Avoidant συμπεριφορά - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Η ξενερα μπορεί να προέρχεται επειδή έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γενικά και στα ραντεβού και στο σπίτι και εγώ είδε ότι δεν ανταπέδωσα με πάθος, οπότε δεν βρήκε τη χημεία που έψαχνε σε μένα. Δεν έχει τελειώσει κάτι αν υπάρξει επικοινωνία κάποια στιγμή κατά τη γνώμη μου, αν είναι μόνο αυτός ο λόγος τότε μια χαρά διορθώνεται με επικοινωνία, δε γίνεται να μου λες ότι δεν υπάρχει ελπίδα επειδή ξενέρωσε με τη ψυχρή σεξουαλικά στάση μου απέναντι της. Σου λέω είναι ένα άτομο που θυμάται έντονα το παρελθόν, αν πες γίνει μια συνάντηση τυχαία και επαναπροσεγγισω με σωστό τρόπο κάτι μπορεί να γίνει, να καταλάβει ότι και εγώ την ήθελα αλλά ήμουν φοβικός και δε το έδειξα
    τι εννοεις "μονο";;
    το σεξ ειναι το πιο σημαντικο αναμεσα σε ανθρωπους που δν γνωριζονται ωστε να αναπτυξουν αγαπη και συντροφικα συναισθηματα.
    αν δεν δουλευει το σεξ στην πρωτη φαση της γνωριμιας, τπτ αλλο δεν εχει σημασια... πας παρακατω.

κι επειδη σκεφτεται το παρελθον, τι λεει αυτο; μπορει την δικη σας γνωριμια να την σκεφτεται σαν λαθος της και να αναπολει καποιον αλλον απο το παρελθον της.

ξεχνας οτι αυτη δεν εχει καμια διαθεση για "επικοινωνια" και μπορει να μην εχει και στο μελλον.
    με το ζορι επικοινωνια, δεν γινεται...
    αν γινει τυχαια συναντηση, που ειναι πολυ πιθανον γιατι εχετε κοινο κυκλο, θα ειναι λαθος να επαναπροσεγγισεις, στο εχω ξαναπει.

Senior Member
    Για μένα δεν ανήκει στο παρελθόν, όταν βιώνω κάτι έντονο και ουσιαστικό δεν το αφήνω να φύγει έτσι. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε να δω τη ζωή αλλιώς τις σχέσεις αλλιώς. Κρατάω τη πόρτα ανοιχτή, έχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μου, ελπίζω και για αυτήν να είμαι το ίδιο, όσο ήμασταν μαζί τουλάχιστον αυτό μου έδειξε, και έστω έμμεσα είναι ακόμα στη ζωή μου
    αυτο ακουγεται εως και τρομακτικο ξερεις, οταν ο αλλος εχει φυγει ηδη και εχει δηλωσει οτι του τελειωσε...

οσο για την ζωη και τις σχεσεις, πως τα εβλεπες δηλαδη πριν την γνωρισεις και πως τα ειδες μετα απο τις 3 αυτες συναντησεις και την ολη επικοινωνια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι εννοεις "μονο";;
    το σεξ ειναι το πιο σημαντικο αναμεσα σε ανθρωπους που δν γνωριζονται ωστε να αναπτυξουν αγαπη και συντροφικα συναισθηματα.
    αν δεν δουλευει το σεξ στην πρωτη φαση της γνωριμιας, τπτ αλλο δεν εχει σημασια... πας παρακατω.

κι επειδη σκεφτεται το παρελθον, τι λεει αυτο; μπορει την δικη σας γνωριμια να την σκεφτεται σαν λαθος της και να αναπολει καποιον αλλον απο το παρελθον της.

ξεχνας οτι αυτη δεν εχει καμια διαθεση για "επικοινωνια" και μπορει να μην εχει και στο μελλον.
    αν γινει τυχαια συναντηση, που ειναι πολυ πιθανον γιατι εχετε κοινο κυκλο, θα ειναι λαθος να επαναπροσεγγισεις, στο εχω ξαναπει.
    Αυτη μπορεί με κάποιο τρόπο να δείξει δειλά σημάδια επαναπροσέγγισης. Μπορεί να τη σκέφτεται σαν λάθος επειδή δεν είδες την ανταπόκριση που περίμενε, μπορεί όμως να σκέφτεται τι μπορεί να γινόταν αν δινόταν παραπάνω χρόνος, να μπει λόγο στη θέση μου. Δε λέω ότι θα γίνει απαραίτητα αλλά μπορεί να το σκέφτεται ακόμα, αλλά αυτή λειτουργεί πολύ με την επαφή οπότε αν τη δω θα καταλάβω σε τι φάση βρίσκεται.

Senior Member
    αυτο ακουγεται εως και τρομακτικο ξερεις, οταν ο αλλος εχει φυγει ηδη και εχει δηλωσει οτι του τελειωσε...

οσο για την ζωη και τις σχεσεις, πως τα εβλεπες δηλαδη πριν την γνωρισεις και πως τα ειδες μετα απο τις 3 αυτες συναντησεις και την ολη επικοινωνια;
    4 συναντήσεις ήταν συνολικά, κάποτε αν με ρωταγες θα σου έλεγα να πηγαίνεις με όποια να'ναι χωρίς να σε νοιάζει τίποτα άλλο απλά να περνάς καλά. Τώρα καταλαβαίνω τι πραγματικά έχει αξία , κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο, δε ξέρω αν θα έβγαινε με τη συγκεκριμένη η αν θα βγει αν υπάρξει επαναπροσέγγιση, αλλά σου λέω ποιο ήταν το μάθημα μου

Senior Member
    τι εννοεις "μονο";;

Επίσης μιλάς για το σεξουαλικό μόνο , εγώ ούτε καν τη φίλησα στο στόμα ποτέ, σε κανένα ραντεβού, αυτή το ξεκίναγε πάντα και μου λες και για σεξ χαχαχα

Senior Member
    Αυτη μπορεί με κάποιο τρόπο να δείξει δειλά σημάδια επαναπροσέγγισης. Μπορεί να τη σκέφτεται σαν λάθος επειδή δεν είδες την ανταπόκριση που περίμενε, μπορεί όμως να σκέφτεται τι μπορεί να γινόταν αν δινόταν παραπάνω χρόνος, να μπει λόγο στη θέση μου. Δε λέω ότι θα γίνει απαραίτητα αλλά μπορεί να το σκέφτεται ακόμα, αλλά αυτή λειτουργεί πολύ με την επαφή οπότε αν τη δω θα καταλάβω σε τι φάση βρίσκεται.
    μπορει και οχι, ομως...
    να σου θυμισω οτι εχει κι αλλου πορτοκαλιες..

αν για καποιον λογο θεωρησεις οτι δεν εχεις χημεια με καποιον, που δεν συνδεεσαι, εισαι στην τριτη γνωριμια καλη ωρα, δεν εχεις λογους να επανερθεις. πας παρακατω. αυτο, δεν καταλαβαινεις εσυ.
    θεωρεις οτι επειδη εσυ πιστευεις οτι ηταν δεν ξερω ποσο σημαντικη καρμικη γνωριμια, οτι κι εκεινη θα το εχει ετσι στο μυαλο της.

τα σημαδια δειχνουν οτι ΟΥΤΕ ΚΑΝ...
    αν το ειχε ετσι, δεν θα εφευγε με τετοια ευκολια, ουτε θα σου ελεγε αυτα που σου ειπε.

Senior Member
    Επίσης μιλάς για το σεξουαλικό μόνο , εγώ ούτε καν τη φίλησα στο στόμα ποτέ, σε κανένα ραντεβού, αυτή το ξεκίναγε πάντα και μου λες και για σεξ χαχαχα
    αυτο λεω κι εγω... ξενερωσε η γυναικα. σεξ μπορει να μην εχει κανει, αλλα ολο και θα εχει φασωθει.. ουτε φιλι στο τριτο ραντεβου κι εσυ επιμενεις οτι ειχατε "σχεση" γιατι ετσι ειχατε πει, ουτε στο δημοτικο δεν γινεται...

Senior Member
    μπορει και οχι, ομως...
    να σου θυμισω οτι εχει κι αλλου πορτοκαλιες..

αν για καποιον λογο θεωρησεις οτι δεν εχεις χημεια με καποιον, που δεν συνδεεσαι, εισαι στην τριτη γνωριμια καλη ωρα, δεν εχεις λογους να επανερθεις. πας παρακατω. αυτο, δεν καταλαβαινεις εσυ.
    θεωρεις οτι επειδη εσυ πιστευεις οτι ηταν δεν ξερω ποσο σημαντικη καρμικη γνωριμια, οτι κι εκεινη θα το εχει ετσι στο μυαλο της.

τα σημαδια δειχνουν οτι ΟΥΤΕ ΚΑΝ...
    αν το ειχε ετσι, δεν θα εφευγε με τετοια ευκολια, ουτε θα σου ελεγε αυτα που σου ειπε.
    Έφυγε με τέτοια ευκολία γιατί είδε ότι δε προχωράει όπως νόμιζε και είχε πολύ μεγάλη ξενερα, λογικά είπε ότι αφού αυτός άλλα λέει και άλλα κάνει γιατί να πω στο κόπο να προσπαθήσω περισσότερο ενώ ήδη του έχω δώσει τόσα σημάδια ότι τον θέλω? Μάλλον δε με θέλει τόσο ας αποχωρήσω για να ξενερώσω περισσότερο

Senior Member
    αυτο λεω κι εγω... ξενερωσε η γυναικα. σεξ μπορει να μην εχει κανει, αλλα ολο και θα εχει φασωθει.. ουτε φιλι στο τριτο ραντεβου κι εσυ επιμενεις οτι ειχατε "σχεση" γιατι ετσι ειχατε πει, ουτε στο δημοτικο δεν γινεται...
    Εντάξει με φίλησε αυτή το ίδιο είναι της έδωσα πρωτοβουλία, νόμιζα θα της άρεσε αυτό.

Senior Member
    Εντάξει με φίλησε αυτή το ίδιο είναι της έδωσα πρωτοβουλία, νόμιζα θα της άρεσε αυτό.
    μας τρολαρεις ρε φιλε;
    ποιο σημειο απο το να προχωρησεις κι αν ενοχληθει θα στο πει, δεν καταλαβες;
    αν της αρκουσε να φιλαει χωρις ανταποκριση, καθοταν και σπιτι της..

Senior Member
    Έφυγε με τέτοια ευκολία γιατί είδε ότι δε προχωράει όπως νόμιζε και είχε πολύ μεγάλη ξενερα, λογικά είπε ότι αφού αυτός άλλα λέει και άλλα κάνει γιατί να πω στο κόπο να προσπαθήσω περισσότερο ενώ ήδη του έχω δώσει τόσα σημάδια ότι τον θέλω? Μάλλον δε με θέλει τόσο ας αποχωρήσω για να ξενερώσω περισσότερο
    οχι.
    λογικα ειπε, δεν ειναι σεξουαλικος ο τυπος, δεν εχουμε χημεια, δεν νοιωθει απο φιλια και χαδια, δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε αλλο. ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ!

Senior Member
    Λίαν συντόμως και σειρά στο νετφλιξ.

Senior Member
    οχι.
    λογικα ειπε, δεν ειναι σεξουαλικος ο τυπος, δεν εχουμε χημεια, δεν νοιωθει απο φιλια και χαδια, δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε αλλο. ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ!
    Ναι αυτό μπορεί να το εξέλαβε ως έλλειψη ενδιαφέροντος από μεριάς μου αυτό εννοώ, ότι δε τη βλέπω τόσο ερωτικά τελικά, οπότε λέει ότι δεν έχει νόημα να ασχολείται άλλο με κάποιον δεν τoυ αρέσει και τόσο μάλλον
    Last edited by Jim444; 03-06-2025 at 15:52.

Senior Member
    Ναι αυτό μπορεί να το εξέλαβε ως έλλειψη ενδιαφέροντος από μεριάς μου αυτό εννοώ, ότι δε τη βλέπω τόσο ερωτικά τελικά, οπότε λέει ότι δεν έχει νόημα να ασχολείται άλλο με κάποιον δεν τoυ αρέσει και τόσο μάλλον
    οχι, σου λεω.
    εγω πιστευω οτι νομιζει οτι δεν εισαι σεξουαλικος ΕΣΥ, οχι οτι δεν σου αρεσει εκεινη.
    οτι ετσι θα φεροσουν με οποιαδηποτε δηλαδη...

για να μην σου πω οτι μπορει και να της περναει απο το μυαλο οτι εισαι γκει και ψαχνεις γυναικα για ξεκαρφωμα...
    εγω, αν φιλουσα καποιον που εδειχνε να του αρεσω, μιλουσαμε για σχεσεις και παρεα και δεν ανταποκρινοταν, θα το σκεφτομουν σιγουρα οτι μπορει να ειναι γκει...

το ρεζουμε ειναι οτι δεν της αρεσεις εσυ, δεν φοβαται μηπως δεν σου αρεσει, εκεινη...

Senior Member
    οχι, σου λεω.
    εγω πιστευω οτι νομιζει οτι δεν εισαι σεξουαλικος ΕΣΥ, οχι οτι δεν σου αρεσει εκεινη.
    οτι ετσι θα φεροσουν με οποιαδηποτε δηλαδη...

για να μην σου πω οτι μπορει και να της περναει απο το μυαλο οτι εισαι γκει και ψαχνεις γυναικα για ξεκαρφωμα...
    εγω, αν φιλουσα καποιον που εδειχνε να του αρεσω, μιλουσαμε για σχεσεις και παρεα και δεν ανταποκρινοταν, θα το σκεφτομουν σιγουρα οτι μπορει να ειναι γκει...

το ρεζουμε ειναι οτι δεν της αρεσεις εσυ, δεν φοβαται μηπως δεν σου αρεσει, εκεινη...
    Μια χαρά το φοβάται, αν δεν βλέπει ανταπόκριση σε κάποιον που της αρέσει πολύ, αρχίζει να έχει αμφιβολίες, όποτε λέει ας μη το συνεχίσω και πληγωθώ περισσότερο. Μια χαρά βγάζει νόημα και δικαιολογεί την τόσο απότομη αλλαγή στάσης 2 φορές, φόβος απόρριψης, διπλή ξενερα, αντίο. Δεν την έκανα να νιώσει ποθητή. Για άτομα με απειρία είναι συνηθισμένο, εδώ εγώ μετά το πρώτο μας ραντεβού είχα αμφιβολίες αν με βλέπει σαν φίλο, δεν είχα βγεί ποτέ ραντεβού με κοπέλα στη ζωή μου. Προφανώς είχε τον ίδιο φόβο που είχα και εγώ, αν όντως ενδιαφέρεται, αν όντως ενδιαφέρομαι, είδε ότι στο πιο ερωτικό δεν υπάρχει ανταπόκριση και απομακρύνθηκε. Της άρεσα πολύ, δεν ανταποκρινομουν όπως περίμενε, ξενέρωσε πολύ άσχημα, έχασε τον αρχικό πόθο που είχε για μένα και ήδη είχε κάνει αρκετές προσπάθειες οπότε το άφησε, ένας λόγος παραπάνω να θεώρησε ότι δεν ενδιαφέρομαι τόσο για αυτήν αν το μυαλό μου είναι σε άνδρες (που νομίζω είναι ακραίο να σκέφτηκε κάτι τέτοιο)
    Last edited by Jim444; 03-06-2025 at 17:51.

Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast