Να σας αποχαιρετησω.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    κανε κατι γιατι δεν θα μπορω να σε παρω μαζι μου στην παραλια με τα μοχιτος..
    Αμα ειναι για μοχιτος θα κατρακυλησω, ντοντ γουορι...:ρ

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ημουν μεθυσμενος και ειδα καποια πραγματα ....στραβα....συγγνωμη για την αναστατωση.
    κοιτα να αποχαιρετησεις το ποτο λοιπον :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    , εσυ δεν ξερω γιατι επρεπε να το κριτικαρεις, περα απ το οτι σαν μελος του φορουμ αυτου, εχεις την δυνατοτητα να το κανεις...
    Και γιατί νομίζεις ότι έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα σχολίων και απόψεων; Γιατί για παράδειγμα το παραπάνω σχόλιο είναι. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο καλός Θεούλης σου έδωσε περισσότερα διακαιώματα από τους άλλους ίσως και περισσότερη εξυπνάδα.

> ενα φιλικο σχολιο καλων προθεσεων εκανε!

Και εγώ ένα εξαιρετικά καλοπροαίρετο σχόλιο έκανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις λαθος?
    Φυσικά και πάντα αφήνω την περίπτωση να κάνω λάθος. Φαντάζομαι αν κάνω λάθος, η ίδια η Θεοφανία θα μπορούσε να με διορθώσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ελα παρντον γιαννακο!τι ειπα κ πρεπει να το διπλοεξετασω?πειτε μου γιατι ειμαι χαζοξανθια!
    Ήθελα να πω ότι ο Κεεπ έγραψε μια γενικότητα χωρίς να εξηγεί τίποτα. Και εσύ απάντησες ότι "και απο την ζωη μπορουμε να απηυδησουμε αλλα δεν αποχαιρετουμε!". Θέλω να πω ότι είναι λάθος σκέψη. Καλό είναι να μπορούμε να αποχαιρετούμε εύκολα γιατί τότε φεύγουμε από κακές καταστάσεις. Επίσης αν υποθέσουμε ότι ο keep είναι ειλικρινής, θα πρέπει να σκεφτείς περισσότερο το τι λέει, μήπως πάει να πει κάτι που έχει δίκιο και είναι διαφορετικό από αυτό που καταλαβαίνεις. Βέβαια τώρα δεν έχει και πολύ νόημα, αφού ο Keep αποφάσισε να δηλώσει "false alarm". Με την ευκαιρία να πω ότι παρατηρώ ο keep έχει και άλλες φορές δηλώσει false alarm, πράγμα που με βάζει σε σκέψεις...

Banned
    καλε μου ο κηπ μεθυσε,μην κελαιδας αλλο :P,αλλα εννοουσα εγω,αλλα καταλαβε ο κηπ κ πολυ απλα εγινε μια συνεννοηση ορχηστρα!το θεμα θεωρω οτι εχει ληξει!

Quote Originally Posted by John11 View Post
    Φυσικά και πάντα αφήνω την περίπτωση να κάνω λάθος. Φαντάζομαι αν κάνω λάθος, η ίδια η Θεοφανία θα μπορούσε να με διορθώσει...
    διορθωση τυπου: δεν θα δηλητηριαστω αν δαγκώσω τη γλώσσα μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    καλε μου ο κηπ μεθυσε,μην κελαιδας αλλο :P,
    Διακρίνω ένα τόνο ειρωνίας; ο-)
    Αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κατανόηση των πραγμάτων θα σκεφτείς ότι ο μεθυσμένοι δεν χάνουν τη λογική τους! Μπορεί να γίνονται τα συναισθήματα πιο έντονα, κλπ, αλλά η λογική παραμένει. Παράδειγμα, αν κάποιος μεθυσμένος θέλει να σε πλακώσει στο ξύλο ;-) , να περιμένεις ότι κατά κάποιο τρόπο το ίδιο θέλει και ξεμέθυστος...
    Επειδή χρειάζομαι και εγώ την κατανόση -γιατί την πάτησα κάπου αυτές τις μέρες-, ας μη λέω μεγάλα λόγια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μπα αντζικ...εδω θα αφησω τα κοκκαλα μου λολ.

Ειπα θα φυγω και με χτυπησε μια στενοχωρια την ωρα που το εγραφα και τσακωνομουν....εδω θα μεινω:)
    αφου σ αγαπαμε... που να πασ.. βρε ζουζουνι
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Διακρίνω ένα τόνο ειρωνίας; ο-)
    Αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κατανόηση των πραγμάτων θα σκεφτείς ότι ο μεθυσμένοι δεν χάνουν τη λογική τους! Μπορεί να γίνονται τα συναισθήματα πιο έντονα, κλπ, αλλά η λογική παραμένει. Παράδειγμα, αν κάποιος μεθυσμένος θέλει να σε πλακώσει στο ξύλο ;-) , να περιμένεις ότι κατά κάποιο τρόπο το ίδιο θέλει και ξεμέθυστος...
    Επειδή χρειάζομαι και εγώ την κατανόση -γιατί την πάτησα κάπου αυτές τις μέρες-, ας μη λέω μεγάλα λόγια...
    μπα...
    εγω οταν πιω πολυ εχω ορμεσ για τον διπλανο μου.. και ανετα τον προσεγγιζω αμα τυχει..και θελω.... ξεμεθυστη θα του δοσω σημα εκεινοσ να προσεγγισει και δεν θα εχω και ορμεσ.. απο την πρωτη γνωριμια...χεχεχεχε αρα μη το λεσ..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Καλημέρα. Δεν ξέρω αν οι μεθυσμένοι "δεν χάνουν τη λογική τους", πάντως η έλλειψη νηφαλιότητας εμένα με είχε κάποιες φορές στο παρελθόν οδηγήσει σε κρίσεις επικίνδυνης παρορμητικότητας. Δεν είχα σωστή κρίση, ούτε αίσθηση του κινδύνου για μένα ή για άλλους. Πχ είχα οδηγήσει μεθυσμένη στο παρελθόν. Πού ήταν τότε η αίσθηση ευθύνης μου για το συνάνθρωπο? Αν πέρναγα στο αντίθετο ρεύμα μπορεί για τη δική μου κάβλα (ονομάστε το όπως θέλει ο καθένας σας) να προκαλούσα ζημιά σε κάποιον άλλον, εκτός από μένα. Όταν απουσιάζει ή μειώνεται η ικανότητα αντίληψης και εκτίμησης πιθανού κινδύνου και η δυνατότητα μαζί της να υπολογίσεις κόστη προσωπικά και αλλότρια, τότε τα πράγματα γίνονται αρκετά επικίνδυνα. Και αυτό το είχε κάνει το ποτό στον εγκέφαλό μου, καθώς δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να φερθώ έτσι σε νηφάλια φάση.

Δεν ξαναοδήγησα ποτέ μεθυσμένη, τότε πήρα ένα οδυνηρό μάθημα από τις τύψεις μου. Συνειδητοποίησα πόσο ανώριμο ήταν αυτό που έκανα και πόσο τραγικά ανεύθυνο. Και έχω όντως δει και σε άλλους τόσα μεγάλα λάθη κρίσεως σε στιγμές μεθυσιού, πχ δεν ξεχνάω γνωστό που κοιμήθηκε σε τουαλέτα μπαρ και είχε ουσιαστικά πέσει σε ένα είδος αλκοολικής δηλητηρίασης, αφού ξύπνησε δίχως καμία μνήμη μετά την πάροδο 12ωρου κώματος, άλλον που μου διηγήθηκε πως είχε ξαπλώσει φαρδύς πλατύς στη μέση λεωφόρου γιατί έτσι ήθελε και νόμιζε εκείνη τη στιγμή και τον μάζεψαν περαστικοί, μαχαιρώματα που έχουν συμβεί πάνω σε εγωιστικές παπαριές που βγαίνουν υπό την επήρεια, φίλη μου που ήταν έτοιμη να ακολουθήσει άγνωστο στο αμάξι του (και οι δύο μεθυσμένοι), είναι τόσα τα συμβάντα που έχω δει ζήσει ή ακούσει από μαρτυρίες άλλων, που νιώθω πολύ ασφαλής να πω ότι κι αν δε σε οδηγεί σε χάσιμο λογικής, πάντως σε πάει σε κάτι που της μοιάζει αρκετά, λολ.

Φροντίζω όταν θέλω να πιω να υπάρχει κάποιος στην παρέα που θα έχει το νου του και νηφάλια κρίση (αρκετές φορές το αγόρι μου που έτσι κι αλλιώς δεν πίνει παρά ελάχιστα και αυτό ακόμη σπάνια), ή άλλες φορές το κάνω εγώ για εκείνους, να είμαι εγώ η νηφάλια.

@Κeep, χαίρομαι που ήταν false alarm, αλλά τα έχουμε ξαναπεί ρε συ για το ποτό και τα φάρμακα, ααχ θα σε μαλώσω παλιόπαιδοοο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    rain μου καλη χρονια!!!!

με υγεια ψυχικη και σωματικη!

γλυκυτητα και αγαπη!

και σε σενα κηπ!

φιλια σε ολο το φορουμ!

οποιος μεθα μας αποχαιρεταααααααααααααααα ααααα! αυτο το φορουμ ειναι ερωτας τελικα!!!! χε χε!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    χαχααα, γεια σου ρε ρις! Χρόνια πολλά μάτια μου!:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Και γιατί νομίζεις ότι έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα σχολίων και απόψεων; Γιατί για παράδειγμα το παραπάνω σχόλιο είναι. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο καλός Θεούλης σου έδωσε περισσότερα διακαιώματα από τους άλλους ίσως και περισσότερη εξυπνάδα.

> ενα φιλικο σχολιο καλων προθεσεων εκανε!

Και εγώ ένα εξαιρετικά καλοπροαίρετο σχόλιο έκανα.
    εχμμμμμμμμναι....
    μαλλον καποιος απο τους δυο μας πρεπει ν ανοιξει κανενα λεξικο...
    προσπαθωντας να μπω στο σκεπτικο σου.......................... ναι!
    ισως τελικα το σχολιο σου περι σκορπιων και δηλητηριων να ηταν μια προσπαθεια μεταδοσης γνωσεων ζωολογιας στα μελη!!!! το λεει κανεις και καλοπροαιρετο κατα μια εννοια.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ισως τελικα το σχολιο σου περι σκορπιων και δηλητηριων να ηταν μια προσπαθεια μεταδοσης γνωσεων ζωολογιας στα μελη!!!!
    Δεν μίλησα πουθενά για σκορπιούς... Αν "δημιουργείς" σκορπιούς (απλά είναι μια ευκαιρία να σου δώσω ένα παράδειγμα) τότε το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό. Διαβάζεις άλλα και τα "μετασχηματίζεις" σε άλλα. Συνεπώς, δεν χρειάζεται κανείς μας λεξικό, το πρόβλημα είναι αλλού.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast