Υπάρχουν καλοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 217
    Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά δεν ασχολούμαι πλέον ούτε με σένα ούτε με την φίλη σου. Τώρα αν γράψεις κάτι το οποίο θέλω να σχολιάσω δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω.
    δεν εχω απολυτως καμια φιλη εδω μεσα! ουτε φιλο ουτε τπτ, η λιστα μου οπως μπορεις να δεις ειναι ΚΕΝΗ!

εχουμε 2011 πλεον, μη κολλας σ'αυτα που ηξερες.

και ναι σε παρακαλω μην ασχολησε μαζι μου, τουλαχιστον μη περιμενεις απαντηση οταν σχολιαζεις κατι.

Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    ΚΕΝΟ, μην μου το παίζεις τώρα ανήξερος, εσύ μίλησες πρώτος για το τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή...Αλλά μιας και το αναφέρεις, γιατί επιβραβεύεις τα άτομα που έχουν το καλό αφού πιστεύεις στο κακό; Για τους χαρακτηρισμούς, το γενικά πάει στο ειδικά, από τη στιγμή που λες οι καλοί είναι ηλίθιοι και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου καλό, είναι σαν να λες ότι είμαι εγώ ηλίθια. Το ίδιο και με σένα που είσαι έξυπνος.
    δε θυμαμαι να ανεφερα πως φερομαι στα κοντινα μου προσωπα, τις περισσοτερες φορες μιλαω γενικα για το κοσμο. το ποια ατομα επιβραβευω, πως, ποτε κ συμφωνα με ποια κριτηρια, ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.

με τους χαρακτηρισμους δε το συνεχιζω. οσοι εχουν τη μυγα μυγιαζονται. παραδοξως μονο εσυ ενιωσες προσβεβλημενη, οποτε ψαξου...

Senior Member
    Δόξα το Θεό..... να λέμε

Senior Member
    .................................................. .................................................. ....................

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν εχω απολυτως καμια φιλη εδω μεσα! ουτε φιλο ουτε τπτ, η λιστα μου οπως μπορεις να δεις ειναι ΚΕΝΗ!

εχουμε 2011 πλεον, μη κολλας σ'αυτα που ηξερες.

και ναι σε παρακαλω μην ασχολησε μαζι μου, τουλαχιστον μη περιμενεις απαντηση οταν σχολιαζεις κατι.

δε θυμαμαι να ανεφερα πως φερομαι στα κοντινα μου προσωπα, τις περισσοτερες φορες μιλαω γενικα για το κοσμο. το ποια ατομα επιβραβευω, πως, ποτε κ συμφωνα με ποια κριτηρια, ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.

με τους χαρακτηρισμους δε το συνεχιζω. οσοι εχουν τη μυγα μυγιαζονται. παραδοξως μονο εσυ ενιωσες προσβεβλημενη, οποτε ψαξου...
    Μόνο εγώ ένιωσα προσβεβλημένη, γιατί σπανίζουν οι καλοί, ή ίσως δεν το συνδύασαν με τον εαυτό τους. Τυχαίο ήταν, δεν ξέρω τι θες να πεις εσύ.

Banned
    Δόξα το Θεό..... να λέμε
    Ίνσεκτ δεν πιστεύω στο θεό, μακάρι να υπήρχε, θα υπήρχε κοινωνική δικαιοσύνη τότε και ίσως και όχι θάνατος. Τα λέμε.

Senior Member
    Ίνσεκτ δεν πιστεύω στο θεό, μακάρι να υπήρχε, θα υπήρχε κοινωνική δικαιοσύνη τότε και ίσως και όχι θάνατος. Τα λέμε.
    Κι εγώ δεν πίστευα μέχρι που αρρώστησα. Μετά έγινα καλά και πάλι σταμάτησα να πιστεύω. Μετά αρρώστησα ξανά άρχισα ξανά να πιστεύω. Σου λέει κάτι αυτό?

Banned
    Κι εγώ δεν πίστευα μέχρι που αρρώστησα. Μετά έγινα καλά και πάλι σταμάτησα να πιστεύω. Μετά αρρώστησα ξανά άρχισα ξανά να πιστεύω. Σου λέει κάτι αυτό?
    Τι να μου λέει ότι ο θεός σε έκανε να αρρωστήσεις για να πιστεύεις; Αυτό δεν θα ήταν νορμάλ, δηλαδή δεν θα ήταν αυτό που θα περίμενες από έναν καλό θεούλη όπως μας τον παρουσιάζουν. Κι εγώ πριν την αρρώστια πίστευα, αλλά μόλις είχα πάθει κατάθλιψη και έλεγα δεν θέλω να πεθάνω, και να μου δείξει ο θεός ένα σημάδι, δεν είδα κανένα σημάδι από τον θεό, άρα πίστεψα ότι δεν υπάρχει, και πριν από αυτό, ήμουν θρήσκο σχετικά άτομο.

Senior Member
    Δεν χρειάζεται να δεις σημάδι.

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι προερχόμαστε από τα ζώα ε?

Banned
    Όχι δεν το ξέρουμε αυτό, μερικές φορές το θεωρώ χαζό, μερικές φορές πιστεύω ότι μπορεί και να συμβαίνει. Μακάρι να υπάρχει θεός, αλλά σίγουρα δεν είναι όπως μας τον παρουσιάζουν καλό και αγαθό, γιατί εγώ με την αρρώστια σκέφτομαι πολλές φορές κακίες χωρίς να το ελέγχω, οπότε αν την έστειλε ο θεός την αρρώστια, είναι λίγο παράδοξο να θέλει να γίνω κακιά αφού είναι άγιος.

Senior Member
    Μην περιμένεις να σου απαντήσω. Οκ, θα προσπαθήσω, εσένα αν σου πει μια φωνή οτι "πρέπει να τους σκοτώσεις όλους όσους ζουν στην πόλη" θα το κάνεις? Άν μέσα σου έχεις μια εικόνα ενός κακού Θεού πιθανώς να ακούσεις κάτι τέτοιο, αν όμως έχεις την εικόνα ενός καλού Θεού , μπορεί να ακούσεις κάτι σαν, "πρόσεχε", ας πούμε? Βλέπεις καταλαβαίνεις πιστεύω δεν ξέρω αν υπάρχει Θεούλης αλλά και να μην υπάρχει δεν είναι λόγος αυτός να κάνουμε το παν για να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα. Πάρε μια πέτρα για παραδειγμα... κενή είναι από μέσα της η πέτρα, έτσι λένε οι επιστήμονες (να δω μήπως βρω και το λινκ) εσύ όμως που είσαι άνθρωπος και εγώ νομίζουμε πως η πέτρα μέσα της έχει ύλη.. δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα...

Banned
    Οκ, αλλλά τέτοια φωνή δεν πρόκειται να ακούσω.

Senior Member

Senior Member
    Οκ, αλλλά τέτοια φωνή δεν πρόκειται να ακούσω.
    Δεν το λέω για σένα αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και σε έναν φυσιολογικό (από ουσίες για παράδειγμα). Κουλ. don't worry

Banned
    Καλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω το βίντεο τώρα με κουράζει αλλά κατάλαβα ότι λέει για την πέτρα.

Senior Member
    Δεν λέει μόνο για την πέτρα. Λέει πολλά ενδιαφέροντα ειδικά στο τέλος. Αν ξέρεις Αγγλικά και έχεις την διάθεση να το παρακολουθήσεις θα σου ανοίξει τα μάτια πιστεύω. Ο Dawkins θεωρείται από τα πιο λαμπρά μυαλά σήμερα.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast