσια τους θα εχει ακομα χειροτερο αποτελεσμα, γιατι ναι, υπαρχει και χειροτερο. Η δοσολογία ομως ειναι κατι που πρεπει να συζητας εκτεταμενα με τον ψυχιατρο, καθως ενδεχεται να ισορροπησεις καλυτερα αν σου εγκρίνει τροποποιηση δοσης. Για κανεναν λογο μην σταματάς τα χαπια διοτι κινδυνευεις περισσοτερο.
26 χρονων εισαι, εχεις την ζωη μπροστα σου, μην τα παρατάς. Για να κανεις μια κανονικη ανθρωπινη ερωτική σχεση πρεπει στατιστικά να γνωρισεις πολυ κοσμο μεχρι να πετυχεις αυτον που θα εχει περισσοτερη ενσυναισθηση και θα βλεπει λιγοτερο την εμφανιση ως βασικο κριτηριο.
Στο θεμα εμφανισης, υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις, εαν το μειονεκτημα εχει να κάνει με παχυσαρκία. Εαν δεν ειναι το βαρος που σε προβληματιζει (η απωλεια βαρους δεν ειναι τοσο δυσκολη οσο νομιζουν πολλοι) και εστιαζεις στα χαρακτηριστικά του προσωπου, να ξερεις οτι ενα προσωπο γινεται πιο ομορφο οταν ειναι χαμογελαστο, πάντα.
25-03-2025, 08:14 #80
Harley είσαι ο μόνος λογικός άνθρωπος εδώ (και σε πολλά φόρουμ) που κατάλαβε. Που με κατάλαβε. Πραγματικά με κατάλαβες και κατάλαβες και πράγματα που δεν είχα την δύναμη να πω. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ. Ξεχωρίζεις. Σε ευχαριστώ. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω μια αγκαλιά.
Και μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι σαν εσένα. Αντί για 1 στους 100 που δεν έχουν ιδέα και δεν ακούνε κιόλας.
02-05-2025, 05:21 #81
Καλησπέρα δεν μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω γιατί δεν έχω περάσει τόσα σοβαρά πράγματα σαν εσένα αλλά καταλαβαίνω τον θυμό σου. Εδώ πέρα αναφέρεις ένα σοβαρό πρόβλημα και οι περισσότεροι σου λένε πήγαινε σε ψυχίατρο η τι φάρμακα παίρνεις αντί να ασχοληθούν πραγματικά με το πρόβλημα. Όσον αφορά την ψυχιατρική κλινικη πραγματικά είναι ότι χειρότερο εγώ μπήκα γιατί είχα καταθλιψη και γνώρισα To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση, δεν νιώθω ότι άξιζε να μπω εκεί όπως και εσύ δεν άξιζες να μπεις, το αντίθετο μάλιστα. Δεν ξέρω αν έχεις πει για τον βι@μό σε κάποιον συγγενή σου αλλά εγώ προσωπικά αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ένιωθα πολύ χάλια. Εγώ είμαι μαζί σου και πραγματικά κάνε τα πάντα για να χωσουν στην φυλακή αυτό το σκουπίδι. Βλέπω έχεις ανοίξει πολλά νήματα και καλά κάνεις, σαν εκτόνωση είναι να γράφεις εδώ η όταν είσαι τελείως απελπισμένος, κουράγιο και κράτα γερά!!!!
Last edited by Aeon; 02-05-2025 at 13:00.
02-05-2025, 07:15 #82
καλημερα.
εσυ που ξερεις πραγματικα το προβλημα, να μας το πεις και σε εμας..
η κοπελα αναφερει μια πολυ συγκεκριμενη διαγνωση, που ειναι γνωστο οτι θελει απαραιτητα αγωγη. ΟΧΙ προαιρετικα, ΟΧΙ καπου- καπου, αλλα συνεχομενα.
δεν περναει με ευχες, ουτε με καραμελες αυτη η παθηση.
το φορουμ ειναι για συζητησεις, εφοσον καποιος πασχων ακολουθει την θεραπεια του, δεν ειναι για θεραπειες.
οταν καποιος πασχει απο μια σοβαρη ψυχικη νοσο, παει πρωτα στον γιατρο του και ακολουθει αγωγη, δεν ερχεται εδω για θεραπεια.
και μαλλον τελικα δεν ειναι τυχαιο το οτι το μελος δεν απαντα ποτε στην ερωτηση αν παιρνει την αγωγη του.
κατα τα αλλα, χαιρομαι που συμπασχεις και λες εναν λογο συμπαραστασης, ειναι πολυ σημαντικο. αλλα πιο σημαντικο ακομα ειναι να ακολουθησει αγωγη...
επισης, να ξερεις οτι εφοσον εχεις παει ψυχιατρειο, μπορει καποιοι να σε αποκαλουν τρελη, οπως αποκαλεσες εσυ αυτους που ειδες εκει.
αυτα...
02-05-2025, 07:54 #83
To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 02-05-2025 at 12:59.
02-05-2025, 07:59 #84
To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση - Το μέλος έχει διαγραφεί (πολλαπλό προφίλ)
Last edited by Aeon; 02-05-2025 at 13:22.
02-05-2025, 08:03 #85
4 ποστ και μπήκες για να κάνεις επίθεση στα μέλη εδώ. Ότι εδώ μέσα δεν καταλαβαίνουμε. Άνθρωποι απλοί, που έχει ο καθένας τα δικά του προβλήματα τι έπρεπε να πούμε; Να κάνουμε διάγνωση? Να δώσουμε συνταγή για φαρμακευτική αγωγή; Φαίνεται ότι βασανίζεται και θα ήταν καλό να πάρει βοήθεια.
Και όπως βλέπω μετά την έκανες πιο συγκεκριμένη την επίθεση.Last edited by Aeon; 02-05-2025 at 12:59.
02-05-2025, 08:05 #86
εφόσον λες οτι έχεις περάσει κατάθλιψη δεν θα έπρεπε να λες τρελούς και καταστρεμμένους τους ανθρώπους που πάσχουν απο μια ψυχική νόσο. Γενικά και να μην έχεις περάσει κάτι είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες απόψεις εν ετη 2025.
όπως σου είπε και άλλο μέλος πιο πάνω δεν είμαστε ειδικοί για να λύνουμε θέματα, τη γνώμη μας λέμε, και την έχουμε πει πολλές φορές για το συγκεκριμένο μέλος.
02-05-2025, 08:13 #87
Η αλήθεια είναι αυτή γνώρισα εγκληματίες πρεζόνια, δεν κρίνω κανέναν με ψυχική νόσο αλλά εκεί βλέπεις τα πάντα, δεν είναι καλή εμπειρία για κανέναν, όσο για την αγωγή αν δεν θες το προσπαθήσεις ο ίδιος δεν σου κάνουν τπτ τα φαρμακα
02-05-2025, 08:15 #88
To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση - Το μέλος έχει διαγραφεί (πολλαπλό προφίλ)
Last edited by Aeon; 02-05-2025 at 13:22.
02-05-2025, 08:18 #89
02-05-2025, 08:59 #90
To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
υ.γ. ο,τι με απασχολει το εχω συζητησει. εσυ απο που κρινεις οτι "δεν λεω την ιστορια μου"; επειδη το λενε τα τρολ και το παπαγαλιζεις; δεν εχω "ιστορια" ψυχικης νοσου αν αυτο εννοεις. ο,τι αλλο με απασχολησε αυτα τα χρονια, το εχω συζητησει ακτα καιρους. ανοιξε τα στραβα σου και διαβασε 20000 μηνυματα αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ...Last edited by Aeon; 02-05-2025 at 13:01.