Results 16 to 30 of 54
-
21-12-2010, 12:49 #16
Καταρχήν πρέπει να είσαι πολύ όμορφη έτσι; Για να βρίσκονται συνέχεια τέτοιοι να σου κάνουν ακριβά δώρα και να πληρώνουν τα πάντα ε; Επίσης, νομίζω πως πρέπει να τα βρεις λιγάκι με τον εαυτό σου. Έλα πιο κοντά στη φύση, σκέψου λιγάκι τί είναι σημαντικό σε αυτή τη ζωή. Ασχολήσου με κάποιο χόμπυ προς το παρόν.
- 21-12-2010, 13:22 #17
καλα οσο αναφορα τον εαυτο μου ΔΕΝ νιωθω αγαπη. αφου με καταστρεφω μονιμως. το σωμα μ το καταστρεφω κ το επιπονω, κανω την ζωη μ δυσκολη περισσοτερο απ οτι ειναι.
ισως να με βλεπουν ομορφη δν ξερω, εγω με θεωρω μετρια.
αλλα με μπερδευουνε, γνωρισα ας πουμε τις προαλλες εναν τυπο στο στυλ μ ακριβως, σκουλαρικια ταττου 28 χρονων κλπ κλπ, κ ειπε απ την αρχη οτι ειναι σε φαση μονο σχεσεις κλπ. εμενα μαρεσει αυτος εχει κ αμαξαρα φοβερη, ειναι κ φωτογραφος. του πα οκ βλεποντας κ κανοντας, αλλα εκεινος επεμενε κ το παει πολυ μακρια μεχρι κ να μετακομισω σπιτι τ!!!!!!!!!!!!!1 βδομ τον ξερω ελεος! δν ξερω τι τρελλα πουλανε πια.........μια ακους συνεχεια το ''εγω δν ειμαι για σχεση'' κ τωρα ξαφνικα να σου ενας που με την μια θελει ΜΟΝΟ σχεση!
θα τρελλαθω πια με αυτα που ακουω!
ισως εχω συνδεσει την χαρα κ την ικανοποιηση με τα υλικα η φαγωσιμα αγαθα επειδη με πραξεις κ τετοια δν νιωθω.....δν εχω αισθηματα, οποτε ισως αυτα να μαρεσουν επειδη ειναι κατι απτο....τα αισθηματα δν ξερεις οτι υπαρχουν δεν μπορεις να τα πιασεις!μπορει να ναι κ η ιδεα σ!ενω κατι υλικο, μπορεις να το κρατησεις να το κοιτας να το χαιδευεις να το φοραςI m a Good Person With Bad Attitude
21-12-2010, 13:35 #18
Έχω την εντύπωση πως τα βλέπεις όλα πολύ επιφανειακά. Έχω δίκιο;
21-12-2010, 13:53 #19
οσο περναει ο καιρος ακομα περισσοτερο...............ναι ισχυει..............αλλα δν το ελεγχω. ας πουμε θελω να κανω μια προσπαθεια με αυτον τον καινουργιο αλλα κολλαω επειδη θελει απο μενα διαφορα δν ξερω αν μπορω να τα δωσω!αυτος ειναι καυλωμενος για σχεση κ τετοια φαση! εγω δν ξερω αν ειμαι η οχι, γτ εχω μαθει μονη μ!κ μ κανε κ εντυπωση που το θελει τοσο συντομα!
φρικαρω κ νιωθω αγχωμενη κ αδιαφορα ταυτοχρονα με ολους! κ δν ξερω γιατι μ χει κατσει ετσι ολη αυτη τη χρονια!
μονο με εναν ενιωσα ενα κλικ δυνατο που τα χαμε 1 μηνα, δωρα κ τετοια δν μ κανε κ μαλιστα μετα απο λιγο μ δινε ελαχιστη σημασια κ εν τελει με παρατησε, αλλα δν ξερω γτ μαρεσε τοσο αυτος κ μ μεινε!ειχε χρονια να μ τυχειI m a Good Person With Bad Attitude
21-12-2010, 23:49 #20
μηπωσ επειδη σε παρατησε?
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
22-12-2010, 00:16 #21
ελα ρε δεν σε πιστευωωωωω!!!αχαχαχαχ "ελα μωρο εχω καμπριο και σπιτι στη θαλασσουλα"..αχαχαχαχ μι μου εφτιαξες τη διαθεση!!
θα χαλαρωσεις επιτελους?ολα εσυ τα εχεις?εχεις φορτωσει στον εαυτο σου χιλια κουσουρια..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
22-12-2010, 02:05 #22
δλδ η προσφορα ενος δωρου απο εναν αντρα ειναι για σενα ενας τροπος εκδηλωσης συναισθηματων? ειναι ο μοναδικος τροπος ή ο πιο σημαντικος? ειναι η αποδειξη η "ορατη" οτι σε υπολογιζει κ σε θεωρει ανταξια με οτι σου προσφερει?η ομορφια του δωρου (στα ματια σου) ειναι συναρτηση της χρηματικης αξιας του ή οχι μονο?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
22-12-2010, 11:14 #23
χαχαχαχα φωτεινη δεν τα βγαλα απ το μυαλο πιστεψε με!!!! λογω της διπολικης ολο κατα καιρους ειμαι περιεργη η οχι, εχω κ φορες απολυτα φυσιολογικη πλεον με τα χαπια!!!απλα αναφερω πως ηταν το πολυ πριν κ το τωρα! ειναι επειδη δν κτλβαινω τον εαυτο μ, σαν να μαι μια ηλιθια που την ενδιαφερουν μονο πεζα κ χαζα πραγματα, για αλλους, αλλα που η ιδια θεωρω πολυ βασικα.
σοφια ναι εχω την εντυπωση, πως οταν ο αλλος σ κανει δωρα παει να πει πως θελει να προσφερει!!!τα αισθηματα μπορει να τα πει κ χωρις να του κοστισει κατι, κ χωρις να τα εννοει...................καταλαβες πως το εννοω?
azdik και αλλοι με ειχαν παρατησει κ δν εδινα δεκαρα, κ οσους παρατησα κ εγω δν εδινα δεκαρα. οποτε γιατι αυτος???!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
22-12-2010, 12:05 #24
μι νομιζω βρηκα λυσει στο προβλημα σου θα τουσ κανεισ το ακολουθο τεστ http://24wro.blogspot.com/2010/12/test_22.html!!!!!
22-12-2010, 12:19 #25
22-12-2010, 12:24 #26
ρε pad αυτο ειναι για τους αντρες!
I m a Good Person With Bad Attitude
22-12-2010, 14:51 #27
Mi.. και αν ο αλλοσ σε λατρευει μα ειναι φτωχοσ.. η ξεπληρωνει το σπιτι του .. και δεν εχει μια.. θα το δεισ τοσο ρατσιστικα.. που ο πιοοο κουκλοσ , ο πιο εξυπνοσ ενδιαφερον και καλοσ να ειναι θα τον φτισεισ επιδει θα νιωθεισ πωσ δεν σου δειχνει πωσ σε θελει??/....
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
22-12-2010, 14:55 #28
δεν ειπα πως αμα ειναι φτωχος δεν δειχνει η δεν πιστευω πως με θελει! το πιστευω, απλα νιωθω πως δν ικανοποιουμαι γτ δεν νιωθω αυτα τα συναισθηματα που θελει να δειξει, νιωθω μιζερια κ αδιαφορια.
ο πρωην μ ητανε πολυ λαρτζ οταν τον γνωρισα, κ δεν ηταν κ ιδιαιτερα κουκλος, παρ ολα αυτα ξαφνικα οταν αρχισε να γινεται τσιγγουνης το απεχθανθηκα γτ ενιωσα αποτομα μιζερια! δν εχω προβλ να μν εχει ο αλλος οικονομικη ανεση αλλα δν μαρεσει να το δειχνει κ να ψυριζει το παραμικρο! κ μαλιστα οταν πληρωνει για ενα γευμα πχ μετα να κοιταει την αποδειξη κ να μοιρολογαει! δεν ειμαι κ 15 χρονων! καλητερα να πληρωνα τα παντα εγω να τελειωναμε παρα να ακουω αντρες να κλαιγονται για τα λεφτα τους!I m a Good Person With Bad Attitude
23-12-2010, 01:04 #29
Sun glass kelepuri..
:cool:
http://www.freeimagehosting.net/uplo...0239d296f4.jpg
Η εταιρία Αμαν-τελεσοπινγκ σας παρουσιάζει
Sun glass «kelepuri»
Γυναικες ολου του κοσμου ενωθείτε….
Εκει έξω κυκλοφορουν πολλα κελεπουρια
Πως θα μπορεσετε να τα ανακαλυψετε?
Πως θα μπορεσετε να ξεχωρίσετε τα αγορακια με βαθιά τσεπη μονο με ένα κοιταγμα?
Πως θα ειστε σίγουρες ότι το αγορακι που σας την επεσε πριν λιγο στο μπαρακι που συχνάζετε δεν είναι μπατιρης?
Πως θα ανακαλυψετε από ποια πλουσια οικογενεια κραταει η σκουφια του?
Πως θα μπορεσετε να αποφυγετε οποιονδηποτε τυχάρπαστο υδραυλικο,ηλεκτρολογο, οικοδομο,ξυλουργο, κουλουρτζη, βοθροκαθαριστή?
Τωρα δινουμε τελος σε ολες αυτές τις αγωνιες σας
Μη χάνετε την ευκαιρια…
Οι γιορτες πλησιαζουν..
Καντε επιτελους ενα χρήσιμο δωρο για τον εαυτο σας
Αποκτηστε τα μαγικα γυαλιά που σας επιτρέπουν να ξεχωρίζετε ότι ποιο εκλεκτο κυκλοφορει σε ανδρα.
Μπορει και εντοπίζει από μεγαλη αποσταση ολους τους γόνους ευπορων οικογενειων.
Ιδανικά στην παρακολουθηση κάθε αρσενικου που διαθετει μόνιμη κατοικια στις περιοχες Κιφισια, Φιλοθεη, Εκαλη, Πανοραμα.
Σας προειδοποιουν για κάθε αρσενικο που κυκλοφορει με ένα από τα τεσσερα γερμανικα μοντελα αυτοκινητων BMW, MERCENTES, PORSCHE, AUDI όλα του 2010 και αγνοει ολους τους υπολοιπους.
Σας προφυλάσσει από μαιμου κελεπουρια με ενοικιαζομενα ακριβα αυτοκινητα και πασης φυσεως νεοπλουτους καγκουρες…
Γιατι να χαλατε το χρονο σας δουλευοντας για να συντηρήσετε τον εαυτο σας?
Αποκτείστε τα εκπληκτικά αυτά γυαλια βρειτε τον ιδανικο (πλουσιο)ανδρα και αφεθειτε σε ένα συναρπαστικο κοσμο γεματο χλιδη και καλοπεραση…
Τηλεφωνηστε τωρα στο 666-666-666 και γίνετε επιτελους και εσεις μια συγχρονη και δυναμικη γυναικα…
23-12-2010, 11:26 #30
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ ΧΑΑΧ
ΕΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΣΟ ΟΣΟ!!!!
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude