Πιστεύετε στην μετεμψύχωση; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 86
    Senior Member
    χαχαχαχαχα! Boltseed, προσκυναω!!! :D

Μα το θεμα δεν ειναι να ΕΛΕΓΧΟΥΝ συνειδησεις?? Τοτε πως επιτρεπουν την μαζικη εξεγερση συνειδησεων?? Εδω ο Φιντελ μπορει να ελεγχει την συνειδηση του λαου του, δεν μπορουν οι μασωνοι??

Το οτι η βιβλος ειναι θεοπνευστο βιβλιο το λενε οι ανθρωποι της εκκλησια, και δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια. Και οι αραβες λενε οτι το κορανι ειναι θεοπνευστο βιβλιο. Ποιος λεει ψεματα??

Μ αρεσει παντως που στο βιντεο ολο αριστερα χερια δειχνει!!! χαχαχαχαχα! Και, τελος παντων, αφου ειναι τοσο "ιν" και διασημο αυτο το τσιπακι, γιατι κανεις δεν εχει ακουσει τιποτα??

Quote Originally Posted by *Ghost* View Post
    χαχαχαχαχα! Boltseed, προσκυναω!!! :D

Μα το θεμα δεν ειναι να ΕΛΕΓΧΟΥΝ συνειδησεις?? Τοτε πως επιτρεπουν την μαζικη εξεγερση συνειδησεων?? Εδω ο Φιντελ μπορει να ελεγχει την συνειδηση του λαου του, δεν μπορουν οι μασωνοι??

Το οτι η βιβλος ειναι θεοπνευστο βιβλιο το λενε οι ανθρωποι της εκκλησια, και δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια. Και οι αραβες λενε οτι το κορανι ειναι θεοπνευστο βιβλιο. Ποιος λεει ψεματα??

Μ αρεσει παντως που στο βιντεο ολο αριστερα χερια δειχνει!!! χαχαχαχαχα! Και, τελος παντων, αφου ειναι τοσο "ιν" και διασημο αυτο το τσιπακι, γιατι κανεις δεν εχει ακουσει τιποτα??
    Γιατι ο περισοτερρος κοσμος ειναι μακρια απο τον Θεο στην καλοπεραση και στην ηδονη.Και η αγια γραφη ειναι το μονο θεοοπνευστο βιβλιο και αν θες μπορω να στο αποδειξω.Και ο τριαδικος Θεος δεν ειναι ψευτικος σαν τα ειδωλα αλλα πανταχου παρον και τα παντα πληρων.Και ο ανθρωπος ειναι ανισχυρος χωρις τη βοηθεια του Θεου,απροστατευτος.Και οσον αφορα το τσιπακι πολυς κοσμος το ξερει οπως ξερουν και το αμκα.Δεν το καταλαβαινεις οτι θελουν να καταργησουν το ρευστο και να αγοραζουμε μονο μεσω του τσιπ?Θα μας κανουν ανθρωπους διχως ταυτοτητα,χωρις να ξεχωριζουμε απο το πληθος

Senior Member
    Παντως η λογικη του "υπαρχει αλλα εσυ δεν το βλεπεις", δυστηχως ή ευτυχως δεν κολαει παντα!

Με τον ιδιο τροπο σκεψης τοτε θα πω και εγω κατι τωρα:

Γυρω σας υπαρχουν μικρα πρασινα ανθρωπακια απο την διασταση ωμεγα 3 (δεν την γνωριζετε ,ειναι κρυφη) .

Αυτα τα μικρα πρασινα ανθρωπακια ειναι αορατα, ειναι αυλα, ειναι διαφανη και δεν μπορεις να τα δεις. Επισης δεν κανουν θορυβο και δε μπορεις να τα αισθανθεις καν.

Υπαρχουν ομως!

Αποδειξτε μου το αντιθετο!

χα!

σας προκαλω!

Senior Member
    Τσ τσ τσ ...μπολτ λες ψεμματα , εαν ειναι αορατα δεν μπορει να ειναι πρασινα...οριστε LOL.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Γιατι ο περισοτερρος κοσμος ειναι μακρια απο τον Θεο στην καλοπεραση και στην ηδονη.Και η αγια γραφη ειναι το μονο θεοοπνευστο βιβλιο και αν θες μπορω να στο αποδειξω.Και ο τριαδικος Θεος δεν ειναι ψευτικος σαν τα ειδωλα αλλα πανταχου παρον και τα παντα πληρων.Και ο ανθρωπος ειναι ανισχυρος χωρις τη βοηθεια του Θεου,απροστατευτος.Και οσον αφορα το τσιπακι πολυς κοσμος το ξερει οπως ξερουν και το αμκα.Δεν το καταλαβαινεις οτι θελουν να καταργησουν το ρευστο και να αγοραζουμε μονο μεσω του τσιπ?Θα μας κανουν ανθρωπους διχως ταυτοτητα,χωρις να ξεχωριζουμε απο το πληθος
    πως μπορεις να αποδειξεις οτι την αγια γραφη την εγραψε Θεος και οχι ενας ανθρωπος με φαντασια?

Και οσο για αυτο με το ρευστο, μαλλον καλο θα κανει να μην κοβουμε και δεντρακια δηλαδη.

Η μονη "απειλη" που βλεπω ειναι οτι θα μπορουν να ξερουν μεσω database τι εχεις αγορασει και πότε, αλλα απο την στιγμη που μιλαμε για 7 δις πλυθησμο , τοτε μαλλον θα εχουν να κανουν ΠΟΛΥ μεγαλο ψαξιμο για να σε βρουνε,

Επισης προυποθεση για να αγοραζουμε ΟΛΟΙ μεσω του τσιπ ειναι αμφενως μεν να εχουμε ολοι τσιπαριστει , αφετερου δε ολα τα μαγαζια του πλανητη, ακομα και εκεινο το μπακαλικο στο ανατολικο αφγανισταν που πουλαει ληγμενες κοκα κολες απο το 1995 , θα πρεπει αν εχουν συσκευες που να δεχονται τσιπ money.

Θα πρεπει δηλαδη με καποιον τροπο ολος ο πλανητης, μα ΟΛΟΣ ομως να εχει ερθει στα ιδια επιπεδα με μεγαλουπολεις παντου, ουρανοξυστες και 1002.

Ολιγον χλωμο το βλεπω για την ωρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τσ τσ τσ ...μπολτ λες ψεμματα , εαν ειναι αορατα δεν μπορει να ειναι πρασινα...οριστε LOL.
    Mερικες φορες εμφανιζονται και εχουν πρασινο χρωμα! Αλλα ο κοσμος θεωρει οτι ειναι υπο επιρεια παραισθησογονων (το αψεντι τα ελκυει κοντα σου οταν το πινεις) και ετσι ολοι θεωρουνε οτι ειναι στην φαντασια τους!

χο! φαε την σκονη μου Keep!

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Παντως η λογικη του "υπαρχει αλλα εσυ δεν το βλεπεις", δυστηχως ή ευτυχως δεν κολαει παντα!

Με τον ιδιο τροπο σκεψης τοτε θα πω και εγω κατι τωρα:

Γυρω σας υπαρχουν μικρα πρασινα ανθρωπακια απο την διασταση ωμεγα 3 (δεν την γνωριζετε ,ειναι κρυφη) .

Αυτα τα μικρα πρασινα ανθρωπακια ειναι αορατα, ειναι αυλα, ειναι διαφανη και δεν μπορεις να τα δεις. Επισης δεν κανουν θορυβο και δε μπορεις να τα αισθανθεις καν.

Υπαρχουν ομως!

Αποδειξτε μου το αντιθετο!

χα!

σας προκαλω!
    Φιλε μου και ηεπιστημη δεν μπορει να αποδειξει οτι υπαρχει Θεος.Αυτο τι σημαινει οτι δεν υπαρχει?Πολυ απλα γιατι ο Θεος δεν προσεγγιζεται με θεωριες και εννοιες και τυπους κτλπ.Ο Θεος δινει ελευθερια σε οποιον θελει να τον ακολουθησει χωρις να πιεζει κανενα.Κυριως ομως μεσω της προσευχης,της εξομολογησης,της θειας,κοινωνιας γενικα με τα μυστηρια της εκκλησιας.Και εγω παλια ετσι ημουν μου λεγανε οτι υπαρχει Θεος απλα ελεγα αδιαφορα ισως υπαρχει η εσυ που το ξερεις,η πιστη ειναι κατι που το ζεις στην ψυχη σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Φιλε μου και ηεπιστημη δεν μπορει να αποδειξει οτι υπαρχει Θεος.Αυτο τι σημαινει οτι δεν υπαρχει?
    Η επιστημη δεν μπορει να αποδειξει και τα αορατα πρασινα ανθρωπακια.
    Αυτο τι σημαινει, οτι δεν υπαρχουν?

Senior Member
    Εγω σε πιστευω και ιδου το αληθες:

http://img84.imageshack.us/img84/5262/kermitrider.jpg
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    πως μπορεις να αποδειξεις οτι την αγια γραφη την εγραψε Θεος και οχι ενας ανθρωπος με φαντασια?

Και οσο για αυτο με το ρευστο, μαλλον καλο θα κανει να μην κοβουμε και δεντρακια δηλαδη.

Η μονη "απειλη" που βλεπω ειναι οτι θα μπορουν να ξερουν μεσω database τι εχεις αγορασει και πότε, αλλα απο την στιγμη που μιλαμε για 7 δις πλυθησμο , τοτε μαλλον θα εχουν να κανουν ΠΟΛΥ μεγαλο ψαξιμο για να σε βρουνε,

Επισης προυποθεση για να αγοραζουμε ΟΛΟΙ μεσω του τσιπ ειναι αμφενως μεν να εχουμε ολοι τσιπαριστει , αφετερου δε ολα τα μαγαζια του πλανητη, ακομα και εκεινο το μπακαλικο στο ανατολικο αφγανισταν που πουλαει ληγμενες κοκα κολες απο το 1995 , θα πρεπει αν εχουν συσκευες που να δεχονται τσιπ money.

Θα πρεπει δηλαδη με καποιον τροπο ολος ο πλανητης, μα ΟΛΟΣ ομως να εχει ερθει στα ιδια επιπεδα με μεγαλουπολεις παντου, ουρανοξυστες και 1002.

Ολιγον χλωμο το βλεπω για την ωρα.
    Η Αγία Γραφή η Βίβλος περιλαμβάνει μέσα σε 66 βιβλία την απαρχή του πλανήτη γη, τη δημιουργία του ανθρώπου, την ανταρσία του από το Θεό, το τεράστιο σχέδιο του Θεού για τη σωτηρία και επιστροφή του ανθρώπου και τέλος τις τελευταίες ημέρες της γης, την καταδίκη των αμετανόητων ανθρώπων και την αποκατάσταση των σεζωσμένων στη Νέα Γη ζώντας μαζί με τον Πατέρα Δημιουργό.

Οσο και να μελετηθεί το περιεχόμενο των Γραφών πάντα θα μένει ανεξερεύνητο καθώς ο Λόγος του Θεού δεν είναι δυνατόν σε όλο το βάθος του από το μικρό ανθρώπινο νου να αναλυθεί, γι' αυτό ο απόστολος Παύλος, αναφωνεί: "Ω βάθος πλούτου και σοφίας και γνώσεων Θεού! Πόσον ανεξερεύνητοι είναι οι κρίσεις αυτού, και ανεξιχνίαστοι αι οδοί αυτού! Διότι "τις εγνώρισε τον νουν του Κυρίου ή τις έγεινε σύμβουλος αυτού;" Ρωμαίους ια: 33-34

ΓΛΩΣΣΑ:

Η γλώσσα στην οποία το πρώτο τμήμα της Αγίας Γραφής, η Παλαιά Διαθήκη (39 Βιβλία), γράφηκε είναι η Εβραϊκή, ενώ η γλώσσα της Καινής Διαθήκης (27 βιβλία) η Ελληνική. Σήμερα η Αγία Γραφή έχει μεταφραστεί σε πάνω από 2.500 γλώσσες και διαλέκτους δυναμένη να διαβασθεί από το 99% του πληθυσμού της γης.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ:

Να φέρει τον άνθρωπο σε μετάνοια, σε αναγνώριση του σκοπού της ύπαρξής του και της θέσεώς του στη δημιουργία, να τον διδάξει και καθοδηγήσει, να αυξήσει την πίστη του και να τον στερεώνει μέχρι την τελική κατάληξή του στην αγκαλιά του Πατέρα Του.

Ο Παύλος γράφει στον Τιμόθεο, ότι : "Ολη η Γραφή είναι θεόπνευστος, και ωφέλιμος προς διδασκαλίαν, προς έλεγχον, προς επανόρθωσιν, προς εκπαίδευσιν την μετά της δικαιοσύνης, διά να είναι τέλειος ο άνθρωπος του Θεού , ητοιμασμένος εις παν έργον αγαθόν". Β' Τιμοθέου γ: 16,17

Πόση χαρά, ειρήνη και αναψυχή φέρνει στην ψυχή η μελέτη των "λόγων του Θεού" (Ρωμαίους γ:2). Ο ψαλμωδός πριν 3.000 χρόνια, ομολογούσε: "Πόσον αγαπώ τον νόμον σου! Ολη την ημέρα είναι μελέτη μου". Ψαλμός ριθ:97

Πόση σιγουριά δίνει στην ψυχή ότι οδεύει προς τον ουρανό, καθώς ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, δήλωσε: "Εάν σεις μείνητε ΕΝ ΤΩ ΛΟΓΩ ΤΩ ΕΜΩ, είσθε αληθώς μαθηταί μου, και θέλετε γνωρίσει την αλήθεια και η αλήθεια θέλει σας ελευθερώσει". Ιωάνννης η:31-32

Μέσα από τη μελέτη της Γραφής γνωρίζουμε όλο και περισσότερο το Πατέρα μας, εκτιμούμε τον αγώνα Του για την σωτηρία μας και η καρδιά μας ξεχειλίζει από αγάπη προς Αυτόν και τον Υιό Του και το αγαθό Πνεύμα Του.

"Διότι όσα προεγράφησαν, διά την διδασκαλίαν ημών προεγράφησαν διά να έχωμεν την ελπίδα διά της υπομονής και της παρηγορίας των Γραφών". Ρωμαίους ιε:4

Αξιοπιστία: Μολονότι η Αγία Γραφή περιλαμβάνει την ιστορία της επαφής του Θεού με τον άνθρωπο εν τούτοις αυτή η εκπληκτική ιστορία έχει δοθεί μέσα σε ένα αυστηρά Ιστορικό πλαίσιο και όλες οι έμμεσες αναφορές των Γραφών στις άλλες επιστήμες (Ιατρική, Χημεία, Φυσική, Ζωολογία, Αστρονομία, Γεωλογία, κ.α.) αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς. Αρκεί μόνον να ειπωθεί ότι στα Πανεπιστήμια ιδρύθηκε έδρα "Βιβλικής Αρχαιολογίας" επειδή οι ερευνητές πείσθηκαν από την αξιοπιστία και ακρίβεια των Γραφικών αναφορών σε Ιστορικά γεγονότα, πρόσωπα και τόπους. "Τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης τα ιερά και γεμάτα μυστήριο ... με την προφητική τους γλώσσα και το πυκνό ιστορικό τους περιεχόμενο, φωτίζονται από τα αρχαιολογικά ευρήματα με ένα καινούργιο δυνατό φως". Μανόλης Ανδρόνικος Πρόλογος στο βιλίο του W. Geller, "H Βίβλος ως Ιστορία λαών και Πολιτισμών". (Αθήνα, 1968)

Αυτό αποδεικνύεται και οφείλεται στη "θεοπνευστία" των Γραφών, καθώς "δεν ήλθε ποτέ προφητεία εκ θελήματος ανθρώπου, αλλ' υπό του Πνεύματος του Αγίου κινούμενοι ελάλησαν οι άγιοι άνθρωποι του Θεού". Β' Πέτρου α: 21

Πρώτος ο Μωϋσής στην έρημο Σινά περί το 1.514 π.Χ άρχισε να συγγράφει την Πεντάτευχο (τα πρώτα πέντε Βιλία της Γραφής) μετά από εντολη του Θεού, (Εξοδος ιζ:14, λδ:27). Αυτός χρησιμοποίησε προηγούμενα αρχεία από τον Αβραάμ και άλλους (ιδέ: Γένεσισ κστ:5) και αφού συμπλήρωσε με Θεία έμπνευση φρόντισε για τη φύλαξή τους (Εξοδος κε:10-22): "Και αφού ο Μωϋσής ετελείωσε να γράφη τους λόγους του νόμου τούτου εις βιβλίον, έως τέλους, τότε ο Μωϋσής προσέταξεν... Λάβετε τούτο το βιβλίον του νόμου και θέσατε αυτό εις τα πλάγια της κιβωτού...". Δευτερονόμιον λα:24-26

Το ίδιο έγιεν με τους μεταγενεστέρους "πολλάκις και πολυτρόπως" (Εβραίους α:1). Ο δε Πέτρος στην Καινή Διαθήκη φρόντισε όπως ο Μωϋσής για τη διαφύλαξη των ιερών συγγραμάτων. "Θέω όμως επιμεληθεί, ώστε σεις και μετά την αποβίωσίν μου να δύνασθαι πάντοτε να ενθυμείσθαι αυτά. Β' Πέτρου α:15

Η κορυφαία όμως απόδειξη της "θεοπνευστίας" των Γραφών είναι αυτά τα ίδια τα λόγια τους και το μήνυμά τους: "Ας συνεχίσει την πρόοδό της η θεωρητική παιδεία, ας συνεχίσουν οι φυσικές επιστήμες να ευρύνουν όλο και σε μεγαλύτερο βάθος την έκταση της εμπειρίας τους, ας ευρύνεται όσο το επιθυμεί ο ανθρώπινος νους, δε θα ξεπεράσει ποτέ το ύψος και την ηθική του Χριστιανισμού, όπως ακτινοβολεί μέσα από τα Ευαγγέλια.

Περι αποδειξεως που λεγαμε

Senior Member
    χεχεχεχεχε! Μα, φυσικα!! Τι θα πουν οι χριστιανοι και οι παπαδες για την βιβλο?? Οτι ειναι θεοπνευστη!! Αν δεν παινεψεις το μαγαζακι σου θα σου κλεψουν τους πελατες οι βουδιστες... ;)

Quote Originally Posted by *Ghost* View Post
    χεχεχεχεχε! Μα, φυσικα!! Τι θα πουν οι χριστιανοι και οι παπαδες για την βιβλο?? Οτι ειναι θεοπνευστη!! Αν δεν παινεψεις το μαγαζακι σου θα σου κλεψουν τους πελατες οι βουδιστες... ;)
    Εσυ δεν πιστευεις καπου?η απλα στηριζεσαι απλα στον εαυτο σου

Senior Member
    Οχι, δεν πιστευω, γιατι θεωρω τις θρησκειες μεσω χειραγώγησης που δεν σου επιτρεπει να σκεφτεις καθαρα, καθως σπερνει τον φοβο της αμαρτιας μεσα σου.
    Προσπαθω να στηριζομαι οσο μπορω στον εαυτο μου αλλα και στους ανθρωπους που εχω γυρω μου. Το προτιμω απο το να περιμενω στηριξη απο ενα ουρανιο πλασμα. Επιπλεον, δεν μου αρεσει η ιδεα να περιμενω να πεθανω για να αρχισω υποτιθεται να ζω σε εναν αλλον κοσμο. Τα ιδια λενε και στους μουσουλμανους και ανατιναζονται.

Senior Member
    ο καθε ανθρωπος βιωνει την πραγματικοτητα διαφορετικα, το ιδιο και οι ομαδες, εθνικες η πολυεθνικες..

δηλαδη ξερεις εσυ η εγω τι εχουν περασει οι μουσουλμανοι η εστω και η αμερικη να δημιουργησε τους μουσουλμανους γιατι να αυτο-ανατιναζονται απλα και μονο ως διαμαρτυρια; δηλαδη ακομα και ουσια να του δωσεις μονος του επιλεγει ο καθενας. αυτο πιστευω. η θρησκεια θα μπορουσε υπο διαφορετικες συνθηκες να λειτουργησει για ολους αλλα δεν πιστευουν ολοι στον ιδιο Θεο.

Senior Member
    Δεν είχα σκοπό να μπω στη συζήτηση, θεωρώ πολύ φαιδρά τα περί συνωμοσιών που απεργάζονται οι σιωνιστές για να ελέγχουν τους πληθυσμούς με εμφύτευση τσίπς, barcodes και όλα αυτά τα τεχνολογικά τερτίπια που εφευρέθηκαν από σκοτεινούς τύπους βάσει συγκεκριμένου σατανικού σχεδίου. Το σύμπαν είναι αρκετά random για να πιστεύει κανείς σε τέτοιες ανοησίες, πλην όλων εκείνων που έχουν βέβαια συμφέρον να χειραγωγούν συνειδήσεις με τον φόβο της μεταθανάτιας τιμωρίας.

Ας μπούμε στην σκέψη ενός θεού.... Για ποιο λόγο να δημιουργήσει ένα σχέδιο δημιουργίας ενός κόσμου όπου όταν θα τελειώσει με τη δική του βούληση θα έχουν σωθεί 12.000 μόνον από κάθε φυλή του Ισραήλ Χ 12 φυλές = 144.000 εβραίοι , θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην Νέα Ιερουσαλήμ της Τελικής Κρίσης (Αποκάλυψη 7:4), οι οποίοι και θα έχουν την σφραγίδα του Θεού, δηλαδή το προνόμιο της προστασίας του ? Ας πούμε πως είναι σήμερα η Τελική Κρίση , σε ένα κόσμο 7 δις ψυχών που υποτίθεται πως η συστημική του δομή έχει γίνει έτσι για να εξυπηρετεί τους συνωμότες σιωνιστές , εκείνοι που θα σωθούν είναι πάλι οι Σιωνιστές ? Αστειότητες για ένα βιβλίο που παρουσιάζεται σαν θεόπνευστο και είναι γεμάτο τέρατα , δράκους, σφραγίδες, ρομφαίες, τιμωρίες και φυσικά ανακρίβειες που προφήτεψαν γεγονότα που δεν έγιναν στον χρονικό ορίζοντα που τοποθετήθηκαν και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν...

Α και κάτι άλλο...Κάποιοι συνομιλητές, είπαν για θαύματα που έγιναν και γίνονται.... Ένα , μονάχα ένα που θα ήταν αυταπόδεικτα αληθινό , δεν καταγράφηκε ποτέ και είμαι πεισμένος πως δεν πρόκειται ποτέ να δούμε κάποιο στο youtube και σας διαβεβαιώ , δεν ήμουν εγώ τουλάχιστον ποτέ παρών σε κανένα. Τις μπαρούφες που λέει ο τύπος με την μεταθανάτια εμπειρία , να μην τις σχολιάσω εγώ, διαβάστε τα σχόλια όσων μπήκαν στον κόπο να τον δουν και να τον ακούσουν....

Αγαπητοί φίλοι, μπορείτε να πιστεύετε σε όποιον θεό θέλετε, απλά κάντε τον κόπο να μην προσπαθείτε να πείσετε και άλλους για τα δικά σας πιστεύω, αυτή είναι η δουλειά των απανταχού Άνθιμων να το κάνουν....Πιο πιθανό είναι να τελειώσει αυτός ο κόσμος αν μας πέσει κάποιος μετεωρίτης στο κεφάλι παρά γιατί είναι το καπρίτσιο ενός θεού....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast