Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 94
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 94 of 161 FirstFirst ... 44849293949596104144 ... LastLast
Results 1,396 to 1,410 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    marirena, researcher, remedy, oboro ειναι γνωστα ατομα με καταθλιψεις, πανικους κτλ. ασε τωρα αυνανιζονται...και μας τη λενε.
    γιατι να τσιμπαμε;

μου αρεσουν και θα μου αρεσουν οι αποψεις σου...
    εμεις θα γραφουμε οποτε θελουμε και απλα αγνοουμε τα σχολια τους - σωστα;

κατα τα αλλα γραφτε εσεις να περνα η ωρα σας..

remedy, rainandwind, researcher..oboro, εχουν πανω απο 1000 ποστς... μιλαμε για καμμενα ατομακια χωρις ζωη... ερχονται σε ενα forum και κανουν τσατ...

ειναι η γνωστη παλια συνομοταξια που υπηρχε και σε αλλα φορουμ. κανανε κατεστημενο εδω, γαμουσαν καθε θρεντ , τα γνωστα...

παλια καραβανα ειναι τα πουλακια μου...

μεσα στην καταθλιψη ειναι βεβαια και δεν θελω να τους αναψω. κατανοω τον πονο τους και αυτο αρκει.

ας μην δωσουμε περισσοτερη σημασια οκ ;

γραφουμε εμεις την αποψη μας και τελος

στο κατω κατω, περνα και η ωρα τους -

φαινεται οτι σε ενα φορουμ ψυχολογιας, μονο η λασπολογια και οι επιθεσεις εχουν χωρο. Ολα τα αλλα - σοβαρες αποψεις κτλ, πανε περιπατο.Καντε λοιπον το φορουμ αυτο , το δικο σας τσατ, και οπου υπαρχει κατι ωραιο θα γραφουμε...

με την παλια σνομπ καραβανα δεν ασχολουμαστε...βλεπεις, δεν δεχονται τη διαφορετικη αποψη...
    α! αυτο ειναι και διαγνωση και συκοφαντια.
    εγω ειμαι υγιης και το ιδιο ευχομαι και για τους υπολοιπους διαγνωσμενους!
    εσενα θα σε παραπεμψω στο αντμινοσυμβουλιο για τα περαιτερω :ρ

ενδιαφερουσες οι σοβαρες αποψεις σου
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ρε για δες εναν 'αναλυτη"
    Last edited by Remedy; 28-01-2011 at 21:58.

Senior Member
    Δε μιλανε με ψυχαναλυτικους ορους βρε ρεμ... Ο εσωτερικη δεν ξερει που παν τα τεσσερα. Καμια σχεση, ποτε δεν ειδα να κανει ευστοχη τοποθετηση με χρηση ψυχολογικων ορων, μονο τη δικη του εκδοση ποπ ψυχολογιας ξερει να χρησιμοποιει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Δε μιλανε με ψυχαναλυτικους ορους βρε ρεμ... Ο εσωτερικη δεν ξερει που παν τα τεσσερα. Καμια σχεση, ποτε δεν ειδα να κανει ευστοχη τοποθετηση με χρηση ψυχολογικων ορων, μονο τη δικη του εκδοση ποπ ψυχολογιας ξερει να χρησιμοποιει.
    το να χρησιμοποιεις ψυχαναλυτικους ορους δεν σημαινει οτι τους χρησιμοποιεις με επιτυχια.
    αλλο το να αλλο τ αλλο
    ολοι οι ψυχαναλυμενοι που γνωριζω, χρησιμοποιουν τετοιους ορους.
    ειναι κολλητικοι νομιζω..

Senior Member
    oboro ... θα τα πουμε ;)

ξεχειλισε το ποτηρι ...

;)

α μιλατε και οι δυο με ψυχαναλυτικους ορους επισης ε?
    ιτ γκετς μπετερ εντ μπετερ..
    Όντως είναι λυπηρό πως στην Ελλάδα ελάχιστοι ξέρουν ψυχανάλυση... αλλά είπαμε δεν είναι μονο δύο είναι κι άλλοι....Θέλω να πιστεύω τουλάχιστον

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το να χρησιμοποιεις ψυχαναλυτικους ορους δεν σημαινει οτι τους χρησιμοποιεις με επιτυχια.
    αλλο το να αλλο τ αλλο
    ολοι οι ψυχαναλυμενοι που γνωριζω, χρησιμοποιουν τετοιους ορους.
    ειναι κολλητικοι νομιζω..
    Μπα... Γενικευεις ασυστολα απλως : )
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Όντως είναι λυπηρό πως στην Ελλάδα ελάχιστοι ξέρουν ψυχανάλυση... αλλά είπαμε δεν είναι μονο δύο είναι κι άλλοι....Θέλω να πιστεύω τουλάχιστον
    αυτο σημαινει, οτι θεωρεις, οτι εσυ και ο εσωτερικης,οι 2 σας, ξερετε ψυχαναλυση δλδ..
    που το βασιζεις αυτο ? μου λες αν θελεις?
    εισαι ψυχαναλυτης?

Senior Member
    εδω θα ειμαστε oboro. Βλεπω οτι το πας πολυ μακρια... σου ειπα μια να σταματησεις.. ακομα... ωραια ;)

c u ;)

λοιπον οσο για το επομενο βημα, η συμμετοχη στο φορουμ , θα συνεχιστει...

αλλα πολυ διακριτικα..

απλα θα γραφεται η αποψη , και καμια συνεχιση κουβεντας με τους υπολοιπους. Σεβομαι μερικα ατομα που εχω μιλησει και στο παρελθον οπως remedy (παρα τη λασπη σου ), researcher, rainandwind . Ειστε αξιεπαινοι , και θυμαμαι καποια πολυ καλα απο εσας. Οι υπολοιποι πηρατε το δικαιωμα χωρις να σας το εχει δωσει κανεις. Ειδικα εσυ oboro, πηρες κοκκινη καρτα. ;)

τα ξαναλεμε..

Senior Member
    Αλλο ψυχολογια, αλλο ψυχαναλυση, αλλο καποιος που το παιζει ειδικος, διακριτες οντοτητες, ας μην τα κανουμε ολα τουρλου.

Ετσι μας μαθαινουν πριν μας συμπαθησουν ;
    Κατάλαβα καψόνια - φόρουμ που λειτουργεί με όρους στρατόπεδου.
    Ωστοσο, εγώ το πήρα στην πλάκα και ούτε παρεξηγήθηκα ούτε τίποτα αλλά βλέπω ότι το χοντραίνουν κάποιοι και δεν μ αρέσει
    Επίσης, θεωρώ πως είναι κρίμα να γίνεται αυτό όταν έστω κάποιοι μπήκαν εδώ με διάθεση να βοηθήσουν και να καταθέσουν μια σοβαρή γνώμη, η οποία μπορεί να προέρχεται, από διάβασμα, εκπαίδευση, ή / και προσωπικό πόνο, σεβαστείτε το έλεος. Ειδάλλως υπάρχουν (φαντάζομαι) κι άλλα φορουμ.
    Εγώ δεν θα 'θελα να το ξανασχολιάσω αυτό θα μιλάω (αν) μόνο για το αρχικό θέμα. Τώρα, αν συνεχίζει να πέφτει χολή ίσως όλοι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό και το χρόνο τους πολύτιμο, να πρέπει να αποχωρήσουν.

Senior Member
    Κατα βαθος θελεις να αποκαλυφθεις, ετσι δεν ειναι εσωτερικο μου εσυ? λολ

Senior Member
    δεν ειναι λασπη

καποιο μελος θεωρει οτι εισαι το ιδιο μελος με την Μαριρενα

ε δεν ειναι και λεπρη η κοπελα ( μαριρενα)

γιατι ταραζεσαι τοσο ωστε να πεις μπουρδελο το φορουμ?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    οboro το χονδρυνες πολυ ;)

researcher, δε θελω να ασχοληθω με σενα. Σε συμπαθω πολυ.

Senior Member
    Μπα, τα καψωνια εχουν συστηματικο χαρακτηρα. Η Σχαση Νεου Μελους (ΤΜ) ειναι περισσοτερο προϊον συγχυσης και αμυνας που απλως ειναι προβλεψιμη οταν συμβαινει. Οποιαδηποτε μυηση που προκυπτει ειναι καθαρα συμπτωματικη =Ρ

Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    marirena, researcher, remedy, oboro ειναι γνωστα ατομα με καταθλιψεις, πανικους κτλ. ασε τωρα αυνανιζονται...και μας τη λενε.
    γιατι να τσιμπαμε;

μου αρεσουν και θα μου αρεσουν οι αποψεις σου...
    εμεις θα γραφουμε οποτε θελουμε και απλα αγνοουμε τα σχολια τους - σωστα;

κατα τα αλλα γραφτε εσεις να περνα η ωρα σας..

remedy, rainandwind, researcher..oboro, εχουν πανω απο 1000 ποστς... μιλαμε για καμμενα ατομακια χωρις ζωη... ερχονται σε ενα forum και κανουν τσατ...

ειναι η γνωστη παλια συνομοταξια που υπηρχε και σε αλλα φορουμ. κανανε κατεστημενο εδω, γαμουσαν καθε θρεντ , τα γνωστα...

παλια καραβανα ειναι τα πουλακια μου...

μεσα στην καταθλιψη ειναι βεβαια και δεν θελω να τους αναψω. κατανοω τον πονο τους και αυτο αρκει.

ας μην δωσουμε περισσοτερη σημασια οκ ;

γραφουμε εμεις την αποψη μας και τελος

στο κατω κατω, περνα και η ωρα τους -

φαινεται οτι σε ενα φορουμ ψυχολογιας, μονο η λασπολογια και οι επιθεσεις εχουν χωρο. Ολα τα αλλα - σοβαρες αποψεις κτλ, πανε περιπατο.

Καντε λοιπον το φορουμ αυτο , το δικο σας τσατ, και οπου υπαρχει κατι ωραιο θα γραφουμε...

με την παλια σνομπ καραβανα δεν ασχολουμαστε...βλεπεις, δεν δεχονται τη διαφορετικη αποψη...
    μαλιστα
    και συ ως ανώτερος άνθρωπος που προσπαθεί να εντρυφήσει στην ανθρώπινη ψυχή, τα βάζεις με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά θέματα και τους επιτίθεσαι με αυτόν τον κατάπτυστο τρόπο δημιουργώντας τους ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα?
    ενδιαφέρουσα άποψη.