ψυχωση και χριστιανισμος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 249
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Το αναφερει σε πολλα σημεια στην Αγια Γραφη
    Αλλιως ηταν η ερωτηση...το οτι ελεγε οτι ειναι υιος του θεου το ξερουμε ...μας το ειπε αλλιως δεν θα το ξεραμε:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Φιλε ανοιξε το μυαλο μου οταν αρχισα να πιστευω.Πριν ημουν αδιαφορος μου λεγανε υπαρχει Θεος και εγω αδιαφορουσα ή γελαγα κτλπ.Δηλαδη για να καταλαβω των μασωνων των ισλαμιστων ή των σατανιστων ειναι ανοιχτο το μυαλο ε?
    αμα κατσεις κι ασχοληθεις, θα δεις πως κι αυτοι ολοι που ειπες, την δικια τους αληθεια δημιουργουν και πιστευουν, ακριβως οπως κι ο χριστιανισμος. αυτο ισχυει για ολες τις θρησκειες και πολιτικες παραταξεις κλπ, γενικα το καθε τι που θελει να "οριζει" τον τροπο σκεψης και ζωη μας! γι'αυτο ειναι καλυτερα να εισαι απλα παρατηρητης, παρα φανατικος οπαδος/πιστος.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν απαντησα στη τριτη σελιδα περι Χριστου κι οτι το μηνυμα του Θεου ηρθε μεσω αυτου για τον ιδιο λογο. παρομοιο ατομο σαν αυτον ηταν κι ο Charles Manson, επηρεαζε απιστευτα πολυ τους γυρω του μεσω της αγαπης, με αποτελεσμα να νιωθουν οτι ειναι σταλμενος κι αυτος απ'το Θεο. τελικα ομως προκειται οντως για καποιου ειδους μεγαλομανια, ουσιαστικα επιβαλλεσαι στο μυαλο των αλλων και αν οι αλλοι ειναι τουβλα, τοτε δε θελει πολυ για να πιστεψουν οσα λες. φανταστειτε κι εκεινη την εποχη που ηταν λιγακι πιο πισω απ'οτι σημερα, τουλαχιστον στο θεμα μορφωσης και πληροφοριων...
    η εποχη του μεγα αλεξανδρου προυπηρξε εκατονταδες χρονια πριν την εποχη του ΙΧΘΥ (Ιησου, Χριστου, Θεου, Υιος) και τοτε εκεινη ο μεγας αλεξανδρος δεν ειχε να κανει με αμορφωσια, ειχε εξυπνη στρατια και δυσκολους αντιπαλους που ειχαν ισχυροτερα και πιο προηγμενα οπλα... εν' ενι λογω στην εποχη του ιησου ηταν πιο μορφωμενοι ανθρωποι, και σημερα ακομα πιο μορφωμενοι που πιστευουν στον ιησου, εχουν συμβει πολλα γεγονοτα χαρις του αγιου πνευματος, εντουτοις τα ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ! !

Senior Member
    Κι εγω πιστευω πολυ στο Θεο και ξερω πως αυτα που περναμε δεν ειναι τιποτα αλλο παρα τεστ απο το Θεο.Δοκιμαζει την πιστη μας εν ολιγοις.Ολα θα γινουν οπως τα γραφει η αγια γραφη και εχουν ηδη αρχισει να γινονται.

Banned
    Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Κι εγω πιστευω πολυ στο Θεο και ξερω πως αυτα που περναμε δεν ειναι τιποτα αλλο παρα τεστ απο το Θεο.Δοκιμαζει την πιστη μας εν ολιγοις.Ολα θα γινουν οπως τα γραφει η αγια γραφη και εχουν ηδη αρχισει να γινονται.
    ναι........ και πλησιαζει η στιγμη για το πληρωμα του χρονου..

Quote Originally Posted by seleios View Post
    ειναι ερωτηση προβληματισμου αυτη τωρα κηπ? ο τρελος λεει οτι ειναι ο θεος.. αλλα οχι ο ιησους δεν ηταν τρελος..
    οταν καποιος λεει οτι ειναι θεος ειναι τρελος...
    ο χριστος ελεγε οτι ειναι θεος...
    αρα ο χριστος ηταν τρελος...
    που χωλαινει ο συλλογισμος μου...?
    εγω πιστευω οτι ο χριστος ηταν ενας σχιζοφρενης που επασχε απο παραληρημα μεγαλειου και οτι αν ζουσε σημερα θα ηταν σε καποιο ψυχιατρειο...!
    που διαφωνεις...?

Senior Member
    Quote Originally Posted by talikiller View Post
    εγω πιστευω οτι ο χριστος ηταν ενας σχιζοφρενης που επασχε απο παραληρημα μεγαλειου και οτι αν ζουσε σημερα θα ηταν σε καποιο ψυχιατρειο...!
    που διαφωνεις...?
    Και εγω λεω οτι οταν καποιος δηλωνει θεος δεν ειναι αρκετη αποδειξη σχιζοφρενειας...βασει της επιστημονικης κοινοτητας...γιατι οι περισσοτεροι κατι δηλωνουν ...αλλος μαραντονα , αλλος διανοια , αλλος φρουντ , αλλος οδηγος αγωνων κλπ κλπ.
    Θα χαμε γεμισει σχιζοφρενεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ή μηπως δεν τον πιστεψαν????????????????

Banned
    που διαφωνεις...?
    εσυ, εγω και ΟΛΟΙ αν πουμε οτι ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η Ο ΘΕΟΣ θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο. ο θεος, ο κυριος, ειναι ενα και το αυτο.. ωστοσο δεν σε παρεξηγω, εισαι αρκετα χαμηλονοημων... να εισαι καλα φιλε μου.... δεν μπορω να συζητησω μαζι σου, δεν θα καταλαβεις ποτε την αληθεια., αλλα θα τη δεις, ολοι θα τη δουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ή μηπως δεν τον πιστεψαν????????????????
    ΝΑΙ. δεν τον πιστεψαν ολοι...

Senior Member
    εισαι αρκετα χαμηλονοημων
    Βλεπεις που εχω δικιο? λολ ο καθενας δηλωνει διαφορα.

που διαφωνεις...?
    αχμμμ..ίσως να έχεις και δίκιο...βοα η χριστιανική πιάτσα πως ο Ιησούς άκουγε φωνές, είχε μανία καταδίωξης και έψαχνε ψυχίατρο την ώρα που περπατούσε στη θάλασσα...:ρ ξέρεις πως τη γλίτωσε? μασούλαγε όπιο λίγο πριν τις συναντήσεις με τους Αποστόλους και ο λόγος που τον σταύρωσαν ήταν το εμπόριο ναρκωτικών...

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Βλεπεις που εχω δικιο? λολ ο καθενας δηλωνει διαφορα.
    εγω κηπ, δεν γελαω με αυτο... ειναι σαν τιμωρια αυτο

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    αχμμμ..ίσως να έχεις και δίκιο...βοα η χριστιανική πιάτσα πως ο Ιησούς άκουγε φωνές, είχε μανία καταδίωξης και έψαχνε ψυχίατρο την ώρα που περπατούσε στη θάλασσα...:ρ ξέρεις πως τη γλίτωσε? μασούλαγε όπιο λίγο πριν τις συναντήσεις με τους Αποστόλους και ο λόγος που τον σταύρωσαν ήταν το εμπόριο ναρκωτικών...
    ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ! εδωσες ρεστα! μπραβο!

Senior Member
    Τι εισαι μασωνος ;
    Ποτε δεν ειναι αργα.. Μπορεις να γινεις χριστιανος..

Quote Originally Posted by seleios View Post
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΟΥΤΟ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ... ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΨΙΣΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΩΣΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.... το ξερω, αλλα δεν μπορω να γυρισω πισω, ποσο μετανιωσα γιαυτο το λαθος :( :( :( :( ξερω οτι πιθανον να μη καταλαβετε τι θελω να εννοησω μερικοι, ισως δεν θα σας νοιαξει, ισως το θεωρησετε παραληρημα... δεν με νοιαζει τι γνωμη θα σχηματισετε για μενα.. οτι και να πειτε δεν θα ειναι ουτε αρκετο, ουτε λιγο..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast