Results 2,656 to 2,670 of 2678
-
22-08-2025, 22:51 #2656
Εντάξει θέλω να πιστεύω οτι δεν ήθελε να τα τσεπώσει, ο λόγος που σταμάτησα ήταν γιατί η συζήτηση γίνονταν κάπως φιλική ακόμα και οι ερωτήσεις που έθετε. Δεν πήγαινε η συζήτηση εκεί που ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα. Νιώθω προσωρινά καλά πχ αν πάω βόλτα κτλ αλλά μετά όταν γυρνάω σπίτι ''πέφτω '' . Μπορεί να κάνω και μέρες μετά να βγώ. Και αυτό ξέρω οτι είναι πρόβλημα, ίσως να μην προσπαθώ όσο πρέπει.
- 22-08-2025, 22:58 #2657
Τότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσεις συνεδρίες μαζί του.
Δεν έκανε σωστά την δουλειά του.
ΟΧΙ, δεν προσπαθείς καθολουυυυυ μαρυλου, αλλιώς θα έβγαινες με την παραμικρή αφορμή και θα ζοριζοσουν.
Μα είναι κρίμα νέα κοπέλα να βουλιάζεις έτσι.
Είναι πάρα μα πάρα πολύ λογικό να πέφτεις ψυχολογικά άμα κάνεις και μέρες να βγεις από το σπίτι.
Δουλεύεις δεν είπες; Από το σπίτι; Δεν πας έξω π.χ για την δουλειά; Αυτό θα σου έκανε καλό.
Πώς περνάς τις ώρες σου;
22-08-2025, 23:08 #2658
προσπαθώ αλλά μου είναι δύσκολο, νιώθω σαν αυτό που έγραφε μια κοπέλα την άλλη φορά, οτι ένιωθε ένα τέρας μονίμως από πάνω της
δεν είναι εύκολο, για κάποιον που μπορεί να μην έχει νιώσει παρόμοια να ακούγεται γελοίο, αλλά πραγματικά στο μυαλό μου δεν κυριαρχούν καλές σκέψεις. Δηλαδή με το που θα ξυπνήσω, δεν θα σκεφτώ αα τι ωραία μέρα, θα σκεφτώ άλλη μια κωλομέρα και πάει λέγοντας. Ούτε για τη δουλειά θα ήθελα να συζητήσω, όταν είχα μπει είχα γράψει ότι εργάζομαι τηλεργασία, δεν θέλω να γράψω όμως τώρα σε τι φάση είμαι τώρα.
22-08-2025, 23:16 #2659
Χαχαχα γενικώς είσαι μυστήριο τρένο.
Φαντάζομαι δεν θες να γράψεις επειδή είχες γράψει κάτι για συνάντηση εδώ; Οκ , σόρρυ για την ερώτηση τότε.
Κοίτα και εγώ είχα άσχημες σκέψεις, αλλάε την βοήθεια του ψυχιάτρου με βοήθησε να αλλάξω λίγο τις σκέψεις μου.
Ακόμη όμως σκέφτομαι πολύ αρνητικά ώρες ώρες, θέλει πολύ δουλειά αυτό.
Τίποτα δεν ακούγεται γελοίο από αυτά που γράφεις, νομίζω όλοι στο φόρουμ καταλαβαίνουν τι περνάς η τουλάχιστον οι περισσότεροι, αλλά δεν είχες ποτέ ανοιχτεί εδώ μέσα η τουλάχιστον εγώ δεν το είχα διαβάσει.
22-08-2025, 23:16 #2660
22-08-2025, 23:23 #2661
απλά δεν θέλω να αναφερθώ αν δουλεύω, που δουλεύω κτλ. Πάντως δεν είναι η δουλειά αυτό που με ρίχνει, είναι ένα θέμα που με απασχολεί αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και πριν παρουσιαστεί αυτό το θέμα με τη δουλειά, δεν ήμουν και πολύ καλά, γι' αυτό είχα ξεκινήσεις τις συνεδρίες από πέρυσι. Θεωρητικά πιστεύω οτι έπρεπε να είχα ξεκινήσει χρόνια πριν, απλά δεν το έκανα. Τελοσπάντων, τώρα να ξεκινήσω κάπου αλλού είναι δύσκολο, δεν ξέρω τι θα κάνω πραγματικά.
22-08-2025, 23:28 #2662
ήμουν σε μακροχρόνια σχέση, δεν πήγαινε και πολύ καλά, από εκεί είχα πάρει το κατήφορο. Όταν χωρίσαμε θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω μια καινούργια αρχή, όμως υπήρχαν και υπάρχουν άλυτα θέματα μέσα μου που με κρατάνε πίσω, όχι λόγω της σχέσης που είχα. Σε συνδιασμό με την τηλεργασία και με ένα άτομο που έκανα παρέα από εκεί κλείστηκα μέσα μου. Αλλά όσο χάλια και να ήταν τα πράγματα έβρισκα λόγο ας πούμε να κάνω κάτι για μένα. Πλέον δεν βρίσκω, έχω βουλιάξω πολύ
22-08-2025, 23:33 #2663
Αυτό το θέμα που σε απασχολεί λύνεται;
Για αρχή , μόλις περάσει ο καύσωνας πάρε ένα καφεδάκι πίεσε τον εαυτό σου πήγαινε σε ένα πάρκο να το απολαύσεις και να εκτιμήσεις την ελευθερία την υγεία και όλα τα καλά που έχεις.
Αν δεν εκτιμήσεις αυτά δεν θα κάνεις την αρχή.
Επίσης , πρέπει να πιεστεις να μην αράζεις σπίτι τόση ώρα.
Βρες αφορμές να βγαίνεις, ακόμη και την παραμικρή.
Το πας σε ψυχολόγο είναι ένα θέμα το να ταιριάξει σαν ψυχοθεραπευτής και να σε βοηθήσει είναι άλλο.
Έπρεπε στα πρώτα σημάδια να είχες ξεκινήσει, αλλά ποιος το κάνει η ξέρει; Ξέρει κανείς νομίζεις ποτέ να ζητήσει βοήθεια από ειδικό;
22-08-2025, 23:38 #2664
Μάλιστα, ήσουν σε τοξική σχέση δλδ; Σε επηρέαζε αρνητικά;
Είσαι πολύ κλειστή σαν χαρακτήρας;
Πάντως μερικές φορές είναι καλό να κάνεις καινούργια αρχή και ας έχεις άλυτα θέματα μέσα σου.
Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι έχουν άλυτα θέματα μέσα τους, αυτό το σημαίνει ότι δεν τους αξίζει μια σχέση;
Εδώ εγώ πάω σε έναν ψυχίατρο που πίνει περισσότερα χάπια από εμένα, φαντάσου .
Τέλειο δεν υπάρχει ούτε σαν χαρακτήρας ούτε σαν τίποτα.
22-08-2025, 23:57 #2665
δεν θεωρώ οτι υστερώ κάπου σαν χαρακτήρας, κανείς δεν είναι τέλειος. Νομίζω άλλο η θλίψη που μπορεί να έχεις για πολλούς λόγους και άλλο ο χαρακτήρας. Διαφωνώ μαζί σου, όταν κάποιος έχει θέματα θα τα πάρει μαζί του και στην επόμενη σχέση. Ο σύντροφος δεν θα έπρεπε να θεωρείται σωτήρας και ψυχολόγος. Όταν κάποιος έχει και θέματα, δημιουργούνται και εύκολα παρεξηγήσεις. Αυτό γενικά το λέω, όχι μόνο για μένα, εγώ δεν νιώθω καλά να ξεκινήσω μια σχέση. Όχι δεν ήταν τοξικός, είχε φθείρει από το πρώτο χρόνο η σχέση μας. Όταν τσακωνόμασταν που μπορεί να ξεκινούσα και εγώ τη φασαρία, χωρίς να έχει γίνει κάτι σημαντικό, μου την έλεγε πατώντας σε πράγματα που με πονούσαν. Αυτό με χάλασε. Μείναμε μαζί αρκετό καιρό, είχα ήδη πέσει πολύ ψυχολογικά, και δεν το είχε καταλάβει. Τελοσπάντων, δεν είναι ο πρώην μου το θέμα, απλά περνάει ο καιρός και όταν συμβαίνουν και άλλα νιώθω σαν να φτάνω στο όριο
22-08-2025, 23:59 #2666
23-08-2025, 00:04 #2667
Πρόσεξε, δεν είπα ότι είναι ωραίο να τα περνάς στον άλλο τα άλυτα θέματα σου, ούτε να τον βλέπεις σαν σωτήρα, αλλά πες μου εσύ; Ξέρεις πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν θέματα; Γιατί εγώ δεν ξέρω.
Δλδ άμα δεν λύσεις τα θέματα σου δεν έχεις δικαίωμα στην σχέση; Αυτό είναι λάθος σκέψη, στο άλλο συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τα μεταφέρεις η να τον βλέπεις τον άλλο σαν σωτήρα.
Όταν μια σχέση φθείρει και δεν υπάρχει αλληλοσεβασμός την κόβεις, οπότε καλά έκανες.
Το να σου χτυπάει κάτι ο άλλος που του έχεις εκμυστηρευτεί είναι ότι χειρότερο.
23-08-2025, 00:16 #2668
όλοι έχουν θέματα ναι, αλλά θέμα με θέμα διαφέρει. Τελοσπάντων ο καθένας κάνει αυτό που θέλει, εγώ δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Και επειδή έχω κάνει σχέση χρόνων, πιστεύω ότι οι σχέσεις δεν είναι εύκολες. Και κάποιος που δεν έχει κάνει ποτέ του (δεν το λέω για σένα), το λέω γενικά γιατί το έχω διαβάσει εδώ μέσα, πιστεύουν λανθασμένα ότι η σχέση είναι παρέα που θα τον σέρνεις τον άλλον όπου θες εσύ και θα κάνετε ότι θες εσύ. Μια σχέση έχει και υποχρεώσεις, επίσης από τη στιγμή που δημιουργείται μια σχέση, πρέπει να σέβεσαι και να δέχεσαι τους φίλους και την οικογένεια του, όποιοι και αν είναι αυτοί. Δεν υπάρχει το δεν θέλω να βγω μαζί σας γιατί δεν συμπαθώ τον φίλο σου, ούτε κάνω τη πάπια στην αρχή μέχρι να τον βάλω στο βρακί μου και μετά τον αποκόβω απ' αυτούς που δεν γουστάρω (το είχα δει να συμβαίνει με κοπέλα φίλου του). Εδώ σου λέω δυσκολεύομαι να βγω μέχρι το σουπερμάρκετ.. και εσύ μου λες για σχέση
23-08-2025, 00:20 #2669
Δεν σου είπα να κάνεις τώρα σχέση μιλάω γενικοτερα.
Από αλλού ξεκίνησε το θέμα και έφτασε στην σχέση τώρα πως , δεν ξέρω, σορυ δεν ήθελα να το πάω εκεί.
Προσπαθώ να σε πείσω(άσχετα που δεν θα με ακούσεις) ότι πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις μια νέα αρχή δλδ να βγαίνεις όσο μπορείς από το σπίτι, με κάθε τρόπο και σε κάθε αφορμή και ότι ο κάθε άνθρωπος ακόμη και με τα θέματα του έχει την αξία του για άλλους.
23-08-2025, 00:27 #2670
Δεν εχουν ντελιβερι τα σουπερμαρκετ?