Results 31 to 45 of 49
Thread: Να σας αποχαιρετησω....
-
02-01-2011, 15:07 #31
- 02-01-2011, 16:58 #32
03-01-2011, 02:05 #33
Και γιατί νομίζεις ότι έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα σχολίων και απόψεων; Γιατί για παράδειγμα το παραπάνω σχόλιο είναι. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο καλός Θεούλης σου έδωσε περισσότερα διακαιώματα από τους άλλους ίσως και περισσότερη εξυπνάδα.
> ενα φιλικο σχολιο καλων προθεσεων εκανε!
Και εγώ ένα εξαιρετικά καλοπροαίρετο σχόλιο έκανα.
03-01-2011, 02:09 #34
03-01-2011, 02:34 #35
Ήθελα να πω ότι ο Κεεπ έγραψε μια γενικότητα χωρίς να εξηγεί τίποτα. Και εσύ απάντησες ότι "και απο την ζωη μπορουμε να απηυδησουμε αλλα δεν αποχαιρετουμε!". Θέλω να πω ότι είναι λάθος σκέψη. Καλό είναι να μπορούμε να αποχαιρετούμε εύκολα γιατί τότε φεύγουμε από κακές καταστάσεις. Επίσης αν υποθέσουμε ότι ο keep είναι ειλικρινής, θα πρέπει να σκεφτείς περισσότερο το τι λέει, μήπως πάει να πει κάτι που έχει δίκιο και είναι διαφορετικό από αυτό που καταλαβαίνεις. Βέβαια τώρα δεν έχει και πολύ νόημα, αφού ο Keep αποφάσισε να δηλώσει "false alarm". Με την ευκαιρία να πω ότι παρατηρώ ο keep έχει και άλλες φορές δηλώσει false alarm, πράγμα που με βάζει σε σκέψεις...
03-01-2011, 02:38 #36
καλε μου ο κηπ μεθυσε,μην κελαιδας αλλο :P,αλλα εννοουσα εγω,αλλα καταλαβε ο κηπ κ πολυ απλα εγινε μια συνεννοηση ορχηστρα!το θεμα θεωρω οτι εχει ληξει!
03-01-2011, 03:06 #37
03-01-2011, 04:50 #38
Διακρίνω ένα τόνο ειρωνίας; ο-)
Αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κατανόηση των πραγμάτων θα σκεφτείς ότι ο μεθυσμένοι δεν χάνουν τη λογική τους! Μπορεί να γίνονται τα συναισθήματα πιο έντονα, κλπ, αλλά η λογική παραμένει. Παράδειγμα, αν κάποιος μεθυσμένος θέλει να σε πλακώσει στο ξύλο ;-) , να περιμένεις ότι κατά κάποιο τρόπο το ίδιο θέλει και ξεμέθυστος...
Επειδή χρειάζομαι και εγώ την κατανόση -γιατί την πάτησα κάπου αυτές τις μέρες-, ας μη λέω μεγάλα λόγια...
03-01-2011, 09:07 #39
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
03-01-2011, 09:11 #40
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
03-01-2011, 10:17 #41
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν οι μεθυσμένοι "δεν χάνουν τη λογική τους", πάντως η έλλειψη νηφαλιότητας εμένα με είχε κάποιες φορές στο παρελθόν οδηγήσει σε κρίσεις επικίνδυνης παρορμητικότητας. Δεν είχα σωστή κρίση, ούτε αίσθηση του κινδύνου για μένα ή για άλλους. Πχ είχα οδηγήσει μεθυσμένη στο παρελθόν. Πού ήταν τότε η αίσθηση ευθύνης μου για το συνάνθρωπο? Αν πέρναγα στο αντίθετο ρεύμα μπορεί για τη δική μου κάβλα (ονομάστε το όπως θέλει ο καθένας σας) να προκαλούσα ζημιά σε κάποιον άλλον, εκτός από μένα. Όταν απουσιάζει ή μειώνεται η ικανότητα αντίληψης και εκτίμησης πιθανού κινδύνου και η δυνατότητα μαζί της να υπολογίσεις κόστη προσωπικά και αλλότρια, τότε τα πράγματα γίνονται αρκετά επικίνδυνα. Και αυτό το είχε κάνει το ποτό στον εγκέφαλό μου, καθώς δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να φερθώ έτσι σε νηφάλια φάση.
Δεν ξαναοδήγησα ποτέ μεθυσμένη, τότε πήρα ένα οδυνηρό μάθημα από τις τύψεις μου. Συνειδητοποίησα πόσο ανώριμο ήταν αυτό που έκανα και πόσο τραγικά ανεύθυνο. Και έχω όντως δει και σε άλλους τόσα μεγάλα λάθη κρίσεως σε στιγμές μεθυσιού, πχ δεν ξεχνάω γνωστό που κοιμήθηκε σε τουαλέτα μπαρ και είχε ουσιαστικά πέσει σε ένα είδος αλκοολικής δηλητηρίασης, αφού ξύπνησε δίχως καμία μνήμη μετά την πάροδο 12ωρου κώματος, άλλον που μου διηγήθηκε πως είχε ξαπλώσει φαρδύς πλατύς στη μέση λεωφόρου γιατί έτσι ήθελε και νόμιζε εκείνη τη στιγμή και τον μάζεψαν περαστικοί, μαχαιρώματα που έχουν συμβεί πάνω σε εγωιστικές παπαριές που βγαίνουν υπό την επήρεια, φίλη μου που ήταν έτοιμη να ακολουθήσει άγνωστο στο αμάξι του (και οι δύο μεθυσμένοι), είναι τόσα τα συμβάντα που έχω δει ζήσει ή ακούσει από μαρτυρίες άλλων, που νιώθω πολύ ασφαλής να πω ότι κι αν δε σε οδηγεί σε χάσιμο λογικής, πάντως σε πάει σε κάτι που της μοιάζει αρκετά, λολ.
Φροντίζω όταν θέλω να πιω να υπάρχει κάποιος στην παρέα που θα έχει το νου του και νηφάλια κρίση (αρκετές φορές το αγόρι μου που έτσι κι αλλιώς δεν πίνει παρά ελάχιστα και αυτό ακόμη σπάνια), ή άλλες φορές το κάνω εγώ για εκείνους, να είμαι εγώ η νηφάλια.
@Κeep, χαίρομαι που ήταν false alarm, αλλά τα έχουμε ξαναπεί ρε συ για το ποτό και τα φάρμακα, ααχ θα σε μαλώσω παλιόπαιδοοο."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-01-2011, 10:40 #42
rain μου καλη χρονια!!!!
με υγεια ψυχικη και σωματικη!
γλυκυτητα και αγαπη!
και σε σενα κηπ!
φιλια σε ολο το φορουμ!
οποιος μεθα μας αποχαιρεταααααααααααααααα ααααα! αυτο το φορουμ ειναι ερωτας τελικα!!!! χε χε!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
03-01-2011, 10:46 #43
χαχααα, γεια σου ρε ρις! Χρόνια πολλά μάτια μου!:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-01-2011, 11:18 #44
εχμμμμμμμμναι....
μαλλον καποιος απο τους δυο μας πρεπει ν ανοιξει κανενα λεξικο...
προσπαθωντας να μπω στο σκεπτικο σου.......................... ναι!
ισως τελικα το σχολιο σου περι σκορπιων και δηλητηριων να ηταν μια προσπαθεια μεταδοσης γνωσεων ζωολογιας στα μελη!!!! το λεει κανεις και καλοπροαιρετο κατα μια εννοια.....
04-01-2011, 05:43 #45
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή