Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 89
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 89 of 161 FirstFirst ... 3979878889909199139 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 2414
    Senior Member
    marian_m,
    τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες.

αν δεις τις απαντησεις μου δεν χρησιμοποιω λεξεις ψυχολογιας και ορολογιες τετοιες.
    Το να 'ανταγωνιζεσαι' τις απαντησεις μου , μπορεις να το κανεις.

Εχω το στυλ μου και αυτο δεν αλλαζει. :)
    Η παρουσια μου στο φορουμ θα συνεχιζει να υπαρχει γιατι εχω και μελη με τα οποια συνομιλω.

Ξερω οτι ηρθα και δεν αρεσε στο 'παλιο κατεστημενο΄ η παρουσια μου ... Σας εκλεψα την αιγλη και την λαμψη των ψυχολογικων απαντησεων ετσι;
    Εμ δεν εξηγειται αλλιως η ΛΥΣΣΑ σας με το στυλ μου...

"τι στυλ ειναι αυτο"
    "ποιον παριστανεις;"
    "παπαγαλιζεις"
    κτλ

μαγκια μου!

Αληθεια εσεις εχετε δεχτει κριτικη για το στυλ σας ετσι ; αυτοι ειστε στο κατω κατω! Εγω προσωπικα εχω μαθει να σεβομαι τα στυλ των αλλων!
    δεν επιτιθεμαι στην προσωπικοτητα τους... στο ειναι τους.

Αν εξαρχης υπηρχε αυτος ο σεβασμος, δε θα ειχε συμβει τιποτα απο οσα συνεβησαν! :)

ασχοληθηκατε ολοι μεμενανεε και πεσατε να με ΦΑΤΕ! Τι εκανα;;; εγραφα με το στυλ που θελω! πειραξα κανενα;;;

αλλα επεσε ολη η παλια 'αρμαδα' του φορουμ πανω μου...
    ενταξει ρε παιδια! ηρεμια... θα με φατε ενας-ενας!

εγω θα συνεχισω να γραφω και να μου τη λετε οσο θελετε!
    οταν βλεπω το Nickname σας , δεθ α διαβαζω καθολου!
    δε θα επιτρεψω σε κανενα / μια να μου χαλασει ξανα την ψυχολογια μου!

βρε δε πατε να με πειτε και οτι αντιγραφω εγχειριδια ψυχολογιας;
    πειτε οτι θελετε!

αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω στην τελικη! :)

Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    marian_m,
    τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες.

αν δεις τις απαντησεις μου δεν χρησιμοποιω λεξεις ψυχολογιας και ορολογιες τετοιες.
    Το να 'ανταγωνιζεσαι' τις απαντησεις μου , μπορεις να το κανεις.

Εχω το στυλ μου και αυτο δεν αλλαζει. :)
    Η παρουσια μου στο φορουμ θα συνεχιζει να υπαρχει γιατι εχω και μελη με τα οποια συνομιλω.

Ξερω οτι ηρθα και δεν αρεσε στο 'παλιο κατεστημενο΄ η παρουσια μου ... Σας εκλεψα την αιγλη και την λαμψη των ψυχολογικων απαντησεων ετσι;

"τι στυλ ειναι αυτο"
    "ποιον παριστανεις;"
    "παπαγαλιζεις"
    κτλ

μαγκια μου!

Αληθεια εσεις εχετε δεχτει κριτικη για το στυλ σας ετσι ; αυτοι ειστε στο κατω κατω! Εγω προσωπικα εχω μαθει να σεβομαι τα στυλ των αλλων!
    δεν επιτιθεμαι στην προσωπικοτητα τους... στο ειναι τους.

Αν εξαρχης υπηρχε αυτος ο σεβασμος, δε θα ειχε συμβει τιποτα απο οσα συνεβησαν! :)

ασχοληθηκατε ολοι μεμενανεε και πεσατε να με ΦΑΤΕ! Τι εκανα;;; εγραφα με το στυλ που θελω! πειραξα κανενα;;;

ενταξει ρε παιδια! ηρεμια... θα με φατε ενας-ενας!

εγω θα συνεχισω να γραφω και να μου τη λετε οσο θελετε!
    οταν βλεπω το Nickname σας , δεθ α διαβαζω καθολου!
    δε θα επιτρεψω σε κανενα / μια να μου χαλασει ξανα την ψυχολογια μου!

βρε δε πατε να με πειτε και οτι αντιγραφω εγχειριδια ψυχολογιας;
    πειτε οτι θελετε!

αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω στην τελικη! :)
    Ξέρεις όμως φίλε μου ποιο είναι το πιο μίζερο απ' όλα?
    Να γράφεις σε ένα φόρουμ ψυχολογίας, όχι γιατί γουστάρεις να βοηθήσεις πέντε ανθρώπους, αλλά για να τροφοδοτήσεις την αυτοπεποιηθηση σου με πλασματική θετική ανατροφοδότηση, που πίστεψε με, δεν μπορείς να γράψεις στο κούτελο σου και να πας μαζί της για καφέ ώστε να αντλήσεις θαυμασμό και ενδιαφέρον απ τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ περίγυρο σου και όχι από τα ανώνυμα μέλη ενός φόρουμ που ενδεχομένως δεν θα δεις ποτέ στη ζωή σου.
    Όσον αφορά αυτά που γράφεις για τη ρειν και τον ομπ, μόνο για πλάκα μπορεί να τα διαβασει κανείς.

Senior Member
    Έτσι, έτσι.
    Μας έκλεψες την λάμψη και την αίγλη.
    Γιατί, γιατί άλλο γράφει κανείς σε ένα φόρουμ? Για αυτές τις ρημάδες.
    Και από τη ζήλεια μας όλοι πέσαμε επάνω σου!
    Έτσι συμβαίνει συχνά με τους χαρισματικούς ανθρώπους.
    Όλοι πέφτουν πάνω τους να τους κατασπαράξουν.

αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω στην τελικη!
    Ποιός? Ο Dr Jekyl? Ή ο Mr Hyde?

Senior Member
    Τωρα βλεπω αυτο το σχολιο για "την αιγλη και τη λαμψη των ψυχολογικων απαντησεων" και σκεφτομαι οτι...

...ειναι κατι που οφειλω να το παραδεχτω. Κι εσυ ρεϊν, δεν εχει πλεον νοημα η αξια να κρυβομαστε πισω απο το χρυσεπενδεδυμενο δακτυλο μας. Και αυτο γιατι, περα απο το ρολοϊ χειρος σαν καντραν που μοστραρει η Ρεϊν καθε μερα και διαφορετικο και κροταλαει επιτηδες-κατα λαθος στο γραφειο της για να μας υπενθυμισει ποιος εχει το class, περα απο το γεγονος οτι εγω ο ιδιος ερχομαι στη δουλεια (στο απανεμο λιμανι του φορουμ) με αρμανι και κοτερο, ξεχωριζουμε γενικα αμεσως απο το χαμηλονοημονο, incepient πληθος για τις τασεις ψυχολογιτικου εντυπωσιασμου, χειρισμου, εκμεταλλευσης και φυσικα, παρασκηνιακης σωματεμπορειας στις οποιες διακρινομαστε. Η βασιλεια μας του τρομου εχει λαβει τελος, δεν μπορω ουτε εγω πια να το αρνηθω, κι ειναι αξιοθαυμαστο πως η εσωτερικη δυναμη δεν γνωριζε τιποτε απο αυτα εκ των προτερων παρα καλοβουλα και με αφελεια παιδικη, σαλπαρε με τη σχεδια της στις αφιλοξενες καρχαριακες σιαγωνες μιας μετα-κατακλυσμιαιας Βαβυλωνας του διαδικτυου, πετωντας σαν σαϊτα πανω απο τα κυματα του αμυνομενου Εγω.

Απλως δεν ητανε γραφτο να βασιλευουμε αιωνια. Το αυριο θα μας βρει απλες σελιδες μιας κενης ψυχολογικης εγκυκλοπαιδειας, που κανεις ομως ποτε δε θα παπαγαλισει.

Ever yar humble servant,

Υποναυαρχος Ομπορεος ο MCMLXLVI, Μαυρη Αρμαδα της Πλωτης Ψυχολογιας
    Last edited by oboro; 28-01-2011 at 16:11.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Απλως δεν ητανε γραφτο να βασιλευουμε αιωνια. Το αυριο θα μας βρει απλες σελιδες μιας κενης ψυχολογικης εγκυκλοπαιδειας, που κανεις ομως ποτε δε θα παπαγαλισει.
    τι προβλημα εχεις με το στυλ μου ; γιατι συνεχιζεις ακομα να μου τη λες ; γιατι δε δεχεσαι την υπαρξη αλλων τροπων εκφρασης;

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Έτσι, έτσι.
    Μας έκλεψες την λάμψη και την αίγλη.
    Γιατί, γιατί άλλο γράφει κανείς σε ένα φόρουμ? Για αυτές τις ρημάδες.
    Και από τη ζήλεια μας όλοι πέσαμε επάνω σου!
    Έτσι συμβαίνει συχνά με τους χαρισματικούς ανθρώπους.
    Όλοι πέφτουν πάνω τους να τους κατασπαράξουν.
    και τοτε για πιο λογο επεσες πανω στο ΣΤΥΛ απαντησεων μου με τοση μανια ;

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Ξέρεις όμως φίλε μου ποιο είναι το πιο μίζερο απ' όλα?
    Να γράφεις σε ένα φόρουμ ψυχολογίας, όχι γιατί γουστάρεις να βοηθήσεις πέντε ανθρώπους, αλλά για να τροφοδοτήσεις την αυτοπεποιηθηση σου με πλασματική θετική ανατροφοδότηση, που πίστεψε με, δεν μπορείς να γράψεις στο κούτελο σου και να πας μαζί της για καφέ ώστε να αντλήσεις θαυμασμό και ενδιαφέρον απ τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ περίγυρο σου και όχι από τα ανώνυμα μέλη ενός φόρουμ που ενδεχομένως δεν θα δεις ποτέ στη ζωή σου.
    Όσον αφορά αυτά που γράφεις για τη ρειν και τον ομπ, μόνο για πλάκα μπορεί να τα διαβασει κανείς.
    εσυ , ο oboro και η marian_m ειστε η αρμαδα που μου την λεει διαρκως εξαρχης!

αστο σουτο εχω ξαναπει : δεν κανεις για ψυχολογος...
    μην προσπαθεις να με ψυχαναλυσεις...

κοιτα να ψυχαναλυσεις την αναγκη σου να ψυχαναλυεις αλλους...
    :)

Senior Member
    Εσωτερική μαλακία, κάθε μήνυμα που στέλνεις πάει άπατο, δεν πρόκειται να διαβάσω το οτιδήποτε από σένα και δίχως καμία τύψη. Γεια σου ρε Μάριαν με τα ωραία σου!

Εγώ πάλι έχω όρεξη για μελόδραμα, και βρήκα και κάτι τέλειους στίχους για να ταιριάξει με το σενάριο του πτωχού πλην τιμίου αδικημένου από σύσσωμο το κακό παλιό ιπσάι, εσωτερική κλάψα, λολ

Γιατί εσύ δεν ήσουν άνθρωπος, γιατί εσύ ήσουν χιονάνθρωποοος

Μωρό μου με απογείωσες και ύστερα με προσγείωσες
    με απαλλοτρίωσες, μαζί μου ό,τι κι αν ένιωσες θυσίασες
    Μ' έκτισες με σοβάντισες
    και τώρα με γκρεμίζεις
    και με τα μπάζα μου αλλού λακούβες θα γεμίζεις.

Την μπετονιέρα μην κατηγοράς
    αυτή σου δίνει για να φας.
    Αν θες να φύγεις και να μη ξαναγυρίσεις
    Του μπετατζή την πόρτα μην ξαναχτυπήσεις.

Έλα να κάνουμε σεξ, έλα να κάνουμε σεξ
    να μοιάζει η ζωή μας με γυάλινο πυρέξ

Τόσα χρόνια μες στα μπαρ
    και δε σ' έχω γω σταμπαρ'

Είναι μύθος, είναι μύθος
    το δασύτριχό του στήθος

666
    τα μπούτια σου τα σέξυ

είσαι της ζωής μου γούρι μες στον καύσωνα παγούρι

Κλαίω από συγκίνηση, με εξανιστά η τόση αδικία
    Ήσουνα εσωτερική και εγινες μια μεγαλοκυρία.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    οσο και να με πολεματε...

το στυλ μου δε θα το αλλαξετε!!!

βριστε οσο θελετε!

τα κομπλεξ σας βγαλτε τα εδω στο φορουμ! Στην παγιδα σας δεν ξαναπεφτω!

βριστε...
    βγαλτε χολη...
    ψυχαναλυστε με αρνητικα...
    πειτε με οπως θελετε...

ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ

βριστε με
    ειρωνευτειτε με...
    πειτε με τρελο..
    βριστε με στα προσωπικα μηνυματα...

oboro - rainandwind - marian_m - κτλ
    βριστε βριστε.. βγαλτε χολη! Δε θα με νικησετε ποτε!!!
    Εδω δε με νικησαν αλλοι - εσεις ;;;

ειρωνευτειτε...
    βριστε...
    κοροιδεψτε...

μαθετε το : καταλαβετε το!

πειτε ο,τι θελετε...
    ο,τι θελετε...
    βγαλτε τη χολη και καντε εμμετο... βγαλτε τα ολα τα κομπλεξ εδω!!!

αφου σας χαλαρωνει καντε το!!!!

εσυ , ο oboro και η marian_m ειστε η αρμαδα που μου την λεει διαρκως εξαρχης!

αστο σουτο εχω ξαναπει : δεν κανεις για ψυχολογος...
    μην προσπαθεις να με ψυχαναλυσεις...

κοιτα να ψυχαναλυσεις την αναγκη σου να ψυχαναλυεις αλλους...
    :)
    Βρες μου ΕΝΑ ποστ που σου απευθυνω το λόγο πέρα από αυτό που σου γραψα σημερα.

φακ πάλι με παλιό μέλος μιλάω? γι αυτό τόσος ντόρος και μενος για τους παλιούς?

Senior Member
    @Δωρα - rock

Εγινα προσβλητικος και αγενης γιατι θελω να βαλω μια ταξη στο θρεντ μου? Επειδη εβρισα εγινα προσβλητικος?

Δλδ οι αλλοι που ξεκατινιαζονται στο δικο μου το ποστ δεν εγιναν προσβλητικοι?

Ξερεις οτι εγω με τα χιλια δυο αντικρουομενα που διαβασα μπερδευτηκα τελειως??

Και δεν αναφερομαι σε διενεξη με βαση το θεμα μου αλλα τις επιθεσεις του ενος στον αλλον με βαση το υφος γραφης... Εκανα κι εγω τα παραπονα μου και το δηλωσα ξεκαθαρα οτι το υφος γραφης τυπου ψυχολογου μου κανει λιγο κρυο και απροσωπο σαν γνωματευση γιατρου...οταν δε δεν προερχεται απο γιατρο τοτε γινεται διπλα εκνευριστικο... Ο νοων νοειτω.. Ζητησα ευγενικα πως επειδη ειμαι σε πολυ ευαισθητη φαση οποιος μου γραφει να ναι λιγο προσεκτικος....αν μπορει και αν θελει και με την βαθια μου ευγνωμοσυνη παντα διοτι θεωρω πολυτιμο να μπορω να μοιραζομαι κατι τοσο βαθυ για μενα που σε αλλη περιπτωση θα με ειχε στειλει σε πραξεις πολυ ασχημες για μενα...

@ oboro-εσωτ
    Επισης οσον αφορα στον εσωτ-δυν εχω να πω πως ενω σου εξηγηθηκα οτι οντος το στυλ γραφης σου μου φαινεται λιγο σαν γνωματευση γιατρου και με τρομαζει/αγχωνει απ την αλλη δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι εχεις πεσει μεσα σε πολλα πραγματα για μενα....και η αντιδραση που μου προκαλεσαν αυτα που μου εγραψες χθες ηταν αληθινη...ειχες δικιο σε καθε συλλαβη....μπορει βεβαια να μην ξερεις τα παντα για μενα...αλλα σε γενικες γραμμες επιβεβαιωσες ουσιαστικα αυτα που φευγαλεα σκεφτομουν παντα αλλα που η βολεψια μου γρηγορα γρηγορα αποσιωπουσε! Εχω μαθει να λεω και τα καλα και τα κακα... Εισαι απαραδεκτος στο οτι ενω εσυ μου ειπες να μην φορτωνω το θεμα μου με οφ τοπικ για να μην το κανω δυσκολο να αναγνωστει εσυ ο ιδιος εκατσες και συνεχισες την κουβεντα με τα μελη με τα οποια εχεις διενεξη...!!! Θα μπορουσες να χεις στειλει πμ....φαουλ

Το ιδιο φαουλ παει και στον Oboro....κι εσυ μου χεις γραψει πολλα και το εκτιμω...και βλεπεις οτι παντα σου απανταω και παιρνω στα σοβαρα τα λογια σου χωρις να δινω παραπανω βαρος στα λογια αλλουνου... αυτα ομως που ειχες να πεις για τον τροπο γραφης του εσωτ δεν θεωρεις οτι επρεπε να τα πειτε μεταξυ σας?

Ξερετε κατι? Εγω προτεινω ειρηνη γιατι οι διενεξεις δεν βγαζουν πουθενα...ειμαστε εδω για να βοηθησει ο ενας τον αλλον...αν καποιος στην σπαει απλα μην ασχολεισαι...αν εισαι σιγουρος για τα λεγομενα σου τοτε δεν χρειαζεσαι κανεναν να συμφωνει μαζι σου...

Εγω για να γραψω και κατι σχετικο με το θεμα θα πω πως ηδη εχω κανει κινησεις για δουλεια και συνεχως κανω αλλα και με την κοπελα τα πηγαινουμε καλα παλι και βλεπω μελλον...αν αλλαξει κατι θα σας ξαναγραψω... Επισης να προσθεσω πως σημερα εκανα μια καλη πραξη και βοηθησα εναν μικροτερο απο μενα και του κανα καποιες προτασεις για να βρει δουλεια και του εδειξα καποια βοηθητικα σαιτ στο ιντερνετ που δεν τα ηξερε και ενιωσα υπεροχα....

Επισης επειδη δεσμευτηκα οτι θα βοηθησω κι εγω θα περναω απο τα ποστ σας να συνδραμω οσο μπορω και θα το κανω, αλλα και μπορειτε να στελνετε πμ αν θελετε υποστηριξη...

Senior Member
    Καλά, μην αλλάξεις το στυλ σου και χάσει η βενετιά βελόνι. Αφού το θεωρείς τόσο σημαντικό εξάλλου, όλοι για ένα στυλ ζούμε. γιούχα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Εσωτερική μαλακία, κάθε μήνυμα που στέλνεις πάει άπατο, δεν πρόκειται να διαβάσω το οτιδήποτε από σένα και δίχως καμία τύψη. Γεια σου ρε Μάριαν με τα ωραία σου!

Εγώ πάλι έχω όρεξη για μελόδραμα, και βρήκα και κάτι τέλειους στίχους για να ταιριάξει με το σενάριο του πτωχού πλην τιμίου αδικημένου από σύσσωμο το κακό παλιό ιπσάι, εσωτερική κλάψα, λολ

Γιατί εσύ δεν ήσουν άνθρωπος, γιατί εσύ ήσουν χιονάνθρωποοος

Μωρό μου με απογείωσες και ύστερα με προσγείωσες
    με απαλλοτρίωσες, μαζί μου ό,τι κι αν ένιωσες θυσίασες
    Μ' έκτισες με σοβάντισες
    και τώρα με γκρεμίζεις
    και με τα μπάζα μου αλλού λακούβες θα γεμίζεις.

Την μπετονιέρα μην κατηγοράς
    αυτή σου δίνει για να φας.
    Αν θες να φύγεις και να μη ξαναγυρίσεις
    Του μπετατζή την πόρτα μην ξαναχτυπήσεις.

Έλα να κάνουμε σεξ, έλα να κάνουμε σεξ
    να μοιάζει η ζωή μας με γυάλινο πυρέξ

Τόσα χρόνια μες στα μπαρ
    και δε σ' έχω γω σταμπαρ'

Είναι μύθος, είναι μύθος
    το δασύτριχό του στήθος

666
    τα μπούτια σου τα σέξυ

είσαι της ζωής μου γούρι μες στον καύσωνα παγούρι

Κλαίω από συγκίνηση, με εξανιστά η τόση αδικία
    Ήσουνα εσωτερική και εγινες μια μεγαλοκυρία.
    αχααααααααααααααααα!!!!!!!!! δεν υπάρχει αυτό ποιήμα!

Senior Member
    oldies but not goodies....
    κι ελεγα αυτες τις μερες, μα ποση ησυχια και πολιτισμος, να δεις που το φορουμ βρηκε τελικα τις ισορροπιες του...

εεεεχεχεχεχεχε χεχεχεχχεχεχεχεχε

θα επιχειρησω να μην εμπλακω στο ρεσιταλ @@ριας που ειδα χωρις καν να διαβασω ολα τα μηνυματα, οπου σολαρει δεν λεω ποιος, για να μην κατονομασω.

να πω μονο, οτι τα επιχειρηματα περι θετικης ανατροφοδοτησης ειναι γελοιο και μονο που τα σκεφτεται κανεις, ποσο δε μαλλον να τα εκφραζει, οτι με την ευκαιρια προτεινω να καταργηθουν γιατι τα βρισκω ανουσια και παντελως αχρηστα,αλλα ουτε καν ενδεικτικα της εκτιμησης που χαιρει καποιος η της προσφορας του, η οτιδηποτε θα μπορουσαν να σημαινουν, κι οτι αυτος που τελικα δειχνει να τα λαμβανει τοσο σοβαρα υποψιν του οσο φανηκε, ειναι πανευκολο να τα δημιουργησει με μερικους αχρηστους λογαριασμους....

Senior Member
    Είναι κολάζ, από πολλά και αγαπημένα-υπαρκτά στιχουρχικά δυστυχώς κομμάτια-ελλήνων δημιουργών avant garde-n πίστας.
    Και δώστου οι γύρες.:D
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Μου φαινεται κολλαζ ειναι και το προφιλ του εσωτερικου... Υπο το ονομα του μεχρι τωρα εχουν κανει την εμφανιση τους τεσσερα διαφορετικα στυλ γραφης τουλαχιστον.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Κάτσε όμπ, μη γίνεσαι τρε μπανάλ
    να στο πω κουλτουριάρικα
    Τα μονοπρόφιλα και τα διπλοπρόφιλα ανθίζανε στον κάμπο
    σου τό'χα πει στον κλήδονα
    και σμίξανε φιλήδονα τα χείλη μας Μαλάμω.
    Έχει άρωμα από το παρελθόν και αύρα από το μέλλον.
    Σπύρος Μπιμπίλας