ψυχωση και χριστιανισμος - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 249
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    για τον προσηλυτισμό?
    κουβέντα?
    Μαλλον γιατι εβγαλες λαθος συμπερασμα

Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Μη μαλώνετε για το αν υπάρχει θεός. Θα σας αποδείξω σε λίγες γραμμές ότι δεν υπάρχει.
    Πρώτον, τα μόνα στοιχεία που έχουμε, είναι ότι είναι άγιος. Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να είναι άγιος και να αφήνει να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι, να παθαίνουν αρρώστιες κτλ.
    Δεύτερον, αφού δεν είναι άγιος, σημαίνει ότι υπάρχει και επιτρέπει να γίνονται αυτά που γίνονται. Άτοπο.
    Αφού υπάρχει και δεν είναι άγιος, σημαίνει ότι δεν μας έχει δώσει κανένα σημάδι αφού ο Χριστός δεν υπήρχε, συνεπώς δεν υπάρχει αλλιώς θα είχε εμφανιστεί μέσα σε χιλιάδες χρόνια τώρα.
    Επιπλέον, τον χριστό, δεν τον είχαν γράψει οι ιστορικοί της εποχής ως ιστορικό πρόσωπο, αυτό είναι σίγουρο.
    Αυτά τα λίγα στη χαζή θεώρηση ότι υπάρχει θεός.
    Κάνεις λάθος, φίλε μου! Ὀρθότερο θά ἦταν, ἄν ἔλεγες: «Ἐγώ δέν ἔχω Θεό». Διότι τό βλέπεις, ὅτι ὑπάρχουν τόσοι ἄνθρωποι γύρω σου, πού ἔχουν Θεό καί γι’ αὐτό διακηρύττουν ὅτι ὑπάρχει Θεός. Λοιπόν, μή λές: «Δέν ὑπάρχει Θεός»! Περιορίσου νά λές: «Ἐγώ δέν ἔχω Θεό»!
    Μιλᾶς σάν τόν ἄρρωστο, πού λέει ὅτι δέν ὑπάρχει πουθενά ὑγεία!
    Μοιάζεις μέ τόν τυφλό πού λέει: «Δέν ὑπάρχει φῶς στόν κόσμο». Ὅμως φῶς ὑπάρχει. Καί εἶναι διάχυτο παντοῦ. Αὐτός ὁ δυστυχής δέν ἔχει τό φῶς του. Καί θά μιλοῦσε σωστά ἄν ἔλεγε: «Ἐγώ δέν ἔχω μάτια καί δέν βλέπω φῶς».
    Μιλᾶς σάν τό ζητιάνο, πού λέει: «Δέν ὑπάρχει χρυσάφι στή γῆ». Μά χρυσάφι ὑπάρχει! Καί ἐπάνω στή γῆ! Καί μέσα στή γῆ! Αὐτός δέν ἔχει χρυσάφι! Τό σωστό θά ἦταν νά ἔλεγε: «Ἐγώ δέν ἔχω χρυσό»!
    Μοιάζεις μέ τόν παλιάνθρωπο πού λέει: «Δέν ὑπάρχει καλωσύνη στόν κόσμο». Ἐνῶ θά ἔπρεπε νά πεῖ: «Ἐγώ δέν ἔχω ἴχνος καλοσύνης μέσα μου».

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Δεν εκρινα και γενικα αποφευγω την κατακριση.
    Αυτο το εγραψε ο αποστολος παυλος
    (=Μη πλανιέστε, ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες, ούτε μοιχοί, ούτε κίναιδοι ούτε αρσενοκοίτες, ούτε κλέφτες, ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι, ούτε κακολόγοι, ούτε άρπαγες δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία τού Θεού).
    ακουσε να σου πω κατι..
    Δεν θα καθησω να σου παραθεσω ιστορικα ποσες καταστροφες εχουν γινει..φανταζομαι καταλαβαινεις οτι κανενα κειμενο δεν ειναι αυτουσιο ..ολα εχουν παραποιηθει.
    Αρκετοι ανεγκεφαλοι που σου ξαναλεω,καμια σχεση με ΑΝΘΡΩΠΙΑ δεν εχουν,εβαλαν το χερακι τους σε αυτο τον δογματισμο..
    μεινε στην ουσια,με το να ασπαζεσαι τετοιες κριτικες αποψεις τι κανεις?κρινεις και εσυ..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Και γιατί παρακαλώ υπάρχουν οι άρρωστοι και οι τυφλοί αφού ο θεός είναι άγιος;;; χαχα

Banned
    Κάνεις λάθος, φίλε μου! Ὀρθότερο θά ἦταν, ἄν ἔλεγες: «Ἐγώ δέν ἔχω Θεό». Διότι τό βλέπεις, ὅτι ὑπάρχουν τόσοι ἄνθρωποι γύρω σου, πού ἔχουν Θεό καί γι’ αὐτό διακηρύττουν ὅτι ὑπάρχει Θεός. Λοιπόν, μή λές: «Δέν ὑπάρχει Θεός»! Περιορίσου νά λές: «Ἐγώ δέν ἔχω Θεό»!
    Μιλᾶς σάν τόν ἄρρωστο, πού λέει ὅτι δέν ὑπάρχει πουθενά ὑγεία!
    Μοιάζεις μέ τόν τυφλό πού λέει: «Δέν ὑπάρχει φῶς στόν κόσμο». Ὅμως φῶς ὑπάρχει. Καί εἶναι διάχυτο παντοῦ. Αὐτός ὁ δυστυχής δέν ἔχει τό φῶς του. Καί θά μιλοῦσε σωστά ἄν ἔλεγε: «Ἐγώ δέν ἔχω μάτια καί δέν βλέπω φῶς».
    Μιλᾶς σάν τό ζητιάνο, πού λέει: «Δέν ὑπάρχει χρυσάφι στή γῆ». Μά χρυσάφι ὑπάρχει! Καί ἐπάνω στή γῆ! Καί μέσα στή γῆ! Αὐτός δέν ἔχει χρυσάφι! Τό σωστό θά ἦταν νά ἔλεγε: «Ἐγώ δέν ἔχω χρυσό»!
    Μοιάζεις μέ τόν παλιάνθρωπο πού λέει: «Δέν ὑπάρχει καλωσύνη στόν κόσμο». Ἐνῶ θά ἔπρεπε νά πεῖ: «Ἐγώ δέν ἔχω ἴχνος καλοσύνης μέσα μου».
    ουτε και εγω συμφωνω με την white αλλα και εσυ κλεισε την βιβλο.

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ουτε και εγω συμφωνω με την white αλλα και εσυ κλεισε την βιβλο.
    Δεν το γραφει σε καμια βιβλο αυτο.Ειναι θεμα πιστης

Banned
    Ρε παιδιά αφού δεν συμφωνείτε, απαντήστε μου γιατί υπάρχουν τυφλοί και άρρωστοι αφού ο θεός είναι άγιος;

Banned
    δεν θα μιλησω για θρησκεια οπως νιωθει κανεις..αλλα δεν μπορω αυτο το παραληρημα!

Banned
    Καλά κι εγώ όταν πίστευα έτσι ήμουνα. Έξω οι άθεοι, έξω οι γκέυ κτλ αλλά μετά άλλαξα τελείως γνώμη, είδα ότι δεν υπάρχει θεός, και έτσι δεν μπορώ να τα πιστεύω αυτά. Όσο για τους γκέυ, δεν τους πάω αν είναι επιλογή τους έτσι; Άμα είναι από τη φύση τους δεν φταίνε αυτοί! Να είμαστε δίκαιοι!

Banned
    Καλά κι εγώ όταν πίστευα έτσι ήμουνα. Έξω οι άθεοι, έξω οι γκέυ κτλ αλλά μετά άλλαξα τελείως γνώμη, είδα ότι δεν υπάρχει θεός, και έτσι δεν μπορώ να τα πιστεύω αυτά. Όσο για τους γκέυ, δεν τους πάω αν είναι επιλογή τους έτσι; Άμα είναι από τη φύση τους δεν φταίνε αυτοί! Να είμαστε δίκαιοι!

δεν εχουν αυτες τις αποψεις οι χριστιανοι!μονο κατι κολλημενα μυαλα!δεν ειναι αυτος ο θεος..

Αλλη προπαγανδα και αυτη.Ακου εκει απο τη φυση τους.Οποιος θελει αλλαζει,αν θες μπορεις να βρεις και τη μαρτυρια ενος τραβεστιο οποιος καταλαβε το σφαλμα του και μετανοησε.Ο λογισμος σου λεει οτι δεν υπαρχει Θεος ή πιο απλα να στο πω δεν υπαρχει Θεος για εσενα

δεν εχουν αυτες τις αποψεις οι χριστιανοι!μονο κατι κολλημενα μυαλα!δεν ειναι αυτος ο θεος..
    Μηπως αυτοι οι υποτιθεμενοι χριστιανοι με τις αποψεις αυτες ειναι ψευτοχριστιανοι?

Banned
    Μηπως αυτοι οι υποτιθεμενοι χριστιανοι με τις αποψεις αυτες ειναι ψευτοχριστιανοι?
    αν ειναι σαν εσενα ας ονομαστουμε ταλιμπαν καλυτερα!

αν ειναι σαν εσενα ας ονομαστουμε ταλιμπαν καλυτερα!
    Ανεκαθεν οποιος ελεγε πραγματικα την αληθεια τον ελεγαν φανατισμενο ή προσυλιτισμενο και διαφορα.

Banned
    να σου πω..ειμαι γκει!θα καω στην κολαση αγιεWeakbutPowerfull ?

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast