Δεν ξερω τη σεξουαλικη μου ταυτοτηα... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 123
  1. #46
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Greece
    Posts
    315
    Rainand wind,
    το καλύτερο θα ήταν οι ομοφυλόφιλοι να δέχονται τον εαυτό τους και την κατάστασή τους όπως είναι, όμως πολύ συχνά προκύπτουν 'γιατί' από τον ίδιο τους τον εαυτό προς την λογικη τους. Αυτα τα ερωτηματα καλυτερα να απαντωνται αντι να θαβονται και να αποφευγονται .

    Στη φύση κατά την τωρινή μου γνώση έχουν παρατηρηθεί τρυφερές (όπως τις βλέπουμε οι άνθρωποι) στιγμές μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου , αλλά όχ ιπλήρης συνουσία . Εάν έχεις υπόψι σου για πλήρη συνουσία θα σε παρακαλούσα να δώσεις link ενός video που να δείχνει συνουσία μεταξύ ζώων του ίδιου φύλου. Λέγοντας τρυφερές στιγμές (τρυφερές όχι όμως στη φύση, αλλά εμείς όπως τις αντιλαμβανόμαστε) μπορεί να είναι ο πειραματισμός με τα γεννητικά όργανα του άλλου ζώου ή η μυρωδιά ή και η συντροφικότητα - χωρίς τη συνουσία.

    Στην τέχνη οι περισσότεροι άνθρωποι ειναι ομοφυλόφιλοι (και έχει την εξήγησή του αυτό) επομένως έχοντας πρόσβαση στα media, έχουν διαφημίσει το γεγονός και οι προσπάθειες για την συνταγματική και νομοθετική αναγνώριση της ομοφυλοφιλιας εχουν πολλες γφορες αναφερθει στα media. Ακομα και αν καποια στιγμη συμβει αυτο, τα θεμελιωδη ερωτηματα δε θα σταματησουν να υπαρχουν στα μυαλα ολων των ανθρωπων.
    Αυτο , διοτι η ιδια η φυση εχει ως στοχο την διαιωνιση του καθε ειδους και προς αυτο το σκοπο μονο μεσω της αναπαραγωγης μπορει να συμβει αυτο.
    Ολοι οι ανθρωποι εχουν μεσα τους το ενστικτο της αναπαραγωγης επομενως κανενας δεν ειναι λαθος της φυσης.
    Η φυση εχτισε ολους με τα ιδια υλικα. Επειδη ομως ο εγκεφαλος του ανθρωπου ειναι περιπλοκος λογω της μακρας εξελιξης, μπορει να δεχεται και να αποθηκευει αντιδρασεις και αντιληψεις οι οποιες στο περασμα του χρονου της ζωης ενος ανθρωπου φαινονται σα να ειναι φυσιολογικες.

    Π.χ. ενας ανθρωπος που νιωθει καταθλιψη, τη νιωθει να του ερχεται αυτοματα. Δεν την προκαλει με την λογικη του. Πχ δεν ξυπνησε ενα πρωτι και ειπε 'θελω να εχω καταθλιψη'΄. Επομενως την βιωνει σαν να ειναι γονιδιακης προελευσης. Δηλαδη σα να μην ειναι προιον αντιληψεων χαραγμενων στο υποσυνειδητο και βαθια θαμμενων και προστατευμεων απο αμυντικους μηχανισμους.

    Πολλες φορες μαλιστα ειναι τοσο ισχυροι οι αμυντικοι μηχανισμοι που δεν σπανε με τιποτα, οποτε σε αυτη την περιπτωση ο ανθρωπος καλειται να δεχτει τον εαυτο του ετσι οπως ειναι , παντοτε ωστοσο αποδεχοντας οτι καμια αποψη δεν ειναι απολυτη 100% και οτι καθενας εκφραζει προσωπικη γνωμη για την υπαρξη ή οχι γονιδιακης προελευσης.

  2. #47
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    μα τι λετε καλεεεε. Εχω διαβασει προσφατες ερευενες που καταδεικνυουν τα επειπεδα μιας ορμονης στη μητερα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης οτι ευθυνονται για την αντρικη ομοφυλοφιλια κ μεχρι στιγμης ερευναται κ η γυναικεια. Φυσικα παιζει ρολο ο γενετικος παραγοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #48
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Greece
    Posts
    315
    carrie, η επιστήμη δεν είναι απόλυτη και πάντα θα υπάρχουν έρευνες προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Στην τελική, πιστευω οτι αυτό που μετρά είναι ο άνθρωπος να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του και το είναι του, χωρίς την ανάγκη να προσπαθεί να βρει επιστημονική απόδειξη του αν ειναι ή δεν ειναι φυσιολογικός.

  4. #49
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    χωρίς την ανάγκη να προσπαθεί να βρει επιστημονική απόδειξη του αν ειναι ή δεν ειναι φυσιολογικός.
    συγνωμη μα δεν μιλησα για φυσιολογικους και μη φυσιολογικους, ελεος μη βαζετε κουβεντες στο στομα μου.

  5. #50
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    374
    Το να πει κανεις για την καταθλιψη και για πολλα αλλα οτι εξαρτωνται καθαρα απο βιωματα το βρισκω τουλαχιστον αστοχο, εκτος κι αν μιλαμε για περιπτωσεις που ειναι ξεκαθαρο το γιατι καποιος εχει καταθλιψη (απωλεια αγαπημενου προσωπου πχ).
    Σαν να λεμε οτι αν δυο ατομα τα βαλεις σ'ενα ολοιδιο περιβαλλον θα εχουν ή δε θα'χουν τα ιδια προβληματα, δε βγαζει νοημα.

    Πιο πολυ για την ομοφυλοφιλια ισως να δεχομουν οτι παιζουν μεγαλυτερο ρολο συναισθηματα και βιωματα στην εξελιξη της επιλογης αλλα οχι οτι δεν υπαρχει ταση εξαρχης. Αυτη την ταση ομως εχει σημασια το πως την ερμηνευει κανεις. Ειναι η ταση που καποιος αντρας ελκεται απο το αντρικο σωμα και ταυτοχρονα τον απωθει το γυναικειο?Ειναι θεμα γουστου δηλαδη? Ή μηπως ειναι η ταση του να μη μπορει να νιωσει οτι ανηκει μεσα στα αντρικα προτυπα? Τα προτυπα και το τι βλεπει κανεις γυρω επηρεαζουν σε μεγαλο βαθμο οχι μονο την εικονα που ο ιδιος εχει αλλα και αυτην που θα σχηματισει αργοτερα.

    Λιγο πιο συνθετα το εχω στο μυαλο μου, δηλαδη εξαρταται για το αν μιλαμε για ατομα τα οποια ειναι ομοφυλοφιλοι και ειναι κατι που βγαινει και στην σεξουαλικη τους ταυτοτητα (εμφανιση, συμπεριφορα) ή αν ειναι μια επιλογη ανεξαρτητη απο αυτο.

    Και εστω οτι ισχυει το παραπανω που ειπε καποιος οτι υπαρχει γονιδιο που κρινει την ομοφυλοφιλια. Αν ενα ατομο που γεννιοταν μ'αυτο το γονιδιο βρισκοταν σε ενα περιβαλλον οπου δεν υπηρχαν αντρες γυρω και ηταν μαζι με γυναικες μονο, αυτος ο ανθρωπος δηλαδη θα ηταν αδυνατο να ερθει σε σεξουαλικη επαφη με γυναικα επειδη θα ειχε γεννηθει ομοφυλοφιλος? Λιγο τραβηγμενο νομιζω.

    Περα απο τα ενστικτα που προυπαρχουν στους ανθρωπους, αυτα τα οποια δημιουργουνται αργοτερα βρισκονται και σε καποια αναλογια με το τι υπαρχει γυρω μας. Με λιγα λογια και οι δυο παραγοντες πιστευω μαζι αλλοτε ο ενας περισσοτερο και αλλοτε ο αλλος οδηγουν στην επιλογη της ομοφυλοφιλιας. Δεν υπαρχει ομως καποιο θεμα για επιλυση, δεν χρειαζεται ολα τα ενστικτα του ανθρωπου να μπαινουν σε καλουπια, ελεος δηλαδη αν οποιος ηταν ομοφυλοφυλος επρεπε να ψαξει το γιατι λολ

  6. #51
    Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    59
    Εγω παντος αν ημουν gay δεν θα εννιωθα ενταξει με τον εαυτο μου...Θα ημουν μονιμα σκατα.Οσο για το αλλο που μου ειπε καποιος οτι το γυμναστηριο κτλ δεν θα λυσει τα προβληματα μου,ηδη προσπαθω απο τωρα να νιωθω οκ με τον εαυτο μου,και νομιζω οτι ηδη εχει ανεβει λιγο η αυτοπεποιθηση μου.Οχι βεβαια για κοπελες γιατι ακομα νιωθω πολυ καπως.Ελξη ακριβως για κοπελες δεν εχω.Δηλαδη πως να το πω.Οπως ειμαι τωρα,δεν ερεθιζομαι με μια γυναικα γιατι μαλλον υποσυνιδιτα "ξενερωνω" με τον εαυτο μου.Οταν με φανταζομαι παντος οπως θα ηθελα,ερεθιζομαι με σκηνες εμενα-κοριτσιου.Αλλα μπερδευομαι...φανταζομαι εμενα;Η καποιο αλλο;Παντος καποιες φορες πως να το πω..μου ρχετε ξαφνικα η "ελξη" να πιασω μια κοπελα και να τη φιλησω κτλ.Και κατι αλλο.Το παρατηρησα κυριως σημερα.Οταν κοιτω αντρικο σωμα,δεν νιωθω σεξουαλικη ελξη...δηλαδη να κανω κατι μαζι του.Δηλαδη ερεθιζομαι...και μετα λεω "Ωραια,και αντε και τον ειχα μπροστα μου...τι κανω τωρα...;;"...και δεν ερεθιζομαι με το να κανω κατι μαζι με καποιον.Πιο πολυ με την εικονα.Αντιθετα,ερεθιζομαι οταν σκευτομαι να ειχα το σωμα του,και μια κοπελα στην αγκαλια μου.Αυτα τωρα που "συνιδιτοποιησα" καπως την κατασταση μου,γιατι παλια ηταν καπως διαφορετικα.

  7. #52
    Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    59
    Ρε παιδια,ακουστε λιγο γιατι ξαναμπερδευομαι.Κοιταω τωρα φοτογραφιες απο γυμνασμενους αντρες,και ερεθιζομαι,χωρις ομως να φαντασιωνομαι κατι μαζι τους.Απλως βλεπω και ερεθιζομαι.Χωρις να προχωραει παραπερα.Δεν σκευτομαι δηλαδη συνουσια η κατι τετοιο.Οταν σκευτομαι τον εαυτο μου ετσι,να κανω κατι με καποια κοπελα,παλι ερεθιζομαι.Αλλα και εδω μπερδευομαι.Φανταζομαι εμενα να ειμαι ετσι,η καποιον αλλο;

  8. #53
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Greece
    Posts
    315
    kwsta96,
    τι θα ήθελες να αλλάξεις στον εαυτό σου ;

    carrie,
    Πώς να βάλω λόγια στο στόμα σου όταν όλα είναι γραμμένα σε προηγούμενο post σου και εμφανή σε όλους;
    Στο post ανέπτυξα το σκεπτικό μου με αφορμή την απάντηση σε σένα.

  9. #54
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Quote Originally Posted by rock View Post

    Και εστω οτι ισχυει το παραπανω που ειπε καποιος οτι υπαρχει γονιδιο που κρινει την ομοφυλοφιλια. Αν ενα ατομο που γεννιοταν μ'αυτο το γονιδιο βρισκοταν σε ενα περιβαλλον οπου δεν υπηρχαν αντρες γυρω και ηταν μαζι με γυναικες μονο, αυτος ο ανθρωπος δηλαδη θα ηταν αδυνατο να ερθει σε σεξουαλικη επαφη με γυναικα επειδη θα ειχε γεννηθει ομοφυλοφιλος? Λιγο τραβηγμενο νομιζω.
    Παλι τα ιδια. Μαθετε σας παρακαλω να διαβαζετε καλυτερα. Δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει γονιδιο που κανει τον ανθρωπο ή να ειναι ομοφυλοφιλος η ετεροφυλοφιλος. Ολοι οι ανθρωποι εχουμε και αρρενωπα κ θηλυκα χαρακτηριστικα, απλα καποια υπερισχυουν. Και ειπαν ερευνες οτι υπαρχουν ΟΡΜΟΝΕΣ που επηρεαζουν την αρρενωποτητα των αρσενικων εμβρυων. Τοσα και τοσα λενε σε διαφορες επιστημες, οτι το περιβαλλον θηλυκοποιειται απο τη ρυπανση κτλ κτλ. Δεν ειναι οτι ειτε ειναι ειτε μαυρο ειτε ασπρο, προφανως υπαρχει και το γκρι και προφανως πιστευω ότι παιζουν ρολο ΚΑΙ περιβαλλοντικοι παραγοντες. Τωρα για τα ποσοστα και τους τροπους κανεις δεν ειναι σιγουρος..

  10. #55
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post

    carrie,
    Πώς να βάλω λόγια στο στόμα σου όταν όλα είναι γραμμένα σε προηγούμενο post σου και εμφανή σε όλους;
    Στο post ανέπτυξα το σκεπτικό μου με αφορμή την απάντηση σε σένα.
    αληθεια? δειξε μου που μιλησα για φυσιολογικους και μη φυσιολογικους. Εγω δε θεωρω εναν ανθρωπο με ομοφυλοφιλες σεξουλαικες προτιμησεις οτι ειναι μη φυσιολογικος. Και δεν το ειπα πουθενα. Αμα βρεις το ποστ μου που χρησιμοποιησα αυτη την ταμπελα θα με υποχρεωσεις.

  11. #56
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Greece
    Posts
    315
    Αυτό σου εξηγώ carrie, ότι δεν μίλησες για φυσιολογικους και μη φυσιολογικους (ειναι πιο πανω το ποστ σου και καθενας μπορει να διαβασει αν μιλησες ή οχι) και οτι απαντώντας σε σένα, ανέπτυξα το σκεπτικό μου πανω στο θεμα σε γενικοτερο πλαισιο.

  12. #57
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    374
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    μα τι λετε καλεεεε. Εχω διαβασει προσφατες ερευενες που καταδεικνυουν τα επειπεδα μιας ορμονης στη μητερα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης οτι ευθυνονται για την αντρικη ομοφυλοφιλια κ μεχρι στιγμης ερευναται κ η γυναικεια. Φυσικα παιζει ρολο ο γενετικος παραγοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Παλι τα ιδια. Μαθετε σας παρακαλω να διαβαζετε καλυτερα. Δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει γονιδιο που κανει τον ανθρωπο ή να ειναι ομοφυλοφιλος η ετεροφυλοφιλος. Ολοι οι ανθρωποι εχουμε και αρρενωπα κ θηλυκα χαρακτηριστικα, απλα καποια υπερισχυουν. Και ειπαν ερευνες οτι υπαρχουν ΟΡΜΟΝΕΣ που επηρεαζουν την αρρενωποτητα των αρσενικων εμβρυων. Τοσα και τοσα λενε σε διαφορες επιστημες, οτι το περιβαλλον θηλυκοποιειται απο τη ρυπανση κτλ κτλ. Δεν ειναι οτι ειτε ειναι ειτε μαυρο ειτε ασπρο, προφανως υπαρχει και το γκρι και προφανως πιστευω ότι παιζουν ρολο ΚΑΙ περιβαλλοντικοι παραγοντες. Τωρα για τα ποσοστα και τους τροπους κανεις δεν ειναι σιγουρος..
    Αυτα τα παραπανω διαβασαμε ολοι ετσι οπως τα εγραψες, αλλα βλεπω στο ενα και αλλα στο αλλο, εκτος αν καταλαβα κατι λαθος.
    Οι ορμονες που επηρεαζουν το ποσο αρρενωπο ή οχι ειναι ενα εμβρυο δε σημαινει οτι θα ευθυνονται και για ενδεχομενη ομοφυλοφυλια. Αλλο να επηρεαζουν τη σεξουαλικη ταυτοτητα με βαση το πως ειναι στο μυαλο μας οι αντρες και οι γυναικες και αλλο να καθοριζουν σεξουαλικο προσανατολισμο. Εξου και το οταν βλεπουν μερικοι καποιον αντρα με οχι και τοσο τρανταχτα αρρενωπη συμπεριφορα αμεσως το βαφτιζουν γκει. Το οτι θα υπερισχυσει καποια ορμονη δε σημαινει οτι ο αλλος θα γινει ομοφυλοφυλος, σημαινει ομως οτι κατα περιπτωση μπορει κανεις να τα μπερδεψει μεσα του επηρεαζομενος απο τα προτυπα αντρα και γυναικας τα οποια υπαρχουν. Γι'αυτο ανεφερα τις δυο τασεις παραπανω, αλλο να επηρεαζεσαι απο αυτο που βλεπεις στον εαυτο σου συμφωνα με τα προτυπα και αλλο να προτιμας το ταδε φυλο απλα απο επιλογη. Γι'αυτο και ειπα οτι υπαρχει και διαφορα οταν καποιος το δειχνει και στη συμπεριφορα/εμφανιση του σε σχεση με καποιον που δεν το δειχνει καθολου.

    ps. kwsta96 μη μπερδευεσαι χωρις εμφανεις αιτιες. Στην ηλικια αυτη ειναι πολυ λογικο να περνας απο αναζητηση σεξουαλικου προσανατολισμου. Το πορνο και οι φαντασιωσεις ειναι διαφορετικα πραγματα απο την πραξη. Τα παραδειγματα που θα σου δειξουν προς τα που ειναι οι προτιμησεις σου πρεπει να ειναι εμπρακτα, να υπαρξει δηλαδη καποιο ατομο με το οποιο να θελεις να σχετιστεις ειτε συναισθηματικα ειτε σεξουαλικα και οχι κατι που θα βλεπεις σε εικονες και φαντασιωσεις αποκλειστικα.
    Last edited by rock; 12-01-2011 at 21:52.

  13. #58
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Θεσ/νικη
    Posts
    2,195
    απο τα λιγα που διαβασα,γνωμη μου ειναι πως το προβλημα σου δεν ειναι η σεξουαλικη σου ταυτοτητα αλλα η εμφανιση σου.
    Ντρεπεσαι να σκεφτεις το κορμι σου με μια γυναικα,φοβασαι την απορριψη.
    Δεν ξερω αν γενικα εχεις γυναικες γνωστες,δεν μας ειπες αν σε αποφευγουν.
    Σε αυτη την περιπτωση υποσυνειδητα επειδη νοιωθεις πως δεν θα τις ικανοποιησεις τις φοβασαι.
    Για αυτο και φαντασιωνεσαι πως εχεις ενα αλλο σωμα.
    Αντιθετα επειδη εχεις αντρες φιλους ,νοιωθεις πιο ανετα μαζι τους και ετσι δεν νοιωθεις τοσο εντονα το αισθημα της απορριψης μαζι τους.
    Εκει τα πραγματα ειναι πιο απλα,πιο φιλικα χωρις να υπαρχει φοβος να υποβαθμιστει η προσωπικοτητα σου.
    Ισως να ειμαι και λαθος σε ολα τα παραπανω γιατι διαβασα μονο το πρωτο σου κειμενο.
    Δυστηχως η ευτυχως φιλε μου η εμφανιση μετραει στην εποχη μας.
    Συμφιλιωσου με την εμφανιση σου..... ειτε σου αρεσει ειτε οχι,αυτη ειναι,αυτη εχεις.
    Αν μπορεις να την βελτιωσεις καντο.
    Δεν ειναι κακο,το μυαλο μας δηλαδη πως το βελτιωνουμε;
    Γιατι μορφωνομαστε;
    Αν μπορεις καντο και με την εμφανιση σου.
    Ελπιζω να βρεις τον εαυτο σου,εγω προσωπικα δεν θα φοβομουν τοσο πολυ για το θεμα γκει
    Αν ησουν θα το ξερες,δεν θα το σκεφτοσουν μηπως εισαι.
    ευχομαι ολα να παν καλα :)

  14. #59
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Τι να πω.. Παντως εγω οσους ομοφυλοφιλους εχω γνωρισει ηταν αρκετα θηλυπρεπεις και κουνιστοι και αερατοι. Τωρα ισως ετυχε τους αλλους τους πιο ματσο και αντρουα και μπρουταλ ομοφυλοφιλους να μην τους γνωρισα. Και εχω γνωρισει πολλους, με κολλητο γκει να τρεχω σε γκει μπαρ εγω με δεκα αντρες (γκει). Πώς και ετυχε ετσι και δεν γνωρισα κανεναν αρρενωπο δεν ξερω!

  15. #60
    Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    59
    Παιδια μου δινετε ελπιδες!!!Εγω δε νιωθω γκεϊ,οταν απασχολουμε μεκατι το ξεχναω τελειως!Ρε παιδια,σκευτηκα και το αλλο...Ο πατερας μου,πλακωνοταν με τη μανα μου,επειδη του ελλειπε λιθυο απο τον εγκαιφαλο και ειχα ψυχωση οτι η μανα μου πηγαινε με αλλους αντρες!Οτι τον απατουσε δηλαδη!Αλλα οταν λεμε ψυχωση,σε ακραια σημεια!!Οποιον αντρα εβλεπε,νομιζε οτι εχει παει με τη μανα μου!!Ειχε μεχρι και παραισθησεις!!Οτι ξερω γω κοιταξε αυτον κτλ.Και στι σπιτι παιζονταν αγρια πραγματα!!Ξυλο,μεχρι και μαχαιρια ειχαν βγαλει!!Και θυαμμαι ο πατερας μου εβριζε ανελεϊτα,την μανα μου...πουτ@ν@ κτλ!Πολυ αισχρα πραγματα για ενα παιδι νηπειου.Επισης,καποιες φορες ετρωγα και εγω κανα χαστουκι απο τον πατερα μου επειδη χωνομουν αναμεσα για να μην πλακωθουν!Και παντα,απο μικρο κιολας παιδι,μεσα μου τον μισουσα!Τον εβριζα απο πολυ μικρος!!Και παντα βεβαια ειχα πληρη απογοητευση και για την μητερα μου..αλλα πιο πολυ για τον πατερα μου!Ποτε κανεις δεν με καταλαβαινε!Μια ζωη εννιωθα μονος...και συν οτι επειδη ο αδερφος μου στην θερμοκοιτιδα ειχε κολλησει μυνηγκιτιδα,και παραλιγο να πεθανει τον προσεχουν περισσοτερο και γενικα του συμπεριφερονται αλλιως.Ετσι,εγω μια ζωη εννιωθα καταπιεσμενος και αδικιμενος.Χωρις να εχω καποιο προτυπο να ακολουθησω.Ημουν μονος!!Πολλες φορες καθομουν ολοημερο στο σχολειο γιατι δεν ηθελα να γυρησω σπιτι...μια φορα δεν ειχα παει καν.Τριγυρνουσα στους δρομους γιατι δεν αντεχα.Τωρα ολα αυτα 1η-2α δημοτικου.Μηπως εχουν να κανουν ΚΑΙ αυτα για την χαμηλη αυτοπεποιθηση κτλ;;
    Παντος παιδια δεν ξερω,αλλα εχω ενα αισθημα σιγουριας,οτι με το που θα αδυνατησω θα σταματησουν να με ελκουν οι αντρες.Αλλα ολο αυτο γινετε γιατι εχω ανασφαλεια μηπως ΔΕΝ.Σας ευχαριστω ολους!!

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ξέρω τί έχω, δεν ξέρω τι να κάνω!
    By lamda in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 19
    Last Post: 14-06-2016, 23:21
  2. σεξουαλικη κακοποιηση
    By mr.blond in forum Κακοποίηση
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2010, 16:28
  3. σεξουαλική παρενόχληση ?
    By Renia29 in forum Κακοποίηση
    Replies: 10
    Last Post: 17-09-2010, 23:09
  4. Σεξουαλική κακοποίηση
    By Lenaki in forum Κακοποίηση
    Replies: 12
    Last Post: 02-12-2009, 20:08
  5. Ξέρω το μέρος που θέλω να πάω, αλλά δεν ξέρω τον σωστό δρόμο...
    By nektaria78 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 37
    Last Post: 23-10-2008, 20:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •