Εχω σεξουαλικο φετιχ με μεγαλυτερες γυναικες! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 169
    Member
    Και κατι αλλο σχετικα με κατι που ειπε καποιος πριν,εγω δεν ειπα σε κανεναν οτι εχει απωθημενα και οτι αυτα που λεει οφειλονται στο οτι δεν εχει φιλους ή στο οτι δεν εχει κοπελα.Μαλλον ολοι εσεις εχετε αρχισει να την πηγαινετε εκει τη δουλεια για να με πεισετε οτι αυτα που λεω πηγαζουν απο αλλου!Και καλα,καποιο ειδος απωθημενου!Μαλλον μου φαινεται πως εγω εχω πεσει σε μαζα με ατομα με απωθημενα,τοση ωρα εσεις και μονο εσεις χρησιμοποιειτε τετοια σαθρα επιχειρηματα,που απο λογικης αποψης...καλα δεν το συζητω ειναι για γελια,αστειοι ειστε,δεν ντρεπεστε ρε???Ελπιζω σε αλλα ατομα που ανοιγουν θεματα με πιο σοβαρα προβληματα να μην λετε τις ιδιες αγαρμποσυνες και να τους παιρνετε στο λαιμο σας με τις και καλα "ωριμες,ψαγμενες συμβουλες" σας!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Helvete View Post
    Και κατι αλλο σχετικα με κατι που ειπε καποιος πριν,εγω δεν ειπα σε κανεναν οτι εχει απωθημενα και οτι αυτα που λεει οφειλονται στο οτι δεν εχει φιλους ή στο οτι δεν εχει κοπελα.Μαλλον ολοι εσεις εχετε αρχισει να την πηγαινετε εκει τη δουλεια για να με πεισετε οτι αυτα που λεω πηγαζουν απο αλλου!Και καλα,καποιο ειδος απωθημενου!Μαλλον μου φαινεται πως εγω εχω πεσει σε μαζα με ατομα με απωθημενα,τοση ωρα εσεις και μονο εσεις χρησιμοποιειτε τετοια σαθρα επιχειρηματα,που απο λογικης αποψης...καλα δεν το συζητω ειναι για γελια,αστειοι ειστε,δεν ντρεπεστε ρε???Ελπιζω σε αλλα ατομα που ανοιγουν θεματα με πιο σοβαρα προβληματα να μην λετε τις ιδιες αγαρμποσυνες και να τους παιρνετε στο λαιμο σας με τις και καλα "ωριμες,ψαγμενες συμβουλες" σας!!!

http://farm4.static.flickr.com/3217/...6b27f9a6ae.jpg

Member
    Τι ειναι αυτη η βλακεια παλι??Σελιδα γνωριμιων και καλα??Βλεπω τα ξερετε καλα ολα αυτα εσεις εδω μεσα,ε??Εμ,οταν μιλαω εγω για την παρακμη την ιδια...

αχαααααααααααααααααααα!!!! ολα τα χω δει σε αυτο το φορουμ, αλλά να στέλνει κάποιος τέτοιο επειδή πολύ απλά δεν τα βγάζει πέρα με τον άλλο..............ειλικρινά........π οτέ δεν το περίμενα.
    Μανιφέστο ηλιθιότητας σε όλου το μεγαλείο......:ρ

πι εσ: ο νικος ντι εχει παει για σκι μάλλον....

Senior Member
    Γιατι δεν βγαζεις τον ΣΚΑΣΜΟ κοριτσακι μου???????Να ησυχασουμε επιτελους απο το ανυπαρκτο μυαλο σου!!!
    οχι βρε δεν θα σκασω!!τι θα κανεις?θα μου το βουλωσεις ΕΣΥ?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    οχι βρε δεν θα σκασω!!τι θα κανεις?θα μου το βουλωσεις ΕΣΥ?
    Να ΣΚΑΣΕΙΣ!!!Αν δεν εχεις τι να πεις και πως να με αντικρουσεις,να μη βριζεις!!Το καταλαβες αυτο ΡΕΕ??????Τραβα στη γωνια σου και τουμπεκι!Παραπηρες θαρρος!Η μιλας με επιχειρηματα χωρις να με βριζεις ή σκας,το βουλωνεις και σκυβεις το κεφαλι κατω!!!

Senior Member
    Να ΣΚΑΣΕΙΣ!!!Αν δεν εχεις τι να πεις και πως να με αντικρουσεις,να μη βριζεις!!Το καταλαβες αυτο ΡΕΕ??????Τραβα στη γωνια σου και τουμπεκι!Παραπηρες θαρρος!Η μιλας με επιχειρηματα χωρις να με βριζεις ή σκας,το βουλωνεις και σκυβεις το κεφαλι κατω!!!

Ω η ηθικοτης...ω το μεγαλειο του πνευματος...ω ο πιο ηλιθιος των ηλιθιων χειροκροτηστε (αυτο ειναι επιχειρημα μην παρεξηγουμαστε)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ
    μα Μαστερ..οταν κανεις κατι τετοιο θα υποστεις τις συνεπειες!!!χοχοχοχχοχοχο!!! για να δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ω η ηθικοτης...ω το μεγαλειο του πνευματος...ω ο πιο ηλιθιος των ηλιθιων χειροκροτηστε (αυτο ειναι επιχειρημα μην παρεξηγουμαστε)
    Κατσε μισο λεπτο,δεν μπορει να βριζει ο οποιοσδηποτε αχρηστος και να καθομαι να τον ακουω απραγος!Το ο,τι υποστηριζω την ηθικη δεν σημαινει οτι δεν θα μιλαω οπως αξιζει σε μερικους μερικους!Ουτε οτι θα καθομαι να με "πατανε" γελοια υποκειμενα.Φυσικα και τα "χωνω" σε πολλα ατομα καθημερινα,σιγα μην αφηνω να ξεστομιζει βωμολοχιες προς εμενα το καθε σκουπιδι της κοινωνιας σας!!Οταν βριζει καποιος χωρις να στηριζει καπου τα λογια του,τοτε πως να τον αντιμετωπισω δηλαδη??Οταν ο αλλος σου μιλαει σα σκουπιδι χωρις λογο,καλον θα ηταν να του ριχνεις μερικα χαστουκια μεσα στα μουτρα μπας και συνελθει!

Quote Originally Posted by sabb View Post
    Προειδοποίησα πριν από 15 λεπτά κι απάντηση δεν πήρα...
    Αναγκαστικά προβαίνω στην δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων, γεγονός που αντιβαίνει στις αρχές μου, αλλά η κοροϊδία σε βάρος των υπολοίπων μελών του φόρουμ πρέπει κάποια στιγμή να πάρει ένα τέλος ....

Απ: Ειμαστε πολυ γαματοι τελικα,ε??
    Αρχικά καταχωρημένο από Helvete
    Αρχικά καταχωρημένο από sabb
    Αρχικά καταχωρημένο από Helvete
    Παικταρα,δεν ξερω αν εχεις μυριστει τι παιζει,μαλλον οχι,οποτε μην κανεις κουβεντα για αυτο το μηνυμα που σου γραφουμε!Κανουμε μια φαρσα σε ολους του φορουμ μην πεις λεξη,απλα συνεχισε να διαφωνεις ετσι,μη σταματας.Αργα η γρηγορα θα την σταματησουμε,εξαρταται που θα παει,ειχαμε αλλη ιδεα στην αρχη,τελειως διαφορετικη,δεν το πηγαιναμε εκει,θα γραφαμε αλλα,αλλα το συνεχισες εσυ σε αλλη πορεια.Σου στελνουμε διοτι κατα καποιον τροπο ησουν το "θυμα" της υποθεσης,για να μην προβληματιστεις.Συνεχισε να γραφεις...

sabb : Λυπάμαι, αλλά μου είναι αδιάφορη η πλάκα σας...
    Συνεχίστε να γράφετε εσείς που με κάλυψη την ανωνυμία της οθόνης, έχετε όρεξη και για πλάκα...
    Και φυσικά μου είναι αδιάφορο να μάθω και το ποιοι είστε και με ποιο κίνητρο, μπαίνετε σ' ένα φόρουμ ψυχολογίας για να γελάσετε με τι ?

Helvete : Οπως νομιζεις.Λογικο ειναι να εχεις τσαντιστει.Παντως,οφειλω να σου πω οτι την πατησες για τα καλα,επεσες αμεσως στην παγιδα,πολυ περισσοτερο απο ολους τους αλλους!Και συνεχιζες να γραφεις ατελειωτα κατεβατα και να λες,να λες...Τελος παντων,απ'οτι φαινεται και οι υπολοιποι δεν σταματανε να γραφουν οποτε βλεπουμε να φτανουν οι σελιδες τις 20 και βαλε.Σε ευχαριστουμε παντως που μας βοηθησες,να'σαι καλα!!!!

Sabb : Κάνεις (κάνετε μια και μιλάς στον α' πληθυντικό) ένα πολύ μεγάλο λάθος..Τσαντίζομαι πολύ δύσκολα, κι αν εσύ (εσείς) με θεωρείτε "θύμα" της πλάκας σας, δεν έχω πρόβλημα αν δεν μου ήταν αδιάφορη η πλάκα, να γελούσαμε μαζί..
    Βρήκατε να κάνετε πλάκα σε κάποιον που του αρέσει να αυτοσαρκάζεται, οπότε η πλάκα πέφτει μάλλον στο κενό...

Ωστόσο, δεν σας κρύβω πως η όλη μεθόδευση συμπαρασύρει πολλά από τα μέλη να πέφτουν στην παγίδα της ανωριμότητας σας κι αυτό μ'ενοχλεί σφόδρα...

Δεν έχω δημοσιοποιήσει προσωπικό μήνυμα ποτέ..

Αν ωστόσο δεν αποκαλύψετε την ανόητη σκευωρία σας σε 15 λεπτά από τώρα θα αναγκασθώ να το κάνω, είτε σ' αυτό το θέμα είτε αλλού...
    χαλβαετε ....για αυτό το μήνυμα κάνουμε τον κινέζο???

Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ
    μα Μαστερ..οταν κανεις κατι τετοιο θα υποστεις τις συνεπειες!!!χοχοχοχχοχοχο!!! για να δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος...
    Κοιταξε να δεις,αν θες να συνεχισεις πολιτισμενα τη συζητηση δεν εχω κανενα προβλημα,πες μου οτι θες!Πολιτισμενα ομως!ΕΣΥ ειπες πρωτη πριν καμποση ωρα,"α το μαλακισμενο".ΕΣΥ το ξεκινησες.Δεν σε εβρισα πρωτος εγω.Το ο,τι δεν εχεις κανενα σοβαρο επιχειρημα να στηριζεις τα λογια σου δεν σου δινει αυτοματως το δικαιωμα να βριζεις χωρις λογο!Το καταλαβες αυτο?Σιγα την εξυπναδα?Θα μπορουσα και εγω ανετα να βριζω και να θαβω κοσμο πισω απο το πληκτρολογιο μου,δεν εχει κανενα νοημα αυτο.Ουτε προκειται να εχω συνεπειες,σαμπως βλεπω αυτον που εχω απεναντι?

Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χαλβαετε ....για αυτό το μήνυμα κάνουμε τον κινέζο???
    Να σου πω,δεν καταλαβαινω τι γραφει απολυτα ο κυριος Αρχοντας απο πανω.Υποθετω οτι θελει να μας πεισει οτι του εχω γραψει προσωπικο μηνυμα και του λεω οτι ειμαστε 2 και ολα αυτα ειναι μια οργανωμενη φαρσα,και τετοιο καταλαβα.Τι να πω?Δεν εχω να πω κατι.Και εγω μπορω ευκολα να παραθεσω ενα τυχαιο κειμενο και να πω οτι μου το εστειλε καποιος απο εσας.ουτε μπορειτε να αποδειξετε οτι ισχυει,ουτε οτι δεν ισχυει!Δεν κανω τον κινεζο.Τι να κατσω,να αποδεικνυω το αναποδεικτο??Προφανως ο κυριος δεν ειναι σοβαρος ανθρωπος,αστειος ειναι.

Την πάτησες όμως φίλε, γιατί ο διαχειριστης του φορουμ ειναι σε θέση να δει αν εχει φυγει απο σένα αυτό το μνμ.

Αλλά και να μην ήταν σε θέση, και μόνο που το λέει ο σαμπ, είναι σα να το έστειλες σε όλους μας.

Το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι να μπει κανείς απ τη διαχείριση γιαν να μη σε ξαναδούμε.

Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Την πάτησες όμως φίλε, γιατί ο διαχειριστης του φορουμ ειναι σε θέση να δει αν εχει φυγει απο σένα αυτό το μνμ.

Αλλά και να μην ήταν σε θέση, και μόνο που το λέει ο σαμπ, είναι σα να το έστειλες σε όλους μας.

Το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι να μπει κανείς απ τη διαχείριση γιαν να μη σε ξαναδούμε.
    Χα!Ενταξει,λοιπον ας περιμενουμε τον διαχειριστη.Να δω τοτε τι θα λες για το παλληκαρι πιο πανω.Κοιταξε δεν ξερω και πολλα απο τεχνικα θεματα,ειμαι σιγουρος παντως οτι κατι πιο πονηρο εχει σκαρφιστει αυτος και θα την γλυτωσει με καποιον τροπο.Δεν ξερω,δεν ασχολουμαι!

Senior Member
    Helvete , έχω κάνει προώθηση την συνομιλία μας με u2u σε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στο thread - δεν θα το παραλάβουν η Θεοφανία και ο insect λόγω του ότι έχουν υπερβεί τον αριθμό των επιτρεπόμενων μηνυμάτων - και φυσικά στον ΝίκοςD, νομίζω πως ασχοληθήκαμε παραπάνω απ' όσο έπρεπε μαζί σου, στο καλό και να μας γράφεις...

Α, το report είναι αυτονόητο , αλλά δεν νομίζω πως ήταν και προαπαιτούμενο...

C u
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast