Μου αρεσουν μονο οι αρρωστες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γυναικες που το παιζουν αντρακια, δυναμικες, ανεξαρτητες κλπ ειναι αχρηστες, απλα καταναλωτικα προϊοντα της κοινωνιας.
    Μεγάλη σοφία. Η χρησιμότητα λοιπόν της γυναίκας είναι να επιβεβαιώνει έναν άντρα.

Senior Member
    αρρωστες δεν ειναι οσες σαρεσουν και δεν σαρεσουν οι αρρωστες!το λες σαν να παραδεχεσαι πως εισαι αρρωστος κ εσυ. ολοι οι αλλοι ειναι αρρωστοι με την χολερα της στενομυαλιας τους!

μια βομβα...........
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μεγάλη σοφία. Η χρησιμότητα λοιπόν της γυναίκας είναι να επιβεβαιώνει έναν άντρα.
    μαθε να διαβαζεις καλυτερα, αν δε θες να σε θεωρησω κι εσενα κομπλεξικη ή απλα τυφλη. ακριβως μια προταση πριν απ'αυτο που επελεξες να κανεις quote και να βγαλεις το συμπερασμα σου, εγραψα κατι αλλο. ανοιξε τα ματια σου και διαβαστο, αλλιως μεινε στο να νομιζεις οτι θελεις! ετσι κι αλλιως η γνωμη σου, οπως κι οποιασδηποτε αλλης κυρατσας εδω μεσα που δε καταλαβαινει γιατι εφραξε ο εγκεφαλος της, μου ειναι αχρηστη.

επισης, αν το παιζεται αντρακια, δυναμικες, ανεξαρτητες, σνομπ, ενω στη πραγματικοτητα ειστε το ακριβως αντιθετο κι ευαισθητες... κακο του κεφαλιου σας, μονες σας βγαζετε τα ματια σας!

Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    αρρωστες δεν ειναι οσες σαρεσουν και δεν σαρεσουν οι αρρωστες!το λες σαν να παραδεχεσαι πως εισαι αρρωστος κ εσυ. ολοι οι αλλοι ειναι αρρωστοι με την χολερα της στενομυαλιας τους!

μια βομβα...........
    ναι μονο που εσυ εισαι η μοναδικη σ'αυτο το φορουμ που μπορει να το δει απ'τη μερια μου...

ισως βοηθουσε περισσοτερο αυτο που γραψα και πισω, οτι για τα δεδομενα της κοινωνιας παντα, ναι πιστευω οτι ειμαι. δεν εχει σημασια το τι πιστευω εγω για μενα, αλλα το τι πιστευουν και τι βλεπουν οι πολλοι!
    Last edited by deleted-member30-03; 14-02-2011 at 02:52.

Καλά, τα θέματα που ανοίγονται εδώ μέσα δεν παίζονται!

Banned
    Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Καλά, τα θέματα που ανοίγονται εδώ μέσα δεν παίζονται!
    παμπαλαιο θεμα δυο χρονων, το οποιο ηταν συνεχεια απο αλλου, τι το ξεθαψες ?

δεν το ξέθαψα για κάποιο λόγο είναι από τα θέματα που μου αρέσαν και σχολίασα θετικά! πάω στοίχημα πολλές το έχουμε σκεφτεί αυτό πάντως ειδικά τη σήμερον ημέρα που γεμίσαμε τρεντι-τυπάκια-όλοι-με-το-ίδιο σκεπτικό

Senior Member
    ποιο σκεπτικο?

το boring σκεπτικο

Senior Member
    για αναλυσε το

το καθιερωμενο,χωρις εκπληξεις,χωρις 'κατι'να ξεχωριζει απο τον αλλο διπλα ας πουμε...κ οποια καταλαβε

θα αναλυσω το εξής.... δεν το βρισκω κακο που είχα ιστορίες με αγόρια με λιγο antisocial στοιχεια... συναρπαστικες σχέσεις με τα καλα και τα κακα τους.
    Για την ακρίβεια δεν θεωρώ γενικά κακο (εφόσον δεν επηρεάζει αρνητικά κάποιον) να έχει στον χαρακτήρα του ορισμένα "traits του dsm". Πρόσφατα διάβαζα κάτι και μου έκανε πολύ εντύπωση!... Κάποια επαγγέλματα όπως πιλότοι, αστυνομικοί, περνάνε από τεστ προσωπικότητας μαζί με τις εξετάσεις. Έχει φανεί λοιπόν πως στους πιλότους, προτιμάν να διαλέξουν άτομα που έχουν ορισμένα ψυχοπαθητικά και ψυχαναγκαστικά στοιχεία. Γιατί? Για να ανταπεξέλθουν καλύτερα από τους άλλους στο επάγγελμα (πχ. πολλές φορές έλεγχο τα μηχανήματα, μη αίσθημα φόβου στις πτήσεις)

Senior Member
    Για τους μπατσους δεν ειπες τπτ ομως, παω στοιχημα πως ειναι κομπλεξικα χωριανοπουλα που θελουν εξουσια...

Junior Member
    δεν θεωρώ ότι αυτό που περιγράφεις πως ψάχνεις, είναι ένδειξη ανωμαλίας. πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι που σκεφτόμαστε αρκετά παραπάνω απ' το κανονικό, που καμιά φορά πνιγόμαστε στις ίδιες μας τις σκέψεις, που από την υπερ-ανάλυση του εαυτού μας και του κόσμου γύρω μας στο τέλος μας στρίβει ολίγον:p:p, έχουμε ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και τη ζωή μας με κάποιον που μας μοιάζει. Και ποιοι είναι οι άνθρωποι που μας μοιάζουν;; Αυτοί που έχουν τα προβληματάκια τους, όπως και εμείς. Πρόβλημα όμως, δε σημαίνει ανωμαλία. Το να παθαίνει κάποιος κρίσεις πανικού όπως εγώ, όπως και τόσοι άλλοι, το να αντιλαμβάνεται καμιά φορά το περιβάλλον του με έναν παράδοξο τρόπο σαν να μην είναι πραγματικό, το να αγχώνεται ως τα άκρα με πράγματα που οι περισσότεροι θα έβρισκαν γελοία, τον κάνει να αναζητά άτομα που τρώνε κι αυτά τις φρίκες τους. Τι πιο φυσιολογικό???? Εγώ προσωπικά για παράδειγμα, που τρώω τις φρίκες της ζωής μου, που το άγχος χτυπάει κόκκινο, που έχω ψυχοσωματικά, βλέπω εφιάλτες, πού και πού τραβάω τα ηρεμιστικά μου, που συχνά καταφεύγω στο αλκοόλ σαν καμιά γριά μπεκροκανάτα που γίνεται σκνίπα από το δεύτερο ποτήρι, δεν μπορώ με τίποτα να βρω καταφύγιο και να νιώσω άνετα με άτομα που θα μιλάνε μόνο για τη Μενεγάκη, τι φάγανε το μεσημέρι, ποιος πηδήχτηκε με ποιον, τι καφέ να πάρουμε και που το σημαντικότερο πρόβλημα και άγχος τους είναι οι βαθμοί της εξεταστικής. Είμαι αλλού πώς να το κάνουμε. Δεν το λέω με περηφάνια, αλλά τους βαθμούς και τα πτυχία τα γράφω στα παπούτσια που φορούσα στα 5 μου και που έχουν λιώσει τώρα κάπου στον πλανήτη. έχω τόσα θέματα με την πάρτη μου, δύσκολα έως και άλυτα, που τα "φυσιολογικά" προβληματάκια των άλλων, τα ακούω βερεσέ. Χρειάζομαι ανθρώπους που είναι σαλεμένοι (με την καλή έννοια πάντα). Μόνο αυτοί μπορούν να με καταλάβουν. Δεν είναι τυχαίο φαντάζομαι λοιπόν, που έχω πέσει τώρα πάνω σε έναν τύπο που η ζωή του παίζει να είναι χειρότερη και από τη δική μου και που κάθε μέρα πνίγεται στους μπάφους. Δεν μ'αρέσει που το κάνει, δεν το θεωρώ δικαιολογημένο. Ίσα-ίσα με ενοχλεί αρκετά. Όμως αναγνωρίζω πως στο πρόσωπό του βρήκα ένα άτομο που ήξερα ότι τουλάχιστον θα καταλάβει τι εννοώ ΑΚΡΙΒΩΣ όταν λέω "σκέφτομαι συνέχεια", "χτυπάει η καρδιά μου στο άσχετο", "έχω άγχος". Λέω τις προάλλες σε μια φίλη μου, ζαλίζομαι. "Γιατί?". "Έχω έντονο άγχος, στο έχω πει ένα εκατομμύριο φορές". "μα γιατί, ρε φίλε? η εξεταστική τελείωσε, δεν έχουμε τίποτα τώρα". ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Μου έρχεται να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, τα μισά άτομα που ξέρω δεν έχουν ιδέα για το τι τραβάω εγώ και ένα κάποιο ποσοστό του πληθυσμού. Γιατί λοιπόν να μη θες εσύ, εγώ και η γιαγιά μου η Μαριγώ να βρούμε ανθρώπους "άρρωστους" σε άπειρα και ατελείωτα εισαγωγικά το "άρρωστους", πόσο μάλλον έναν ερωτικό σύντροφο. Ζητάμε κάτι εντελώς και άκρως φυσιολογικό μέσα στην ανωμαλία μας:p::cool:

Junior Member
    KΕΝΟ, μήπως αισθάνεσαι την εσωτερική ανάγκη να νιώσεις εσύ ιδιαίτερος??? (Η ερώτηση είναι ειλικρινής και καθόλου ειρωνική)

Banned
    παιδια αυτο το θεμα ειναι παλιο και συνεχεια απο αλλο, το εγραψα και παραπανω αλλα προφανως δε το ειδατε, και συνεχιζετε να απαντατε. αφηστε το να θαφτει, ειχα παρακαλεσει τη διαχειριση να μου τα διαγραψει ολα, αλλα δε το εκανε και τωρα αναγκαζομαι να απανταω στον καθενα που τα ξεθαβει. δε προκειται να ασχοληθω, μην κουραζεστε κι εσεις κι απαντατε αδικα σε περσυνα και προπερσυνα θεματα που δεν ισχυουν πλεον. ευχαριστω.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast