Anything goes… - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 99 FirstFirst ... 488896979899 LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 1484
    Senior Member
    Λες και το νες;;;

Senior Member
    Δεν πίνω νες. 13 ρε παιδί μου. Γρουσούζικος αριθμός. Και μετά σου λέει μην τα πιστεύεις. Παίζει να είναι κι ο Ερμής ανάδρομος.

Senior Member
    Αφου ειπες να φτιαξουμε εμεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Φτιάξτε καφέ να σας τα πω. Η ζαβή μέρα απ' το πρωί φαίνεται. Ξέχασα κάτι χαρτιά σπίτι, το θυμάμαι στα μισά, ξαναγυρίζω. Πηγαίνω στη δουλειά, μπαίνω ασανσέρ σινάμενη κουνάμενη, με τον καπουτσίνο στο ένα χέρι. Σκοντάφτω και γίνεται το πουκάμισό μου καφέ. Θυμάστε το γάμος αλλά ελληνικά με τους Κωνσταντίνου-Καλογεροπούλου; Που έκαψε η Μίνα το παντελόνι του Πέτρου και πήγε στη δουλειά με το σώβρακο; Ε, σαν τον Πέτρο Βέρο αισθάνθηκα σήμερα.

Στη δουλειά έγινε της κακομοίρας. Τσακωθήκαμε όλοι με όλους με τους μισούς να φεύγουν κλαίγοντας. Γίναμε μύλος. Να δω πώς θα πάω αύριο πάλι. Να φύγει η βρομο-Πέμπτη αυτή και να μη γυρίσει.
    Ξεκάθαρα μάτι είναι αυτό.. Αύριο πάρε μαζί και δεύτερο πουκάμισο ή μην πάρεις καφέ. Τι πάθατε καλέ και γίνατε μαλλιά κουβάρια? Κοριτσίστικος καυγάς μου μυρίζεται..

Ουουουφφ, πονάει το κορμί μου. Πονάνε μυες που δεν ήξερα καν ότι έχω. Είχαμε καιρό να πάμε για μπασκετάκι και κάποια πραγματα από ότι φαίνεται έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχεση με πέρυσι. Δεν πειράζει όμως, θα το φτιαξουμε πάλι σιγά σιγά.. Τώρα που είπα μπασκετάκι είδατε τι έπαθε ο φουκαράς ο Κίναν Έβανς? Τζοάννα το δικό σου δεν είναι τίποτα μπροστα σε αυτό που έπαθε το παιδί. Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον εναν τραυματισμό που είχε πάθει και κατευθείαν ξανατραυματίστηκε…

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    https://www.youtube.com/watch?v=fO7lHWSkPL4[
    tl;dr ρε συ.. Η μάλλον για να είμαστε και ακριβείς, «didn’t watch», όχι «didn’t read». Μας φάγανε τα ριλάκια και τα youtube shorts φίλε, οτιδήποτε είναι πάνω από 5-10 λεπτά δεν κάθομαι να το δω. Πάντως από τον τίτλο και λίγο που άκουσα μου θύμισε αυτό (ταινιάρα btw για όσους δεν το έχουν δει, τέτοια μου αρέσουν εμένα, ρηχές αμερικανιές, τα βαρύγδουπα που «σε κανουν καλύτερο άνθρωπο» δεν τα θέλω, άσε που πόσο καλύτερος άνθρωπος να γινω πχια.. )

Senior Member
    «Τι είναι το ριλάκι?»

https://youtube.com/shorts/k-4KDJheg...FYoWpbA3HPoGse

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Να δω πώς θα πάω αύριο πάλι.
    Θα πας όπως πήγες την προηγούμενη μέρα και την προπροηγούμενη και όλες τις άλλες, μην ακούω χαζαμάρες.. Το πολύ πολύ να έχεις απο κοντά κανα κουτάκι ηρεμιστικά και αμα είναι κανενας φωνακλάς/-κλού να του ρίξεις μερικά στο στόμα σαν layup καθώς θα φωνάζει για να καλμάρουν λίγο τα νευράκια του. Θα φάει λέξο μέχρι να μην μπορεί να αρθρώσει λεξη. Κι όλα καλά.. Έλα σε παρακαλώ, είναι και Παρασκευούλα σήμερα, σκέψου εκεί καμιά ωραία βολτούλα για να κάνεις μετά. Την καλημέρα μου και σε σένα και σε όποιον φίλο/-η διαβάζει.

Last edited by _Vassilis; 14-11-2025 at 08:48.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    tl;dr ρε συ.. Η μάλλον για να είμαστε και ακριβείς, «didn’t watch», όχι «didn’t read». Μας φάγανε τα ριλάκια και τα youtube shorts φίλε, οτιδήποτε είναι πάνω από 5-10 λεπτά δεν κάθομαι να το δω. Πάντως από τον τίτλο και λίγο που άκουσα μου θύμισε αυτό (ταινιάρα btw για όσους δεν το έχουν δει, τέτοια μου αρέσουν εμένα, ρηχές αμερικανιές, τα βαρύγδουπα που «σε κανουν καλύτερο άνθρωπο» δεν τα θέλω, άσε που πόσο καλύτερος άνθρωπος να γινω πχια.. )
    All your base are now mine :P

Senior Member
    All your base are now mine :P
    Καλημέρα φιλαράκι μου.. Πάω να βάλω να μαγειρέψω τίποτα να χουμε το μεσημέρι να φάμε..

Δ´κό σ´ ..

Senior Member
    Καλημέρα φιλαράκι μου.. Πάω να βάλω να μαγειρέψω τίποτα να χουμε το μεσημέρι να φάμε..

Δ´κό σ´ ..
    Tι καλο θα βαλεις?

Senior Member
    Π**στη με γύφτο.

Senior Member
    Π**στη με γύφτο.
    Πως παχεινες με τετοια χαχαχαχα

Senior Member
    Πως παχεινες με τετοια χαχαχαχα
    Έχει ορμόνες ο φούστης…

Χωρίς πλάκα το κοτοπουλακι είναι μια χαρά και προσέχω και πόσο λάδι βάζω και είναι και καλό λάδι από τον ξάδερφο. Κομμένα τα ετοιματζίδικα όλη την ώρα και τα σουβλάκια κλπ. Ούτε λεφτα έχω, ειδικά κιόλας τόσο που χει φτάσει το τυλιχτό, άσε που δεν ξέρεις και τι εχει μεσα (αλάτι, λάδι κλπ). Το τηγανόλαδο το αλλάζουν κάθε 10000 χλμ που κάνουν το σέρβις. Στο εξής θα μαγειρεύω κάθε μέρα να ελέγχω λίγο καλύτερα τι τρώω. Αύριο έχει ψαράκι

Senior Member
    Χοιρινο με φασολακια μου εφεραν απο το μαγειριο του δημου, τρωγεται. Οποτε δεν θα μαγειρεψω σημερα

Senior Member
    Χοιρινο με φασολακια μου εφεραν απο το μαγειριο του δημου, τρωγεται. Οποτε δεν θα μαγειρεψω σημερα
    Ωραίος.. Μια χαρά Με λίγη φετούλα και είναι ό,τι πρέπει. Να, αυτά με χαλάνε εμένα, πρέπει να τα κόψω τα πολλά τυριά..

Page 98 of 99 FirstFirst ... 488896979899 LastLast

Tags for this Thread