Υπάρχουν καλοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 217
    Banned
    Έχει και υπότιτλους στα ελληνικά δεν είναι αυτό το θέμα, απλώς δεν είμαι και καλά για να μπορώ να κάνω πράγματα, και δεν μπορώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    Καλησπερουδια!!
    σκεφτομαι συχνα οτι,
    εχουμε μια ταση να χανομαστε με το κακο...μολις γνωρισουμε εναν "κακο ανθρωπο"(παρεπιπτοντως κατα την γνωμη μ δεν υπαρχουν καλοι κ κακοι),τραγικοποιουμε τα πραγματα..ενω οταν γνωρισουμε εναν "καλο" ειμαστε δυσπιστοι απεναντι του...
    Νιωθω συχνα οτι ειμαστε μαθημενοι στο κακο παρα στο καλο!!
    Θεωρώ και εγώ πως δεν υπάρχουν καλοί και κακοί..
    Είναι συμπεριφορές που για τον άλφα ή βήτα λόγο και με τον άλφα ή βήτα τρόπο είναι δυνατό και πιθανό να ξετυλίξουμε όλοι σε κάποια φάση.

Υπάρχει αυτή η τάση που αναφέρεις, Φωτεινή.
    Είναι φορές που σα να αποσυντονιζόμαστε.
    Σε μένα έχω παρατηρήσει πως υπήρξαν κάποιες περίοδοι που τα κάτω άκρα είχαν λιποτακτήσει,
    κούτσαινα και δεν ήθελα να βρω πάτημα σε ενδιάμεσους γκρίζους τόνους..
    δεξιά πατούσα στο μαύρο - αριστερή πατούσα στο λευκό.

Σε τέτοιες φάσεις είναι που η επαφή με μια συμπεριφορά ''κακίας'', ιδίως όταν συμβαίνει απροσδόκητα, μπορεί να σοκάρει,
    όπως και η καλοσύνη να σημάνει καμπανάκι κινδύνου και να μας φορέσει πανοπλία.
    Σκέφτεσαι, δεν μπορεί.. κάποιο λάκκο έχει η φάβα, πολλή γιρλάντα.. so, cut to the chase, φίλε!

Δύσπιστοι, επιφυλακτικοί, φοβόμαστε να εμπιστευτούμε, να δεχτούμε από τον άλλον..
    Υπάρχουν όμως και αλισβερίσια χωρίς αντίτιμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Σε τέτοιες φάσεις είναι που η επαφή με μια συμπεριφορά ''κακίας'', ιδίως όταν συμβαίνει απροσδόκητα, μπορεί να σοκάρει,
    όπως και η καλοσύνη να σημάνει καμπανάκι κινδύνου και να μας φορέσει πανοπλία.
    Σκέφτεσαι, δεν μπορεί.. κάποιο λάκκο έχει η φάβα, πολλή γιρλάντα.. so, cut to the chase, φίλε!
    )
    Επειδή η λίμπα δήλωσε πως είμαι καλό παιδί. Το λέω και σε σένα. Άγιος δεν είμαι. Θα ήθελα να ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο αλλά ξέρω πως έχω κάνει και εγώ σφάλματα. Είναι μερικές φορές που απλά θα ήθελα να μην είχα γεννηθεί. Άλλες φορές απλά νιώθω ευγνώμων που έχω ζήσει και καλές στιγμές στη ζωή μου. Μπορεί αυτό να μην αλλάζει τα δυσάρεστα αλλά όπως είπε και ο επιστήμονας στο βίντεο, η ανάμνηση είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικός τρόπος να αποδείξεις πως έχει συμβεί. Είναι σαν να μην υπήρξε.

Senior Member
    Το άλλο που μου άρεσε είναι το εξής. Προσπάθησε να μαντέψεις ποια θα είναι η επόμενη κίνηση που θα κάνει αυτός ο άνθρωπος...! Πολύ απλά δεν μπορείς. χα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Επειδή η λίμπα δήλωσε πως είμαι καλό παιδί. Το λέω και σε σένα. Άγιος δεν είμαι. Θα ήθελα να ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο αλλά ξέρω πως έχω κάνει και εγώ σφάλματα. Είναι μερικές φορές που απλά θα ήθελα να μην είχα γεννηθεί. Άλλες φορές απλά νιώθω ευγνώμων που έχω ζήσει και καλές στιγμές στη ζωή μου. Μπορεί αυτό να μην αλλάζει τα δυσάρεστα αλλά όπως είπε και ο επιστήμονας στο βίντεο, η ανάμνηση είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικός τρόπος να αποδείξεις πως έχει συμβεί. Είναι σαν να μην υπήρξε.
    insect,

το μήνυμά μου ήταν περισσότερο μια γενική τοποθέτηση. Ελπίζω να μην κατάλαβες πως εκφράζω κάποια αμφιβολία για σένα

Γεννήθηκες, υπάρχεις, είσαι εδώ, και είσαι ο insect. Δεν ξέρω αν ο insect θα μπορούσε να κάνει καλύτερο τον κόσμο, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να κάνει καλύτερη τη ζωή του, το δικό του κόσμο.

Σημαντικό που αναγνωρίζεις τις καλές στιγμές που έζησες, που νιώθεις ευγνωμοσύνη γι' αυτές.
    Ξέρεις όμως, και οι κακές στιγμές, κι αυτές κάποιο εφόδιο στριμώχνουν στο σακίδιο που φέρουμε στην πλάτη μας. Κάτι παίρνουμε, κάτι μαθαίνουμε και από αυτές.

Το βίντεο δεν το είδα. Ακόμα. Αλλά όπως έγραψε και ο Καζαντζάκης ''βίγλα αψηλή στα φρένα μας η μνήμη''. Και ναι, η μνήμη είναι τεκμήριο πως κάτι το ζήσαμε, πως κάτι συνέβη, πως εμείς κάπως - κάπου - κάποτε υπήρξαμε.

Member
    αν ειναι δυνατον!!ειμαι σε μια παρεα που η κακια ειναι εξυπναδα εχω μια φιλη που απ τη πολυ καλοσυνη την περναν για βλημα.. εχω αρκετες φιλες που δεν βρισκουν ταιρι και μιλαν συνεχεια για γκομενους.. μπαινω εδω το ΚΕΝΟ με κανει να αισθανομαι οικεια βλεποντας μνμτα του και μετα βλεπω αρσενικα ιδιας φασης με τις φιλες μου σχολιο πρωτο... "οοοοχχχιιιιιι, αν ειναι δυναμον!!!" οχι και δω.. χαχαχαχα σχολιο δευτερο"ρε παιδια, αφου ειστε ολοι υπερ της καλοσυνης γιατι τα περισσοτερα καλα κοριτσια ειναι single?και υποερωτημα...τοτε ποια κατηγορια θα θεωρουσατε χαζογκομενα??δεδομενου ηλιθια=καλη "................................................. .................................................. ............................................
    οκ αυτο ηταν το μηνυμα προς δημοσιευση οταν ειχα μεινει στη σελιδα 6 οκ παιδες δεν σας γνωριζω αλλα μηπως θα πρεπε να χαλαρωσετε λιγο ολοι σας? δεν ειμαι "καμια" φυσικα που θα σας πει τι θα κανετε αλλα κυριολεκτικα τωρα πιστευω πως το γ*μ*σατε τζαμπα.. οταν ειχα πρωτο απαντησει σε αυτο το θεμα ειχα αναφερθει στα κοινωνικα προτοκολλα που κανεις δεν αντιμετωπιζει τα συννεσθηματα του και αυτον που του φταιει ε λοιπον ηλικρινα χωρις να θελω να εμπλακω απλα λυστε το και βρειτε τα.. προς θεου ειναι φορουμ υποστηριξης και εσεις αντι να προσπαθειτε τσακωνεστε για το τπτ..co0l δεν ειναι αρεστοι οι χαρακτηρες ολλων σε ολλους...
    Last edited by lizbet; 04-01-2011 at 23:50.

Banned
    Βρε λίζμπετ, μας τα εξηγείς λίγο καλύτερα γιατί εγώ δεν κατάλαβα λέξη! Τι υποστηρίζεις ακριβώς; Την κακία ή την καλοσύνη; Και τι σχέση έχουν τα αρσενικά εδώ (πάντως εγώ είμαι θηλυκό) με τις φίλες σου; Και το όχι αν είναι δυναμόν πχ τι είδους σχόλιο είναι; Δεν λέει κάτι! Τέλος, αυτό για τα single κορίτσια ποιός το λέει και τι θέλεις να πεις; Πωπω, μπερδεύτηκα.

Member
    ελπιζω η διορθωση να σε βοηθησε.. lightbluepath

Member
    τωρα οσο αναφορα τι θεση παιρνω οκ καλο ειναι το καλο αλλα δεν ειναι μοναδες καθολικες και αμεταβλητες υπαρχουν επιπεδα.. καλο ειναι να σε καλος αλλα οχι σε σειμειο βλακειας.. αλλα και κακος σε φαση να μπορεις να επιβιωσεις.. θαρρω πως τα χε πει καλα το κενο πριν απο καποιες σελιδες
    "το αν μπορω να φτασω τη καλοσυνη, να ειμαι καλος, που κ ποτε κ με ποιους, ασε εμενα να το ξερω καλυτερα. σιγουρα δεν αξιζουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. ειδικα αυτοι που σου προσφερουν."
    καθε ανθρωπος ειναι καλος εκει που επιλεγει να ειναι καλος..ολα εχουν να κανουν με τις εμπειριες και τις συμπεριφορες που δεχομαστε..

σορρυ για το κειμενο που ειναι ετσι αλλα δεν ξερω πως να κανω τη "φουσκα" που δειχνει ποιος τα πε..

Senior Member
    Πιστεύω ότι μερικοί έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν το παραδέχονται...

Banned
    Λοιπόν τα ξαναδιάβασα, δεν με βοήθησαν αυτά που έγραψες, μόνη μου τα κατάλαβα, μόνο το τελευταίο με τις χαζογκόμενες ακόμα να το καταλάβω... Βασικά τσακωμοί υπάρχουν παντού ακόμη και σε αυτό το σάιτ, και είναι φυσικό όταν ακούς ας πούμε η κακία είναι εξυπνάδα, πως να αντιδράσεις; Σαν να σου λέω, δέξου το ότι θα σε προσβάλλω, γιατί είμαι πιο έξυπνος από σένα άμα εσύ είσαι καλός και εγώ θίχτηκα γιατί πιστεύω ότι είμαι καλή και με είπε και ηλίθια. Συνεπώς να βλέπεις ποιός το ξεκίνησε και να μην κρίνεις έτσι ασυναίσθητα, οκ λίζμπετ; Α, επίσης οι κοπέλες είναι συνήθως κακιές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lizbet View Post
    τωρα οσο αναφορα τι θεση παιρνω οκ καλο ειναι το καλο αλλα δεν ειναι μοναδες καθολικες και αμεταβλητες υπαρχουν επιπεδα.. καλο ειναι να σε καλος αλλα οχι σε σειμειο βλακειας.. αλλα και κακος σε φαση να μπορεις να επιβιωσεις.. θαρρω πως τα χε πει καλα το κενο πριν απο καποιες σελιδες
    "το αν μπορω να φτασω τη καλοσυνη, να ειμαι καλος, που κ ποτε κ με ποιους, ασε εμενα να το ξερω καλυτερα. σιγουρα δεν αξιζουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. ειδικα αυτοι που σου προσφερουν."
    καθε ανθρωπος ειναι καλος εκει που επιλεγει να ειναι καλος..ολα εχουν να κανουν με τις εμπειριες και τις συμπεριφορες που δεχομαστε..

σορρυ για το κειμενο που ειναι ετσι αλλα δεν ξερω πως να κανω τη "φουσκα" που δειχνει ποιος τα πε..
    Ένας φίλος μου μια φορά και ένα καιρό είχε πει πως τους καλούς τους εκμεταλλεύονται και τους κακούς δεν τους θέλει κανένας. Ο ίδιος έμπλεξε με ναρκωτικά και παίζει και η πιθανότητα να μην ζει τώρα γιατί άρχισε να βαράει πρέζα από μια στιγμή και μετά, τον κατέστρεψε και μια ***να.

Άλλοι που επέλεξαν να είναι λίγο πιο σεμνοί και να προσπαθούν να δώσουν το καλό παράδειγμα μπορεί να μην τους ήρθαν όλα βολικά αλλά τουλάχιστον έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.

Το πιστεύω πάντως πως το χρήμα και μερικές ηλίθιες η ηλίθιοι που σκέφτονται σαν ηλίθιες είναι η αιτία που έχει γίνει η Ελλάδα άντρο ναρκωτικών.
    Last edited by carrot; 05-01-2011 at 00:24.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lizbet View Post
    Για να εμφανίσεις τη φούσκα πηγαίνεις στο ποστ που σε ενδιαφέρει να παραθέσεις στο δικό σου μήνυμα
    και κάνεις κλικ κάτω, εκεί που γράφει ''reply with quote''..

Banned
    Καλά αφού έγινε κακός καλά να πάθει που τον κατέστρεψε, αφού αποδέχεται την κακία, συνεπώς την αποδέχεται και προς τον εαυτό του, αυτό είναι το φυσικό. Δεν πιστεύω ότι οι καλοί έχουν περισσότερες ευκαιρίες επιβίωσης, πχ λένε κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Το ίδιο είναι για μένα κατα τη γνώμη μου, δεν παίζει ρόλο. Καλά τώρα τα ναρκωτικά τι σχέση έχουν ίνσεκτ;
    Και τέλος, δεν είναι κουότ, αλλά απάντηση με παράθεση, ελληνικά λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Καλά αφού έγινε κακός καλά να πάθει που τον κατέστρεψε, αφού αποδέχεται την κακία, συνεπώς την αποδέχεται και προς τον εαυτό του, αυτό είναι το φυσικό. Δεν πιστεύω ότι οι καλοί έχουν περισσότερες ευκαιρίες επιβίωσης, πχ λένε κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Το ίδιο είναι για μένα κατα τη γνώμη μου, δεν παίζει ρόλο. Καλά τώρα τα ναρκωτικά τι σχέση έχουν ίνσεκτ;
    Και τέλος, δεν είναι κουότ, αλλά απάντηση με παράθεση, ελληνικά λολ.
    Καλά να πάθει? Αν συνέβαινε στο παιδί σου θα έλεγες το ίδιο? Δεν σου το εύχομαι βέβαια.

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast