Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 161 FirstFirst ... 2432333435364484134 ... LastLast
Results 496 to 510 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    κοιτα να περασεις καλα, και σου εύχομαι πραγματικά να ζήσεις έναν ΜΕΓΑΛΟ ερωτα που θα σε κάψει.........:)
    Δεν φανταζεσαι ποσο ευχομαι να γινει...κι ας καω!!!

Senior Member
    Καλησπερα αγαπητο φορουμ και καλοι μου ανθρωποι :)

Περιεργη μερα με πολυ αγχος σημερα... Φοβαμαι πολυ μην κανω καμια βλακεια και χασω την ευκαιρια. Νιωθω να εχω μεινει πισω ρε γμτ! Τοσα χρονια δεν μπορω να καταλαβω τι εκανα... Η τοση ντροπαλοσυνη και οι ανασφαλειες και τα αγχη μου κανενε να σπαταλησω τη σεξουαλικη μου ακμη που δεν θα ξαναερθει...:( βεβαια και τωρα ειμαι ακμαιος αλλα καπου διαβασα οτι στα 20 εισαι στην ακμη σου....επισης χθες ειχα μια κουβεντα με ενα φιλο που μου λεγε οτι πρεπει να αρχισω να αναλβανω ευθυνες και επαγγελματικα...το ξερω αλλα οι λογοι με εκαναν χασω την μπαλα απο αγχος παλι γμτ! Νιωθω λιγο ολες μου οι εκκρεμοτητες να με λιωνουν παλι...μηπως εχω κανα θεμα ψυχολογικο? Καμια φοβια? Παντα εχανα τον κοσμο κατω απ τα ποδια μου ευκολα...ειμαι υπερμετρα αγχωτικος και ημουν ντροπαλος και δεν μπορω να χαλαρωσω...φοβαμαι μην καταστραφω ρε γμτ

Senior Member
    Θελω να μαζεψω λιγο γνωμες για κατι που με απασχολει...

Νιωθω το "βαρος" να της αποκαλυψω το μυστικο μου....δεν θελω ανειλικρινειες και λοιπα φορτια....λεω καποια στιγμη κι αφου αποφασισουμε πως ειμαστε "μαζι" να της τα πω ολα...θελω να βγαλω απο πανω το βαρος του οτι μεχρι τωρα στη ζωη μου δεν εκανα καμια σχεση με γυναικα...το νιωθω ως ενα βημα να το ξεπερασω βασικα...πιστευω θα μας φερει πιο κοντα αν το μαθει...θα εχουμε ενα δεσμο παραπανω μεταξυ μας....ετσι το βλεπω...τωρα ειναι νωρις να πω οτιδηποτε αλλα καποια στιγμη θα θελησω...ποια η γνωμη σας?

Senior Member
    Καποιος με καποια αποψη?

Senior Member
    Σας παρακαλω γιατι τετοια αδιαφορια? Ειναι η μοναδικη μου διεξοδος αυτο το φορουμ σας το χω ξαναπει...γιατι μου γυρνατε την πλατη? Ειναι ολα πρωτογνωρα για μενα και με αγχωνουν...δεν εχω λεφτα για γιατρους! Τι να κανω δλδ να αυτοκτονησω?

Senior Member
    Συγγνωμη jimmaster...εσυ συζητας με την κοπελλα δεν συζηταμε εμεις. Εμεις μονο θεωριες μπορουμε να πουμε. Πως να ψυχολογησουμε μια μοναδικη προσωπικοτητα που εχεις απεναντι σου πως θα συμπεριφερθει?
    Εσυ εχεις και καποια επαφη και παλι δεν ξερεις.
    Εγω παντως δεν θα το ελεγα...να οριστε η αποψη μου. Δεν χρειαστηκα ποτε καποια να με περιθαλψει , δεν το αφηνει η περηφανια μου καταρχην.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Συγγνωμη jimmaster...εσυ συζητας με την κοπελλα δεν συζηταμε εμεις. Εμεις μονο θεωριες μπορουμε να πουμε. Πως να ψυχολογησουμε μια μοναδικη προσωπικοτητα που εχεις απεναντι σου πως θα συμπεριφερθει?
    Εσυ εχεις και καποια επαφη και παλι δεν ξερεις.
    Εγω παντως δεν θα το ελεγα...να οριστε η αποψη μου. Δεν χρειαστηκα ποτε καποια να με περιθαλψει , δεν το αφηνει η περηφανια μου καταρχην.
    Δυστυχως εγω στη φαση που ειμαι θελω λιγο ενα ειδος περιθαλψης...και ο λογος ειναι απλος...οταν κατι πρωτη φορα δεν σε παιρνει για υπερηφανειες...οταν πρωτο εκανα ποδηλατο με κραταγε ο μπαμπας κι ειχα ροδακια...και στις σχεσεις με τις κοπελες βρισκομαι σε αυτο το σταδιο...ειμαι αγχωτικος και ανασφαλης και με τρομαζει το αγνωστο...αμα παρω καπως το κολαι ελπιζω να ηρεμησω...προς το παρον ομως ειμαι τρομοκρατημενος, κλαιω τα χρονια που εχασα, με μαστιζει και ανεργια και εχω χασει τον υπνο μου....βλεπεις επειδη εχει και πολλες δουλειες δεν μπορω να την δω να το προχωρησουμε λιγο να ηρεμησω κι εγω...εχω και το αγχος μην την ξενερωσω με την πρωτη κινηση...και εχω χασει τον υπνο μου. Αν δεν ειχα και το φορουμ να τα λεω θα ειχα τρελαθει

Δεν ξερω που θα βγει ολη αυτη η πιεση που νιωθω...δεν ειμαι καλα θελω να χαλαρωσω λιγο...δεν γεννηθηκα πλουσιος ουτε χαλαρος και καλοκαγαθος...δεν αντεχω αλλο ομως...γιατι η ζωη να ειναι τοσο αδικη.....πρωτο πραμα που κανω σημερα ειναι να με πιανουν τα κλαματα και να γραφω σε ενα φορουμ...και πανω που τον πρωτο καιρο που σας εγραφα ο χαρακτηρας μου αρχισε να αλλαζει, τωρα ξαναπεφτω σε παλια τερτιπια σκεψης.....γιατι?? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ???
    Last edited by jimmaster; 11-01-2011 at 10:29.

Senior Member
    Αν ξερατε πως νιωθω τωρα δεν θα με γραφατε κανονικα!!! Αλλα παντα στη ζωη ετσι ειναι...οταν σου πανε καλα εχεις φιλους....σε μια αδυναμη στιγμη ολοι σε ξεχνανε...αλλα η ροδα γυριζει να το ξερετε...τι σας νοιαζει αν τρεμω ολοκληρος και δεν μπορω ουτε μεχρι την κουζινα να πιω νερο? ουτε θα σας νοιαξει αν μαθετε πως εβαλα τελος στη ζωη μου να υποθεσω....ουτε και κανεναν γενικοτερα

Kαι καλα φορουμ υποστηριξης! Για λογακια καλοι ειστε....κανεις δεν λεει την γαμημενη αληθεια!!!! Βλεπετε ενα ατομο να εχει χτυπηθει απο ολα τα μετωπα στη γαμημενη κωλοζωη του και δεν μπορειτε να πειτε εστω ενα λογο ειρωνιας...πειτε μου να παω να αυτοκτονησω ειναι προτιμοτερο απ αυτη την κωλοσιωπη σας!!! Τι την ειδατε μωρε δικαστες?? ΕΕΕ???? Και καλα οτι ηταν να πειτε το ειπατε??? αγγουρια!!! Βλεπεις το θεμα μου σταματησε να "πουλαει" εφυγε αυτο το καινουριο και μοναδικο και αντικατασταθηκε με την μονοτονια...ετσι? οι αναγκες ομως για υποστηρξη υπαρχουν...και μη σας πιανουν τα ψυχολογικα σας...δεν ζηταω κανεναν να με φορτωθει στις πλατες του...ανεβαινω μονος μου το γολγοθα μου να στε σιγουροι....εχω απλα λιγη κουβεντα ζηταω...καπου να τα πω να ακουσω μια κουβεντα...

τελικα οπως το βλεπω μαλλον θα το εγκαταλειψω το φορουμ...

να στε καλα ευχαριστω για μεχρι εδω...απο δω και περα αφου δεν εχω καποιον ειδικο να παω να τα πω λογικα θα μου βγουν τα νευρα αλλιως..κριμα

αντε στο καλο!
    Last edited by jimmaster; 11-01-2011 at 11:29.

Ρε Jim χαλάρωσε λίγο. Καταρχήν αυτή η κοπέλα τι κάνει; σπουδάζει;

Να πούμε βρήκες κοπέλα (μακάρι κι εγώ να ειχα τέτοιο φίλο) και πάλι γκρινιάζεις; εγώ στη θέση σου θα ήμουν στην τρελή χαρά.

Κι εγώ δεν έχω πολλά πράματα αλλά προσπαθώ να τα αποκτήσω, όπως δεν είχα άλλα και τα απέκτησα.

Πήρες το πτυχίο σου, τελείωσες με τον στρατό, βρήκες μια κοπέλα που τόσο σου έλειπε, και πάλι σε πιάνουν καταθλιπτικά;(ιδίως αφού βρήκες και μια κοπέλα). Δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω όπως και τόσοι άλλοι ο καθένας με το δικό του πρόβλημα...Ξέρεις πόσο δύσκολη ειναι η ζωή για τους 9/10 που δεν έχουν πίσω τους έναν λεφτά μπαμπά και μια έτοιμη δουλειά, ιδίως σε αυτήν την χώρα που ειναι στο χείλος της χρεωκοπίας. Κι εγώ τρομάζω ώρες ώρες με το μέλλον μου σε αυτό το κράτος. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να κάνουμε σαν γκρινιάρικα μωρά. Δηλαδή τι να πούνε και οι προηγούμενες γενιές που περάσαν απείρως δυσκολότερα χρόνια από εμάς πχ ο παππούς μου (μικρασιατική καταστροφή, πείνα, μετά δύο συνεχόμενοι πόλεμοι) που είναι 97 και μια χαρά στην υγεία του.

Τέλος πάντων αν δεν μπορεί η κοπέλα σήμερα, πες κάνα φίλο σου να βγείτε έξω να χαλαρώσεις. Εγώ αυτό κάνω ή πάω για τζόκινγ.
    Last edited by Aiur; 11-01-2011 at 12:36.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    Συζητάς 34 σελίδες τώρα για το θέμα σου με μέλη. Και τώρα έρχεσαι να απαξιώσεις τη συνεισφορά τους με λόγια που τους δικάζουν καθώς και όλο συνολικά το φόρουμ. Από εμένα στο καλό, δε γουστάρω τέτοιους χειρισμούς των συναισθημάτων από άλλους. Προσπαθείς για να κερδίσεις κάτι να τους εμφυτεύσεις ενοχές.
    Άσε τα αυτά και αν θες βοήθεια να μάθεις να δίνεις το σωστό μήνυμα ώστε να την εισπράττεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

τζιμ ελπιζω στην ζωη σου να μην εισαι έτσι και αν εισαι, δουλεψε με τον εαυτο σου γιατι πραγματικα θα χανεις ανθρωπους απο δίπλα σου σε οποιο επίπεδο σχέσης και να εισαι μαζι τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Αν ξερατε πως νιωθω τωρα δεν θα με γραφατε κανονικα!!! Αλλα παντα στη ζωη ετσι ειναι...οταν σου πανε καλα εχεις φιλους....σε μια αδυναμη στιγμη ολοι σε ξεχνανε...αλλα η ροδα γυριζει να το ξερετε...τι σας νοιαζει αν τρεμω ολοκληρος και δεν μπορω ουτε μεχρι την κουζινα να πιω νερο? ουτε θα σας νοιαξει αν μαθετε πως εβαλα τελος στη ζωη μου να υποθεσω....ουτε και κανεναν γενικοτερα

Kαι καλα φορουμ υποστηριξης! Για λογακια καλοι ειστε....κανεις δεν λεει την γαμημενη αληθεια!!!! Βλεπετε ενα ατομο να εχει χτυπηθει απο ολα τα μετωπα στη γαμημενη κωλοζωη του και δεν μπορειτε να πειτε εστω ενα λογο ειρωνιας...πειτε μου να παω να αυτοκτονησω ειναι προτιμοτερο απ αυτη την κωλοσιωπη σας!!! Τι την ειδατε μωρε δικαστες?? ΕΕΕ???? Και καλα οτι ηταν να πειτε το ειπατε??? αγγουρια!!! Βλεπεις το θεμα μου σταματησε να "πουλαει" εφυγε αυτο το καινουριο και μοναδικο και αντικατασταθηκε με την μονοτονια...ετσι? οι αναγκες ομως για υποστηρξη υπαρχουν...και μη σας πιανουν τα ψυχολογικα σας...δεν ζηταω κανεναν να με φορτωθει στις πλατες του...ανεβαινω μονος μου το γολγοθα μου να στε σιγουροι....εχω απλα λιγη κουβεντα ζηταω...καπου να τα πω να ακουσω μια κουβεντα...

τελικα οπως το βλεπω μαλλον θα το εγκαταλειψω το φορουμ...

να στε καλα ευχαριστω για μεχρι εδω...απο δω και περα αφου δεν εχω καποιον ειδικο να παω να τα πω λογικα θα μου βγουν τα νευρα αλλιως..κριμα

αντε στο καλο!
    Εγω jim θα ηθελα να σε ρωτησω ποια ειναι η συμβολη σου μεσα σ'αυτο το φορουμ με τα μελη που τοσο κατηγορεις. Απο τα 313 συνολικα ποστ που εχεις ποσα αναφερονται σε δικο σου προβλημα και ποσα επιδιωκουν να βοηθησουν αλλους? Και οχι δεν ειναι το 'ποσα' το θεμα αλλα η συνολικη προθεση.

Τα φορουμ δεν ειναι για να παρεχουν απαντησεις ολο το 24ωρο, αποτελουνται απο ατομα που για τους δικους τους λογους μπαινουν και γραφουν. Θεωρεις οτι η ερωτηση που εκανες μερικα ποστ πριν, το αν θα το πεις στην κοπελα και ποτε κτλ και το οτι δεν πηρες απαντηση ειναι αρκετα για να δικαιολογησουν αυτη σου την αντιδραση? Ειναι μεγαλο λαθος το να εξαρτασαι ολοκληρωτικα σε οτιδηποτε απο το τι θα σου πουνε τα ατομα ενος φορουμ. Δηλαδη αν ειχε προκυψει εκεινη τη φορα που βγηκες με την κοπελα να σε ρωτησει αν εχεις ξανακανει σχεση εσυ τι θα ελεγες? Δε θα ειχες χρονο να το συζητησεις εδω και να παρεις γνωμες οπως δε θα εχεις και για παρα πολλα αλλα πραγματα τα οποια προκυπτουν μεσα σε μια σχεση.
    Η απαντηση που βλεπω εγω ειναι μια, να εισαι ειλικρινης χωρις να χρειαστει να μπαινεις σε πολλες λεπτομερειες, γιατι η κοπελα που θα εχεις απεναντι σου πιθανοτατα θα ψαχνει για κατι να τη συμπληρωσει κι οχι να μπει σε ρολο ψυχολογου πχ.
    Last edited by rock; 11-01-2011 at 14:16.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    Ρε Jim χαλάρωσε λίγο. Καταρχήν αυτή η κοπέλα τι κάνει; σπουδάζει;

Να πούμε βρήκες κοπέλα (μακάρι κι εγώ να ειχα τέτοιο φίλο) και πάλι γκρινιάζεις; εγώ στη θέση σου θα ήμουν στην τρελή χαρά.

Κι εγώ δεν έχω πολλά πράματα αλλά προσπαθώ να τα αποκτήσω, όπως δεν είχα άλλα και τα απέκτησα.

Πήρες το πτυχίο σου, τελείωσες με τον στρατό, βρήκες μια κοπέλα που τόσο σου έλειπε, και πάλι σε πιάνουν καταθλιπτικά;(ιδίως αφού βρήκες και μια κοπέλα). Δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω όπως και τόσοι άλλοι ο καθένας με το δικό του πρόβλημα...Ξέρεις πόσο δύσκολη ειναι η ζωή για τους 9/10 που δεν έχουν πίσω τους έναν λεφτά μπαμπά και μια έτοιμη δουλειά, ιδίως σε αυτήν την χώρα που ειναι στο χείλος της χρεωκοπίας. Κι εγώ τρομάζω ώρες ώρες με το μέλλον μου σε αυτό το κράτος. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να κάνουμε σαν γκρινιάρικα μωρά. Δηλαδή τι να πούνε και οι προηγούμενες γενιές που περάσαν απείρως δυσκολότερα χρόνια από εμάς πχ ο παππούς μου (μικρασιατική καταστροφή, πείνα, μετά δύο συνεχόμενοι πόλεμοι) που είναι 97 και μια χαρά στην υγεία του.

Τέλος πάντων αν δεν μπορεί η κοπέλα σήμερα, πες κάνα φίλο σου να βγείτε έξω να χαλαρώσεις. Εγώ αυτό κάνω ή πάω για τζόκινγ.
    Δεν ειναι κοπελα μου ακομα...απλα δειξαμε ενα κοινο ενδιαφερον και βγηκαμε ενα ραντεβου...

Οσο για το τζογκιν βοηθαει οντος και αυτο θα παω να κανω τωρα...

Ρε συ τα καταλαβαινω ολα αυτα που λες...και ευχαριστω γιατι εισαι ο μοναδικος που δεν εσπευσε να με καταδικασει που εδωσε μια απαντηση...ετσι ειναι...αλλα εγω σε καποια θεματα τα βλεπω λιγο πιο τραγικα απο αλλους και ισως εχει να κανει με τον τροπο σκεψης που μου εχουν μεταδωσει οι δικοι μου...της τελειομανιας...

Οτι χαιρομαι για καποια πραγματα που εχω πετυχει ειναι γεγονος...με τρελαινει ομως το ερωτημα το εξης...και ουσιαστικα γιαυτο ζηταω απαντηση...νιωθω πολυ ωραια μαζι της...και ειναι γεγονος...αλλα οταν ομως ερθει η κουβεντα στα παλια προσωπικα μας...τι στο καλο θα απαντησω...και καλα αμα υπηρχε λογος συγκεκριμενος...σε μια κοπελα ωραια που μπορει ο προηγουμενος να ηταν ο πηδικουλας, εγω θα παω να πω πως ημουν συνεσταλμενος και ντροπαλος και αγχωτικος...τοσο πολυ?? τοσα χρονια...? εγω ο ιδιος πλεον δεν μπορω να δωσω εξηγηση...και το ιδιο για τις δουλειες...γιατι καθομουν στο σπιτι ολη μερα...και δεν πηγαινα να γινω ξερω γω και σερβιτορος...??

Μου χει γινει εμμονη για χρονια το να βρω κοπελα...οσο αστειο ή τραγικο μπορει να ακουγεται και πανω που παω να το καταφερω και επειδη ουσιαστικα η εμπειρια αυτη με προσγειωνει λιγο στον πλανητη γη ερχονται μετα τα λογικα ερωτηματα...που στο καλο ημουν τοσο καιρο και τι εκανα? καταλαβες γιατι εχω φρηκαρει?

Σορρυ ρε μαν και απο σενα και απο το φορουμ ολοκληρο για την γκρινια αλλα αν περνουσατε οτι περναω (γιατι ολοι σας εδω μεσα εστω ΜΙΑ εμπειρια την εχετε...οποτε ουσιαστικα μιλατε εκ του ασφαλους) θα με νιωθατε καλυτερα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Εγω jim θα ηθελα να σε ρωτησω ποια ειναι η συμβολη σου μεσα σ'αυτο το φορουμ με τα μελη που τοσο κατηγορεις. Απο τα 313 συνολικα ποστ που εχεις ποσα αναφερονται σε δικο σου προβλημα και ποσα επιδιωκουν να βοηθησουν αλλους? Και οχι δεν ειναι το 'ποσα' το θεμα αλλα η συνολικη προθεση.

Τα φορουμ δεν ειναι για να παρεχουν απαντησεις ολο το 24ωρο, αποτελουνται απο ατομα που για τους δικους τους λογους μπαινουν και γραφουν. Θεωρεις οτι η ερωτηση που εκανες μερικα ποστ πριν, το αν θα το πεις στην κοπελα και ποτε κτλ και το οτι δεν πηρες απαντηση ειναι αρκετα για να δικαιολογησουν αυτη σου την αντιδραση? Ειναι μεγαλο λαθος το να εξαρτασαι ολοκληρωτικα σε οτιδηποτε απο το τι θα σου πουνε τα ατομα ενος φορουμ. Δηλαδη αν ειχε προκυψει εκεινη τη φορα που βγηκες με την κοπελα να σε ρωτησει αν εχεις ξανακανει σχεση εσυ τι θα ελεγες? Δε θα ειχες χρονο να το συζητησεις εδω και να παρεις γνωμες οπως δε θα εχεις και για παρα πολλα αλλα πραγματα τα οποια προκυπτουν μεσα σε μια σχεση.
    Η απαντηση που βλεπω εγω ειναι μια, να εισαι ειλικρινης χωρις να χρειαστει να μπαινεις σε πολλες λεπτομερειες, γιατι η κοπελα που θα εχεις απεναντι σου πιθανοτατα θα ψαχνει για κατι να τη συμπληρωσει κι οχι να μπει σε ρολο ψυχολογου πχ.
    Εγω στην αρχη του ποσταρισματος μου εδω ειπα πως θα ανταποδωσω την βοηθεια που παιρνω και το εννοω! Οταν ομως χρειαζεσαι βοηθεια και εισαι σε μεγαλη κριση οπως νιωθω οτι ειμαι εγω τωρα (το λεω πρωτου σπευστε να μου πειτε πως υπαρχουν χειροτερα) δεν μπορεις να δωσεις...πιστεψε λιγο αν χαλαρωσω θα με πιασει τετοια ευφορια που θα θελω να σας βοηθησω ολους οσο μπορω βεβαια γιατι δεν εχω και πολλες εμπειριες γενικα απο τη ζωη..λιγα πραματα....δεν λεω οτι θα λυσω εδω το προβλημα της ζωης μου...αλλα εστω και ενα κατι να μου πει ο αλλος για τα λιγα δευτερολεπτα της κρισης που με πιανει νιωθω μια ανακουφιση...ειμαι τοσο απεγνωσμενος που δεν μπορω να το περιγραψω...ευτυχως κανω καποια βηματα...και οσο αστειο να σου φαινεται ενας λογος που τα κανω ειναι αυτο εδω το φορουμ....

Πανω κατω της ιδιας αποψης ειμαι εγω και ισως δεν παιξει και κανενα ρολο το παρελθον μου...στην τελικη το παρον ειναι που μετραει και επισης ισως ο εαυτος μου ο ιδιος ειναι πολυ πιο αυστηρος και απολυτος οταν ρωταει αυτο το ******** το γιατι....

Ισως εγινα απαιτητικος και ζητω συγνωμη...δεν ειμαι ομως κακος ανθρωπος να ξερετε...ολα τα καλα που ειπατε για μενα αλλες φορες δεν ακυρωνονται...χρειαζομαι διπλα μου ανθρωπους με υπομονη ομως γιατι ειναι δυσκολη στιγμη...και καμια φορα δεν πιστευω οτι κανεις μπορει να με ανεχτει...ομως αυτο που φαινεται δεν ειναι το αληθινο εγω μου αλλα μια αντιδραση βρασμου ψυχης και τπτ αλλο...την οποια εχω μαθει να ξεσπω αλλιως...απλα εδω ενιωθα οτι ειχα 2-3 ανθρωπους να λεμε μια κουβεντα...και ξαφνικα δεν μου μιλαει κανεις...το γεγονος ομως οτι λεμε μια κουβεντα και εγω ηρεμω δεν σημαινει οτι τακτοποιηθηκαν 26 χρονια συνηθειας...υπαρχουν και υποτροπες απλα καθε φορα ειναι πιο ηπιες εως οτου φτασει το ατομο στην αρμονια με το σημερα...τπτ απο ολα αυτα δεν ειναι υποχρεωση σας απλα το λεω για να μη μου απαντατε οτι τα παμε σε 30 σελιδες....μπορει να χρειαζεται και παραπανω...οκ αν δεν θες να μιλισεις αλλο ή θεωρεις οτι κανω καταχρηση του φορουμ πες το μου ομορφα κι ωραια κι εγω θα καταλαβω και θα ντραπω κιολας...και ηδη ντρεπομαι...η σιωπη ομως ειναι χειροτερη τιμωρια να ξερετε...και χωρις λογο κιολας...δεν εκανα κανα εγκλημα...δεν κανω τπτ απο κακια...απο καταπιεση τα κανω που με φερνει καθημερινα στα δακρυα και τον θυμο...κι οταν δεν εχω και χρηματα για ψυχοθεραπεια αγχωνομαι χειροτερα...

αυτα ελπιζω να εγινα κατανοητος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τζιμ ελπιζω στην ζωη σου να μην εισαι έτσι και αν εισαι, δουλεψε με τον εαυτο σου γιατι πραγματικα θα χανεις ανθρωπους απο δίπλα σου σε οποιο επίπεδο σχέσης και να εισαι μαζι τους.
    Δεν ειμαι παντα ετσι...αντιθετως...απλα τωρα ειναι η φαση που εχει φτασει ο κομπος στο χτενι...αν ερθεις λιγο στη θεση μου θα το καταλαβεις...αλλα δεν παρεξηγω κανεναν πολυ απλα γιατι ουσιαστικα κανεις δεν μπορει να ταυτιστει με μενα τωρα γιατι κανεις σας δεν ειναι στη θεση μου...κι ουτε θα ερθει ποτε... καταλαβες?

Οταν εισαι ομοιοπαθης με καποιον τον καταλαβαινεις καλυτερα....οταν επισης εισαι σε πιο χαλαρο σημειο στη ζωη σου, δεν αντιλαμβανεσαι τον πανικο του αλλου...γενικα λοιπον δεν ειμαι ετσι....στο θεμα ομως αυτο ποτε δεν ημουν κι ολο το αφηνα....και με επιασε τωρα ολο μαζι που νιωθω την ψαλιδα του χρονου να κλεινει απειλητικα....

να φανταστεις ακομα κι ο καλυτερος φιλος μου που πανω κατω εχει τον ιδιο χαρακτηρα με μενα, δεν μπορει να νιωσει τον πανικο μου...γιατι οταν ηταν στο λυκειο ηρθε μια και τον καβαλησε...δεν μπορουσε να κανει πισω αλλα βεβαια ηταν παντα ωραιο παιδι...τωρα ομως που σουλουπωθηκα κι εγω αυτος συνεχεια απορει γιατι αγχωνομαι...δεν κουβαλαει τοσα τραυματα που κουβαλαω εγω....ξερει τα παντα για μενα...αλλα δεν μπορει να με νιωσει...δεν υπαρχει ατομο τωρα να με νιωθει...ειμαι σιγουρος....

εγραψα πιο εκτενη απαντηση στην rock....αν εχεις χρονο (δεν εισαι υποχρεωμενη) ριξε μια ματια...

συγνωμη αν εγινα κουραστικος απλα να ξερεις πως τα αυτια μου βουιζουνε και το κεφαλι μου παει να σπασει...φοβαμαι μην γινω υπερτασικος στο τελος...απλα ενδεικτικα για να καταλαβεις πως νιωθω στο γραφω...
    να σαι καλα
    τζιμ