γιατί δεν κάνω σχέση? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 123
    Banned
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    Aυτός που λέει λίγα κάνει πολλά:cool:
    Δεν το 'πιασα; Δηλαδή εννοείς ότι λέει ότι είναι ήρεμος ενώ του αρέσουν οι περιπέτειες;

Senior Member
    καθως κ ισχυει κ το ''οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι '' ;p

ναι ισχυει πολλες θελουνε ηρεμους κ λιγομιλητους! εμενα μαρεσουνε παντως να ναι ηρεμουλιδες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Ναι κι εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου μι. Το όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι... Είναι πιο συνηθισμένη έκφραση από το αυτός που λέει λίγα, κάνει πολλά. :)

Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Δεν το 'πιασα; Δηλαδή εννοείς ότι λέει ότι είναι ήρεμος ενώ του αρέσουν οι περιπέτειες;
    E αυτό που κατάλαβες, οχι μόνο του αρέσουν αλλά αυτός είναι το πραγματικό ηφαίστειο;)
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Banned
    Κατάλαβα, αλλά αυτό δεν το ξέρεις. Μόνο ο ίδιος μπορεί να μας πει. ;)

Senior Member
    δεν ειναι παντα απολυτο ομως! ειναι σαν τον μυθο π λενε για οσους εχουν μεγαλη μυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by defrag View Post
    καλησπέρα
    θα γράψω για ένα θέμα που με απασχολεί, το γράψιμο εδώ ίσως βοηθήσει λίγο από μόνο του, αλλά και οι όποιες συμβουλές θα έχουν πολύ ενδιαφέρον
    εδώ και καιρό προσπαθώ να κάνω μια σχέση της προκοπής, θέλω να έχω αυτό που βλέπω στους φίλους μου, κάποιοι έχουν ήδη παντρευτεί, να πω ότι είμαι στα 31 και ότι όταν σκέφτομαι πίσω μπορώ να θυμηθώ μόνο 3 περιπτώσεις δεσμών που είχα, και αυτές κράτησαν το πολύ 6 μήνες; και πολύ λέω, κοινο χαρακτηριστικό τους, ξεκίνησαν κυρίως για να μην είμαι μόνος, δεν υπήρχε από την πλευρά μου έντονο αίσθημα, και η κατάληξη πάντα ίδια, πλήξη, ασυμφωνία και χωρισμός, να πω ότι δεν κατηγορώ τις κοπέλες σε καμία περίπτωση.
    Υπήρχαν πολλές κοπέλες που με ενδιέφεραν πραγματικά, ερωτεύτηκα και κάποιες φορές, χωρίς όμως ανταπόκριση, πακέτο αλλά το έχω φάει, πολύ πρόσφατα, μια ψυχή που με είχε κάνει να πιστέψω ότι ήταν το άλλο μου μισό και που μάλιστα αρχικά η ίδια ενδιαφερθηκε για μένα μου είπε το κορυφαίο, ότι δεν θέλει να προχωρήσουμε γιατι μου αξίζει κάτι καλύτερο...
    πολλοί μου λένε ότι ανοίγομαι πολύ και ίσως να φοβίζω την κοπέλα που με ενδιαφέρει, το άλλο που μου λένε είναι ότι κάνω σα λιγούρης, ενώ το ερωτικό για μένα έρχεται πολύ μετά για αυτό που ψάχνω, δε μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου ούτε να μην δείξω τα πραγματικά μου αισθήματα, όλο αυτό με ρίχνει κατα περιόδους σε μια περίεργη μελαγχολία, για να μην παρεξηγηθώ δε μαρέσουν τα μυξοκλάματα, σίγουρα όμως με επηρεάζει αρνητικά, τα χρόνια περνούν, όλο και πιο συχνά σκέφτομαι τι μου φταίει και δε μπορώ να κάνω μια σχέση της προκοπής;

να πω ότι σέβομαι πως στο φόρουμ αυτό γράφουν άνθρωποι με σοβαρά ψυχολογικά θέματα, και μπροστά τους αυτά που γράφω είναι ίσως το λιγότερο βλακείες, απλά και επειδή βρήκα το φόρουμ είπα να γράψω τη βλακειούλα μου, ευχαριστώ, δεκτά όλα τα σχόλια!
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ναι βρε λαιτ αυτο λεω κ γω, πρεπει να σαι χαλαρος κ οτι βγει!!!!!! ας πουμε η κολιτη μ που ειναι καιρο μονη κ ψαχνει απεγνωσμενα σχεση, κανει λαθος κινησεις κ τους καθεται με οποιον βγαινει απ την 1η μερα, γιατι ετσι νομιζει πως ο αλλος θα την ''αγαπησει''!!!!!!!δεν εχει υπομονη!!! αλλα αμα το κανει αυτο, φυσικα ο αλλος σιγα μην την δει ποτε για σχεση!!!

Όπως καταλαβες αγαπητε μου defrag όλα είναι θεμα ΚΩΛΟΥ!!!!
    Για αυτό δεν μπορεις να κανεις σχεση..

Υποσημείωση.
    Παρακαλείται το μελος me vs my self να κανει ένα ψυχικο για τον αντρικο πληθυσμό του φόρουμ και όχι μονο και να δωσει το νουμερο τηλ της κολλητής της που «καθεται» σε ολους από την 1η μερα

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Senior Member
    defrag, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς τι άποψη εχεις για τον εαυτό σου. Οι εκφράσεις και οι λεξεις που χρησιμοποιεις στο αρχικο σου μηνυμα ειναι ενδειξη οτι πιθανον δεν εχεις αρκετη αυτοπεποιθηση. Μηπως να σκεφτεις τι σε εμποδιζει να ανοιξεις τον εαυτο σου και να δημιουργησεις πραγματικες φιλιες και σχεσεις;

παντως ευχαριστω για τις καλες όλο ενθάρρυνση σκέψεις τόσο της RAINANDWIND οσο και της MVM. Έχω ελπίδες. Το ζήτημα είναι ότι εκεί που πλησιάζω, και αυτό το κάνω δηλαδή να πλησιάσω, δεν προχωρώ τη συζήτηση, εκεί κάτι με μπλοκάρει και την τελειώνω. Κάτι τετοιο μου τυχε ασ πουμε πριν δυο μερες. Ίσως είναι φόβος, αυτό πρώτα ή και θέμα αβεβαιότητας για την άλλη, αν ειναι όντως αυτό που ωάχνω να βρω, κυρίως το πρώτο, δηλαδη ο φοβος. Υπάρχει και η τρομερή απειρία που παλεύω να τη σταματήσω, το να μη ξερεις πως να χειριστείς την κατασταση μετά. Από την άλλη νοιώθω να παγωνω κάποτε λόγω της φοβιας και να λέω λίγα πράγματα ή και να φεύγουν και βλακειες ή απλά να προσθετω σε κάτι που χει πει άλλος χωρίς να ανοιγω καποια άλλη συζήτηση.
    Καπως δυσκολα τα πραγματα και ολο να βλεπω να χανονται μεσα απο τα χερια μου ευκαιριες.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Ιωάννη σόρυ που θα στο πω, αλλά χαμηλής νοημοσύνης είναι ένας που πιστεύει ότι οι ντροπαλοί, οι λιγομίλητοι και οι ήρεμοι δεν έλκουν το αντίθετο φύλο, ή είναι κατώτεροι ή ξέρω εγώ τι. Αν είναι δυνατόν! Ακόμη και οι σκουπιδιάρηδες να στο πω ωμά, όλο και κάποια θα έλκουν! Πρώτον αυτό ότι όλοι έλκουν έστω και έναν/μία, και δεύτερον δεν είναι χαρακτηριστικά αυτά που απωθούν, ίσα ίσα, εγώ νόμιζα πχ ότι οι λιγομίλητοι τραβάνε πολύ τις γυναίκες!! Γιατί τους θεωρούν πιο γοητευτικούς. Επίσης μια φίλη μου ήθελε πολύ ένα ντροπαλό αγόρι, γιατί ήταν και αυτή έτσι, και της άρεσε πολύ! Δεν μπορεί, θα υπάρχουνε ντροπαλές γυναίκες. Απλά εσύ το έχεις πάρει στραβά. Και τέλος, το να είσαι ήρεμος, είναι προσόν, μακάρι να το είχανε όλοι αυτό! Σε ποιόν αρέσουν οι εντάσεις, εκτός περιπέτειες, που αρέσουν πιο πολύ στους άντρες από ότι ξέρω... Αλλά το ότι είσαι ήρεμος, δεν αναιρεί ότι σου αρέσουν οι περιπέτειες νομίζω. Και ένα ακόμα τελευταίο, εμένα μπορεί να μην μου αρέσουν οι ντροπαλοί, επειδή δεν είμαι κι εγώ ντροπαλή, μου αρέσουν όμως οι λιγομίλητοι, γιατί αυτοί που μιλάνε πολύ λένε και βλακείες, σου φαίνομαι χαζή; Π...να πάντως δεν είμαι. Χαχαχα

Μην του δίνεις τζάμπα ελπίδες του ανθρώπου.Καλά λέει πως όποιος είναι ντροπαλός και λιγομίλητος όχι μόνο δεν ελκύει γυναίκες αλλά ίσα ίσα τις απωθεί κιόλας.Αυτό που λένε ότι οι γυναίκες ελκύονται από άνδρες που εκπέμπουν μυστήριο είναι μεγάλη μπαρούφα,θέλουν να ξέρουν από πριν τα πάντα γι'αυτόν που πρόκειται να ριχτούν,γι'αυτό και μόνο με κονέ γίνονται γνωριμίες για σχέση πλέον.Ακόμα και οι ντροπαλές γυναίκες, συνήθως σε κωλόπαιδα την πέφτουν για να πάψουν να είναι ντροπαλές.Λίγες 'καλές' κοπέλες κατέστρεψαν τη ζωή τους για κάποιον τέτοιο;Οπότε καλύτερα να του πεις να αλλάξει τον δικό του χαρακτήρα και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των περισσότερων γυναικών,να γίνει δηλαδή επιβήτορας,party animal κλπ.

Banned
    Paolo αυτό έλειπε να χαλάσουμε τα καλά παιδιά. Καταρχάς αντιφάσκεις γιατί λες από τη μία ότι οι γυναίκες ψάχνουν τον άλλο πριν τον γνωρίσουνε, δηλαδή θέλουν να είναι κάποιας άλφα ποιότητας, και μετά λες ότι προτιμούν τα κωλόπαιδα. Αποφάσισε. Πραγματικά, ότι να ναι είναι οι "επιλογές" των γυναικών, όπως και των αντρών, γιατί είναι τυχαίες όταν ερωτεύεσαι κάποιον. Δεν ελέγχεις αν αυτός που θα ερωτευτείς είναι όμορφος ή άσχημος ή οτιδήποτε άλλο. Τώρα απλά για να τους αρέσει, πάλι τυχαίες είναι, γιατί είναι τόσα τα γούστα όσα και των ανθρώπων. Σίγουρα σε κάποιες θα αρέσουν οι ντροπαλοί και οι ήρεμοι και οι ολιγομίλητοι. Πάντως για το μυστήριο πρώτη φορά το ακούω ότι είναι μύθος, ο μυστηριώδης άνθρωπος είναι και γοητευτικός, και έναν τέτοιο θέλουν όλες οι γυναίκες.... Απορώ πως σου ήρθε αυτό.

Junior Member
    Γεια σε ολους,
    στο συγκεκριμενο θεμο ο αυτοελεγχος και η αυτοκριτικη πιστευω βοηθουν αρκετα.Στη θεση σου θα ρωτουσα την κοπελα ,η οποια θελει να χωρισετε ποιο ειναι το προβλημα που εχει, ωστε σιγα σιγα να το ελλατωνεις και να το αποβαλλεις.Ειμαι κοπελα και ξερω πως πολλες φορες τα αγορια δεν παραδεχονται πολλα αρνητικα στοιχεια που εχουν.Πρεπει ομως λιγη ωρα με τον εαυτο σου να το σκεφτεις και στη συνεχεια θα εισαι σιγουρος γι'αυτο που κανεις.

Senior Member
    μωρε να στο δωσω το τηλ , σαρεσουν οι χυμωδης γυναικες???!

ιοανις και οποιοσδηποτε εδω μεσα εχει γραψει ξαναλεω το εξης..........δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος να φερεσαι στις γυναικες για να ριξεις γκομενα. ακομα κ οσοι το παιζουν ανετοι κ πεφτουλες τρωνε τις περισσοτερες χυλοπιτες μην σου πω, καποιος που θα μ την πεσει εμενα με ευκολια πχ, θα σκεφτω πως με τον ΙΔΙΟ τροπο κ ευκολια την πεφτει κ σε αλλες 50 την μερα. οποτε δεν θα κατσω, γτ η καθε γυναικα θελει να νιωθει ξεχωριστη. αμα με πλησιασει η πλησιασω εγω εναν ντροπαλο, θα ναι αλλιως!θα τον δω κ αλλιως!

εγω σαν ατομο τους πολυ κουλ και επιθετικους τους εχω μονο για σεξ σεξ σεξ σεξ! τους ηρεμους λιγομιλητους ντροπαλους για σχεση!!!!!

ο καθε αντρας αναλογα με την ιδιαιτεροτητα του, εχει να προσφερει κατι σε μια αντιστοιχη γυναικα. συνηθως μλεκουν ατομα διαφορετικων χαρακτηρων μεταξυ τους για να κρατιεται ενα μπαλανς ρε παιδι μ!!!!!!

ιοανις μην απογοητευεσαι, επειδη σιγουρα υπαρχουν κοπελες να τους αρεσει αυτο που εχεις! δεν χρειαζεται να αλλαξεις το παραμικρο

Senior Member
    Όταν ένας άνθρωπος ικανοποιεί τα συναισθήματά του, τότε νιώθει χαρούμενος.

Συγκεκριμένα ο χαρούμενος άνθρωπος
    - τρέφει αγάπη για τους γονείς του (έχει λύσει τις συγκρούσεις, δεν υπάρχουν καυγάδες, έχει καταλάβει τη συμπεριφορά τους, έχει εκτιμήσει τις προσπάθειές τους)
    - έχει ακολουθήσει την επαγγελματική πορεία που ο ίδιος θέλει (κάνοντας τη δουλειά που του υπέδειξαν τα συναισθήματά του και όχι οι γονείς του ή φίλοι ή .. η κοινωνία γενικά)
    - έχει ακολουθήσει τα hobby, και μικρές επιλογές που του έχουν υποδείξει τα συναισθήματά του.

Αυτός ο άνθρωπος θα νιώθει τέτοια χαρά μέσα του, που θα θέλει - ειναι φυσιολογικό - να την μοιραστεί με άλλους ανθρώπους. Και εκεί είναι που λειτουργεί η φύση. Η φύση τον οδηγεί (ορμόνες) να βρει μια άλλη κοπέλα και να κάνουν μια χαρούμενη σχέση.

Σε ανθρώπους που δεν έχουν επιλύσει τις ψυχολογικές τους συγκρούσεις (δεν ειναι χαρούμενοι), οι ορμόνες ζητούν την ικανοποίηση της σεξουαλικής ανάγκης. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οδηγούνται σε περιστασιακές σχέσεις που περιέχουν μόνο σεξ, ή στην απομόνωση και τον αυνανισμό, ή σε σχέσεις επιφανειακές (μόνο για να δείχνουν σε τρίτους ότι έχουν σχέσεις).

Senior Member
    Σιγα μην χρειαζεται να κανεις και ψυχογραφημα για να κανεις μια σχεση...βουταει οπως μπορει ο καθενας και ψηνεται στην πορεια. Εαν βλεπεις σκοπελους καπου σου λειπει το θαρρος για ζωη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast