Results 16 to 30 of 83
Thread: ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
-
06-01-2011, 19:17 #16
τα βλέπεις λάθος.Εδω σε εταιρέιες στέλνουν.Τα αφεντικά δεν είναι νταβατζίδες!!Μου χαμογελάει και όταν δεν σεβίρει,με δείχνει σε όλες τις σερβιτόρες!!,ερχετε αυτή ενώ δεν είναι το πόστο της.Τι αλλο θες.Μου ψυθίρησε θα σου πω...Δηλ,στο αγόρι σου θα του απαγόρευες να στείλει λουλούδια?Και οτι κάνει ετσι μεσα στην καφετερια μαζί μου,πάλι μπορεί να πεις σαλιαρίζει.Ετσι και αλλίως το αφεντικό δεν θα ξέρει απο ποιον είναι τα λουλούδια.Αμα φοβόταν δεν θα σαλίαριζε!!!!!!!ξυπνα!!!!!!ανθρ� �πινο ειναι το φλερτ!!!ενω αμα την περιμένω απεξω δεν θα φοβηθει.....Τα βλέπεις με μεγάλη ανασφάλεια!!!!!η μοναδική που μου είπε όχι.Κανεις δεν απουλύει κάποιον επειδή του/τησ στείλανε λουλούδια.Σε απολύει αμα δεν κάνεις καλά την δουλειά σου κα.Που ζεισ????
- 06-01-2011, 19:19 #17
α βλέπεις λάθος.Εδω σε εταιρέιες στέλνουν.Τα αφεντικά δεν είναι νταβατζίδες!!Μου χαμογελάει και όταν δεν σεβίρει,με δείχνει σε όλες τις σερβιτόρες!!,ερχετε αυτή ενώ δεν είναι το πόστο της.Τι αλλο θες.Μου ψυθίρησε θα σου πω...Δηλ,στο αγόρι σου θα του απαγόρευες να στείλει λουλούδια?Και οτι κάνει ετσι μεσα στην καφετερια μαζί μου,πάλι μπορεί να πεις σαλιαρίζει.Ετσι και αλλίως το αφεντικό δεν θα ξέρει απο ποιον είναι τα λουλούδια.Αμα φοβόταν δεν θα σαλίαριζε!!!!!!!σωστά?
06-01-2011, 19:36 #18
Τι ακριβώς σου ψιθύρισε? Μήπως ήταν κάτι άλλο από αυτό που νόμισες εσύ?
Γέλασα με το τα αφεντικά δεν είναι νταβαντζήδες. Ακριβώς αυτό είναι. Ζούμε σε εποχή που το αποδεικνύει περίτρανα.
Το μόνο που σου λέω τόση ώρα είναι να σεβαστείς τη θέση της και να είσαι διακριτικός στην εκδήλωση του ενδιαφέροντός σου. Αυτό.
Μην επαναλαμβάνομαι όμως. Το ξύπνα στο γυρνάω πάντως, λολ.
Ξύπνα, δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από το πώς θα εκδηλώσεις εσύ το γούστο σου."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-01-2011, 19:44 #19
Ρέιν είσαι αρκετά σκληρή όπως άλλες φορές με το ξύπνα και με αυτά. Λοιπόν εγώ δεν μίλησα για το αφεντικό της αν θα πει κάτι η ίδια, αλλά άμα πει πχ σε όλους ότι της έστειλε λουλούδια ένας βλάκας. Αυτή θα είναι σκύλα και ψωνάρα, ή μία που δεν θα δώσει καθόλου σημασία και θα τα πετάξει στα σκουπίδια και θα νευριάσει ίσως κιόλας. Για το αφεντικό δεν έχω γνώμη, αλλά μπορούσες να του πεις ευγενικά ότι δεν πρέπει για το αφεντικό, anyway, διαφωνούμε απλά. Όσο για το ότι έδωσε δικαιώματα, δεν νομίζω ότι το είπε με κακία, αλλά για να αποδείξει πως και αυτή τον ήθελε σε σένα.
Freit, αν θα υπάρξει πρόβλημα με το αφεντικό μην στείλεις, εκτός και αν της τα δώσεις εσύ ο ίδιος, και δούνε ότι είσαι πελάτης. Μην χάσεις και εσύ την κοπέλα και η κοπέλα την δουλειά της δηλαδή. Αλλά άμα ξέρεις ότι σε θέλει, μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, να της πεις να βγείτε για καφέ, το κλασσικό, ή να της πεις ότι θέλεις να της στείλεις λουλούδια, και να δεις αντιδράσεις ως προς το αφεντικό για να είσαι σίγουρος. Αυτά από μένα.
06-01-2011, 19:53 #20
http://www.mazi.org.gr/
06-01-2011, 20:02 #21
Λάιτ σκληρή αλλά το ξύπνα δεν το έγραψα πρώτη, λολ!
Πάντως είναι κοντύτερα στην πραγματικότητα περισσότερο από το ότι "έλα μωρέ, το αφεντικό δεν είναι νταβατζής". Εξάλλου και συ το έγραψες μετά από μένα, αυτό για τη δουλειά, άρα δεν το είχες ούτε εσύ σκεφτεί. Το ισορροπήσαμε πάλι το ρομαντισμό με τη σκέψη και των συνεπειών, οπότε, νόου χαρμ νταν. χεχε"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-01-2011, 20:32 #22
Όχι δεν νομίζω να το είχα σκεφτεί, πάντως ίσως ο καλύτερος τρόπος είναι να μιλήσουν τελικά. Μιλάω και προς άρκτος. Πχ, να της ζητήσει τη διεύθυνση του σπιτιού, να της πει ότι είναι για έκπληξη ή την αλήθεια και να της τα στείλει, ή το πολύ να πούνε να πάνε για καφέ. Πιστεύω ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται, οπότε δεν θα 'ναι άσχημο, freit, τόσες ευκαιρίες έχεις, μην τις χάνεις έτσι απλά αφού αρέσετε ο ένας στον άλλον, μόνο μην έρχεσαι μετά στο "Οικογένεια, σχέσεις, σεξουαλικότητα" και μας γράφεις τις γκρίνιες σου λολ. Χαχαχα λοιπόν αυτά κάνε, κάνε κάτι κοινώς, άντε κουνήσου, πόσες σχέσεις έχουν χαθεί αναρωτιέμαι που απλώς ο άντρας δεν έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά αυτοί ίσως να μην αξίζουν να έχουν σχέσεις, τι να πω. Α και Ρέιν ποιός είπε πρώτος ξύπνα; Ελπίζω όχι εγώ, βαριέμαι να διαβάζω. :P
06-01-2011, 22:14 #23
Το ξύπνα το είπα χαριτολογόντας/.Στο σπίτι ίσως να είναι χειρότερα.Δεν ξέρει κανείς τι γονείς έχει.Οπως και ναέχει, τα έστειλα,τα έλαβε και μην μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει τηλεφώνημα!!οπότε????
06-01-2011, 22:25 #24
αυτά είναι...
κοίτα μν κ δν μας ενημερώσεις για τη συνέχεια!
μπορεί να μν έχει χρόνο.
σε καφέ την ώρα της δουλειάς είναι δύσκολο να μιλήσεις.
άσε που θα της ήρθε και κομμάτι ξαφνικό.
τί λουλούδια έστειλες?http://www.mazi.org.gr/
06-01-2011, 22:29 #25
Εχουν σημασία τα λουλούδια?Η πράξη μετράει.Δεν έχει βρει εδω και 3 κοντα ωρες, 5 λεπτά να πάρει να μιλήσει?να δει από περιέργεια ποιος ειναι?αυτό που έλεγε ο liguid,δεν εκτιμούν οι περισσότερες γυναίκες πλεον τίποτα!!!!Μαλλον κουβά............δεν πειράζει η προσπαθεια μετράει.
06-01-2011, 22:37 #26
ρε παιδί μου, δν είπα πως έχει σημασία τί λουλούδια έστειλες.
από περιέργεια ρώτησα.
να δω τι προτιμάς.
θα σου τηλ να σε ευχαριστήσει.
μν ανησυχείς.
ξέρω τώρα τρώγεσαι.
τα λουλούδια γλυκέ μου, όλες οι γυναίκες τα εκτιμούν!http://www.mazi.org.gr/
06-01-2011, 22:43 #27
΄κοκκινα,
Το βλέπω ότι τα εκτιμούν.Παλιά ναι,πλεον όχι!!!!!Οποις θελει παιρνει αμεσωσ.Α,και απο εμαθα δεν απολύθηκε!!!
06-01-2011, 22:56 #28
γιατί να απολυθεί ?
εμένα όσες φορές μου έστειλαν λουλούδια στο χώρο της δουλειάς καταχαιρόμουν!http://www.mazi.org.gr/
06-01-2011, 22:58 #29
Rain,εισαι πολύ αγαθή και καλή!!!τα δικαιώματα στα ειπα για να σου πω οτι της αρέσω όχι για νατην καρφώσω.Μαλλον τα ίδια κάνεισ, πειζεισ και μετά .......Και δεν φταιει παντα ο αντρασ.Σαν γυναικες να αναλαμβάνετε τις ευθύνες των πραξεών σας!!Αν και δικαιώνεσαι ότι δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα.Με εχει καταλάβει ή όχι για μένα το σωστό είναι, να πάρει και από περιέργεια να πει ευχαριστώ,και ας μην ενδιαφέρετε!είμαι λάθος??
06-01-2011, 23:00 #30
η rain ειπε ότι θα της διμηουργησς πρόβλημα στην δουλειά.Εαν ειναι δυνατόν!!!!!τι διαβάζουμε!!!!!!!Οπως και να έχει δεν εχει πάρει τηλ,οπότε που καταλήγουμε??????ότι?
Πόσο συχνά μιλάτε με φίλους και ποιος ξεκινά την...
06-07-2025, 23:38 in Σχέσεις και Επικοινωνία