Results 1 to 3 of 3
Thread: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
-
22-06-2025, 19:40 #1
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
Καλησπέρα σας,
Πριν 3 χρόνια πέρασα μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τόσο άρρωστη που έφτασα να λυγισω τελείως ψυχικά. Εχω γράψει αναλυτικά ποστ εδώ και για να είμαι ειλικρινής βοηθήθηκα φουλ. Επισκέφθηκα, ψυχολόγο όπου με έκανε να κάνω εξαρχής ρισταρτ στον εαυτό μου και να βάλω τα πράγματα σε σειρά στο κεφάλι μου. Το καλύτερο όμως που έτυχε είναι ότι έκανα μια σχέση η οποία κράτησε και ένιωσα τρομερά με την κοπέλα αυτή. Δεν είχα μεγάλα ερωτικά συναισθήματα γι αυτήν όσο ήμασταν μαζί, αλλά πέρνουσα μαζί της καλά και σε ανθρώπινο επίπεδο είχε βρεθεί μια χημεία. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν ότι αν και ήμουν εξαρχής ειλικρινής για τα θέματα μου και τις φοβίες μου, αυτή τα είχε δεχτεί. Άλλαξα δουλειά και τα πάντα γενικά, οπότε αισθανόμουν εξαιρετικά. Υπήρχαν όμως θέματα που δεν είχα λύσει. Ή μάλλον τα αμέλησα τελείως. Οι φοβίες μου. Η πρώτη μου φοβία ασφαλώς τα μικρόβια και ότι θα αρρωστήσω από κάτι, και η άλλη ο φόβος οδήγησης. Για το δεύτερο ισωσ Φταίει η ΔΕΠΥ που διαγνωστηκα το ‘22. Και αν για το δεύτερο το δέχτηκε η κοπέλα που ήμουν μαζί και προσπάθησε να με βοηθησει(χωρίς αποτέλεσμα), το πρώτο το βίωσα πικρότατα!
Η κοπέλα αυτή μου απέκρυψε ότι ήταν φορέας HPV και εμφάνισα κονδυλώματα απ το πουθενά. Φρικαρα, η ίδια παραδέχτηκε ότι μου το απέκρυψε και ότι ήταν σε έξαρση ο ιός όταν το κάναμε και μετά από αυτό τη χώρισα. Η ίδια εκλιπαρούσε για συγγνώμη αλλά δεν της απάντησα ποτέ. Να ναι καλά όμως δεν κρατάω κακία.
Εδώ και μηνες έχω τρελαθεί γι αυτό αλλά το χειρότερο είναι η συνέχεια. Το τώρα! Λόγω της φοβίας μου με το αυτοκίνητο που ισωσ προκαλείται από τη ΔΕΠΥ, αδυνατω να κρατήσω κάποια κοπέλα παραπάνω από 1-2 ραντεβού και γίνονται λουης ΑΚΡΙΒΩΣ μόλις μαθαίνουν ότι δεν οδηγώ. Που να μάθαιναν ότι έχω και HPV.
Τώρα όμως είμαι σε μια πραγματικά άρρωστη κατάσταση. Φοβάμαι πολύ να κάνω κάτι με κάποια κοπέλα μην την κολλήσω κάτι, αλλά απ την άλλη νιώθω και πλήρως εγκλωβισμένος λόγω τ ότι είναι αδύνατο να οδηγήσω υπό φυσιολογικές συνθήκες. Ως εκ τούτου πριν φτάσω στην αποφυγή του σεξ έχω φάει ήδη απόρριψη λόγω έλλειψης ικανότητας οδήγησης. Πριν 10 μερες βγήκα με μια κοπέλα το οποίο κύλησε τόσο καλά που δεν το περίμενα, αλλά από προχθές που μου ακύρωσε ραντεβού (που η ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ) λόγω μη οδήγησης δικής μου προφανώς, με έχουν ζώσει ξανά τα φίδια. Αργεί να απαντήσει και δείχνει το ξενέρωμα εκεί που ήταν τέρμα ζέστη.
Η ψυχολογία μου είναι στο πάτωμα ξανά. Εχω την αίσθηση ότι τελείωσε η ζωή μου λόγω ΔΕΠΥ και HPV. Και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει επιστροφή όπως φαίνεται για να έχω ξανά μια φυσιολογική ζωή. Έφτασα μετά από χρόνια σε ένα καλό σημείο μόνο και μόνο για να πέσω στα τάρταρα ξανα. Δεν ξέρω τι να κάνω, πως να φερθώ, πώς να ζήσω. Και δεν μπορώ να ακούω πράγματα που δεν στέκουν. Ότι όλα καλά και φτιάχνονται και και…
Ευχαριστώ
- 22-06-2025, 20:47 #2
Σε γιατρό πήγες για τα κονδυλώματα; Είναι πολύ συνηθισμένο εν τω μεταξύ. Η ΔΕΠΥ δεν αντιμετωπίζεται; Πόσων ετών είσαι;
22-06-2025, 21:04 #3