Παραιτήθηκα από τις εφαρμογές, πού να γνωρίσω κόσμο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Βγήκα με 2 κοπέλες, μια καινούρια, μια που είχα να δω 11-12 χρόνια.

Δεν ταίριαξα με καμία και δεν ένιωθα τίποτα με καμία, παρά ήθελα να περάσει η ώρα να φύγω. Και όταν έφυγα, από το πόσο άβολα και άσχημα ένιωθα εκεί, ξέσπασα στο φαγητό, έτρωγα ότι έβρισκα. Είχα πολύ καιρό να το πάθω αυτό.

Πολλοί λόγοι, αλλά δεν έχουν σημασία, το αποτέλεσμα ήταν ένα.

Μετά δεν έστειλε πάλι καμία, δεν έστειλα ούτε εγώ.

Αντιπαθώ τους άλλους πάρα πολύ εύκολα, είναι πολύ σπάνιο να μην τους αντιπαθήσω και ακόμη πιο σπάνιο να δεθώ μαζί τους.

Μου λείπει αφόρητα ο φίλος των 6 χρόνων.
    Προφανώς και τους αντιπαθείς με το παραμικρό αφού έχεις διαγνωστεί οριακή. Εδώ στις αμερικάνικες σειρές βλέπουμε χαρακτήρες οριακούς και εξαγριώνονται για εντελώς καθημερινά πράγματα και να επιτίθενται σε φίλους τους. Όπως η Τζιλ (Jaime Pressly) από το mom. Επίσης έγραψες κάποτε ότι νιώθεις μίσος για τις άλλες κοπέλες που είναι λειτουργικές και εύχεσαι να μην υπήρχαν. Είσαι ατομοκεντρική προσωπικότητα και δύσκολα θα κάνεις φίλους αν δεν κάνεις ψυχοθεραπεία και δεν πάρεις την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή που σου προτείνουν οι γιατροί σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Για τα ψυχιατρικά σου έχεις κάνει κάτι, έχεις πάρει μια αγωγή; Για τον διαβήτη σου; Για τη σκλήρυνση; Για την παχυσαρκία; Λοιπόν, αν δεν κάνεις κάτι για όλα αυτά και να γνωρίσεις κόσμο, σχέση ή φίλους ή που θα εξαφανιστούν όπως αυτός που είχες για το σεξ, ή θα τους διώξεις εσύ με τη συμπεριφορά σου. Αν μάλιστα ξέρεις και πού μένουν, θα βαρεθούν οι πιτσαδόροι και η ACS να τους χτυπάνε τα κουδούνια με παραγγελίες που ποτέ δεν έκαναν.
    Ίσως πρέπει να μείνεις λίγο μόνη κάποιο διάστημα να φροντίσεις την υγεία σου. Και όταν με το καλό βρεις δουλειά, θα έρθουν και οι φίλοι. Εξάλλου κι εδώ η Χάρλεϊ σου έχει προτείνει αν θες να βγείτε και την απέρριψες. Όπως σου έχω ξαναπεί, όταν είναι για παράπονο και γκρίνια, είσαι πρώτη. Όταν είναι να πράξεις κάτι για να αλλάξεις, είσαι τελευταία.
    Συμφωνώ με το σχόλιο σου Τζοάννα. Αυτά πρέπει να κάνει για να βρει φίλους αλλά εδώ η κοπέλα όλους τους μισεί και όλους τους λέει υποκριτές χωρίς καν να τους ξέρει. Τους βρίζει επειδή δεν στέλνουν ένα μήνυμα, ενώ κι εκείνη κάνει το ίδιο, δεν πάει δηλαδή για έναν καφέ!
    Εγώ μια φορά της πρότεινα να βγούμε γιατί νόμιζα πως ήταν σε άσχημη κατάσταση αλλά ευτυχώς που δεν έγινε τελικά γιατί μάλλον θα με έκανε ρεζίλι όταν θα της έλεγα να πάει σε ψυχίατρο και να πάρει φάρμακα. Θα φώναζε ή στην καλύτερη θα σηκωνόταν και θα έφευγε. Τώρα που την έχω γνωρίσει καλύτερα, λυπάμαι που το λέω, δεν θα της πρότεινα ποτέ να πάμε για καφέ...

Senior Member
    Κάνεις λάθος, Χάρλεϊ, πήγα για καφέ δύο φορές με δύο κοπέλες, μια την κάθε φορά, και πιο βαρετή και ήσυχη δεν υπάρχει. Βασικά δεν είπα σχεδόν τίποτα. Ή μιλούσαν εκείνες ή υπήρχε σιωπή.

Εννοείται, όμως, ότι αν μου έλεγαν να πάω σε ψυχίατρο ενώ ήξεραν πόσο δύσκολα έχω περάσει με αυτούς τους "ειδικούς", θα έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Εκείνες όμως δεν θα το ήξεραν, άρα δεν θα το έπαιρνα τόσο βαριά.

Εγώ επάγγελμα και πόσο μάλλον κατηγορία γιατρού που με έχει αποκαλέσει αυτολεξεί "πολύ ηλίθια", και έχει δώσει εντολή για δέσιμο από την πρώτη μέρα (χωρίς να έχω κάνει τίποτα εξαρχής), δεν εμπιστεύομαι ποτέ ξανά. Ποτέ.

Senior Member
    Αλλά Χάρλεϊ μέχρι να απαντήσεις ποιος ζει ποιος πεθαίνει αχχα μέχρι να απαντήσεις είχα κοντεψει να βρεθώ στον άλλον κόσμο τοτε xD

Senior Member
    Εσύ μας γράφεις στο νι μου όλους και απαντάς επιλεκτικά. Άσε τώρα και μη μιλάς.

Senior Member
    Εαν πραγματηκα ηθελες κοινωνικοποιηση, υπαρχουν σύλλογοι οπως "Μαζι".

Senior Member
    Ναι, πήγαινε στο "Όλοι μαζί μπορούμε¨" και φύτευε δέντρα ή στην Χελμέπα και καθάριζε παραλίες και εκεί θα γνωρίσεις αθώους ανθρώπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ναι, πήγαινε στο "Όλοι μαζί μπορούμε¨" και φύτευε δέντρα ή στην Χελμέπα και καθάριζε παραλίες και εκεί θα γνωρίσεις αθώους ανθρώπους.
    "Μαζι" ειναι για ατομα με διαταραχες διαθεσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    "Μαζι" ειναι για ατομα με διαταραχες διαθεσεις.
    Γιατί αυτή δεν έχει διαταραχές διάθεσης;

Senior Member
    Γιατί αυτή δεν έχει διαταραχές διάθεσης;
    Εννοω θα ειναι με ομοιους, οχι πλουσιοπαιδα εθελοντες.

Senior Member
    Εσύ μας γράφεις στο νι μου όλους και απαντάς επιλεκτικά. Άσε τώρα και μη μιλάς.
    ΛΟΛ
    Παραλιγο να ‘φτυνα τον καφε… XD

Senior Member
    Δεν προτείνω όμως για καφέ και μετά γράφω :)

Όχι, δεν έχω διαταραχές διάθεσης, και δεν θέλω άτομα με διαταραχές διάθεσης/ψυχιατρικές αγωγές.

Senior Member
    Πέρασα πολύ άσχημα με τέτοιο άτομο και δεν θέλω ακόμη ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσω, γιατί το μόνο που θα είναι ένα άτομο με αγωγές και διαταραχές, θα είναι μόνο αυτό: ένα ακόμη πρόβλημα.

Senior Member
    Δεν ήξερα πότε θα με προσβαλε, πότε θα με έβριζε, πότε θα έμοιαζε με άγγελο, πότε θα με κατηγορούσε, πότε θα με απειλούσε, πότε θα έφευγε, πότε θα γύριζε, δεν ήξερα ποιον άνθρωπο θα είχα απέναντι την επόμενη ώρα, ίσως και τα επόμενα λεπτά... Όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Δεν ήξερα πότε θα με προσβαλε, πότε θα με έβριζε, πότε θα έμοιαζε με άγγελο, πότε θα με κατηγορούσε, πότε θα με απειλούσε, πότε θα έφευγε, πότε θα γύριζε, δεν ήξερα ποιον άνθρωπο θα είχα απέναντι την επόμενη ώρα, ίσως και τα επόμενα λεπτά... Όχι.
    Mπας ηταν ο καθρεφτης;;;;

Page 2 of 2 FirstFirst 12