Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 85
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 85 of 161 FirstFirst ... 3575838485868795135 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 2414
    Senior Member
    Παω μια βολτα να χαλαρωσω λιγο...

Ηταν πολυ εντονο αυτο που ενιωσα τωρα...

κι ακομα εχω μεσα μου να βγαλω....εχω πολλα να βγαλω...

Senior Member
    Παρτε λοιπον ολοι εδω μεσα φορα και μουτζωστε τον μαλακα! ΟΛΟΙ!! ΤΟ χρειαζομαι! Ολοι αφηστε απο ενα υβριστικο κομμεντ....ολη χωστε μου και μια σφαλιαρα...αυτη που δεν εφαγα απο τον πατερα μου μικρος οταν επρεπε....

χωστε με δυναμη ομως

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Παρτε λοιπον ολοι εδω μεσα φορα και μουτζωστε τον μαλακα! ΟΛΟΙ!! ΤΟ χρειαζομαι! Ολοι αφηστε απο ενα υβριστικο κομμεντ....ολη χωστε μου και μια σφαλιαρα...αυτη που δεν εφαγα απο τον πατερα μου μικρος οταν επρεπε....

χωστε με δυναμη ομως
    ας αρχισω εγω,αφου οι αλλοι ντρεπονται..
    Εισαι ενα πανηλιθιο νιανιαρο,μια μοσχαροκεφαλη,σου στελνω 2 μουτζες ελληνικες..
    Επισης,στην περιπτωση που δεν διαβασω οτι βγηκες απο το κλουβι,θα σε πηγαινω ετσι μεχρι να φυγεις απο το φορουμ!!!
    καλημεραααα!!:) :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Με το τελευταιο μακροσκελες ποστ της εσωτερικης μεταμορφωσης δε θα συμφωνησω και τοσο! Μου φανηκε χειριστικο, χωρις ουσιαστικες συμβουλες, στα ορια της δημαγωγιας... Ψυχολογίστικη παραλλαγη του αμερικανικου ευαγγελιστικου "HEAL MY BROTHAH"... Τιποτε το ουσιαστικο περα απο ενοχοποιηση του αυνανισμου και αλλα αναχρονιστικα αλλα και νυξεις περι του να μην "ξοδευει" κανεις την ενεργεια του που νομιζω οι παροικουντες την ιερουσαλημ και σχετικοι με το αντικειμενο ευκολα μπορουν να αναγνωρισουν ως ενδεικτικα ενος Α "δομημενου" τροπου σκεψης.

Τζιμ με τη λογικη του "σταυρωστε με πλακωστε με" δε νομιζω οτι επιδεικνυεις καποια ιδιαιτερα οξεια κριτικη ικανοτητα να ξεχωρισεις τις ειλικρινεις συμβουλες απο της δηθεν που "πατανε" στο να σε μειωσουν. Και γενικα νομιζω αν ανατρεξεις νοητα στις πεντε εκατομμυρια σελιδες του θεματος θα δεις περισσοτερα ποστ να σε προτρεπουν να σκεφτεις καθαρα παρα να φας ξυλο η να "κοψ τη μαακια να ουμ."

Επισης δεν πολυπιστευω τα "δεν μπορω να κανω ψυχοθεραπεια λογω χρηματων". Γιατι? Μα γιατι αν αναγνωριζες στ' αληθεια οτι εχεις καποια θεματα που καμια κοπελα και καμια εσωτερικη μοναστικοτητα δεν μπορουν να εξαφανισουν, θα ελεγες περισσοτερο κατι του στυλ "χρεαζομαι την ψυχοθεραπεια ρε γμτ δεν παει αλλο αλλα που να μπορεσω να βρω φτηνη ξερει κανεις???" Η διαφορα φαινεται νομιζω αναμεσα σε αυτον που θελει, αλλα συναντα δυσκολιες, και σ' αυτον που χρησιμοποιει τις δυσκολιες σαν αλλοθι για να παραμεινει στασιμος σε εναν κρισιμο τομεα της ζωης του.
    Last edited by oboro; 28-01-2011 at 09:31.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Αν δεν υπηρχαν τροποι εκτονωσης(αυνανισμος ,οικοι ανοχης) ,δεν θα μπορουσα να κυκλοφορησω χωρις να κινδυνευω με βιασμο!!
    Αν ειναι δυνατον!!εμενα μου αρεσει η καινουργια μου φουστιτσα..

Senior Member
    Δηλαδη οι πανω-κατω ισαριθμες γυναικες που επισης αυνανιζονται, αλλα εχουν τη συνεση (η την χαρακτηριστικη κοινωνικη κρυψινοια) να μη μιλουν για αυτο, γλιτωνουν καποιον του αντιθετου η του ιδιου φυλου απο το βιασμο? Ο παρομοια κρυφος κοσμος των ζιγκολο γλυτωνει καποιον απο το βιασμο?

Ο βιασμος ειναι σχεδον καθολικα αποδεκτο απο τους ειδικους οτι δεν εχει να κανει ουτε με την εκτονωση ουτε με την ευχαριστηση, αλλα με την επιβολη, την επιθετικοτητα και τον ελεγχο...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Δηλαδη οι πανω-κατω ισαριθμες γυναικες που επισης αυνανιζονται, αλλα εχουν τη συνεση (η την χαρακτηριστικη κοινωνικη κρυψινοια) να μη μιλουν για αυτο, γλιτωνουν καποιον του αντιθετου η του ιδιου φυλου απο το βιασμο? Ο παρομοια κρυφος κοσμος των ζιγκολο γλυτωνει καποιον απο το βιασμο?

Ο βιασμος ειναι σχεδον καθολικα αποδεκτο απο τους ειδικους οτι δεν εχει να κανει ουτε με την εκτονωση ουτε με την ευχαριστηση, αλλα με την επιβολη, την επιθετικοτητα και τον ελεγχο...
    πλακα μας κανεις?
    Καθολικα αποδεκτο?
    Πως φτανεις στην επιθετικοτητα και γιατι χανεις τον ελεγχο??

Senior Member
    Ενα σωρο συμπεριφορες τροφοδοτουνται εν μερει απο τη σεξουαλικοτητα, αυτο δεν τις κανει αμιγως σεξουαλικες. Η και καθολου. Το μονο κοινο αναμεσα στο σεξ και τον βιασμο ειναι ενας φαλλος και τιποτε περισσοτερο...

Τελος παντων δεν προκειται να το ακουσεις μονο απο εμενα αυτο, ειναι πολλα τα μελη στο φορουμ που το γνωριζουν. Προσωπικα το "υστερα μαλακα φταινε οι βιαστες" το ειχα ακουσει μεχρι τωρα απο αντρες για φουστιτσες που τους προσπερνουσαν αλλα υπαρχει παντα η πρωτη φορα, κατα προτιμηση σε ενα φορουμ υποστηριξης... Τελος παντων.

Senior Member
    ωχου εσυ μιλα για τον εαυτο σου.
    Ασε τα υπολοιπα μελη..
    Και αυτο το χουι που παρερμηνευεις αυτα που γραφονται με κουραζει,στην πραγματικοτητα δεν εχω την διαθεση καν να σου εξηγησω τι εννοω..

Senior Member
    Εμ μιλαω για τον εαυτο μου, εμ δε σχολιαζεις τα επιχειρηματα μου οταν το κανω...

Παω να παρω κατι σοκολατενιο μπας και συνελθω απο οσα διαβασα.

Senior Member
    ναι ..δεν εχω τι να πω?
    σε φοβαμαι?
    ειμαι αδαης?
    αλλα ευτυχως εχουμε εσενα που τα δυνατα σου επιχειρηματα,ολοκληρωνουν μια συζητηση..

Senior Member
    Έτσι. Σωστός ο oboro. Kαι στα δύο ποστς. Δε με αφήνει ούτε εμένα να σου το ρίξω brob( bro-ob) το ρεπ πόιντ, γιατί δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί τα collision experiments στο Cern. λολ
    Όσο γι αυτή τη μελό προτροπή σε "αγκάλιασμα" των ταλαίπωρων γονιών που πάντα αγαπούν και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τα παιδιά τους, εσωτερική δύναμη σε δικά σου γραφόμενα αναφέρομαι, γιατί το έχω διαβάσει και σε άλλο σου ποστ αυτό το out-of-space cliche , θέλεις να μου πεις πως συμπεραίνεις ότι ένας τέτοιος κανόνας ισχύει παντού και πάντα?

Το βρήκα τραγικό σαν προτροπή συναισθηματικής λαλακίας και διόλου διεισδυτικό και καθόλα εκτός πραγματικότητας, αυτό το αχ οι καημένοι, τι τράβηξαν, πόσο δούλεψαν, βρες κοπέλα και πες τους "αλάνια γονείς, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΡΕ". Μου θύμισε ελληνική ταινία εποχής Ξανθόπουλου, και καμία επαφή και γείωση δε θεωρώ πως έχει με την ελληνική πραγματικότητα. Ξέρεις δεν δουλεύουν οι γονείς πάντα για τα παιδιά τους, τις περισσότερες φορές δουλεύουν για τους ίδιους, για να εκπληρώσουν δικά τους φαντασιακά και απωθημένα και χρησιμοποιούν το παραπάνω κλισέ χειριστικά, ξέρεις τι έκανα για σένα, αμάρτησα για το παιδί μου, εγώ που έγινα θυσία βρε, ό,τι έκανα στη ζωή για σένα το έκανα, μάτωσα και περπάτησα σε τάφους και χαντάκια, πήγα να βρω την κόκκινη μηλιά και να σου φέρω το αθάνατο νερό, τέτοια. ΛΟΛ

Δεν ξέρω αν προτιμώ τον αποστειρωμένο λόγο τελικά ή τη μελό βερσιόν, μάλλον θα ψηφίσω υπέρ της αποστείρωσης, αμπεμπαμπλόμ, τουκιθεμπλόμ. μπλιμ μπλομ, κορώνα ή γράμματα ίσως ό,τι πέσει.

Μα πού τα βρίσκουν μερικοί άνθρωποι τέτοια σενάρια, μεγάλη φαντασία ρε παιδί μου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Φωτεινη δεν ξερω γιατι δεν απαντας στα επιχειρηματα μου. Για να πω την αληθεια (ανθρωπος που λεει ψεματα δεν ειμαι) δεν φανταστηκα τον α η β λογο για αυτο. Απλως μου φαινεται λιγο αντιφατικο να λες "μιλα για τον εαυτο σου μονο", εχοντας προσπερασει ολα αυτα ακριβως που εγω παρεθεσα σαν δικες μου αποψεις! Ε ειναι λιγο, δεν ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ας αρχισω εγω,αφου οι αλλοι ντρεπονται..
    Εισαι ενα πανηλιθιο νιανιαρο,μια μοσχαροκεφαλη,σου στελνω 2 μουτζες ελληνικες..
    Επισης,στην περιπτωση που δεν διαβασω οτι βγηκες απο το κλουβι,θα σε πηγαινω ετσι μεχρι να φυγεις απο το φορουμ!!!
    καλημεραααα!!:) :)
    Δωσε κι αλλες!

Καλημερα! :)

Senior Member
    μιλαμε αλλη γλωσσα..

δεν προκειται να το ακουσεις μονο απο εμενα αυτο, ειναι πολλα τα μελη στο φορουμ που το γνωριζουν
    το μονο επιχειρημα που διαβασα ειναι αυτο:
    Ενα σωρο συμπεριφορες τροφοδοτουνται εν μερει απο τη σεξουαλικοτητα, αυτο δεν τις κανει αμιγως σεξουαλικες. Η και καθολου. Το μονο κοινο αναμεσα στο σεξ και τον βιασμο ειναι ενας φαλλος και τιποτε περισσοτερο...
    το οποιο εμπεριεχει το εν μερει που λεω εγω,αλλα εσυ δεν βλεπεις..
    τα καθολικα αποδεκτο και τα λοιπα δεν αποτελουν επιχειρημα για μενα..
    το αν ισχυει το ιδιο για τις γυναικες?..μιλαμε για ανομοια πραγματα ..και αυτο ειναι το μονο που δεν σου απαντησα,γιατι πολυ απλα μου τη δινει η ειρωνια σου και δεν συνηθιζω να συζητω με ανθρωπους που δεν με σεβονται.