Results 61 to 75 of 77
-
19-01-2011, 11:23 #61
Νομίζω πως το "πρόβλημα", αν κάποιος μπορεί να το πει έτσι, είναι ότι ξεκινήσατε όπως είπες με μία ερωτική σχέση, με το κρεβάτι σας δηλαδή στο 7. Όταν η καθημερινότητα με τα δικά της επιπρόσθετα βάρη (την οικονομική στένωση του πυλωρού, τις συμπληγάδες των συγκρούσεων και τις τριβές, την εκ των πραγμάτων απαραίτητη προσήλωση στο παιδί, που απαιτεί 24/7 από τους γονείς του φροντίδα και κάλυψη των αναγκών του στα πρώτα του χρόνια), νομίζω πως ήταν φυσικό να ξεχάσετε κάπου να είστε εραστές, που είναι πολύ διαφορετικό από τους ρόλους μάνα/πατέρας, εργαζόμενος, διαχειριστής των οικονομικών/νοικοκύρης, γιατί θέλει μία ελευθερία στην έκφραση και ένα παιχνίδι, μία διάθεση για παιχνίδι και γήτεμα του άλλου που εσείς στη διαδρομή χάσατε. Ποτέ δεν είναι αργά για να την ξαναβρείτε την παιχνιδιάρικη διάθεση, και δεν χρειάζονται 300 ευρώ. Άκου λεφτά ρε στην εποχή που ζούμε! Επειδή όμως για μια γυναίκα ο σαρκικός έρωτας έχει μεγάλη εγκεφαλική συμμετοχή, νομίζω θα είναι καλύτερα για σένα τα πράγματα αν δε νιώθεις θυμό για το σύντροφό σου, γιατί μετά είσαι αμφιθυμική όσον αφορά το κρεβάτι σας. Η σεξουαλική μας ζωή αποτυπώνει καλύτερα από κάθε άλλον τομέα την εξέλιξη της σχέσης μας και την ικανοποίηση, την αρμονία ανάμεσα στους συντρόφους, οπότε καλά κάνεις Αντζίκ και προτείνεις έναν σεξολόγο!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 19-01-2011, 12:52 #62
Adzik,
εγω αυτο που θα θελα να σου πω κ να προσθεσω στα οσα εχουν πει καποιοι μεχρι τωρα αλλα κ εσυ μονη σου ειναι αυτο που βλεπω. Μιλας για τομεις που αφορουν τους 2 σας: επικοινωνια, σεξ, στοχους, επαγγελματικα, χρηματα. Τα βαζεις ξεχωρα. Δοκιμασε τα να τα βαλεις ολα μαζι. Να δεις πώς σου φαινονται ολα μαζι? Μηπως συνδεονται μεταξυ τους?Γιατι προσωπικα, οπως το θετεις δεν νομιζω οτι το προβλημα αρχιζει κ τελειωνει στο σεξ. Στο σεξ ισως το βλεπεις πιο μεγενθυμενο. Γιατι σιγουρα η καλη χημεια ειτε υπάρχει ειτε οχι κ βοηθαει πολυ. Ομως οταν πας τον θυμο, τα νευρα, τα λογια τα ανειπωτα στο κρεββατι και αυτος τον εγωισμο του (μιλαω υποθετικα με βαση οσα εσυ λες) τοτε η οποια καλη χημεια θα γινει καπνος.
'
Το να κανεις οτι δεν συμβαινει τιποτα, να θεωρεις οτι το προβλημα ειναι μονο "εκει" κ να το αντιμετωπιζεις ως δευτερευον τη στιγμη που το χεις μεσα σου τοσο σημαντικο, δεν σας βοηθας. Απλα το αφηνετε να μεγαλωνει.
Ευχομαι να κανετε οτι ειναι καλο κ για τους 2 σας.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-01-2011, 12:58 #63
Συμφωνώ απόλυτα με Σοφία
19-01-2011, 13:24 #64
adzik μια γνωστη μου πολυ σοφη οπωσ αποδυκνυεται μου ειπε οτι η αναλυση φερνει διαλυση δεν ξερω αν ισχυει στην περιπτωση σου αυτο αλλα μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου προσπαθησε να βρεισ μια δουλεια να βγαινεισ απο το σπιτι και να δεισ που θα τον αγαπησεισ ξανα η θα τον ξεχασεισ τελειωσ οποτε θα καταλαβεισ αν ειναι κριση η κατι πιο βαθυ αυτη τη στιγμη μου φαινεται οτι δεν εχεισ ερεθισματα και το παραμικρο σου φαινεται τεραστιο
19-01-2011, 19:28 #65
pad μου..διαβασε πιο πανω και θα δεισ πωσ παρα εχω ερεθυσματα μου φαινεται..:)
..κλεισαμε ραντεβου.. θα δειξει ο καιροσ τι θα γινει..ολα καλα......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
19-01-2011, 20:07 #66
να πω και εγώ την άποψη μου. το θέμα το διάβασα χθες αλλά το σκεφτόμουν και σήμερα εξού και η απάντηση μου. πολλοί εδώ μέσα έστησαν στον τοίχο τον άντρα σου επειδή σου είπε οτι θα σε πάει δικαστικά αν φύγεις απο αθήνα. αναρωτήθηκες πόσο κακό του κάνεις; του διαλύεις την οικογένεια, του παίρνεις το παιδί, χάνει τη γυναίκα που αγαπάει, χάνει ότι έχτιζε όλα αυτά τα χρόνια! Γιατί; Επειδή δεν σε ικανοποιεί στο σεξ; Δεν το κάνει όπως θες; Και τι θα έκανες αν είχε στυτικές δυσλειτουργίες; Αν δεν μπορούσε να κάνει σεξ; Θα τον παράταγες; Θα του τα γκρέμιζες όλα; Και θα είχες και την απαίτηση να του πάρεις το παιδί και να πας σε άλλη πόλη; Δεν θεωρώ καθόλου παράλογη τη συμπεριφορά του, με την απόφαση σου του γκρεμίζεις ότι έχει χτίσει σε προσωπικό επίπεδο και του παίρνεις ότι πολυτιμότερο, το παιδί του!
19-01-2011, 20:26 #67
Σαφωσ αν το σεξουαλικο ηταν το μονο μασ προβλημα.. θα το αντιμετωπιζαμε 100% μαζι.. αλλα δυστυχωσ δεν ειναι το μονο ..επισεισ εγινε σημαντικο...
Και δεν του διαλυω την οικογενεια απο την στιγμη που οι σκεψεισ για χωρισμο ειναι και απο τουσ δυο μασ.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
19-01-2011, 20:43 #68
19-01-2011, 21:29 #69
άντα, λόγω εκπτώσεων μου είναι πιο συμπαθητικά τα 300 ευρώ!
http://www.mazi.org.gr/
19-01-2011, 21:47 #70
adzikouli μου σε αγαπω πολυ
σε διαβαζω και χαιρομαι τοσο παντοτε
ευχομαι να σας βοηθησει ο καλος Θεος να μην χωρισετε
γιατι ειστε και οι δυο πολυ γλυκα παιδια και καλοσυνατα
απο ο,τι ξερω η εμπειρεια ενος μικρου παιδιου ειναι αν και ευχαριστη πολυ εξουθενωτικη για ενα ζευγαρι
μακαρι να ξεπερασετε αυτο το κυμα
και να πλεετε επειτα σε πιο γαληνια νερα
το ευχομαι απο ττην καρδια μου
κυματα μικρης θλιψης ρουτινα και καθημερινοτητα
να μην σας επισκιασουν τοσο ωστε να χασετε το μαζι εσεις και το παιδι
σε αγαπω πολυ ατζικουλα μου
σε εχω αγαπησει μεσα απο τα γραπτα σου εδω
να το ξερεις :)
sincerely yours
researcherΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-01-2011, 21:51 #71
19-01-2011, 22:18 #72
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
19-01-2011, 22:19 #73
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
19-01-2011, 22:39 #74
αχ βρε Researcher μου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΟΣΟ πολυ για τα γλυκα και τοσο ομορφα λογια και τισ ευχεσ σου.. και σε ευχαριστω που μου δινεις μια αγκαλια.. με τον τροπο σου.. το εχω τοσο αναγκη τωρα..
πραγματικα δεν πιστευω πωσ ο λογοσ που ολα ξεκινησαν ηταν το παιδακι μασ..ισωσ υπηρχε θεμα το πρωτο 4 μηνο ναι.. αλλα απο κει και περα.. το παιδακι εγινε η μεγαλητερη μασ ευτυχια.. εχει και πλακα ο μικρρουλησ μασ.. ειναι και τρελουλησ, πολυ γλυκοσ και εξυπνοσ....κανει κολπα και τσαχπινιεσ .. και μασ βγαζει νοκ αουτ..χεχεχ..
μακαρι αυτο το κυμα.. να γινει γαληνιο ρυακι που θα μασ παρει μαζι του και θα μασ δροσισει ..να μην μασ πνιξει.. μακαρι πανω απ ολα.. να περασει ο χρονοσ.. και να νιωσω πωσ θελω παλι να προσπαθησω με ολεσ μου τισ δυναμεισ για αυτη την σχεση..και να ημαστε ακομη εδω και οι δυο..
μακαρι να εχουμε την υπομονη να αντεξουμε σε μια μινι διασταση εστω και μεσα στο σπιτι και οταν ολα ηρεμισουν μια μερα.. να τον κοιταξω .. να με κοιταξει.. και να αλληλοζητησει ο ενασ στον αλλον ενα ραντεβου.. να βαλει ο ενασ και ο αλλοσ τα καλα του.. και να μου λεει αστεια.. ωστε να ακολουθησει το ρητο του Γουντυ Αλλεν πωσ ''αν κανεισ ενα κοριτσι να γελασει..μπορεισ να το καταφερεισ να κανει τα παντα''..
και να περασω υπεροχα.. κι εκεινοσ το ιδιο... και να μην ακουσω το κλασσικο΄''ωχ που να παμε τωρα.. αυριο εχω γραφειο..θα κοιμηθω στισ 10''.. και να λαμπουν τα ματια μασ. παλι.. να βγαζει και παλι ο καθενασ μασ τον καλητερο εαυτο του αλλου.. μα με ρωταει για μενα.. για το ποια ειμαι.. να ξενυχτησουμε εξω .. στο σινεμα.. να φαμε παγωτο στην παραλια.. να δουμε το ξημερωμα πολυ πολυ κουρασμενοι .. και να παμε για πολυ πρωινο καφε και βαφλα.. στην γλυφαδα.. στο μονο ανοιχτο μαγαζι στισ 4 ωρα το πρωι.. να γυρισουμε σπιτι .. και το πρωι να μην σηκωθουμε αποτομα ουτε ο καθενας μονοσ του απο το κρεβατι..
να ξυπνησουμε αγκαλια.. και αυτη την φωρα να χουχουλιασουμε ολη μερα.. να λεμε ανεκδοτα..να τρωμε σνικερσ και πατατακια .. να τρυγυρναμε ολη μερα με τισ πυτζαμεσ η καλητερα χωρισ αυτεσ... αχτενιστοι.. μα τοσο υπεροχοι ,ντυμενοι με ευτυχια και χαμογελα..
σε ευχαριστω πολυ researcher μου.. γιατι εισαι εδω για εμενα.... και εσυ.. και καποια παιδια που νιωθω κομματι τησ οικογενειασ μου.. εδω μεσα.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
19-01-2011, 22:43 #75
κανενα σορρυ:) pad μου..το καταλαβα:)σε ευχαριστω κι εγω για την συμπαθεια σου..και ανταποδιδω οπως με την Researcher μασ.. φυσικα και αλλα μικρα γλυκα ζουζουνακια του φορουμ μασ..:P
ο χωρισμοσ ειναι ενασ θανατοσ οπωσ και αν εχει.. ομωσ καθε τελοσ ειναι και μια αρχη ακομα και στο ιδιο ζευγαρι μεσα.... ολοι ψαχνουμε την ευτυχια μασ.. ε που θα μασ παει .. θα την βρουμε.. ολο και καλητερεσ κρυψωνεσ βρισκει η ατιμη χεχεχε.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...