Καλοριζικο το νεο forum...ενα τεστ νημα για να δουμε λιγο και τις νεες δυνατοτες - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 317
    Senior Member
    κοιτα εγω το προτεινα σαν βελτιωση. αν θεωρηθει οτι ειμαστε μια κοινοτητα κ συνεργαζομαστε για ενα καλυτερο φορουμ.

δεν το προτεινα σαν προσωπικο καπριτσιο*. νομιζω οτι το σημειωσεις πραγματικα δεν κολλαει. απο εκει κ περα ο νικος ας κανει ο,τι θελει.

(*πχ εμενα μ αρεσαν καλυτερα τα αγγλικα του φορουμ. δεν προτεινα να μεινει στα αγγλικα, αυτο θα ηταν προσωπικο μου καπριτσιο.)

Senior Member
    Παντως σοβαρα, εχουμε γινει πολυ γκρινιαρηδες τελευταια..!

Senior Member
    επανερχομαι:

γκουχ γκουχ με καλη διαθεση παντα!

μολις τωρα μου προεκυψε το εξης θεμα καθως εδωσα ενα ρεπ ποιντ σε ενα προσωπο κ ηθελα να το διαβασει κιολας! κ συνειδητοποιησα οτι ειναι πρακτικα αδυνατον να εντοπισουμε μονοι μας σε ποια ποστ εχουμε παρει τα όποια ρεπ ποιντ εχουμε παρει!

δεν υπαρχει καμια ειδοποιηση συγκεκριμενη "πηρες ρεπ ποιντ στο ταδε ποστ/απο τον ταδε". κλικαροντας ενα τυχαιο αστερακι φημης σου λεει, οτι εχω πχ συνολικα 20 ρεπ ποιντ κ οτι το συγκεκριμενο δεν πηρε ρεπ ποιντ.

εγω δεν εχω ιδεα ας πουμε για ποια μνμ εχω παρει ρεπ ποιντ (κ φυσικα ουτε απο ποιον). θα πρεπει να κατσω να κλικαρω ενα-ενα ολα μου τα μνμ!

Administrator
    Καλησπέρα.
    Την μετάφραση την βρήκαμε έτοιμη, είναι προσφορά από άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό.Προφανώς θα χρειαστούν αρκετές τροποποιήσεις.
    πχ. η φράση "δύναμη της φήμης" μου φαίνεται.. επιεικώς απαράδεκτη.
    Κάποια πράγματα ωστόσο, προχωρούν αργά μετά την αναβάθμιση.
    Υπομονή....

ΥΓ. Μπορεί κάποιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα κομμένα μηνύματα, να ελέγξει μήπως το πρόβλημα λύθηκε?
    ΥΓ2. Το σύστημα με τα reps νομίζω θα αφαιρεθεί πλήρως και θα αντικατασταθεί από άλλο, πιο ταιριαστό με αυτό που υπάρχει στη σκέψη μας. Νομίζω κάποιος ανέφερε παραπάνω κάτι σχετικό.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Να ρωτήσω κάτι?
    Γιατί δίπλα από το νικ του ΚΕΝΟ γράφει "αποχωρήσας"?

Senior Member
    Οτι θελεις βαζεις απο τις επιλογες του καινουριου φoρουμ ...ακομα στο senior member εχεις μεινει?

Boooriiiiiiiiiiiing
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Smile

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Οτι θελεις βαζεις απο τις επιλογες του καινουριου φoρουμ ...ακομα στο senior member εχεις μεινει?

Boooriiiiiiiiiiiing

Θελω και γω να γράψω κάτι!!!!!!!!!!!

ιχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι

Senior Member
    τα smileys παιρνουν ρεπο πολυ τακτικα η ειναι ιδεα μου?

πολλες φορες δεν μου εμφανιζονται!

Senior Member
    Ναι, το ίδιο παρατήρησα κι εγώ. Σπάνια τα βλέπω. Ένα άλλο που σε κάποιο νήμα είχε συμβεί και στην me_vs_myself, χτες συνέβη και σε μένα. Μετά από απάντηση με quote να σου φάει οτιδήποτε είχες γράψει από κάτω. Κανένας άλλος που να του συνέβη?
    Lou,κάνω αυτό που έγραψες με τα στρινγκ, τα αποφεύγω, λολ.
    Δουλεύει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    "Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες."

αυτη η επιλογη πως σας φαινεται?
    Last edited by Lou!; 09-12-2010 at 08:35.

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    "Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες."
    αυτη η επιλογη πως σας φαινεται?
    Τέλεια, εσένα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Τέλεια, εσένα;
    α, εμενα παλι μου σπαει τα νευρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Lou,κάνω αυτό που έγραψες με τα στρινγκ, τα αποφεύγω, λολ.
    Δουλεύει.
    ειδες, ρειν που καταντησαμε να πρεπει να φοραμε της βρακες της γιαγιας μας για να μας εμφανισει ενα μνμ στην οθονη!!!!

Senior Member
    χαχααα,τι να κάνω κι εγώ η καημένη,να,η βράκα μου φτάνει μέχρι το στήθος.και τσιμπάει,είναι και μάλλινη.λολ
    Σκελέα θέλω η δύσμοιρη(έτσι δε γράφεται η σκελέα?)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast