Θεραπεύτηκα μόνος μου! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Στο τελευταιο θα σταθω αν γινονται θαυματα.Φανταζομαι καθε χρονο εχεις ακουσει για το φως της αναστασεως πως οι λαμπαδες αμαβουν μονες τους την ωρα κατα τις 12.Και μην μου πεις οτι ολα τα αυτα ειναι εφε η κατι αλλο.Και δεν πλασαρα τιποτα ως μεθοδος ιασης ψυχικων νοσηματων ειτε ειπα πως εγινα καλα απο τη μια μερα στην αλλη αλλιως θα ημουν μεγαλος ψευτης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Στο τελευταιο θα σταθω αν γινονται θαυματα.Φανταζομαι καθε χρονο εχεις ακουσει για το φως της αναστασεως πως οι λαμπαδες αμαβουν μονες τους την ωρα κατα τις 12.Και μην μου πεις οτι ολα τα αυτα ειναι εφε η κατι αλλο
    Θάμα , θάμα ....
    Κοίτα να δεις, που πάντα αναρωτιόμουνα πως γίνεται αυτό...Ούτε που φανταζόμουν ότι οι λαμπάδες ανάβουν μόνες τους κατά τις 12 - παρά κάτι θάναι και κάτι θάναι δεν χάλασε ο κόσμος - τώρα που μου το είπες μου λύθηκε η απορία, θα το διαδώσω παντού σαν άλλος Σαούλ , θα γίνω ο νέος απόστολος των εθνών...

Πέρα από τη πλάκα αγαπητέ, έχεις ένα θεματάκι ευκολοπιστίας και καλά θα κάνεις να το ψάξεις, φιλική μου συμβουλή γιατί απ' όσα γράφεις μου φαίνεσαι καλοπροαίρετος άνθρωπος. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, κι ότι μας λένε δεν είναι πάντα αλήθεια.

ΥΓ Θαύμα είναι η ανακάλυψη της Υπατίας πως η Γη περιστρέφεται σε ελλειπτική τροχιά γύρω από τον ήλιο και για τις γνώσεις της, λιθοβολήθηκε από τους χριστιανούς στην Αλεξάνδρεια..
    Θαύμα είναι η ανακάλυψη από τον Κοπέρνικο και τον Γαλιλαίο πως η γη είναι μέρος ενός ηλιοκεντρικού συστήματος και όχι η παραλίγο καταδίκη τους στη πυρά από την ιερά εξέταση..
    Θαύμα είναι η θεωρία της εξέλιξης των ειδών από τον Δαρβίνο κι όχι ο αφορισμός του από την χριστιανική εκκλησία. Μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ, το χριστιανικό λόμπι αντιδρά στην διδασκαλία της στα σχολεία...
    Θαύμα είναι όση γνώση μπόρεσε να αποκτήσει ο άνθρωπος μέσα από την εξέλιξη του κι όχι οι προσπάθειες των θρησκειών να φιμώσουν, να αποτρέψουν αυτή τη γνώση.

Άλλωστε το προπατορικό αμάρτημα της θρησκείας σου , δεν είναι τίποτε άλλο παρά η τιμωρία του Θεού γιατί ο άνθρωπος ανακάλυψε το δέντρο της γνώσης κι έφαγε τον καρπό του. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που οι θρησκείες όλου του κόσμου θέλουν οπαδούς άβουλους , άμαθους , οπαδούς - φυτά, για να μπορούν να χαλιναγωγούνται από εκείνους που υποτίθεται υπηρετούν τον Θεό, αλλά που ωστόσο είναι οι βασικοί πυλώνες ενός συστήματος εξουσίας , κάθε άλλο ανιδιοτελούς στην άσκηση της....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Στο τελευταιο θα σταθω αν γινονται θαυματα.Φανταζομαι καθε χρονο εχεις ακουσει για το φως της αναστασεως πως οι λαμπαδες αμαβουν μονες τους την ωρα κατα τις 12.Και μην μου πεις οτι ολα τα αυτα ειναι εφε η κατι αλλο.Και δεν πλασαρα τιποτα ως μεθοδος ιασης ψυχικων νοσηματων ειτε ειπα πως εγινα καλα απο τη μια μερα στην αλλη αλλιως θα ημουν μεγαλος ψευτης.
    έχει δει εσύ λαμπάδα να ανάβει μόνη της?
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member

Exclamation

..........
    Last edited by Apokryfistis; 02-06-2012 at 01:39.

Page 3 of 3 FirstFirst 123