Results 106 to 120 of 123
Thread: γιατί δεν κάνω σχέση?
-
10-01-2011, 14:09 #106
ελα τωρα που υπαρχει αγαμια!!!!!!!!!!!αγαμια υπηρχε πριν 80 χρονια που για να σου κατσει γυναικα επρεπε να πληρωσεις η να παντρευτεις!!!
σμρ ΟΛΕΣ σου καθονται στο ετσι! οι αντρες κ οι γυναικες επιλεγουν το ιδιο με ποιον θα ερωτευτουν!απλα τα πραγματα!
απλα οι αντρες οσο αναφορα τις σχεσεις, εχουν συνδυασει κ το σεξουαλικο μαζι , κ θελουν κατι το ιδανικο!!!!η γυναικα δεν ειναι τοσο απαιτητικη στην πλεοψηφια της, στο σεξI m a Good Person With Bad Attitude
- 10-01-2011, 14:33 #107
Χμ θα διαφωνησω λιγακι, χωρις να ειμαι αντρας. Αρκετες κοπελες το πιθανοτερο ειναι να θελουν να παιζουν και να φλερταρουν με καποιον που θα τους την πεσει, κι οχι να λενε ναι σε οποιον βρεθει μπροστα τους. Επισης μια κοπελα, αν εχει και σχετικα καλη εμφανιση πολυ δυσκολα θα την απορριψει αντρας ελευθερος, ειδικα αν προκειται μονο για σεξ κι οχι για σχεση. Αντιθετα ο αντρας πιστευω εχει πιο περιορισμενες επιλογες μαλλον, χωρις να το θετω τοσο υπερβολικα βεβαια οπως το λεει ο Paolo. Μια κοπελα θα περιποιηθει τον εαυτο της λιγο, θα βγει το βραδυ καπου, αν το επιδιωξει ολο και καποιος θα την κοιταξει και θα'ναι προθυμος, για εναν αντρα δεν ειναι ακριβως ετσι. Οι γυναικες συνηθως ειναι πιο απαιτητικες στις σχεσεις τους συγκριτικα με τους αντρες.
10-01-2011, 14:45 #108
ναι αλλα ολα αυτα περι περιποιησης των γυναικων καταριπτονται μολις ξυπνισουν διπλα σου το πρωι.............
(εγω ειμαι κουκλα παντως μολις ξυπναω υποψιν..........λιγο το μαλλι πεταει σαν του τεν τεν αλλα οκ)I m a Good Person With Bad Attitude
10-01-2011, 14:50 #109
Χαχα ναι γι'αυτο ειπα οτι κυριως αν προκειται μονο για σεξ γιατι το σταδιο του να σε βλεπει την επομενη μερα απεριποιητη και να του αρεσεις ειναι αλλο κομματι και παει προς σχεση κυριως
10-01-2011, 14:51 #110
Που είναι αυτές οι ΟΛΕΣ;
Θα συμφωνήσω με rock, για έναν άντρα τα πράματα είναι αρκετά πιο δύσκολα για το πως θα βρει κάποια, αλλά και γενικά στη ζωή.
Όπως είπε η rock ένας μόνος άντρας πολύ-πόλυ δύσκολα θα πει όχι σε μια αξιοπρεπή εμφανισιακά κοπέλα κάτι που δεν ισχύει για την αξιοπρέπή εμφανισιακά κοπέλα. Και γενικά ένας άντρας ενδιαφέρεται μόνο για αυτό που βλέπει, δηλαδή για την κοπέλα ως ψυχοσωματική οντότητα και τίποτε άλλο, ενώ οι κοπέλες είναι αλλιώς, πονηρές και υλίστριες. Απο αυτήν την άποψη η επιδίωξη ενός άντρα για σχέση είναι αρκετά πιο ειλικρηνής.
αυτό άσε να το κρίνουν οι άλλοι...:rolleyes:[SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
"Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"
10-01-2011, 15:03 #111
μα οι αλλοι το εχουν κρινει εγω απλα μεταφερω τα λογια τους.
εμενα παντως ΟΛΕΣ μου εχουν κατσει, κ σε φιλους μ με το που δεχονται το φλερτ αμεσως καθονται. κ μενα αμα μαρεσει καποιος απλα κ μονο εξωτερικα θα κατσω.
σμρ το σεξ ειναι πανευκολο για την πλειοψηφια. τωρα υπαρχουν φυσικα κ οι εξαιρεσειςI m a Good Person With Bad Attitude
10-01-2011, 15:16 #112
Καλά τι είσαι τελικά; ανδρας ή γυναίκα;
Εντάξει σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να έρθουν σε προσέγγιση δύο άτομα του αντίθετου φύλλου απ' ότι πριν 50 χρόνια όταν οι άνδρες ήταν με τους άνδρεες στα καφενεία (λολ τότε λογικά όπου να πήγαινες εκτός απο μπουρδέλα όλο άνδρες θα βλεπες) κτλ και οι γυναίκες με τις γυναίκες στα σπίτια αλλά σίγουρα δεν ενδίδει οποιαδήποτε πας να μιλήσεις, (καλά θα ήταν). Εγώ καθημερινά βλέπω κοπέλες μονές (κοριτσοπαρέα) και άνδρες μόνους (ανδροπαρέα), ακόμη και τα ίδια άτομα ξανά και ξανά αν πηγαίνω στο ίδιο μαγαζί. Και σίγουρα για έναν άνδρα είναι πολύ δυσκολότερο να κάνει σχέση και όχι γιατί δεν θέλει....
Για τους άνδρες ήταν ανέκαθεν απο τότε που υπάρχουν πόρνες αλλα νομίζω και ο άνθρωπος των σπηλαίων τραβούσε γυναίκες στην σπηλιά υπο την απειλή του ροπάλου:p
Το θέμα πάντως είναι να βρεις έναν άνθρωπο για να μοιραστείς χαρές μαζί του, όπου ο ένας θα ενδιαφέρεται για τον άλλο και θα τον ξεχωρίζει. Αυτό είναι ευτυχία και μπράβο όσοι το έχουν καταφέρει.[SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
"Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"
10-01-2011, 15:20 #113
ειμαι κοπελα αλλα ειμαι bi. τεσπα ναι ισχυει αυτο που λες με τις παρεες, αλλα αυτο συμβαινει οπως ειπα κ σε ενα αλλο ποστ π εκανα, επειδη οι αντρες πλεον την πεφτουν οι περισσοτεροι μεσα απο αμαξια οταν ειναι με φιλους κ εσυ εισαι στον δρομο. εχει περιπου αλλαξει ο ρολος του ''κυνηγου'' αρσενικου, κ αυτο γιατι ειναι ομοια κ τα 2 φυλλα στο παιχνιδι του ''πεσιματος''.
εχουν μπερδευτει λιγο τα πραγματα, απο κει που θα βρισκοσουν με 1 ατομο στο κρεβατι, μπορεις να βρεθεις κ με 2 ταυτοχρονα! ειναι πανευκολο πλεον σε σχεση με παλια! η σεξουαλικοτητα εχει απελευθερωθει πληρως! καλο για μερικους, κακο για αλλους που εχουν ξεμεινει στις ρομαντικες εποχες....I m a Good Person With Bad Attitude
10-01-2011, 15:58 #114
Έλα ντε,που είναι αυτές οι όλες;Άσε,τα πράγματα για τους άντρες είναι δραματικά πιστεύω,πέφτει τρελή αγαμία στους περισσότερους και μόνο αυτοί που τους βλέπεις με γυναίκα κάνουν σίγουρα σεξ.Όσον αφορά κάτι άλλους,που τους βλέπεις συνέχεια μόνους ή μπακουροπαρέα και σου πουλάν παραμύθι 'πήρα την μιά και πήρα και την άλλη' άσε.Σου λένε ένα κάρο παπαριές και απορώ πώς τα σκέφτονται κιόλας.Γι'αυτό και στο ιντερνετ,στις καφετέριες,στα κλαμπ βλέπεις πλεόν μόνο μπακουροπαρέες-λιγούρια που ακόμα και οι λιγότερο εμφανίσιμες μπορούν να τους έχουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.Δε βλέπεις τί γίνεται,όπου και να πας η αναλογία ανδρών-γυναικών είναι 1/10.Γι'αυτό λέω συνέχεια ότι η ζωή των γυναικών σ'αυτόν τον τομέα είναι πολύ εύκολη.Σαφώς και κάποιος άνδρας(όχι και απαραίτητα ελεύθερος)δεν θα απορρίψει κάποια εμφανίσιμη που του έδειξε ενδιαφέρον και αυτός θα είναι που θα πέφτει στα πόδια της και θα την παρακαλάει και όχι αυτή,διότι καψούρα παθαίνουν μόνο οι άντρες.Σωστά λες εσύ,όπως κι εγώ,ότι οι γυναίκες σαν πιο πονηρές εκμεταλλεύονται τα όποια προσόντα έχουν για τους σκοπούς τους.
10-01-2011, 17:21 #115
10-01-2011, 18:28 #116
Εχει γινει ολο αυτο επιστημη, ενω δεν ειναι. υπαρχουν τοσο διαφορετικα ηδη ανθρωπων κ γουστων, που δεν μπορεις να καθιερωσεις ενα μοτιβο συμπεριφορας
I m a Good Person With Bad Attitude
12-01-2011, 08:40 #117
Έχω ένα φίλο που με ευκολία την πέφτει σε 50 την ημέρα αλλά είναι πάντα μόνος ή δημιουργεί μόνο περιστασιακές σχέσεις. Τους παρουσιάζει τον εαυτό του ως κάτι το μοναδικό. Εντούτοις πιστεύει ότι όποια γυναίκα θέλει την έχει δική του.
Εγώ πιστεύω πως η σχέση δημιουργείται εκεί που όταν πλησιάζεις κάποια κοπέλα το νοιώθεις ολόψυχα και πραγματικά ότι τη θέλεις.
Αυτό με το τηλ .... σε ποιον θα το δινες;γιάννης
12-01-2011, 11:47 #118
ναι αυτοι ομως που θεωρουνται μοναδικοι, δεν θεωρουν παντα τους αλλους μοναδικους. κ εγω αυτο κανω. ειναι ενα ειδος ανασφαλειας
I m a Good Person With Bad Attitude
12-01-2011, 15:48 #119
12-01-2011, 17:20 #120
θα το σκεφτεί όμως πολύ καλά πριν σου πει όχι.
γιάννης