Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 340
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 340 of 355 FirstFirst ... 240290330338339340341342350 ... LastLast
Results 5,086 to 5,100 of 5311
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ααα μπαρδον.. Κατάλαβα ότι ψάχνεις και παρέα για να πάτε θάλασσα (το είχες γράψει και πριν λίγες μέρες).. Πέρα του ότι ήθελες να μας ενημερώσεις για το τι έγινε.
    Θα σου πω.. Μπράβο που μίλησες..
    Κανεις λάθος δεν είπα ότι ψάχνω παρέα για να πάμε θάλασσα. Είπα ότι η συγκοινωνία δεν με βολεύει να πάω θάλασσα εδώ που μένω κ μ έστειλε η rainbow να πάμε μαζί αν θέλω:-) Anyway το είπα για να προστατέψω και άλλα άτομα ειδικά τη wanderer..από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει οτι θέλει:-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Κανεις λάθος δεν είπα ότι ψάχνω παρέα για να πάμε θάλασσα. Είπα ότι η συγκοινωνία δεν με βολεύει να πάω θάλασσα εδώ που μένω κ μ έστειλε η rainbow να πάμε μαζί αν θέλω:-) Anyway το είπα για να προστατέψω και άλλα άτομα ειδικά τη wanderer..από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει οτι θέλει:-)
    Οκ..κατάλαβα λάθος (για τότε) ..
    Καλά έκανες και μίλησες..

Senior Member
    ψήνεται κανείς για θάλασσα... ? Βέβαια εκτός από σένα Vassili γιατί είσαι μονο για να παίρνεις μάτι εφόσον δεν μπορείς να κάθεσαι στον ήλιο... :-)
    Εχεις κανει λαθος Μαρια, δεν ισχυει αυτο που σκεφτηκες. Κατανοω το σκεπτικισμο σου, φυσικα και δεν πρεπει να ειμαστε αφελεις με τους ανθρωπους, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ισχυει αυτο που σκεφτηκες. Εν προκειμενω δεν ισχυει , δεν ειχα κατι τετοιο στο μυαλο μου οταν σου ειπα για το μπανιο. Απλα απαντησα σε κατι που εσυ το εθιξες στο φορουμ και αντι να το γραψω δημοσια σου το εστειλα σε μηνυμα, αυτο ειναι ολο.

Senior Member
    Vassili σταμάτα να μου στέλνεις κατεβατά στο viber ότι και καλά έχω επηρεαστεί από το George και ότι θέλεις γράψε το εδώ εφόσον τα διαβάζεις..έχω κριτική σκέψη και έχω τα μηνύματα που μ έστειλες τότε

Senior Member
    Vassili σταμάτα να μου στέλνεις κατεβατά στο viber ότι και καλά έχω επηρεαστεί από το George και ότι θέλεις γράψε το εδώ εφόσον τα διαβάζεις..έχω κριτική σκέψη και έχω τα μηνύματα που μ έστειλες τότε
    Από εμένα πώς γίνεται να επηρεαστείς? Αφού δεν μιλάμε εγώ και εσύ..
    Βασίλη, όταν έχεις κάτι να πεις για κάποιον.. Να στεκεσαι μπροστά του και να τα λες, αντε γιατί πολύ σε ανεχτηκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εχεις κανει λαθος Μαρια, δεν ισχυει αυτο που σκεφτηκες. Κατανοω το σκεπτικισμο σου, φυσικα και δεν πρεπει να ειμαστε αφελεις με τους ανθρωπους, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ισχυει αυτο που σκεφτηκες. Εν προκειμενω δεν ισχυει , δεν ειχα κατι τετοιο στο μυαλο μου οταν σου ειπα για το μπανιο. Απλα απαντησα σε κατι που εσυ το εθιξες στο φορουμ και αντι να το γραψω δημοσια σου το εστειλα σε μηνυμα, αυτο ειναι ολο.
    Βρε άσε τα σάπια που μου έστελνες κατεβατά στο viber να πάμε θάλασσα και εσύ να πίνεις καφέ ενώ έχεις σοβαρή δερματοπαθεια και βγάζεις φουσκάλες με το που σε βλέπει ο ήλιος! Και όλα αυτά με τη κλάψα ότι έχεις να πας 10 χρόνια θάλασσα..και μετά μ έλεγες να πάμε πισίνα στο giardino εγώ να κολυμπαω και εσύ να κάθεσαι να πίνεις το καφέ σου ! Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ

Senior Member
    Βρε άσε τα σάπια που μου έστελνες κατεβατά στο viber να πάμε θάλασσα και εσύ να πίνεις καφέ ενώ έχεις σοβαρή δερματοπαθεια και βγάζεις φουσκάλες με το που σε βλέπει ο ήλιος! Και όλα αυτά με τη κλάψα ότι έχεις να πας 10 χρόνια θάλασσα..και μετά μ έλεγες να πάμε πισίνα στο giardino εγώ να κολυμπαω και εσύ να κάθεσαι να πίνεις το καφέ σου ! Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ
    Εγώ που κολλάω σε όλο αυτό?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Από εμένα πώς γίνεται να επηρεαστείς? Αφού δεν μιλάμε εγώ και εσύ..
    Βασίλη, όταν έχεις κάτι να πεις για κάποιον.. Να στεκεσαι μπροστά του και να τα λες, αντε γιατί πολύ σε ανεχτηκα.
    Καλησπερα Γιωργο, δεν ειπα κατι πισω απο την πλατη σου, απλα ειπα στην Μαρια οτι εχει κανει λαθος για αυτο που πιστευει για μενα και οτι ενδεχομενως να επηρεαστηκε απο αυτα που γραφτηκαν χτες στο φορουμ, αυτο ηταν ολο, αν θελει ας το επιβεβαιωσει η ας το διαψευσει η Μαρια, ας κανει οτι θελει.

Senior Member
    Δεν αρνουμαι οτι σου τα ειπα ολα αυτα. Στο κομματι περι κλαψας και στα υπολοιπα συμερασματα που εβγαλες για μενα διαφωνουμε, ειναι λαθος, δεν ισχύουν αυτα που σκεφτηκες. Ειναι απλα δικες σου υποψιες. Και η αληθεια ειναι οτι με αδικεις Μαρια. Δε σου εχω κανει κατι που να το δικαιολογει ολο αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Καλησπερα Γιωργο, δεν ειπα κατι πισω απο την πλατη σου, απλα ειπα στην Μαρια οτι εχει κανει λαθος για αυτο που πιστευει για μενα και οτι ενδεχομενως να επηρεαστηκε απο αυτα που γραφτηκαν χτες στο φορουμ, αυτο ηταν ολο, αν θελει ας το επιβεβαιωσει η ας το διαψευσει η Μαρια, ας κανει οτι θελει.
    Φυσικά και είπες κάτι πίσω από την πλάτη μου. Υποτίμησες την Μαρία, ότι δεν είναι ικανή να καταλάβει τις προθέσεις σου και πως επηρεάστηκε από εμένα επειδή ξέρω κάτι άλλο που έκανες σε ένα άλλο μέλος του φορουμ. Που ενώ το ήξερα, συνέχισα να σου μιλάω γιατί σκέφτηκα ο ηλιθιος ότι δεν είχες κακή πρόθεση. Αν και έφερες ένα άτομο που συμπαθώ σε πολύ άβολη θέση, σκέφτηκα αυτό. Και μετά σε έβλεπα να κάνεις κομμα με διαφορά αλλά μέλη για θέματα που δεν σε αφορούν και πάλι συνέχισα να σου μιλάω.. Αλλά ρε Βασιλάκη, να φτάσεις στο σημείο να ζητάς από κοπέλες του φορουμ να βγείτε για να τις δεις με το μαγιό, δεν το περίμενα. Το να σου αρέσει κάποια από το φόρουμ, δεν το θεωρώ κακο. Μπορεί να συμβεί. Να μιλάς με κάποιον και να σου βγει το ερωτικο...αλλα να εκμεταλλευεσαι τους ανθρώπους που σε εμπιστευονται το θεωρώ γελοίο και για φτύσιμο. Μην ξανά τολμήσεις να μιλήσεις για μένα χωρίς εμένα. Και να μην με ανακατεύεις στα θέματα σου επειδή έχεις την εντύπωση πως έτσι θα ξεφύγεις.

Senior Member
    Τι να επιβεβαιώσω ότι μου στέλνεις βλακείες στο viber ? Που κολλάει ο Γιώργος να γράψεις ότι επηρεάστηκα από αυτόν? Ότι στέλνεις με δικαιολογία τη κλάψα ότι θες να πάμε θάλασσα μετά το αλλάζεις με πισίνα απλά κ μόνο να πάρεις μάτι...? Και μ λες κιολας να προτείνω και στη rainbow να έρθει μαζί ή σε κάποια άλλη φίλη μου ενώ την ίδια στιγμή γράφεις στη harleyqueen ότι δεν είσαι καλά και δεν θα βγεις ?

Senior Member
    Παιδια, ειστε απολυτα σιγουροι για ολα οπότε δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθησω να πω το οτιδηποτε. Και εδω που τα λεμε δεν εχω και κανενα ζορι ωστε να το κανω.

Senior Member
    Έχεις συνηθίσει να γράφεις κατεβατά με ανούσιο περιεχόμενο και τώρα πια δεν ξέρεις καν τι να γράψεις. Μην γράψεις τίποτα, τα είπα για να προστατεύσω και άλλες κοπέλες ειδικά τη wanderer που βρίσκεται σε ευάλωττη θέση! Είσαι ξεδιάντροπος έφτασες στο σημείο να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα ότι επηρεάστηκα από άλλους λες και είμαι 15 χρονών λες και δεν έχω τα μηνύματα σου ! Εκμετάλλευσαι τη καλοσύνη που σου έχουν δείξει προς δικό σου όφελος !

Senior Member
    Έχεις συνηθίσει να γράφεις κατεβατά με ανούσιο περιεχόμενο και τώρα πια δεν ξέρεις καν τι να γράψεις. Μην γράψεις τίποτα, τα είπα για να προστατεύσω και άλλες κοπέλες ειδικά τη wanderer που βρίσκεται σε ευάλωττη θέση! Είσαι ξεδιάντροπος έφτασες στο σημείο να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα ότι επηρεάστηκα από άλλους λες και είμαι 15 χρονών λες και δεν έχω τα μηνύματα σου ! Εκμετάλλευσαι τη καλοσύνη που σου έχουν δείξει προς δικό σου όφελος !
    Αφού εμείς μαλώναμε.. Πώς γίνεται να σε επηρέασα? Ακόμη και να διάβασες αυτά που έγραψα χθες.. Πώς θα σε επηρέαζαν ε αν αυτός ήταν σωστός απέναντι σου?

Senior Member
    Τι να επιβεβαιώσω ότι μου στέλνεις βλακείες στο viber ? Που κολλάει ο Γιώργος να γράψεις ότι επηρεάστηκα από αυτόν? Ότι στέλνεις με δικαιολογία τη κλάψα ότι θες να πάμε θάλασσα μετά το αλλάζεις με πισίνα απλά κ μόνο να πάρεις μάτι...? Και μ λες κιολας να προτείνω και στη rainbow να έρθει μαζί ή σε κάποια άλλη φίλη μου ενώ την ίδια γράφεις στη harleyqueen ότι δεν είσαι καλά και δεν θα βγεις ?
    Μαρακι, το φορουμ δεν ειναι βαϊμπερ, δεν ειναι ωραιο να λυνετε τα προσωπικα σας στο φορουμ αφου τα ξεκινησατε εκει.